-
Αν είναι να βάλεις και καμιά κάμερα night vision ή καμιά τβ, τότε βάλτο (αλλά τότε θα φύγει πάρα πολύ το κόστος ), αλλιώς καλύτερα να μην το βάλεις. Χάρτες δεν πολυ υπάρχουνε μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη πριν λίγο καιρό και τώρα φέρανε για μερικές πόλεις της επαρχίας (νομίζω 80€ κόστος).
ΥΓ. Το night vision και η tv δεν ξέρω αν μπαίνουν με την 3αρα αλλά φαντάζομαι ότι θα γίνεται(γιατί όχι...).
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Εντελώς πλροφοριακά, αυτή την στιγμή (και με την υπάρχουσα ισοτιμία δολλαρίου-ευρώ), μια 'φορτωμένη' 335 Coupe κοστίζει στο Αμέρικα όσο μια 'φορτωμένη' 316 στην Ελλάδα.
Για την ακρίβεια κοντά 35 χιλιάρικα 'δικά μας' ευρώπουλα.
Μπορούμε να αυτοχειριαστούμε ελεύθερα...Και με πολύ μεγαλύτερους μισθούς απ'ότι εδώ
Είναι όντως υπερβολικό το κόστος, αλλά δε περιλαμβάνει μόνο το NAVI, περιλαμβάνει τρισδιάστατες απεικονίσεις διαφόρων λειτουργίων του αυτοκινήτου όπως έλεγχο λαδιών και διαστήματα service, καθορισμός της δύναμης του αέρα από κάθε αεραγωγό κ.α. τέτοια.
Αφού έχει αυτές τις λειτουργίες μιλάμε για το iDrive, σωστά ?
Γιατί δεν το γράφει (ως iDrive) ?Nαι το iDrive λέω. Αυτό είναι. Το Navi Prof είναι βασικά. Περιλαμβάνει όλες αυτές τις λειτουργίες. Η TV τώρα είναι εντελώς άχρηστη. 1000 ευρώ επιπλέον πεταμένα. Παίζει να δεις TV στα φανάρια? γιατί εν κινήσει δε παίζει!
-
Το iDrive είναι πολύ ωραία gadzet....το πήρε ο κολλητός μου στην Z4 και έχει ενθουσιαστεί...ευτύχω΄ς που το έχει να πάιζει με κάτι, αλλιώς δεν τον βλέπω να είχε την υπομονή να την στρώσει σωστά...!!!
Έχει πολύ καλή Οθόνη, άριστη πλοήγηση ένα σωρό ρυθμίσεις και το συγκεκριμένο (δεν ξέρω αν είναι έτσι και στην 3αρα) που είναι με σκληρό δίσκος και όχι DVD, έχει τη δυνατότηα να αποθυκεύει τραγούσια μέσω USB θύρας, οπότε δνε χρειάζεσαι και ipod κλπ. Για εμένα αξίζει.
-
Καλημέρα,
Τρελάθηκαν οι αντιπρόσωποι εδώ και τα χαρίζουν τα αμάξια ρε γμτ.......με 30000€ πουλάνε ήδη ετοιμοπαράδοτες Ε90 320d Full Extra!!!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα,Τρελάθηκαν οι αντιπρόσωποι εδώ και τα χαρίζουν τα αμάξια ρε γμτ.......με 30000€ πουλάνε ήδη ετοιμοπαράδοτες Ε90 320d Full Extra!!!
Άστα...δε θέλεις να μάθεις πόσο αγοράζουν την 120i μου
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλημέρα,
Τρελάθηκαν οι αντιπρόσωποι εδώ και τα χαρίζουν τα αμάξια ρε γμτ.......με 30000€ πουλάνε ήδη ετοιμοπαράδοτες Ε90 320d Full Extra!!!
Για ν' ακούσουμε...
-
Έχουν πέσει πάρα πολύ οι τιμές...υπολογίζω γύρω στις €20Κ.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έχουν πέσει πάρα πολύ οι τιμές...υπολογίζω γύρω στις €20Κ.
