-
Γιατί να αυξάνονται οι χώροι;
Τα μετατρόχια δεν είναι μέσα στην καμπίνα να την μεγαλώνουν.
Ούτε το μεταξόνια τα λέει όλα. Μπορεί μήκος μεταξονίου να καταλαμβάνεται για άλλο λόγο πέρα από χώρους.Τα είδες τα μεταρόχια;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ούτε το μεταξόνια τα λέει όλα. Μπορεί μήκος μεταξονίου να καταλαμβάνεται για άλλο λόγο πέρα από χώρους.Τα είδες τα μεταρόχια;
oxι βαλε ενα λινκ..
αφου δεν ειναι μεσα στη καμπινα γιατι υπονοεις πιο πανω οτι επηρεαζονται οι χωροι, αυτο δεν καταλαβαινω
οι αλφα παντως ειναι πολυ συχνα κλειστοφοβικες χωρις λογο (πχ μιτο 4 μετρα ), εγω εκει το αποδιδω και δε το πολυψαχνω
το χω απλα παρει αποφαση -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
oxι βαλε ενα λινκ..
αφου δεν ειναι μεσα στη καμπινα γιατι υπονοεις πιο πανω οτι επηρεαζονται οι χωροι, αυτο δεν καταλαβαινω
οι αλφα παντως ειναι πολυ συχνα κλειστοφοβικες χωρις λογο (πχ μιτο 4 μετρα ), εγω εκει το αποδιδω και δε το πολυψαχνω
το χω απλα παρει αποφασηhttp://www.carfolio.com/specifications/ ... car=195701
http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=156024
Δεν υπονόησα πουθενά ότι επηρεάζονται οι χώροι.
Όταν έλεγα ότι κάπου πάει το παραπάνω πλάτος εννοούσα προς όφελος της συμπεριφοράς στο δρόμο. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μα γι αυτο δεν εχει το μενου ρυθμιση;
και με τα δευτερολεπτα μαλιστα που θελεις να μενουν ανοιχτα μετα απο το κλεισιμο.
Η θυμαμαι λαθος;Aυτο αφορα τοfollow me home που ενεργοποιειται οταν τραβηξεις το μοχλο των φωτων σαν να κανεις σινιαλο με τα μεγαλα φωτα,
για τον καθρεφτη πρεπει μου φαινεται να εχει καποιος η αντιθαμβωτικο εσωτερικο καθρεφτη η πακετο να κλεινουν και να διπλωνουν οταν κλεινεις το αμαξι
λεω και τα δυο γιατι αν και το εχω δεν ξερω σε ποιο απο τα δυο ειπαγεται.
Τα εχω και τα δυο...αλλα δεν κατεβαινει
Τελος παντων ,μαλλον θα το παω για λαδια οποτε θα ρωτησω στο service.Πλησιαζω τα 10000 χμ ,ο υπολογιστης δειχνει οτι εχω ακομα 12000 για την αλλαγη.Τι λετε να το παω?
-
οχι να μη το πας.
λεφτά για πέταμα? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
μα γι αυτο δεν εχει το μενου ρυθμιση;
και με τα δευτερολεπτα μαλιστα που θελεις να μενουν ανοιχτα μετα απο το κλεισιμο.
Η θυμαμαι λαθος;Aυτο αφορα τοfollow me home που ενεργοποιειται οταν τραβηξεις το μοχλο των φωτων σαν να κανεις σινιαλο με τα μεγαλα φωτα,
για τον καθρεφτη πρεπει μου φαινεται να εχει καποιος η αντιθαμβωτικο εσωτερικο καθρεφτη η πακετο να κλεινουν και να διπλωνουν οταν κλεινεις το αμαξι
λεω και τα δυο γιατι αν και το εχω δεν ξερω σε ποιο απο τα δυο ειπαγεται.
Τα εχω και τα δυο...αλλα δεν κατεβαινει
Τελος παντων ,μαλλον θα το παω για λαδια οποτε θα ρωτησω στο service.Πλησιαζω τα 10000 χμ ,ο υπολογιστης δειχνει οτι εχω ακομα 12000 για την αλλαγη.Τι λετε να το παω?
