-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ναι είναι το νέας γενιάς cruise control που ελέγχει απόσταση από τον εμπρός και ρυθμίζει την ταχύτητα ανάλογα ώστε να μην πέσεις επάνω του.
Δεν ξέρω αν φρενάρει κιόλας και πόσο, κάποια το κάνουν, μπορούν να σε ακινητοποιήσουν αν σταματήσει ο εμπρός.Εχουμε τέτοιο στο CRV εδώ και 2 χρόνια αλλά ειναι πίσω από τη μάσκα του Η .
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
(Αν είναι αυτό) ναι, φρενάρει και επιταχύνει, ανάλογα πάντα με το τι κάνει ο μπροστινός σου. Κάποτε είχε μπει ένα link με τον JK που το δοκίμαζε σε μια Mercedes και είχε μείνει μ@λ@κας. Ωραίο, αλλά πάρα πολλά τα λεφτά. -
Στην σύγκριση πάντως και την 'ανατρόπη' έχω να πώ μράβο στη merc που το 09 έβγαλε ένα κάλυτερο αυτοκίνητο απ΄την 5άρα του 03 . Όταν έρθει η νέα δίλιτρη turbo τα ξαναλέμε.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τι λάδι βάζουν οι αντιπροσωπείες σε E46 316 (μοντ. 2000) ξέρει κανείς;Όλα τα λάδια που είναι εγκεκριμένα από την BMW με προδιαγραφές LL-01 & LL-04 είναι με ιξώδη 5W-30 & 0W-40. Το πιθανότερο είναι να σου έχουν βάλει 5W-30.
-
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Στην σύγκριση πάντως και την 'ανατρόπη' έχω να πώ μράβο στη merc που το 09 έβγαλε ένα κάλυτερο αυτοκίνητο απ΄την 5άρα του 03 . Όταν έρθει η νέα δίλιτρη turbo τα ξαναλέμε.Το καλύτερο αμάξι ειναι η 316. ΤΕΛΕΙΑ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στην σύγκριση πάντως και την 'ανατρόπη' έχω να πώ μράβο στη merc που το 09 έβγαλε ένα κάλυτερο αυτοκίνητο απ΄την 5άρα του 03 . Όταν έρθει η νέα δίλιτρη turbo τα ξαναλέμε.
Το καλύτερο αμάξι ειναι η 316. ΤΕΛΕΙΑ
έχω σκεφτεί πολλές φορές να βάλω ενα 316 στο πίσω μέρος. Δεν έχει τίποτα τώρα
αλλά θα είχε ενδιαφέρον....
316... and the dreams come true!
/g -
γιατι κοροιδευετε αυτους που δεν εχουν τα ιδια λεφτα με σας να παρουν τις μεγαλυτερες εκδοσεις?
δουλεια της bmw ηταν η 316 να τσουλαει καπως (με ενα light turbo) , αυτοι φταινε που την βγαζουν ετσι και την πουλανε ως bmw οχι αυτοι που την παιρνουν
-
Ναι ναι κόλλα ένα 316 και να λένε, κοίτα έναν κακομοίρη που στην 316 πήγε κι έβαλε εξατμίσεις και ζαντολαστιχάρες.... θα σέρνεται... και τι να τα κάνει τέτοια φρένα....!! Εκεί ίσως κάποιοι να αρχίσουν να υποπτεύονται...
Στη συνέχεια....&%$#&$#&$$$*%^$**(αυστηρώς ακατάλληλη πρόταση σχετική με πρωτόγονα γενετήσια ένστικτα που λογοκρίθηκε αυτόματα...)
Και μετά θα λένε τελικά πολύ καλός αυτός ο νέος 1600άρης κινητήρας της BMW.... και θα τον συνιστούνε και στους φίλους τους!! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι κοροιδευετε αυτους που δεν εχουν τα ιδια λεφτα με σας να παρουν τις μεγαλυτερες εκδοσεις?δουλεια της bmw ηταν η 316 να τσουλαει καπως (με ενα light turbo) , αυτοι φταινε που την βγαζουν ετσι και την πουλανε ως bmw οχι αυτοι που την παιρνουν
μεγάλη κουβέντα καρντάσι άνοιξες
στα 30κ που κάνει Η 316 παίρνεις απίστευτα αυτοκίνητα, αλλά κ τη 316 που σέρνεται...
οπότε, δεν τα βάζω ούτε με αυτούς που δεν έχουν να πάρουν μεγάλες εκδόσεις, αλλα ούτε και με την BMW που πανέξυπνα πουλάει ότι θέλει ο κόσμος
καρότσα μπέμπα!
/g -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ναι ναι κόλλα ένα 316 και να λένε, κοίτα έναν κακομοίρη που στην 316 πήγε κι έβαλε εξατμίσεις και ζαντολαστιχάρες.... θα σέρνεται... και τι να τα κάνει τέτοια φρένα....!! Εκεί ίσως κάποιοι να αρχίσουν να υποπτεύονται...
Στη συνέχεια....&%$#&$#&$$$*%^$**(αυστηρώς ακατάλληλη πρόταση σχετική με πρωτόγονα γενετήσια ένστικτα που λογοκρίθηκε αυτόματα...)
Και μετά θα λένε τελικά πολύ καλός αυτός ο νέος 1600άρης κινητήρας της BMW.... και θα τον συνιστούνε και στους φίλους τους!!έχεις δίκιο, τα φρένα θα με προδώσουν μόνο....
αλλιώς όλα τ'αλλα... 316 M pack
/gPS. που αγοράζω ένα 316
PS2. κεραμικά φρενα βελτίωση, 8κ... λέει;
PS3. κλείσαμε σχεδόν, παρά κάτι μέρες, χρόνο...
