-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
... Τέλος, αν 'δει' ότι είτε θολώνουν τα τζάμια το χειμώνα ή ζεσταίνει η καμπίνα θα πάρει πάλι μπροστά μόνο του ...Τουλάχιστον εντυπωσιακό το εύρος των παραμέτρων λειτουργίας του συστήματος. Ουσιαστικά δεν θα αντιλαμβάνεσαι την λειτουργία του...
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
... Τέλος, αν 'δει' ότι είτε θολώνουν τα τζάμια το χειμώνα ή ζεσταίνει η καμπίνα θα πάρει πάλι μπροστά μόνο του ...
Τουλάχιστον εντυπωσιακό το εύρος των παραμέτρων λειτουργίας του συστήματος. Ουσιαστικά δεν θα αντιλαμβάνεσαι την λειτουργία του...
Όχι τίποτα...δε το καταλαβαίνεις με τίποτα. Είναι πραγματικά βολικό και απίστευτα χρήσιμο και αν σκεφτείς ότι είναι η πρώτη προσπάθεια, είναι εντελώς αψεγάδιαστο.
Το μοναδικό που θέλει προσοχή είναι αν κατεβαίνεις κατηφόρα με λίγα χιλιόμετρα και νεκρά...ίσως χρειάζεται να το βάλεις στο 'OFF' για να μη σβήσει.
-
Πάντα με ταχύτητα κατεβαίνουμε κατηφόρες!
-
Αν είσαι μποτιλιαρισμένος σε κατηφόρα με νεκρά και κάθε φορά προχωράς για 3-4 μέτρα απλά αφήνοντας το φρένο, τι γίνεται;
-
Εκεί και να σβήσει δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς το σερβό του φρένου λειτουργεί για 3-4 φρεναρίσματα. Φαντάζομαι ότι αν το σύστημα δει πτώση στα υδραυλικα επανεκκινεί τον κινητήρα αυτόματα.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Με τα 6 χλμ παραπάνω τελικής τον έφαγες...? Θα πρέπει να είχε πολύ ενδιαφέρον η κόντρα...
Καλημέρα,
Κατ'αρχήν δεν ήταν κόντρα, ηλικιακά δεν επιτρέπονται αυτά σε μένα......
Ένα παιχνιδάκι κατά την πορεία μας ήταν, αλλά και πάλι εσένα λίγα σου φαίνονται 6ΚΜ?
Το θέμα είναι πως 2500cc ήταν και βενζίνη και 20 περισσότερα άλογα και πάλι όμως.......
Mην σε πετυχω δλδ στην εγνατια....
Να δεις πως παει η βενζινη -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάντα με ταχύτητα κατεβαίνουμε κατηφόρες!Ναι βρε...εννοείται, αλλά όταν πηγαίνεις σε κολόδρομο με 2-3κμ για να μη σπάσεις το αυτοκίνητο δε μπορείς να βάλεις καμία ταχύτητα γιατί θα σβήσει. Μου έτυχε τώρα στα Ζαγόρια που οι δρόμοι στα Άνω Πεδινά είναι άθλιοι.
Αν είσαι μποτιλιαρισμένος σε κατηφόρα με νεκρά και κάθε φορά προχωράς για 3-4 μέτρα απλά αφήνοντας το φρένο, τι γίνεται;
Τσουλάει με σβηστό το μοτέρ αλλά το φρένο δουλεύει κανονικά και το τιμόνι είναι βαρύ αρκετά...με το που πάει όμως στα 3κμ/ω παίρνει αμέσως μπροστά. Αν τώρα κάποιος θεωρήσει ότι είναι επίφοβο, το 'βάζει' μπροστά πατώντας το συμπλέκτη, άρα είναι safe. Πάντως όταν ο δρόμος είναι ευθεία το αφήνω να τσουλήσει μερικά μέτρα γιατί έτσι καίω 0λτ/100κμ
Εκεί και να σβήσει δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς το σερβό του φρένου λειτουργεί για 3-4 φρεναρίσματα. Φαντάζομαι ότι αν το σύστημα δει πτώση στα υδραυλικα επανεκκινεί τον κινητήρα αυτόματα.
Οτιδήποτε ανωμαλία παρατηρήσει, θα το ξεκινήσει. Οι Γερμανοί έχουν αποκλείσει σχεδόν κάθε δυνατή πιθανότητα λάθους ή θέμα ασφάλειας.
-
Πάντα με ταχύτητα κατεβαίνουμε κατηφόρες!
Ναι βρε...εννοείται, αλλά όταν πηγαίνεις σε κολόδρομο με 2-3κμ για να μη σπάσεις το αυτοκίνητο δε μπορείς να βάλεις καμία ταχύτητα γιατί θα σβήσει. Μου έτυχε τώρα στα Ζαγόρια που οι δρόμοι στα Άνω Πεδινά είναι άθλιοι.
