-
Τελικα αγορασα το mls talk&drive. το λογισμικο με εχει ενθουσιασει, ειναι πολυ ευχρηστο και το talk&drive πολυ καλο αν και σε μεγαλα ονοματα δεν με καταλαβαινει πολλες φορες. θα επανελθω με περισσοτερες εντυπωσεις.
-
Δεν το χρείαζομαι δίοτι το νέο αμάξι που περιμένω έχει από μόνο του στάνταρ Τώρα τη GPS είναι αυτό της Skoda δεν ξέρω
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
βγήκε και ο teleatlas 2010.12- navteq 2010.12
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Δεν το χρείαζομαι δίοτι το νέο αμάξι που περιμένω έχει από μόνο του στάνταρ Τώρα τη GPS είναι αυτό της Skoda δεν ξέρωμάπα for sure (το software και η κάλυψη χαρτών όχι η συσκευή)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν το χρείαζομαι δίοτι το νέο αμάξι που περιμένω έχει από μόνο του στάνταρ Τώρα τη GPS είναι αυτό της Skoda δεν ξέρω
μάπα for sure (το software και η κάλυψη χαρτών όχι η συσκευή)
Εμ για το software γίνεται το θέμα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
βγήκε και ο teleatlas 2010.12
- navteq 2010.12
Από που μπορούμε να αγοράσουμε ?
-
κυριως 2din με αποσπωμενη προσοψη(αν δεν παιζουν πολλες εστω μονιμες)
μια για wrangler(χωρις χειριστηρια στο τιμονι) και μια για leon 2010(ειναι απαραιτητο να δουλευουν τα χειριστηρια στο τιμονι).
1)οι διαφορες στην τιμη ,εχουν να κανουν με την αναλυση((w)VGA 800×480 max?)/μεγεθος οθονης?
2)να εχει χαρτες ή να παιρνει navibox.να εχει πλοηγηση ενω παίζει παράλληλα τη μουσική.
3)οι ψηφιακες δεκτες tv δουλευουν σταθερα? εστω στην Αθηνα?
4)οτι καηκε μετα απο κανα χρονο το εργοστασιακο cdplayer εχει να κανει με καποια βλακεια που εκανε αυτος που εβαλε τα ηχεια ή τον ενισχυτη?
5)του παν για το λεον να ψαξει για oem οθονες ωστε να δουλευουν τα χειριστηρια -
παιδια για garmin (GMPC) που μπορω να βρω τους τελευταιους χαρτες? αυτος που εχω τωρα εχει αρκετες ελειψεις!
-
Ο χρήστης kage έγραψε:
κυριως 2din με αποσπωμενη προσοψη(αν δεν παιζουν πολλες εστω μονιμες)
μια για wrangler(χωρις χειριστηρια στο τιμονι) και μια για leon 2010(ειναι απαραιτητο να δουλευουν τα χειριστηρια στο τιμονι).
1)οι διαφορες στην τιμη ,εχουν να κανουν με την αναλυση((w)VGA 800×480 max?)/μεγεθος οθονης?
2)να εχει χαρτες ή να παιρνει navibox.να εχει πλοηγηση ενω παίζει παράλληλα τη μουσική.
3)οι ψηφιακες δεκτες tv δουλευουν σταθερα? εστω στην Αθηνα?
4)οτι καηκε μετα απο κανα χρονο το εργοστασιακο cdplayer εχει να κανει με καποια βλακεια που εκανε αυτος που εβαλε τα ηχεια ή τον ενισχυτη?
5)του παν για το λεον να ψαξει για oem οθονες ωστε να δουλευουν τα χειριστηριαhttp://www.esg1.co.uk/seat/e723st-2-din ... p-662.html
http://www.esg1.co.uk/chrysler/e500-2-d ... p-701.html
Δεν ξέρω αν κάνει για wrangler το 2ο. -
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
παιδια για garmin (GMPC) που μπορω να βρω τους τελευταιους χαρτες? αυτος που εχω τωρα εχει αρκετες ελειψεις!δεν αλλάζεις καλύτερα το garmin.
