-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το καλό είναι ότι το μοτέρ αυτό βελτιώνεται αρκετά πιο εύκολα από αυτά που έχουν Valvetronic ...δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο καγκουρο-project εννοείται στα σκαριά for now. Το μόνο που θα ήθελα ρε γμτ είναι να είχε διπλή απόληξη πίσω.Υ.Γ. ο τύπος που έχει τη hartge πάντως είπε ότι 190 άλογα το πάμε
Καλοτάξιδη κι από εμένα η μπέμπα σου
Όσο για τις δυνατότητες βελτίωσής της, δες:
http://www.hamann-motorsport.de/282.0.html?&L=1
[list:15cgflkc]For BMW 320i
V/max approx. 225 km/h (series 220 km/h)
Approx. 10 hp / 8 kW power increase,
approx. 10 Nm torque increaseFor BMW 320si
V/max approx. 230 km/h (series 225 km/h)
Approx. 13 hp / 10 kW power increase,
approx. 16 Nm torque increase[/list:u:15cgflkc] -
Ωρε εξελίξεις, να μου το λέγανε απλά θα με έπιαναν τα γέλια
Καλοτάξιδα παίδες και καλόστριφτα -
Παιδιά καλοτάξιδο και στους δυο!!!!
Πολλά και χαρούμενα χιλίομετρα να έχετε!!!
-
Φίλε HF καλοτάξιδη η νεοαποακτηθείσα 120i. Πήρες ένα αυτοκίνητο πραγματικά σαν καινούριο και το λέω με περισσή βεβαιότητα καθώς γνωρίζω το Νίκο πολύ καλά γενικά αλλά και ειδικά σε ό,τι αφορά το car care. Μακάρι να ήταν όλοι οι πωλητές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων τόσο προσεκτικοί με τα οχήματά τους και τόσο καλοπροαίρετοι με τους υποψηφίους αγοραστές.
Νίκο, αν και τις ευχές μου θα στις δώσω και από κοντά, καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο το νέο σου όχημα. Είμαι σίγουρος ότι η βαφτισιμιά μου (καλά ντε, ή ο βαφτισιμιός μου! ), όταν με το καλό έρθει, θα το ευχαριστηθεί τόσο που δε θα καταδέχεται να μπει στο φιατάκι του νονού ούτε γι' αστείο.
-
Τι έγινε ρε παιδιά... μισή μέρα λείπω και έχετε αλλάξει αμάξια μεταξύ σας παντρευτήκατε και βαφτίσατε κιόλας?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τι έγινε ρε παιδιά... μισή μέρα λείπω και έχετε αλλάξει αμάξια μεταξύ σας παντρευτήκατε και βαφτίσατε κιόλας?Είδες τι παθαίνεις αν δε διαβάζεις 4Τ?
-
-
Πάει ο hf τώρα...
Το Υ? -
-
Ευχαριστώ όλους!
Είπα, το αυτοκίνητο το γούσταρα τρελά, από τη στιγμή που το είχε φτιάξει ο Νίκος με τους προφυλακτήρες και τις ζάντες. Όταν σκέφτηκε να το πουλήσει, του είπα να μου πει. Εεεεε και μου είπε!Η Υ παραμένει στην κατοχή μου και σήμερα μ' αυτήν ήρθα στην δουλειά. Δεν έχω σκοπό να την πετάξω ή να την αποσύρω. Είναι μια χαρά αυτοκίνητο, πολύ καλοσυντηρημένο και μόλις γίνει το μετρό στο σπίτι μου, θα την χαρίσω σε κάποιον στην οικογένεια. Ειδικά τώρα που φαίνεται πως δεν θα τιμωρηθούν τα παλιότερα αυτοκίνητα τόσο σκληρά, μάλλον συμφέρει να κρατήσεις ένα καλό αυτοκίνητο σαν αυτό.
Προς το παρόν, το commuting γίνεται με την Lancia και η BMW θα είναι για βολτίτσες μόνος ή με το φρέσκο-φρέσκο γκομενάκι!
Δεν μπόρεσα πάντως να επιβεβαιώσω το ρητό BMW=Brings Me Women, γιατί την είχα βρει πιο πριν!
