-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εχει αποθηκευμενους σταθμους στα presets,απλα θελω σε ορισμενα να διαγραψω τους υπαρχοντες και να αποθηκευσω νεουςΠηγαίνεις στον σταθμο που θες (πχ 92,6) και πατάς παρατεταμένα το πληκτρο το οποίο αντιστοιχεί στο νούμερο που θες να αποθηκεύσεις.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εχει αποθηκευμενους σταθμους στα presets,απλα θελω σε ορισμενα να διαγραψω τους υπαρχοντες και να αποθηκευσω νεους
Πηγαίνεις στον σταθμο που θες (πχ 92,6) και πατάς παρατεταμένα το πληκτρο το οποίο αντιστοιχεί στο νούμερο που θες να αποθηκεύσεις.
Ο τροπος αυτος ισχυει για ολα τα ραδιοκλπ που εχουν περασει απο τα χερια μου.
-
Τις τελευταίες μέρες, με το που βάζω εμπρός, στην οθόνη βγαίνει για λίγα δευτερόλεπτα κόκκινη προειδοποίηση για service με ένδειξη ημερομηνίας '7/2012' από κάτω, χωρίς να δείχνει σε πόσα χιλιόμετρα. Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι είναι για κάρτα καυσαερίων, (ή ίσως για ΚΤΕΟ) γιατί το είχε κάνει και πέρσι τέτοια εποχή.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τις τελευταίες μέρες, με το που βάζω εμπρός, στην οθόνη βγαίνει για λίγα δευτερόλεπτα κόκκινη προειδοποίηση για service με ένδειξη ημερομηνίας '7/2012' από κάτω, χωρίς να δείχνει σε πόσα χιλιόμετρα. Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι είναι για κάρτα καυσαερίων, (ή ίσως για ΚΤΕΟ) γιατί το είχε κάνει και πέρσι τέτοια εποχή.ΚΤΕΟ είναι, μπορείς να το σβησεις μόνος σου χωρίς να το πας σε κάποιο service.
Οριστε οι οδηγίες:
-
Ας ξεκινησουμε εκ των εσω
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Παντως, ωραια, μεταξυ αλλων και ρομαντικα πραγματα, προσφερει και η συγκεκριμενη εταιρια:http://www.rsrnurburg.com/sightseeing-t ... stles-tour
Mεγαλη γκαμα αυτοκινητων, oπως επισης προετοιμασμενες για χρηση πιστας, αλλα και καθαροαιμες αγωνιστικες
Bmw (M3 e92, M3 e46), και ποικιλια πακετων, για οδηγηση ειτε στο Νurburgring, ειτε σε διαδρομες γυρω απο αυτο...Ενδιαφερον! Μολις βρω χρονο θα το ψαξω αρκετα και θα επανελθω
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ας ξεκινησουμε εκ των εσω
Μεγειές?
3.0 si? -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Μεγειές?
3.0 si?Thanx
2.5i SE
το τριλιτρο το θεωρησα βαρυ
-
Eίναι στο σωστό χρώμα(Nikos! approved) ?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Eίναι στο σωστό χρώμα(Nikos! approved) ?απ'οτι φαινεται δεν ειναι
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τις τελευταίες μέρες, με το που βάζω εμπρός, στην οθόνη βγαίνει για λίγα δευτερόλεπτα κόκκινη προειδοποίηση για service με ένδειξη ημερομηνίας '7/2012' από κάτω, χωρίς να δείχνει σε πόσα χιλιόμετρα. Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι είναι για κάρτα καυσαερίων, (ή ίσως για ΚΤΕΟ) γιατί το είχε κάνει και πέρσι τέτοια εποχή.
ΚΤΕΟ είναι, μπορείς να το σβησεις μόνος σου χωρίς να το πας σε κάποιο service.
Οριστε οι οδηγίες:
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Eίναι στο σωστό χρώμα(Nikos! approved) ?
απ'οτι φαινεται δεν ειναι
Κούκλα!
Και προσωπικά την προτιμώ στο γκρί. -
Βασικά its enough with ble...όχι άλλο.
Τάκη κούκλα η Ζέτα. Εύχομαι πολλά γκομενάκια, one night stands, blowjobs etc... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τάκη κούκλα η Ζέτα. Εύχομαι πολλά γκομενάκια, one night stands, blowjobs etc...Μπουρδελάμαξο μου ακούγεται...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Τάκη κούκλα η Ζέτα. Εύχομαι πολλά γκομενάκια, one night stands, blowjobs etc...
Μπουρδελάμαξο μου ακούγεται...
Μορφ θέλω να δώσω ευχές αφενός πρωτότυπες αφετέρου ουσίας. Να σπάσει και λίγο η αντρίλα του καλόστριφτου, καλοσβούριχτου κλπ...
Και ναι η σωστή μπεμβέ πρέπει στο δεξί μπάκετ να έχει από ξανθό πιπίνι και άνω!!! Έτσι δεν είναι??? -
John, σε ευχαριστω ρε φιλε για τις ευχες. Αλλα επειδη ειμαστε και petrolheads πρωτιστως (ειδικα εγω οσο δε παει) για παρτη μου τη πηρα τη Ζιζελ ( ) και πιστεψε με μεχρι τωρα ειμαι συνεχεια με ενα χαμογελο. Τα μουνια δε με απασχολουν (οχι πως εχεις και αδικο βεβαια οποτε δε θα διαφωνησω κιολας )
-
γεια σου ρε τάκαρε με το εργαλείο
είσαι τυχερός βεβαια που κατά 99% δε θα συναντηθούνε οι γκομενίτσες μας γιατί δε θα έμενε τρίχα για τρίχα όρθια
-
Αν θελετε να σας γνωρισω καμια φιλη μου εδω ειμαι και εγω .
-
κοτσαδούρα έχει;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
κοτσαδούρα έχει;Είσαι οπαδός της συμμετοχικότητας?
BMW FORUM