Τσουλάει με σβηστό το μοτέρ αλλά το φρένο δουλεύει κανονικά και το τιμόνι είναι βαρύ αρκετά...με το που πάει όμως στα 3κμ/ω παίρνει αμέσως μπροστά. Αν τώρα κάποιος θεωρήσει ότι είναι επίφοβο, το 'βάζει' μπροστά πατώντας το συμπλέκτη, άρα είναι safe. Πάντως όταν ο δρόμος είναι ευθεία το αφήνω να τσουλήσει μερικά μέτρα γιατί έτσι καίω 0λτ/100κμ
Οτιδήποτε ανωμαλία παρατηρήσει, θα το ξεκινήσει. Οι Γερμανοί έχουν αποκλείσει σχεδόν κάθε δυνατή πιθανότητα λάθους ή θέμα ασφάλειας.
Πράγματι συμπεριφέρεται άψογα το s/s...
Δοκίμασα να πατήσω αρκετές πεταλιές ώστε να πέσει η πίεση στο σέρβο και πράγματι πήρε μπροστά μόν του..Επίσης όταν είναι κρύος ο κινητήρας, δεν ενεργοποιείται. Το μόνο πρόβλημα που είχα στη χρήση, είναι αν περιμένεις σε φανάρι και θέλεις να στρίψεις τις ρόδες, αυτό είναι σχεδόν αδύνατο..
Στην εκκίνηση βέβαια, επιβεβαιώνω μία μικρή υστέρηση, χωρίς όμως να είναι πρόβλημα.
Αν θέλουμε να του προσάψουμε κάτι, είναι τα βλέμματα 'συμπάθειας' από τα άλλα αυτοκίνητα για το μ..κα με τη BMW που του σβήνει! -
K κατι αλλο αν ειναι καλοκαιρι κ εχεις ανοιχτο κλιματισμο, οταν σβηνει το μοτερ σταματα κ η ψυξη???
Κ οταν κλεινει οντως το τιμονι δεν μπορει να μανουβραρει??? -
Ο χρήστης Leon_G έγραψε:
K κατι αλλο αν ειναι καλοκαιρι κ εχεις ανοιχτο κλιματισμο, οταν σβηνει το μοτερ σταματα κ η ψυξη???
Κ οταν κλεινει οντως το τιμονι δεν μπορει να μανουβραρει???Όχι ψύξη, κλιματισμός, υαλοκαθαριστήρες (αν βρέχει), RCD, iPod, iDrive κ.α. λειτουργούν κανονικότατα σαν να δουλεύει το μοτέρ.
Όταν κλείνει το τιμόνι και είσαι ακίνητος ναι, δε μπορεί να κουνηθεί δυστυχώς...αλλά αν πατήσεις συμπλέκτη παίρνει αμέσως εμπρός.
-
Άρα μάλλον ο συμπιεστής του κλιματισμού παίρνει κίνηση από ηλεκτρικό μοτέρ.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Άρα μάλλον ο συμπιεστής του κλιματισμού παίρνει κίνηση από ηλεκτρικό μοτέρ.Όχι γιατί δε δουλεύει ο συμπιεστής όταν είναι σβηστό το μοτέρ. ...γιαυτό και για να σβήσει το μοτέρ πρέπει να έχει φτάσει σε θερμοκρασία το εσωτερικό. Απλά βγάζει κρύο αέρα που μάλλον έχει αποθηκεύσει κάπου.
-
Όχι γιατί δε δουλεύει ο συμπιεστής όταν είναι σβηστό το μοτέρ. ...γιαυτό και για να σβήσει το μοτέρ πρέπει να έχει φτάσει σε θερμοκρασία το εσωτερικό. Απλά βγάζει κρύο αέρα που μάλλον έχει αποθηκεύσει κάπου.
Μεχρι να ζεσταθει η εβαπορετα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όχι γιατί δε δουλεύει ο συμπιεστής όταν είναι σβηστό το μοτέρ. ...γιαυτό και για να σβήσει το μοτέρ πρέπει να έχει φτάσει σε θερμοκρασία το εσωτερικό. Απλά βγάζει κρύο αέρα που μάλλον έχει αποθηκεύσει κάπου.
Γουάτ ίς εβαπορέτα???
-
Γουάτ ίς εβαπορέτα???
Αυτο μεσα απο το οποιο περναει ο αερας για να ψυχθει.
Μην το δενεις κιολας ως σωστο.Μια ιδεα ειπα.Την δειχνει στο τελος (ειναι σαν μικρο ψυγειο) http://www.307online.com.ar/manuales/re ... HG35FB.HTM
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γουάτ ίς εβαπορέτα???
