-
Γεια σας... Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι κάποιος κάτοχος της νέας z4 s23i για να μου πει αν γίνεται από συμπεριφορά του αυτόματου 6τάχυτου κιβωτίου. Εννοώ, είναι γρήγορες οι αλλαγές? 'Χτυπάνε'? Είναι ομαλές όταν δεν θες να πας γρήγορα? Και κάτι τελευταίο, γενικότερα καμιά εντύπωση.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Γεια σας... Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι κάποιος κάτοχος της νέας z4 s23i για να μου πει αν γίνεται από συμπεριφορά του αυτόματου 6τάχυτου κιβωτίου. Εννοώ, είναι γρήγορες οι αλλαγές? 'Χτυπάνε'? Είναι ομαλές όταν δεν θες να πας γρήγορα? Και κάτι τελευταίο, γενικότερα καμιά εντύπωση.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρωνΓια ξεκίνα το διάβασμα σε αυτή την ενότητα για αρχή....
-
Το διάβασα, και γούσταρα παραπάνω τώρα :p. Αν έχει κάποιος κάποια οδηγική εμπειρία με το ημιαυτόματο 6τάχυτο, καλοδεχούμενη..
-
-
λογικα αυτος θα το οδηγει
-
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κανείς πόσο 'τσιμπημένες' είναι οι τιμές της σειράς BMW Performance στην Ελλάδα??
Ρωτάω διότι το σετ BMW Performance Fahrwerk Komplett Set (ανάρτηση+ελατήρια+αντιστρεπτικές) μου βγαίνει μόλις 580 ευρώ και το σκέφτομαι να το 'καβατζάρω' για το μέλλον......όταν 'τελειώσει' η ανάρτηση που έχω...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το διάβασα, και γούσταρα παραπάνω τώρα :p. Αν έχει κάποιος κάποια οδηγική εμπειρία με το ημιαυτόματο 6τάχυτο, καλοδεχούμενη..Εννοεις με το steptronic? Ειναι το λεγομενο αυτοματο κιβωτιο με μετατροπεα ροπης με δυνατοτητα χειροκινητης επιλογης ταχυτητων... Απο την εμπειρια μου σε 2 αυτοκινητα ενα 530 κ ενα Χ5 μπορω να πω οτι οι αλλαγες ειναι ομαλοτατες κ το ανεβασμα-κατεβασμα αρκετα γρηγορο! Πολλοι μαλιστα λενε οτι τα κιβωτια με το μετατροπεα ροπης βολευουν περισσοτερο στο 99% των περιπτωσεων απ οτι τα διπλου συμπλεκτη με τα δευτερα να ειναι καλυτερα μονο υπο πιεση κ αγωνιστικους ρυθμους! Εγω παντως στο συστηνω χωρις ενδοιασμους.... Αν εχεις καποια αλλη απορια πες μου γτ δεν ξερω τι ακριβως θες να μαθεις για το κιβωτιο...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Γνωρίζει κανείς πόσο 'τσιμπημένες' είναι οι τιμές της σειράς BMW Performance στην Ελλάδα??
Ρωτάω διότι το σετ BMW Performance Fahrwerk Komplett Set (ανάρτηση+ελατήρια+αντιστρεπτικές) μου βγαίνει μόλις 580 ευρώ και το σκέφτομαι να το 'καβατζάρω' για το μέλλον......όταν 'τελειώσει' η ανάρτηση που έχω...
Το παίρνεις χθές!
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κανείς πόσο 'τσιμπημένες' είναι οι τιμές της σειράς BMW Performance στην Ελλάδα??
Το παίρνεις χθές!
Τιμές από Ελληνική αντιπροσωπεία ποιος θα μου κάνει τη χάρη να ρωτήσει ρε παιδιά, από Δευτέρα βέβαια??
