-
πω πω έχει μια m5 με 58.000 χλμ στα 62000 ευρώ
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
το θέμα είναι ότι με την εκάστοτε κυβέρνηση δεν ξέρεις και σε τι να ποντάρεις , εντάξει να το πάρω το 2λιτρο , αν είναι όμως να δίνω 500 στα τέλη και άλλα τόσα στην ασφάλεια τότε τον ήπιαμε....
Εντάξει τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ@$%^λους , όμως και εμείς οι φτωχοί έχουμε το δικαίωμα σε μια bmw...σε αυτο δεν μπορω να σου πω κατι εχεις απολυτο δικιο και μενα τωρα που βλεπω τα νεα τελη μου κακοφανηκε...
βαλε και το γεγονος οτι το ειχα στην Ασπις...Νικο εμεις πληρωνουμε και 150Ε χαρατσι επιπλεον;
Γιαννη μονο σκεψου ομως οτι το αμαξι μακροπροθεσμα θα σε ανταμοιψει...
απο την αλλη οντως ειναι πολλα τα χρηματα συντηρησης κλπ.φιλε εδω ειναι η αποφαση δικη σου.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
το θέμα είναι ότι με την εκάστοτε κυβέρνηση δεν ξέρεις και σε τι να ποντάρεις , εντάξει να το πάρω το 2λιτρο , αν είναι όμως να δίνω 500 στα τέλη και άλλα τόσα στην ασφάλεια τότε τον ήπιαμε....
Εντάξει τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ@$%^λους , όμως και εμείς οι φτωχοί έχουμε το δικαίωμα σε μια bmw...σε αυτο δεν μπορω να σου πω κατι εχεις απολυτο δικιο και μενα τωρα που βλεπω τα νεα τελη μου κακοφανηκε...
βαλε και το γεγονος οτι το ειχα στην Ασπις...Νικο εμεις πληρωνουμε και 150Ε χαρατσι επιπλεον;
Γιαννη μονο σκεψου ομως οτι το αμαξι μακροπροθεσμα θα σε ανταμοιψει...
απο την αλλη οντως ειναι πολλα τα χρηματα συντηρησης κλπ.φιλε εδω ειναι η αποφαση δικη σου.
Εμείς ναι...πληρώνουμε άλλα 150.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το Almera σου που είναι 90 ίππους ζυγίζει 1.240 κιλά, ......ενώ η 316i που είναι 122 ίππους ζυγίζει 1.425 κιλά...
...το Almera έχει 13,77 κιλά/ίππο και το 316 11.68. Η BMW θα πρέπει να είναι αρκετά πιο γρήγορη και το επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί καθώς έχει 0-100 )μετρημένο) σε 11+, ενώ το Almera ήταν στα 12+. Πάλι είναι αργή όμως αν και όχι εντελώς τάφος.
Και μετά την πολύ θεωρητική θεωρία ας πάμε στην πιο πρακτική θεωρία!
Φορτώστε και τα δύο αυτοκίνητα με 2 ενήλικες, 1-2 παιδιά και βαλίτσες δηλαδή περίπου 300+ κιλά και ξανακάντε τους υπολογισμούς. Η διαφορά θα μεγαλώσει υπέρ του πιο βαριού (γιατί το ίδιο βάρος αποτελεί μικρότερο ποσοστό οπότε και του χαλάει λιγότερο τα νούμερα). Μπορεί λοιπόν να υπάρχουν πιο δυνατά ή πιο.... αλλά χαμένος δεν θα βγει. Γιατί στην πράξη, εκτός από όλα τα άλλα πλεονεκτήματα, θα καταλάβει διαφορά υπέρ της 316i σε όλες τις ταχύτητες και σε όλα τα φορτία και δεν θα χάνει πουθενά! -
Σήμερα είδα το πρώτο μου X1...Δεν γνώριζα ότι έχει βγεί ήδη στην κυκλοφορία...
Είναι αρκετά πιο μοντέρνο από το Χ3 (το οποίο προσωπικά δεν μου αρέσει) και σε μέγεθος βέβαια πιο μικρό, πολύ κοντά στο Tiguan (αν και μπορεί να με μπερδεύει το μαύρο χρώμα αυτού που είδα).Νίκος.