Μην το δενεις κιολας ως σωστο.Μια ιδεα ειπα.Την δειχνει στο τελος (ειναι σαν μικρο ψυγειο) http://www.307online.com.ar/manuales/re ... HG35FB.HTM
Ούτε καν ήξερα τι ήταν αυτό
Μπορεί...δε ξέρω, πως το κάνουν
-
Γουάτ ίς εβαπορέτα???
Ούτε καν ήξερα τι ήταν αυτό
Μπορεί...δε ξέρω, πως το κάνουν
Σε όλα τα αυτοκίνητα, για μερικά δευτερόλεπτα έχεις κρύο αέρα χωρίς να δουλεύει το κομπρεσέρ, γιατί κρατάει η εβαπορέτα * διαφορά θερμοκρασίας και όπως δουλεύει ο ανεμιστήρας κρυώνει τον αέρα. Μόνο κάνα υβριδικό να έχει Α/C που δουλεύει με ηλεκτρικό ρεύμα (χωρίς ιμάντα δηλαδή...). Το Prius έχει.
(=evaporate=εξατμίζω, δηλαδή ουσιαστικά ένας εναλλάκτης έξω από την καμπίνα που ψύχεται από τον συμπιεστή του A/C και κατεβάζει την θερμοκρασία στο freon, το οποίο κυκλοφορεί στην καμπίνα, την ψύχει, γυρνάει πίσω κοκ... )
-
καλημέρα...
πίσω από διακοπές με ολίγον από δουλειά στην Θεσσαλονίκη και στα γύρω μέρη. Χαλκιδική πανικός btw.
εγνατία μέχρι Γιάννενα για ένα γάμο, από Θεσσαλονίκη, και γυρισμός πάλι πίσω.
Λοιπόν εγώ σε αυτόν τον δρόμο θα γίνω θαμώνας!
Μου θυμίζει έντονα, βόρεια Ιταλία... τέλεια χάραξη, και απίστευτες στροφες, καμπές που τρελαίνεσαι να παίρνεις σχεδόν flat out, και μετά ο δρόμος είναι τόσο καλός για να είναι όλος με pedal to the metal.
Στον Γυρισμό Γιάννενα - Θεσσαλονίκη, παιχνίδι με μία CLS 500, όμορφα ήταν... στις εξόδους Η στις παρατεταμένες εγώ μπροστά, σε ότι άλλο όμως...
Αν δεν βρω φωτογραφική συλλογή με το τρακτέρ μου να περνά τέρμα από τα διάφορα σημεία του δρόμου, τότε μια χαρά!
Α, και έγραψα καινούργια τελική για τα δικά μου στάνταρ, 268 πραγματικά (GPS)... όχι άσχημα για ένα τρακτέρ.
σχεδόν ένα χρόνο μετά ( 11 και κάτι μηνες) και 36 χιλιάδες σχεδόν (36,430) χλμ το τρακτέρ πάει καλύτερα από ποτέ και καίει σταθερά λίγο κάτω από 9λτρ/100χλμ.
Ελπίζω μόνο να μην μου κάνει καμιά βρωμιά τώρα που έχω αρχίσει να σκεφτομαι πολύ έντονα για Panamera κάποια στιγμή. (πειράζει που μου αρέσει τρελά;)Το μόνο 'κακό' ότι τα P Zero δείχνουν ήδη σημάδια φθοράς μετά από μόνο 5,000 χλμ.
Όσον αφορά το άλλο αμάξι της οικογενείας, δεχόμεθα πιέσεις για την αλλαγή του με το καινούργιο Ζ4. Προς το παρόν κρατάμε γερά... αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
καλημέρα του ολλ
god bless you all
/g
/g -
Ο χρήστης tibet έγραψε:
Α, και έγραψα καινούργια τελική για τα δικά μου στάνταρ, 268 πραγματικά (GPS)... όχι άσχημα για ένα τρακτέρ.
σχεδόν ένα χρόνο μετά ( 11 και κάτι μηνες) και 36 χιλιάδες σχεδόν (36,430) χλμ το τρακτέρ πάει καλύτερα από ποτέ και καίει σταθερά λίγο κάτω από 9λτρ/100χλμ.Ωραία νούμερα. Πρέπει να είναι το πιο efficient car evah !!
Ελπίζω μόνο να μην μου κάνει καμιά βρωμιά τώρα που έχω αρχίσει να σκεφτομαι πολύ έντονα για Panamera κάποια στιγμή. (πειράζει που μου αρέσει τρελά;)
Καθόλου!
Το μόνο 'κακό' ότι τα P Zero δείχνουν ήδη σημάδια φθοράς μετά από μόνο 5,000 χλμ.
Έτσι όπως το πας λογικό δεν είναι?
-
Βγήκε μια νέα έκδοση της 320d, ed...αλλά δεν έχω καταλάβει τις διαφορές με την ήδη υπάρχον.
Περισσότερα εδώ: http://carscoop.blogspot.com/2009/08/ne ... -most.html
BMW FORUM