-
Σε λίγο καιρό θα έχει και πιστοποίηση για εγχειρήσεις, ποιος τον πιάνει τότε!
-
Έφθασα παίδες!
Δυστυχώς είμαι πια ντεφορμέ... ,
ωστόσο,οι Ζ4 με τα κριτήριά σου θα αρχίζουν από 32000 (πάρα πολύ καλή τιμή,αν τη βρεις) και μπορεί να φθάσει περίπου όσο μια καινούργια ,αλλά με πολύ καλύτερο εξοπλισμό της βασικής...
Μέσος όρος τα 34000-35000Για την Ε46 320ci με τα κριτήρια που θέτεις να υπολογίζεις από 26000-32000,αναλόγως εξοπλισμού,χλμ και βίτσιων ιδιοκτήτη...
Δεν θα βρεις και πολλές,πάντως...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Έφθασα παίδες!Δυστυχώς είμαι πια ντεφορμέ... ,
ωστόσο,οι Ζ4 με τα κριτήριά σου θα αρχίζουν από 32000 (πάρα πολύ καλή τιμή,αν τη βρεις) και μπορεί να φθάσει περίπου όσο μια καινούργια ,αλλά με πολύ καλύτερο εξοπλισμό της βασικής...
Μέσος όρος τα 34000-35000Για την Ε46 320ci με τα κριτήρια που θέτεις να υπολογίζεις από 26000-32000,αναλόγως εξοπλισμού,χλμ και βίτσιων ιδιοκτήτη...
Δεν θα βρεις και πολλές,πάντως...
Thank you!!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Έφθασα παίδες!Mr Tsillis welcome.
Κανένα hint, και για το δικό μου θέμα 2 σελίδες πιο πίσω για Ε39?
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
ωπεία BMW συμφέρει να πάρεις μτχ BMW? (προσφέρουν 1 χρόνο εγγύηση...)Πολλές αντιπροσπωπείες άρχισαν να φέρνουν μεταχειρισμένα απο Γερμανία με σχεδόν ελάχιστο κέρδος. Τα αυτοκίνητα είναι της ΒΜW Hellas.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
ωπεία BMW συμφέρει να πάρεις μτχ BMW? (προσφέρουν 1 χρόνο εγγύηση...)
Πολλές αντιπροσπωπείες άρχισαν να φέρνουν μεταχειρισμένα απο Γερμανία με σχεδόν ελάχιστο κέρδος. Τα αυτοκίνητα είναι της ΒΜW Hellas.
και τα πουλανε σε καλες τιμες?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πολλές αντιπροσπωπείες άρχισαν να φέρνουν μεταχειρισμένα απο Γερμανία με σχεδόν ελάχιστο κέρδος. Τα αυτοκίνητα είναι της ΒΜW Hellas.
Δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμα στον Αδαμίδη για να δω ο ίδιος τιμές. Νομίζω πάντως πως δεν θα έχουν μεγαλα περιθώρια κέρδους οι αντιπροσωπείες, γιατί θα θέλουν να κάνουν τα χατήρια της bmw hellas και να διώχνουν πολλά αυτοκίνητα. Η BMW Hellas σίγουρα αγοράζει φθηνά απο Γερμανία, αλλά θα θέλει να βγάλει λεφτά τόσο αυτή όσο και ο αντιπροσωπος οπότε
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμα στον Αδαμίδη για να δω ο ίδιος τιμές. Νομίζω πάντως πως δεν θα έχουν μεγαλα περιθώρια κέρδους οι αντιπροσωπείες, γιατί θα θέλουν να κάνουν τα χατήρια της bmw hellas και να διώχνουν πολλά αυτοκίνητα. Η BMW Hellas σίγουρα αγοράζει φθηνά απο Γερμανία, αλλά θα θέλει να βγάλει λεφτά τόσο αυτή όσο και ο αντιπροσωπος οπότε
δε ξερω κατα ποσο συμφερει να φερνεις μεταχειρισμενα απο εξω σε χαμηλες, παρα να αγοραζεις τα ιδια απο τους εδω ιδιωτες σε πιο χαμηλες τιμες απο οτι τωρα...
-
Μα ούτε εγώ είπα πως είναι πιο συμφέρον! Αυτό τις σκίζει τις τοπικές αντιπροσωπείες. Αν δεις πόσο αγοράζουν τα προς ανταλλαγή αυτοκίνητα κάποιων πελατων που δεν την ψάχνουν και πολύ θα πάθεις πλάκα. Όμως το θέμα δεν είναι οικονομικό όπως προείπα, αλλά κύρους.