Για ανταλλαγή ναι, εκεί στα 20.000 για νέο αυτοκίνητο...αλλά αν το δώσω σε ιδιώτη λογικά θα πιάσω 23-24 μπορεί και 25. Ακόμα καινούριο μυρίζει μέσα ρε γμτ...και είναι τίγκα στα έξτρα
Μου είπε βέβαια ότι πριν ανακοινωθούν όλα αυτά τα 25.000 θα τα έπιανε...αλλά τώρα η αγορά είναι χάλια! Πέρα από την απόσυρση και τα στοκ με μειωμένο τέλος ταξινόμησης, υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με τα τέλη και με το τεκμήριο στα 2λτ.
Θεωρώ ότι όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο θα σταθεροποιηθούν τα πράγματα και ίσως είναι καλύτερα από Γενάρη.
Γενικά...τώρα ΔΕΝ πουλάς.
Έκανα ένα μικρό mod...άλλαξα τα πίσω λαμπάκια της πινακίδας με τα λευκά LED που φοράνε όλα τα BMW τώρα:
Κόστος 22 ευρώ...και φαίνεται καλύτερο από πριν. Πιο άσπρο και καθόλου καγκούρικο
(βλέπετε και τη πινακίδα μου...βεβαίως ποτέ δε κατάλαβα γιατί τις σβήνουν )
-
Τα τέλη και το τεκμήριο είναι το μέγιστο πρόβλημα. Κι εγώ εκεί ζορίζομαι!
Αλλιώς, θα στο αγόραζα εγώ στα 25Κ! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αλλιώς, θα στο αγόραζα εγώ στα 25Κ!Κοίτα...τα τέλη νομίζω θα με συμφέρουν γιατί ο Γιώργος είπε ότι θα τα βγάλει βάσει των εκπομπών ρύπων. Εγώ είμαι χαμηλά, είμαι στα 154γρ/κμ άρα λογικά θα είναι φθηνά.
Τώρα το τεκμήριο θα το δούμε...αλλά δε νομίζω να 'πονέσει' και δε νομίζω να το εφαρμόσει.
-
Κοίτα... κι εγω έχασα στο type-r 1000 euro
Εφυγε στα 18Κ. Αλλά να ξέρεις ότι οι αγγελίες αυξήθηκαν κατά 1000 αυτό το μήνα,,,,, (εχουμε 37000 απούλητα)
Αρα αυτό το μήνα μεταχειρισμένο δεν κουνήθηκε
Πάτε στο xe.gr να δείτε
Εντομεταξύ υπάρχουν πολύ εισαγωγείες μεταχειρισμένων που φέρανε σαν τα δικά μας από γερμανία (με μειωμένο τέλος) και η αγορά έπεσε απότομα -
Αλλιώς, θα στο αγόραζα εγώ στα 25Κ!Κοίτα...τα τέλη νομίζω θα με συμφέρουν γιατί ο Γιώργος είπε ότι θα τα βγάλει βάσει των εκπομπών ρύπων. Εγώ είμαι χαμηλά, είμαι στα 154γρ/κμ άρα λογικά θα είναι φθηνά.
Τώρα το τεκμήριο θα το δούμε...αλλά δε νομίζω να 'πονέσει' και δε νομίζω να το εφαρμόσει.
Αναλόγως πόσα...δηλώνεις!
Πχ αν βάλει τεκμήριο χρήσης κι αυτό είναι λογικό, τότε όλα ΟΚ.
Εγώ νομίζω πως κι αν δεν βάλει τεκμήρια, κάτι θα βάλει, οπως φυσικά φοβάμαι πως θα με πιάσει κι εμένα στα νύχια του...