-
Ο χρήστης Leon_G έγραψε:
Εννοεις με το steptronic? Ειναι το λεγομενο αυτοματο κιβωτιο με μετατροπεα ροπης με δυνατοτητα χειροκινητης επιλογης ταχυτητων... Απο την εμπειρια μου σε 2 αυτοκινητα ενα 530 κ ενα Χ5 μπορω να πω οτι οι αλλαγες ειναι ομαλοτατες κ το ανεβασμα-κατεβασμα αρκετα γρηγορο! Πολλοι μαλιστα λενε οτι τα κιβωτια με το μετατροπεα ροπης βολευουν περισσοτερο στο 99% των περιπτωσεων απ οτι τα διπλου συμπλεκτη με τα δευτερα να ειναι καλυτερα μονο υπο πιεση κ αγωνιστικους ρυθμους! Εγω παντως στο συστηνω χωρις ενδοιασμους.... Αν εχεις καποια αλλη απορια πες μου γτ δεν ξερω τι ακριβως θες να μαθεις για το κιβωτιο...Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, πραγματοποιεί γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων στο αυτόματο αλλά μπορείς να τις αλλάξεις και χειροκίνητα,σωστά? Στην καινούρια z4 έχει κάτι κουμπιά με επιλογές για Normal, sport και sport+. Αυτά λογικά για το κιβώτιο δεν είναι?
-
Τιμές από Ελληνική αντιπροσωπεία ποιος θα μου κάνει τη χάρη να ρωτήσει ρε παιδιά, από Δευτέρα βέβαια??Μπορώ να σε ενημερώσω την Δευτέρα το βράδυ (το πολύ Τρίτη) αν αντέχεις την υπομονή :p. Είναι να πάρω τηλ σε μια αντιπροσωπεία και άμα είναι ρωτάω και γι'αυτό. BMW Performance Set με ανάρτηση, ελατήρια και αντιστρεπτικές, σωστά? Τιμή μαζί με εργασία τοποθέτησης? Αν και στη θέση σου θα το είχα ήδη πάρει... Είχα δει σε μια αντιπροσωπεία πριν κανά μήνα τους carbon καθρέπτες για τον άσσο και κάνανε 500€...
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τιμές από Ελληνική αντιπροσωπεία ποιος θα μου κάνει τη χάρη να ρωτήσει ρε παιδιά, από Δευτέρα βέβαια??
Μπορώ να σε ενημερώσω την Δευτέρα το βράδυ (το πολύ Τρίτη) αν αντέχεις την υπομονή :p. Είναι να πάρω τηλ σε μια αντιπροσωπεία και άμα είναι ρωτάω και γι'αυτό. BMW Performance Set με ανάρτηση, ελατήρια και αντιστρεπτικές, σωστά? Τιμή μαζί με εργασία τοποθέτησης? Αν και στη θέση σου θα το είχα ήδη πάρει... Είχα δει σε μια αντιπροσωπεία πριν κανά μήνα τους carbon καθρέπτες για τον άσσο και κάνανε 500€...
Thanks, ρώτησε για τιμή μόνο του σετ BMW Performance Suspension Kit (Αμορτισέρ - Ελατήρια - Αντιστρεπτικές - Top Mount), χωρίς εργατικά τοποθέτησης.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Εννοεις με το steptronic? Ειναι το λεγομενο αυτοματο κιβωτιο με μετατροπεα ροπης με δυνατοτητα χειροκινητης επιλογης ταχυτητων... Απο την εμπειρια μου σε 2 αυτοκινητα ενα 530 κ ενα Χ5 μπορω να πω οτι οι αλλαγες ειναι ομαλοτατες κ το ανεβασμα-κατεβασμα αρκετα γρηγορο! Πολλοι μαλιστα λενε οτι τα κιβωτια με το μετατροπεα ροπης βολευουν περισσοτερο στο 99% των περιπτωσεων απ οτι τα διπλου συμπλεκτη με τα δευτερα να ειναι καλυτερα μονο υπο πιεση κ αγωνιστικους ρυθμους! Εγω παντως στο συστηνω χωρις ενδοιασμους.... Αν εχεις καποια αλλη απορια πες μου γτ δεν ξερω τι ακριβως θες να μαθεις για το κιβωτιο...
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, πραγματοποιεί γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων στο αυτόματο αλλά μπορείς να τις αλλάξεις και χειροκίνητα,σωστά? Στην καινούρια z4 έχει κάτι κουμπιά με επιλογές για Normal, sport και sport+. Αυτά λογικά για το κιβώτιο δεν είναι?