Θα δούμε, αν αλλάξει κάτι στο τρόπο που με κοιτάζουν οι γκόμενες, θα σας ενημερώσω, να ξέρετε τι θα κάνετε, όσοι ενδιαφέρεστε (και ειδικά κάποιοι οδηγοί Avensis... ).
-
hf, άσε τα ψόφια. Της έλεγες έχω παραγγείλει ένα καινούριο bmw κ είναι στο τελωνείο κ έπεσε?
-
εμένα μου είπε μία κοπέλα στο γραφείο ότι κι ο μπαμπάς της έχει τριάρα....
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
hf, άσε τα ψόφια. Της έλεγες έχω παραγγείλει ένα καινούριο bmw κ είναι στο τελωνείο κ έπεσε?Μπα όχι, έκανα κάτι χειρότερο: της είπα πως ψάχνω σοβαρή σχέση, γιατί δεν αντέχω τα εφήμερα!
Είναι σαφώς μεγαλύτερο αφροδισιακό.... -
Kαλά, αφού βρήκε ο ήταφι γκόμενα με το γκαϋπσιλον για όλους υπάρχει ελπίδα σε αυτό το σύμπαν, ακόμα και για οδηγούς αβένσις
καλή αρχή στις καινούργιες σου απολαύσεις αρχηγέ
(απ ό,τι καταλαβατε, ένα τρολ λιγότερο στο φόρουμ προβλέπω πλήρη απασχόληση το επόμενο διάστημα )
-
Εγω βρήκα με το Fiat UNO!!!!
-
To πήρααα...και κάνω βόλτες με ένα break για ψώνια!!
Είναι απλά απίστευτο το αυτοκίνητο...πλαίσιο βράχος, τιμόνι βαρύ, ΦΡΕΝΑΡΕΣ, γκάζι και ήχος που ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ. Τι ήχος είναι αυτός???! Μεταλλικός και μπάσος πιο ψηλά...
Χαμηλά μέχρι τις 3.000 είναι πιο αργό από την 120i, η 1 τραβάει χαμηλά πιο αισθητά...αλλά από τις 3.000 και μετά αρχίζει το πάρτι ...τώρα από τη 320i με τα 170 πιο γρήγορο παντού!
Βεβαίως καίει...γύρω στο 14 άνετα...τώρα μέση έχει 17...αλλά το πάω κάπως γρήγορα
Overall...το αυτοκίνητο είναι όπως το περίμενα...ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!
Ακόμα δε το πιστεύω ότι είναι δικό μου...
Λίγες φώτο...
Motor-fetish:
Αυτά!
-
Μπράβο Νίκο, καλοτάξιδη η νέα προπέλα Να την χαρείς και να την πηγαίνεις όπως της αρμόζει
Τώρα πως γίνεται να σου φαίνεται πιο γρήγορη η 3άρα από τη σειρά 1 με τα ίδια περίπου άλογα δεν το καταλαβαίνω, εκτός αν οφείλεται στην... ανεβασμένη σου ψυχολογία! -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μπράβο Νίκο, καλοτάξιδη η νέα προπέλα Να την χαρείς και να την πηγαίνεις όπως της αρμόζει
Τώρα πως γίνεται να σου φαίνεται πιο γρήγορη η 3άρα από τη σειρά 1 με τα ίδια περίπου άλογα δεν το καταλαβαίνω, εκτός αν οφείλεται στην... ανεβασμένη σου ψυχολογία!Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο...χαμηλά η 1 είναι πιο γρήγορη...ψηλά ανεβάζει όμως η 3άρα πιο γρήγορα (ίδια κιλά έχουν...μάλιστα νομίζω η 320si είναι 5-10 κιλά πιο ελαφριά)...αλλά συνολικά δε ξέρω... ...δε μπορώ να καταλάβω ακόμα.
-
My bad τότε, υπέθετα όπως προστάζει η λογική ότι η 3άρα θα είναι πιο βαριά. Πως το κατάφεραν αυτό οι Γερμανοί, ένας Θεός ξέρει
-
H 120i μου αρεσε περισσοτερο.
Ιδιαιτερα με το Bodykit και τις ζαντες που εβαλες...
BMW FORUM