-
http://www.youtube.com/watch?v=n7G6K-i4 ... r_embedded
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
:superman:http://www.youtube.com/watch?v=n7G6K-i4 ... r_embedded
Το χρωματάκι λίγο με χαλάει και το εμπρός 'φτυάρι' ...περισσότερες πληροφορίες εδώ: viewtopic.php?p=1669447#p1669447
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
:superman:http://www.youtube.com/watch?v=n7G6K-i4 ... r_embedded
Άντε αρρώστια πάλι..
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Είναι αρκετά πιο μοντέρνο από το Χ3 (το οποίο προσωπικά δεν μου αρέσει) και σε μέγεθος βέβαια πιο μικρό, πολύ κοντά στο Tiguan (αν και μπορεί να με μπερδεύει το μαύρο χρώμα αυτού που είδα).Δεν έχει βγεί...εννοώ δεν έχουν αρχίσει οι πωλήσεις Ελλάδα. Άλλά τα πρώτα αυτοκίνητα είναι ήδη εδώ: Δημοσιογραφικά, στελεχών της BMW Hellas και για την παρουσίαση στην Ελλάδα το επόμενο ΣΚ.
Και εμένα μου αρέσει πολύ στις φωτογραφίες που την έχω δεί...από κοντά αναμένω όταν πάει στις εκθέσεις.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ααααυτα ειναι....πανεμορφη!!!!!
lefo τι ελαστικα εχει το 330;
Sorry, τωρα ειδα την ερωτηση
Bridgestone Potenza RE050 runflat
225/45/17 εμπρος & 255/40/17 πισω
-
Μόνο σε μένα αρέσουν τα runflat...?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Μόνο σε μένα αρέσουν τα runflat...?Εμένα δεν είναι ότι μου αρέσουν...απλά νιώθω περισσότερη ασφάλεια με αυτά.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μόνο σε μένα αρέσουν τα runflat...?
Εμένα δεν είναι ότι μου αρέσουν...απλά νιώθω περισσότερη ασφάλεια με αυτά.
βαλε κανα κανονικο λαστιχο να χαρεις το αμαξακι σου μωρε
φοβασαι να λερωσεις τα χερια σου?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το Almera σου που είναι 90 ίππους ζυγίζει 1.240 κιλά, ......ενώ η 316i που είναι 122 ίππους ζυγίζει 1.425 κιλά...
...το Almera έχει 13,77 κιλά/ίππο και το 316 11.68. Η BMW θα πρέπει να είναι αρκετά πιο γρήγορη και το επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί καθώς έχει 0-100 )μετρημένο) σε 11+, ενώ το Almera ήταν στα 12+. Πάλι είναι αργή όμως αν και όχι εντελώς τάφος.
Και μετά την πολύ θεωρητική θεωρία ας πάμε στην πιο πρακτική θεωρία!
Φορτώστε και τα δύο αυτοκίνητα με 2 ενήλικες, 1-2 παιδιά και βαλίτσες δηλαδή περίπου 300+ κιλά και ξανακάντε τους υπολογισμούς. Η διαφορά θα μεγαλώσει υπέρ του πιο βαριού (γιατί το ίδιο βάρος αποτελεί μικρότερο ποσοστό οπότε και του χαλάει λιγότερο τα νούμερα). Μπορεί λοιπόν να υπάρχουν πιο δυνατά ή πιο.... αλλά χαμένος δεν θα βγει. Γιατί στην πράξη, εκτός από όλα τα άλλα πλεονεκτήματα, θα καταλάβει διαφορά υπέρ της 316i σε όλες τις ταχύτητες και σε όλα τα φορτία και δεν θα χάνει πουθενά!Ημουν συνεπιβατης σε εταιρική BMW Ε90 316i ,3ετίας αμάξι,ταλαιπωρημένο απο ασχημη γενικά χρήση, με 4 άτομα και 100+ κιλα αποσκευές.Πηγαίναμε με 160+ στην εθνική ανετα με 11.5 καταναλωση.Σε ρεπριζ ή ανηφόρα με ταχύτητα υστερεί αν σου κόψουν την επιτάχυνση,λόγω όμως βασικά ότι είναι ατμοσφαιρικη και αργεί να ανεβαζει στροφές.Ομως σε τέτοιες περιπτώσεις όταν έχεις εχεις βαρος και επιβάτες ευθυνη κανείς συντηρητικός οδηγός δεν επιχειρεί προσπέραση ή παιχνίδια εύκολα.Σε συνθήκες πόλης ή με λιγότερα άτομα ή φορτίο σαφώς ρολαρει πολύ καλύτερα.