Ακόμη κι έτσι να παραμείνουν τα πράγματα πάντως, υπάρχει πάντα ο φόβος του...δίλιτρου και των πολλών κυβικών: συν τω χρόνω, έχουν αυξηθεί υπέρμετρα για τους δίλιτρους και άνω τα τέλη, σου θυμίζω κάποια στιγμή την κουβέντα που είχαμε στο θέμα, όταν ακόμη ήταν πιο φθηνά... Πλέον, βλέπεις γυρίζει μπούμερανγκ: ο φόβος του άλλου, σου τρώει μεταπωλητική αξία... -
Για ανταλλαγή ναι, εκεί στα 20.000 για νέο αυτοκίνητο...αλλά αν το δώσω σε ιδιώτη λογικά θα πιάσω 23-24 μπορεί και 25. Ακόμα καινούριο μυρίζει μέσα ρε γμτ...και είναι τίγκα στα έξτρα
Μου είπε βέβαια ότι πριν ανακοινωθούν όλα αυτά τα 25.000 θα τα έπιανε...αλλά τώρα η αγορά είναι χάλια! Πέρα από την απόσυρση και τα στοκ με μειωμένο τέλος ταξινόμησης, υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με τα τέλη και με το τεκμήριο στα 2λτ.
Δυστυχώς έτσι είναι. Είναι συνδιασμός με τα αυτοκίνητα που έχουν μείνει ακόμα με μειωμένο ΕΤΤ....αν σε αυτό μπεί και η απόσυρση άστα να πάνε. Κολλητός πήρε πριν 2 χρόνια 320i Cabrio Exclusive στα 56.000 έκπτωση 3.000. Τώρα ούτε 40Κ δεν μπορεί να την πουλήσει (και την έχει στην πένα με 14.000χλμ), αφού καινούργια πάει 44Κ!!! Το ίδιο με όλα τα αυτοκίνητα και ειδικά με τα μεγάλα κυβικά. Εγώ με το Μίνι ήμουν τυχερός που η μείωση ήτνα μικρή και το έδωσα ανταλλαγή σε καλή τιμή.
Έκανα ένα μικρό mod...άλλαξα τα πίσω λαμπάκια της πινακίδας με τα λευκά LED που φοράνε όλα τα BMW τώρα.
Μου αρέσουν πολύ αυτά....τα είδα στη νέα Ζ4. Από πού τα πήρες?
-
Τι μοντέλο είναι η 120?
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Τι μοντέλο είναι η 120?2007 (Αύγουστος), 3dr facelift με 21.000κμ.
-
coyote...για γράψε εντυπώσεις για τη 320i. Τι λέει? Είσαι ευχαριστημένος?
Ψάχνω όλη μέρα για test drive...αλλά τα έχουν δώσει ως αντικατάστασης ...δεν έχουν αφήσει ούτε ένα για test drive.
-
coyote...για γράψε εντυπώσεις για τη 320i. Τι λέει? Είσαι ευχαριστημένος?Ψάχνω όλη μέρα για test drive...αλλά τα έχουν δώσει ως αντικατάστασης ...δεν έχουν αφήσει ούτε ένα για test drive.
ελα στο γραφείο να κάνουμε καμιά βόλτα
Το καλύτερο αμάξι που είχα ποτέ για μέσα στην πόλη! Προσοχή να μην πάρεις confort που δε πέφτουν τα καθίσματα. Μπορεί να το χρειαστείς με κάτι που θα σου φορτώσει η πεθερά σου -
Τι μοντέλο είναι η 120?
2007 (Αύγουστος), 3dr facelift με 21.000κμ.
Μια χαρά είναι το αμάξι, αλλά ας όψεται η ελληνική πραγματικότητα της φορολογίας και των τελών....
Το χτύπαγα χαλαρά το δικό σου, αν δεν υπήρχαν αυτά τα ....ψιλοπροβληματάκια!
Αλλά έχουν κάνει τα δίλιτρα...επικίνδυνο παιχνίδι πια στην Ελλάδα: από την μία πληρώνεις πάγια τέλη μέχρι και 500€ παραπάνω το έτος από ένα 1.8, από την άλλη κινδυνεύεις, αν βάλουν τίποτε κουλά τεκμήρια να πληρώσεις ΑΚΟΜΗ παραπάνω στην εφορία! -
BMW FORUM