Ναι να το πας. Το λάδι είναι το αίμα του αυτοκινήτου σου. Εγώ στα 8.000 έκανα τη πρώτη αλλαγή και έλεγε 14.000 ακόμα. Άλλαξέ τα.
Αν έχεις το πακέτο καθρεπτών και έχεις επιλεγμένο το δεξί καθρέπτη και όταν βάζεις όπισθεν δε κατεβαίνει ο καθρέπτης, τότε ναι...να το κοιτάξεις γιατί μάλλον δε παίζει κάτι καλά.
Παιδια να ρωτησω κατι?Στη 525i ενω οταν την ξεκλειδωνω αναβουν τα πισω φωτα και τα rings μπροστα(welcome lights),οταν τη κλειδωνω μενουν ολα σβηστα...Η αντιστοιχη επιλογη στο menu του iDrive ειναι ενεργοπoιημενη.
Σωστό...έτσι κάνει. Όταν ξεκλειδώνεις ανάβουν τα rings εμπρός και τα LED πίσω και όταν κλειδώνεις ή σβήνουν αν έχεις μόλις ξεκλειδώσει ή απλά αναβοσβήνουν τα φλας αν έχεις μόλις φτάσει. Δε κάνει κάτι παραπάνω δηλαδή.
Σε 320ι πριν το λιφτινκ που έχω δει με εργοστασιακό συναγερμό (λαμπακι κάτω από το καθρεπτη) ,ιdrive professional, και χενον (δηλ.αυτοματα φωτα και angel eyes όπως λέγονται τα ρινκς),οταν ξεκλειδώνει αναβοσβήνουν τα φλας 3 φορές (αναβουν φωτάκια στα χερουλια αν εχει πακετο φωτισμού),και ανοιγει και το φως καμπίνας.
Οταν κλειδώνει να οπλισει ο συναγερμός,αναβοσβήνουν μια φορά τα φλας και σβήνει το φως καμπίνας.Ο συναγερμός οπλίζεται 100% μόλις ο φωτισμός από το κουμπί start stop σβήσει,άσχετα αν το κοκκινο λαμπάκι στο καθρέπτη ανάβει άμεσα,κανει ένα είδος τσεκ.)
Oλα αυτά με το διακόπτη των φώτων στο 0,οχι στο Αυτο ή σε άλλη σκάλα.
Επίσης οι λειτουργίες αναφέρονται και στις οδηγίες χρήσης που είναι λίγο διαφορετικές όταν περιλαμβάνει idrive το αμάξι (μάλλον αναλογα την εκδοση του).
Αυτό που συζητάμε δεν έχει να κάνει ούτε με το iDrive ούτε με το συναγερμό.
Το δικό μου δεν έχει iDrive ή συναγερμό, αλλά όταν ξεκλειδώνω ανάβουν τα εμπρός rings, τα πίσω LED, τα λαμπάκια της πινακίδας, τα LED κάτω από τα χερούλια στις πόρτες και ο εσωτερικός φωτισμός.
Μάλιστα τα LED κάτω από τις πόρτες είναι πολύ μουράτα...
Πως είναι δυνατόν να είναι η 159 πιο μακριά και πιο φαρδιά αλλά μέσα να είναι πιο στενή??
Μόνο οι Ιταλοί να κάνουν αυτά
Κάπου πάει και το παραπάνω πλάτος.
Δες λίγο τα μετατρόχια της 159.
Και μετά δες της Μ3.Τι σχέση έχει η Μ3? ...συγκρίνουμε 3άρα Ε90 με 159 και μιλάω για μήκος και χώρους.
-. -. ~ 159 - / - 320i [ http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=195701 / http://www.carfolio.com/specifications/ ... car=180422]
Μεταξόνιο: 2700/2760
Μήκος: 4660/4531Αυτή ήταν η ένστασή μου. Πως είναι δυνατόν η 3άρα να έχει μικρότερο μήκος από την 159 κατά 129χιλ, ενώ κατά 60χιλ μεγαλύτερο μεταξόνιο αλλά έχει πολύ καλύτερους χώρους από την 159???
-
μηπως είναι πακέτο φωτισμου? αυτό?