Kοιτα... Το αυτοματο steptronic εχει τα εξης:
P= το βαζεις οταν σταματας το αυτοκινητο. Ετσι κ να ξεχασεις να βαλεις χειροφρενο το αμαξι δεν θα φυγει.(εγω το εχω δοκιμασει κ σε ανηφορα χωρις χειροφρενο κ το αυτοκινητο δεν εφευγε... Τωρα σε μεγαλη κλιση εδαφους καλο ειναι να δενεις κ το χειροφρενο ή κ σε εδαφος χωρις κλιση απλα για σιγουρια)R= η οπισθεν
N= η νεκρα
D= Νορμαλ αλλαγες με οικολογικη προσεγγιση
DS= Αγωνιστικες αλλαγες. Πραγματοποιουνται πιο γρηγορα απ οτι στο D κ σε υψηλοτερες στροφες!
M= Χειροκινητες αλλαγες
Τωρα τα κουμπια sport κ sport + αλλαζουν την αποκριση του κινητηρα, του κιβωτιου του τιμονιου , την σκληροτητα κ αμεσοτητα της αναρτησης κλπ... Επισης ρυθμιζουν κ την παρεμβαση των ηλεκτρονικων.. Οπως καταλαβαινεις στην sport+ ολα γινονται τελειως αγωνιστικα, η αναρτηση σκληραινει κ τα ηλεκτρονικα απουσιαζουν τελειως... Οποτε για ο,τι γινεται εσυ κ ΜΟΝΟ εσυ εχεις τον απολυτο ελεγχο!
Οσον αφορα τις αλλαγες γινονται αρκετα γρηγορα ακομα κ στη λειτουργια D! Εγω πιστευω οτι θα μεινεις ευχαριστημενος αν πρωτος στοχος σου δεν ειναι η αγωνιστικη οδηγηση ολες τις ωρες... Οι αλλαγες γινονται ομαλοτατα κ σπανια θα τις αντιληφθεις... O πατερας μου μια φορα οδηγησε αυτοματη μπεμπα κ απο τοτε δεν εχει ξαναπαρει bmw που να μην ειναι αυτοματη... Πιστευω πως αξιζει!
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
..550 άλογα
http://www.supercars.net/Pics?vpf3=y&gI ... 344109&l=b
http://www.supercars.net/Pics?vpf3=y&gI ... 344109&l=c -
Καλησπέρα,Γνωρίζει κανείς πόσο 'τσιμπημένες' είναι οι τιμές της σειράς BMW Performance στην Ελλάδα??
Καλησπέρα,
έστειλα email σε 5 αντιπροσώπους και θα περιμένω απαντήσεις.....
-
Τόσο βιαστικός?
-
Σχετικά με το suspension kit, είπανε ότι θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πούνε τιμή. Όοοοοταν με πάρουν τηλέφωνο, PuntoLord θα σε ενημερώσω (αν δεν έχεις ενημερωθεί ήδη:p).
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Σχετικά με το suspension kit, είπανε ότι θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πούνε τιμή. Όοοοοταν με πάρουν τηλέφωνο, PuntoLord θα σε ενημερώσω (αν δεν έχεις ενημερωθεί ήδη:p).Καλημέρα,
Έχω ήδη την 1η απάντηση από την BMW Αδαμίδης (Θεσνίκη), το κόστος αγοράς είναι 1275 ευρώ και τοποθέτησης 700 ευρώ.
-
Μπα, σίγουρα πρόκειται περί παρεξήγησης.... Κάτι άλλο θα εννοούσαν...
Φυσικά και θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα για να διασταυρώσουμε τα στοιχεία με τις προσφορές άλλων...
Όχι επειδή έχουμε συστηματικά δει ότι χρεώνουν ό,τι τους λείπει να θεωρήσουμε ότι και στην συγκεκριμένη περίπτωση θα συμβεί το ίδιο...
puntolord, ακόμα εμένα διαβάζεις....; Πήγαινε γρήγορα να τα κλείσεις.... καλύτερα να αγοράσεις και ό,τι άλλο μπορεί να σε προσελκύσει στο μέλλον.... -
Οι τιμές στην Ελλάδα είναι άστα βράστα. Έχουμε καλό φίλο που ασχολείται με τις αλλαγές BMW και μας έχει πει κάτι ωραία κουλά.
BMW FORUM