-
[quote='rocsta'] Αν δεις πόσο αγοράζουν τα προς ανταλλαγή αυτοκίνητα κάποιων πελατων που δεν την ψάχνουν και πολύ θα πάθεις πλάκα. quote]
+1
ksevrakoma kanoniko ginetai...
sorry gia greeklish
-
Παντελή μήπως μπορείς να απαντήσεις στον vmantas για τις τιμές της 520 Ε39,δεν έχω χρόνο να ψάξω, και γνώση γύρω από το συγκεκριμένο...
Φίλε vmantas,o pad ξέρει την αγορά των μεταχειρισμένων BMW 'απ΄έξω'
-
Αναμένω στο ακουστικό μου, παιδιά.
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Αναμένω στο ακουστικό μου, παιδιά.Φίλε vmantas αν διαθέτεις 23.000 παίρνεις ε39 2.2 τελευταίας κοπής!!!!
Το αυτοκίνητο είναι φανταστικο!Το έχουμε τέσσερα χρόνια στην οικογένια και τον τελευταίο καιρό το οδηγώ(σκίζω)και γω.
Πάντως αν διαθέτεις λιγότερα απο 16.000 βρίσκεις καλά δίλιτρα.
Η διαφορά του δίλιτρου με του 2.2λτ είναι εμφανής στο δρόμο.(όλα τα 2.2 είναι facelift)
Ο Μ54 είναι φανταστικός κινητήρας!
Πάρε χειροκίνητο! -
Ευχαριστώ τα μέγιστα.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αλλαξα λάστιχα στην 130, έβγαλα τα run-flat και έβαλα κανονικάΒασίλη...Ρεζέρβα προφανώς δεν έχεις τώρα...;;;
Αυτό το Μ-Μobility System ή αυτό που λες από την Continental, πως δουλεύει ακριβώς; Το αγόρασες; Αν ναι από που;
Δώστε λίγο φως γιατί έχει σκοτεινιάσει η υπόθεση.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Φίλε vmantas αν διαθέτεις 23.000 παίρνεις ε39 2.2 τελευταίας κοπής!!!!
Το αυτοκίνητο είναι φανταστικο!Το έχουμε τέσσερα χρόνια στην οικογένια και τον τελευταίο καιρό το οδηγώ(σκίζω)και γω.
Η διαφορά του δίλιτρου με του 2.2λτ είναι εμφανής στο δρόμο.(όλα τα 2.2 είναι facelift)
Πάρε χειροκίνητο!Συγνώμη,οι τιμές που αναφέρεις είναι απο Ελλάδα ή
απο Γερμανία χωρίς το τελωνείο? -
Άλλη μια ερώτηση και απο εμένα :
525 , Ε39 , Μάρτιος 2001 , με steptronic και ΟΛΑ τα έξτρα επάνω (λείπει μόνο ηλιοροφή) πόσο κοστίζει περίπου ?
Οποιαδήποτε πληροφορία χρήσιμη... (όπως για το steptronic παραπάνω)
-
Ο χρήστης chris έγραψε:
Φίλε vmantas αν διαθέτεις 23.000 παίρνεις ε39 2.2 τελευταίας κοπής!!!!
Πάρε χειροκίνητο!Συγνώμη,οι τιμές που αναφέρεις είναι απο Ελλάδα ή
απο Γερμανία χωρίς το τελωνείο?Ελληνικά αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Αλλαξα λάστιχα στην 130, έβγαλα τα run-flat και έβαλα κανονικά
Βασίλη...Ρεζέρβα προφανώς δεν έχεις τώρα...;;;
Αυτό το Μ-Μobility System ή αυτό που λες από την Continental, πως δουλεύει ακριβώς; Το αγόρασες; Αν ναι από που;
Δώστε λίγο φως γιατί έχει σκοτεινιάσει η υπόθεση.
Οχι, ρεζέρβα δεν έχω.
Πήρα τελικά το original BMW Mobility kit
γιατί δεν έβρισκα στο ebay κάποιον που να στέλνει Ελλάδα -σε νορμαλ τιμή- το αντίστοιχο της Continental ContiComfortKit (το οποίο είναι φθηνότερο)
Αυτό μου κόστισε 99 ευρω από το ebay.de μαζί με τα μεταφορικά -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Πάρε χειροκίνητο!Για πες, για πες.
Είναι μόνο θέμα ότι είναι πιο αργό ή ξέρουμε κάτι για την αξιπιστία του steptronic?
BMW FORUM