-
Νέα (τεράστια, 1.8Gb) έκδοση του Navigon Europe για iPhone και φρέσκους χάρτες σύμφωνα με την εταιρία.
-
Οντως. Κριμα ομως που δεν εχει καθολου καλη αποδοση (σημα) στο αιφον. Το εχω μετανιωσει που το αγορασα...
-
Πάντως κάποια Κινέζικα είναι μια κλάση καλύτερα και φθηνότερα απο καποια ΜΙΟ Μοον που πήρα εγώ...
-
εκλεισε +2 χρονια το κινεζακι μου με igo κ πεταει το ατιμο!
μονο για το igo αλλάζεις μεταξύ 5 χαρτων μέσα σε 2 sec
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Οντως. Κριμα ομως που δεν εχει καθολου καλη αποδοση (σημα) στο αιφον. Το εχω μετανιωσει που το αγορασα...Επειδή θέλω και εγώ να βάλω GPS στο Iphone και από εμπειρία με Iphone 3gs και tom tom ήταν χάλια σε σήμα στο εξωτερικό!
Σκεφτόμουν για το ναβιγκον αλλά ..
Τελικά ξερει κανεις πιο έχει αξιόπιστο σήμα για το Iphone?? -
Το σήμα δεν είναι θέμα app αλλά συσκευής. Πάρε iPhone 4 που έχει πολύ καλύτερο σήμα, γρηγορότερο λοκάρισμα κλπ
-
Σε 4αρι παντως εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με το Navigon.Ειδικα με το σημα δεν ειχα ποτε προβλημα!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Νέα (τεράστια, 1.8Gb) έκδοση του Navigon Europe για iPhone και φρέσκους χάρτες σύμφωνα με την εταιρία.διάβασα ότι ο χάρτη που δώσανε με αυτή την αναβάθμιση είναι ο q4/2010 και αυτός που κυκλοφορεί τώρα νομίζω είναι ο q1/2011 . λίγο παράξενο που δώσανε πιο παλιό χάρτη...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Νέα (τεράστια, 1.8Gb) έκδοση του Navigon Europe για iPhone και φρέσκους χάρτες σύμφωνα με την εταιρία.Και με μειωμένη τιμή. 60 ευρώ η Ευρώπη.
-
Χρησιμοποιώ εδώ και περίπου ένα χρόνο το MLS 43SL Talk&Drive.
Δεν έχω εμπειρία με άλλα GPS αλλά αυτό είναι πραγματικά για πέταμα!
Τιμή: Καθαρά υποκειμενικά θεωρώ πως είναι ακριβό. Μπορει να κάνω και λάθος.
Εξυπηρέτηση: Αν έχετε υπολογιστή Apple, την βάψατε! Δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε το λογισμικό, παρά μόνο αν συνδέσετε την συσκευή σε PC. Σε επικοινωνία μου με την εταιρεία μου πρότειναν να τους στείλω την συσκευή να μου την αναβαθμίσουν.
Χάρτες: Θεωρώ πως δεν είναι πρακτικοί. Ειδικά σε περιοχές με πολλές κατευθύνσεις, όπως η περιοχή του κόμβου του Παπαγεωργίου στην περιφερειακή. Οι φωνητικές οδηγίες είναι για κλάματα. Ειδικά αυτό το 'παραμείνετε αριστερά στην επόμενη διασταύρωση...'
Μπαταρία: Αναγκάζεσαι να το έχεις σχεδόν μονιμα συνδεδεμένο στην φόρτιση..
Μενού: Δύσχρηστο. Για κάποιον λόγο η επιλογή για την πιο γρήγορη ή την πιο σύντομη διαδρομή βρίσκεται σε κάποιο ξεχασμένο υπομενού που δεν το βρίσκεις ούτε το θυμάσαι εύκολα.
**Δυνατότητες: **Δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να αποθηκεύσεις σε αρχείο την διαδρομή που έκανες με λεπτομερή ανάλυση (μέση ταχύτητα, μέγιστη, χρόνος κλπ)
Με λίγα λόγια δεν έχω μείνει ευχαριστημένος με αυτή τη συσκευή και δεν θα την πρότεινα.
Το πηρα αποφαση...GPS