γιατί εγω δεν εχω .... πακέτο... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γιατί εγω δεν εχω .... πακέτο...Δε πρέπει όχι...εκτός αν δουλεύει μόνο με τα xenon, έχει επιλογή μέσα στο BC, στις ρυθμίσεις. Όταν έρθω, θα το δω.
(σε κάνα τέταρτο θα ξεκινήσω)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
γιατί εγω δεν εχω .... πακέτο...Δε πρέπει όχι...εκτός αν δουλεύει μόνο με τα xenon, έχει επιλογή μέσα στο BC, στις ρυθμίσεις. Όταν έρθω, θα το δω.
dancing in the rain?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
dancing in the rain?
Εεεεεετσι ...τη βροχή περίμενα για να φύγω...ξεκινάω.
-
περιμενουμε εντυπωσεις....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
περιμενουμε εντυπωσεις....Όπως και στο test-drive που έκανα...μου φαίνεται πιο γρήγορη η 320i από το δικό μου. Δε ξέρω αν φταίει το σασμάν ή τα 18άρια μου...αλλά είναι πιο γρήγορη. Η 320i του coyote φοράει βεβαίως 17άρια κι αυτή (πανέμορφες ζάντες btw ).
thanks mate!
-
μηπως σου δινει αυτην την εντυπωση επειδη ειναι πιο μεγαλο αμαξι και πιο βαρυ αλλα και παλι σβελτο;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μηπως σου δινει αυτην την εντυπωση επειδη ειναι πιο μεγαλο αμαξι και πιο βαρυ αλλα και παλι σβελτο;Δε ξέρω...πραγματικά δε μπορώ να το εξηγήσω.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όπως και στο test-drive που έκανα...μου φαίνεται πιο γρήγορη η 320i από το δικό μου. Δε ξέρω αν φταίει το σασμάν ή τα 18άρια μου...αλλά είναι πιο γρήγορη. Η 320i του coyote φοράει βεβαίως 17άρια κι αυτή (πανέμορφες ζάντες btw ).
thanks mate!
O Puntolord πως και δεν ρώτησε για την κατανάλωση ακόμα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όπως και στο test-drive που έκανα...μου φαίνεται πιο γρήγορη η 320i από το δικό μου. Δε ξέρω αν φταίει το σασμάν ή τα 18άρια μου...αλλά είναι πιο γρήγορη. Η 320i του coyote φοράει βεβαίως 17άρια κι αυτή (πανέμορφες ζάντες btw ).
thanks mate!
Pawned
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μηπως σου δινει αυτην την εντυπωση επειδη ειναι πιο μεγαλο αμαξι και πιο βαρυ αλλα και παλι σβελτο;μα και μένα η 120i μου φάνηκε πιο αργη... βεβαια ανάβει και ο Νικος συνέχεια τον κλιματισμό,...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
thanks mate!
Πράγματι!
Άσε μας ρε Νίκο με τις επιδόσεις, λέγε γρήγορα την κατανάλωση!
Λέγεεεεε ρεεεεε!
Μίλαααααα!
Θα μιλήσεις με το καλό, ή θα στα πάρουμε με το ζόρι;
Μήπως κρύβεις κάτι; Εεεεε; Τι έχεις να κρύψεις; -
10.4 πριν τη βόλτα (400κμ).
10.5 μετα (βόλτα 10 ΚΜ) -
Καλησπέρα,
Μετά από ένα περιπετειώδες απόγευμα & βράδυ, τώρα βρήκα χρόνο να γράψω τον πόνο μου.....
Εχθές το μεσημέρι μεταξύ 14:00 και 17:30, κάποιο κ@λόπαιδο θεώρησε σκόπιμο να δοκιμάσει εάν το φυμέ τζάμι μιας BMW σπάει.......αποτέλεσμα ήταν το σπάσιμο του πίσω δεξιού παραθύρου ευτυχώς χωρίς να πέσουν τα γυαλιά μέσα μιας και η μεμβράνη έκανε καλή δουλειά και δεν έπεσε ίχνος μέσα. Όλο το τζάμι είναι σαν παζλ βέβαια, εξωτερικά εμφανίζεται ως σημείο πρόσκρουσης το πάνω αριστερό μέρος όπου έχει ένα πολύ μικρό σημάδι που έγινε από μυτερό όργανο (μεταλλικό ή πέτρα).