-
Για εθνική τσουβαλάτη... αμα πάρει φόρα ειναι οκ. Αλλά αμα πάρει φόρα.
και το 320 έτσι είναι... μεχρι τα 140... μετά ειναι λίγο καλύτερο... Πριν τα 140 με 6 δεν αρπάζει (δεδομένο ότι τρέχει εννοω) -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Για εθνική τσουβαλάτη... αμα πάρει φόρα ειναι οκ. Αλλά αμα πάρει φόρα.
και το 320 έτσι είναι... μεχρι τα 140... μετά ειναι λίγο καλύτερο... Πριν τα 140 με 6 δεν αρπάζει (δεδομένο ότι τρέχει εννοω)άμα έχεις καλομάθει .....TypeR !!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Είναι αρκετά πιο μοντέρνο από το Χ3 (το οποίο προσωπικά δεν μου αρέσει) και σε μέγεθος βέβαια πιο μικρό, πολύ κοντά στο Tiguan (αν και μπορεί να με μπερδεύει το μαύρο χρώμα αυτού που είδα).Δεν έχει βγεί...εννοώ δεν έχουν αρχίσει οι πωλήσεις Ελλάδα. Άλλά τα πρώτα αυτοκίνητα είναι ήδη εδώ: Δημοσιογραφικά, στελεχών της BMW Hellas και για την παρουσίαση στην Ελλάδα το επόμενο ΣΚ.
Και εμένα μου αρέσει πολύ στις φωτογραφίες που την έχω δεί...από κοντά αναμένω όταν πάει στις εκθέσεις.
Σωστά το θυμόμουν τότε...Εμένα πάντως αν και στις φωτογραφίες δεν μου άρεσε, μπορώ να πω ότι είναι πολύ όμορφο από κοντά και σίγουρα θα προκαλέσει προβλήματα στο Χ3 (το οποίο θεωρώ άσχημο).
Νίκος.
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Σωστά το θυμόμουν τότε...Εμένα πάντως αν και στις φωτογραφίες δεν μου άρεσε, μπορώ να πω ότι είναι πολύ όμορφο από κοντά και σίγουρα θα προκαλέσει προβλήματα στο Χ3 (το οποίο θεωρώ άσχημο).
Εμενα μου αρεσει και το Χ3 αρκετα...αλλα το Χ1 περισσοτερο! Προβλημα δεν θα εχει το Χ3 γιατι α) αλλαζει το 2010 και β) το Χ1 ακομα δεν θα βγει 2λιτρο βενζινη ουτε 2.5, ουτε και diesel 3λιτρο.
-
τι γνωμη εχετε για την start/stop λειτουργια (που σβηνει μονο του το αμαξι, οταν σταματαει, και ξαναπαιρνει μπρος μετα)?
το οδηγησα ετσι και δεν μου δημιουργησε απολυτως κανενα προβλημα. ουτε που καταλαβαινα ποτε σβηνει και ποτε ξαναπαιρνει μπρος.
μηπως ομως καταπονειται η μιζα ή κατι αλλο και μακροπροθεσμα δεν αξιζει το κερδος σε βενζινη?ΥΓ υπαρχει και κουμπακι απενεργοποιησης το συστηματος για οσους δεν θελουν.
-
εμένα το μόνο που με προβληματίζει είναι η φθορά του κινητήρα στο ξεκίνα .....
BMW FORUM