/g
-
Ο χρήστης tibet έγραψε:
γιατι κοροιδευετε αυτους που δεν εχουν τα ιδια λεφτα με σας να παρουν τις μεγαλυτερες εκδοσεις?
δουλεια της bmw ηταν η 316 να τσουλαει καπως (με ενα light turbo) , αυτοι φταινε που την βγαζουν ετσι και την πουλανε ως bmw οχι αυτοι που την παιρνουν
μεγάλη κουβέντα καρντάσι άνοιξες
στα 30κ που κάνει Η 316 παίρνεις απίστευτα αυτοκίνητα, αλλά κ τη 316 που σέρνεται...
οπότε, δεν τα βάζω ούτε με αυτούς που δεν έχουν να πάρουν μεγάλες εκδόσεις, αλλα ούτε και με την BMW που πανέξυπνα πουλάει ότι θέλει ο κόσμος
καρότσα μπέμπα!
/gτο ξερω οτι παιρνεις καλυτερα αυτοκινητα , το θεμα ειναι οτι ο κοσμος δεν τη ψαχνει τη δουλεια και ειναι πολλοι που θελουν ποιοτητα/ονομα κτλ κτλ και ας πηγαινουν με 100 γιατι στη τελικη δε θελουν να πανε και παραπανω...
εσυ προφανως κραζεις αυτους που πηραν 316 και νομιζουν οτι εχουν porsche και καλα κανεις , αλλα σε τοσα λεφτα η ιδια η εταιρεια θα μπορουσε να τους δινει κατι καλυτερο
-
Ο χρήστης tibet έγραψε:
Το καλύτερο αμάξι ειναι η 316. ΤΕΛΕΙΑ
έχω σκεφτεί πολλές φορές να βάλω ενα 316 στο πίσω μέρος. Δεν έχει τίποτα τώρα
αλλά θα είχε ενδιαφέρον....
316... and the dreams come true!
/gΕγω λέω να βάλω αυτοκολλητάκια... από τον μπομπ σφουγγαράκης, εχεις κάτι αλλα από τα cars... πολύ ωραια
-
Επειδή την κουβέντα μάλλον την άνοιξα εγώ με την αναφορά του αυτοκινήτου...
...να σημειώσω ότι το εν λόγω αυτοκίνητο έχει μετά από 9 χρόνια, 62000km γραμμένα, και με την περιοχή από τα 100 και πάνω στο ταχύμετρο και τις 3000 σαλ στο στροφόμετρο να αποτελούν.. ανεξερεύνητη περιοχή...Μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερο ο πατέρας μου (απλά να σημειώσω ότι αυτό αγοράστηκε μετρητοίς, δεν είναι από αυτούς που βάζουν 150 δόσεις για να μπουν στο μάτι του γείτονα), αλλά [1] δεν το χρειαζόταν και [2] προτίμησε να κρατήσει τη διαφορά για τις σπουδές μας Μπορεί να διαφωνούσα τότε με αυτή την επιλογή, αλλά τώρα την καταλαβαίνω απόλυτα.
-
re,... πλάκα κάνουμε
Παρεπιπτώντως αφόρασε ένα παιδί στο γραφείο 316 και ταξιδεύει στην Εθνική θεικα...
με 130.Κι εγώ πριν πάρω το type-r δεν προσπερνούσα κανέναν. Μετά εμαθα τη δεξιά λωρίδα!!!!
-
.....Κλασσικά.....αν δεν έχεις BMW με 78456 κυβικά στριμωγμένα σε 6 κυλίνδρους που στροφάρουν στο τέρμα θεού , κοντά στις 170000 rpm με απόδοση άνω του ενός εκατομμυρίου αλόγων και με μετάδοση της κίνησης σε σουπερντουπερυπερμπλοκε διαφορικό με όλους τους πλανήτες του σύμπαντος.....καλύτερα να το πετάξεις γιατί.....γιατί δεν έχει.....είναι για πέταμα
-
Παρεπηπτόντος την 316 έχω οδηγίσει σε test drive και δεν μου φάνηκε αργή πηγαίνει όπως ένα κάλο 16άρι
το πρόβλημα είναι ότι στοιχίζει αρκετά παραπάνω. -
-
Eχει ακουσει κανεις, τιποτα νεοτερο για τους νεους υπερτροφοδοτουμενους που θα μπουν
στην νεα 3αρα και 1, εκτος απο τον 2λιτρο, αν πχ θα ειναι 3κυλινδροι 1.5 ή
αυτοι απο την συνεργασια της με την PSA? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eχει ακουσει κανεις, τιποτα νεοτερο για τους νεους υπερτροφοδοτουμενους που θα μπουν
στην νεα 3αρα και 1, εκτος απο τον 2λιτρο, αν πχ θα ειναι 3κυλινδροι 1.5 ή
αυτοι απο την συνεργασια της με την PSA?Δε θα είναι αυτοί από τη συνεργασία με τη PSA.
Αρχικά οι insiders μιλάνε ότι τα 2λτ turbo σύνολα θα βγούνε πρώτα στη νέα 1 και μετά και στη 3άρα.
Για τα 3κυλ σύνολα είναι λίγο φειδωλοί. Λένε ότι μπορεί να είναι 3κυλ και μπορεί να είναι 1.5 αλλά θα είναι turbo και θα βγούνε και diesel και βενζίνη.
Λεπτομέρειες θα μάθουμε λογικά του χρόνου το καλοκαίρι.
Το 2011 βγαίνει η νέα 1 και το 2012 η νέα 3άρα.
BMW FORUM