Ανασύροντας τον μικρό Πουαρώ από μέσα μου, έψαξα για μάρτυρες αλλά μάταια. Βρήκα απέναντι από το αμάξι στο έδαφος μια μεταλλική μπάρα η οποία πιθανόν να ήταν το εργαλείο που προξένησε τη ζημιά, θα δείξει. Το αμάξι ήταν εμπρός από το κλειστό πάρκινγκ μου(αυτό που φαίνεται σχεδόν σε όλες τις φωτό του που έχω κατά καιρούς αναρτήσει) και το πάρκινγκ ήταν κλειστό. Δεν το βάζω μέσα την ημέρα, όπως κάνω εδώ και τόσα χρόνια, το βράδυ μόνο το βάζω. Η περιοχή είναι πάρα πολύ ασφαλής, είναι ειδική κλειστή κοινότητα με ελεγχόμενη πρόσβαση και φρουρούς ασφαλείας παντού ( ) οπότε το πιθανό σενάριο είναι πως κάποιο-α παιδιά έπαιζαν και με πέτρα ή μεταλλικό (μυτερό) αντικείμενο, το έσπασαν κατά λάθος. Μετά το προβλεπόμενο τηλέφωνο στην αστυνομία, ήρθαν και πήραν ως στοιχεία τα 3 κομμάτια γυαλιού που είχαν εμφανιστεί κάτω (μάλλον από μέσα από την πόρτα εξήλθαν), αποτυπώματα από την πόρτα και φυσικά πήραν και την μεταλλική μπάρα που τους υπέδειξα (όλες οι ενέργειες έγιναν όπως βλέπετε στη σειρά CSI). Ακολούθησε μίνι-ανάκριση, πώς το αντιλήφθηκα (με ειδοποίησε ο γείτονας που το παρατήρησε στις 18:00), εάν είχα προστριβές με γείτονες (που δεν είχα) και γενικά εδόθη πλήρη κατάθεση (1,5 ώρα!!). Υποβλήθηκε δελτίο συμβάντων αλλά δεν ζήτησα την υποβολή μηνύσεως και γενικά την περαιτέρω διερεύνηση του συμβάντος καθότι δεν θα οδηγήσει πουθενά το να κυνηγήσω ποινικά ένα παιδί, είναι βλακώδης κάθε τέτοια σκέψη. Η Αστυνομία όμως θα κοινοποιήσει το συμβάν σε όλη την τοπική κοινότητα, για να έχουν γνώση του συμβάντος αυτού αφενός και αφετέρου για να έχουν τα μάτια τους 14 για τέτοια φαινόμενα.
Σήμερα έγινε η αναφορά στην Ασφαλιστική εταιρία, η οποία παρόλο που με καλύπτει πλήρως (Ολική, μεικτή, ίδιες βλάβες, η πιο ακριβή τέλοσπάντων) αλλά υπάρχει ο όρος της απαλλαγής 150€ για θραύση υαλοπινάκων. Άμεσα επίσκεψη στην τοπική αντιπροσωπεία BMW (στον γνωστό φίλο μου), άμεση παραγγελία υαλοπίνακα και κλείσιμο ραντεβού αύριο πρωϊ για τοποθέτηση. Συνολικό κόστος 150€ οπότε η Ασφαλιστική εταιρία δεν επιβαρύνεται καθόλου, όλο το ποσό από την τσέπη μου. Ας το πάρω σαν μια βραδιά στα μπουζούκια λοιπόν και χωρίς τις επιπτώσεις από το νοθευμένο αλκοόλ που θα με σέρβιραν!
Η όλη υπόθεση μου θυμίζει 'μάτιασμα' από Ιταλό-λάγνεις για να αυξηθεί το κόστος κτήσης του αυτ/του μου, μιας και αν περιμένουν χαΐρι από την κατανάλωση, είναι χαμένοι από χέρι!
Στα του φόρουμ τώρα, πόσο είδες κατανάλωση από την 320i ? **Να υποθέσω 40% λιγότερο από μια Alfa 159 TBi **ίσως??
Όχι θα σας χάριζα κουφάλες....
BMW FORUM