-
Καλοτάξιδα τα νέα BMW!
coyote xenon έβαλες?
-
πόσο θα πάει το τάιπαρ;
καλοφάγωτη η μπερλίνα!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλοτάξιδα τα νέα BMW!coyote xenon έβαλες?
Δεν εβαλα εγω, ότι είχε.
Οχι δεν είχε δυστυχώςΤο Ταπερ το έχω ήδη αγγελιά στα 21Κ στην χε. Τηλεφωνούν κάποιοι το θέμα ειναι να βρουν και τα λεφτά.
-
coyote συγχαρητήρια για την επιλογή σου και καλοτάξιδο!
Αν μπορείς γράψε μας τι επιτόκιο δίνουν για δόσεις σε συνδυασμό με την έκπτωση (20%). -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το Ταπερ το έχω ήδη αγγελιά στα 21Κ στην χε. Τηλεφωνούν κάποιοι το θέμα ειναι να βρουν και τα λεφτά.
άμα καταφέρεις και το δώσεις έστω κ 20 θα σε παραδεχτώ
καλοτάξιδη η 3αρα, τα ξένον overatted IMHO, είσαι καλά και χωρίς.
όταν παραλάβεις στείλε κιν της πεθεράς να τη παίρνουμε για τα συγχαρίκια να τσακιστεί το ηθικό της. -
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
coyote συγχαρητήρια για την επιλογή σου και καλοτάξιδο!
Αν μπορείς γράψε μας τι επιτόκιο δίνουν για δόσεις σε συνδυασμό με την έκπτωση (20%).δεν ξέρω. Πάντως πρεπει να πας γρήγορα
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Το Ταπερ το έχω ήδη αγγελιά στα 21Κ στην χε. Τηλεφωνούν κάποιοι το θέμα ειναι να βρουν και τα λεφτά.
άμα καταφέρεις και το δώσεις έστω κ 20 θα σε παραδεχτώ
καλοτάξιδη η 3αρα, τα ξένον overatted IMHO, είσαι καλά και χωρίς.
όταν παραλάβεις στείλε κιν της πεθεράς να τη παίρνουμε για τα συγχαρίκια να τσακιστεί το ηθικό της.ρε μηπως είσαι η γυναίκα μου από το μέσα δωμάτιο με άλλο user name? και με δουλεύεις?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
confort πηρα αλλά με αυτά που βρήκες πάνω στο αμάξι ειναι ένα υβριδικό των 2 εκδόσεων
Δηλαδή ζάντες από την μία σαλόνι από την άλλη (πηρα και το πίσω παρκάρισμα... ευτυχώς γιατί δεν είχα ποτέ τετράθυρο...) και τελικά κάνει όσο μία από αυτές. Ετσι το κατάλαβα ότι το κάνουν.Νομίζω η τιμή που το πήρες δεν είναι καλή,γιατί ίδιο εξοπλισμό που έχεις αναφέρει έχουν όλα τα 320i comfort από εποχής facelift και δώρο το παρκτρονικ πίσω +συναγερμό πάει 33.274 με την μείωση ΕΤΤ.Εσυ έχεις επιπλέον της τιμής αυτής μεταλλικό χρώμα (800ευρώ),ξύλινη επένδυση (400ευρω) και ζάντες (υποθέτω αλλες από τις standard)...Για υπολογισέ τα με τις εκπτώσεις που λένε 20% κλπ.
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
confort πηρα αλλά με αυτά που βρήκες πάνω στο αμάξι ειναι ένα υβριδικό των 2 εκδόσεων
Δηλαδή ζάντες από την μία σαλόνι από την άλλη (πηρα και το πίσω παρκάρισμα... ευτυχώς γιατί δεν είχα ποτέ τετράθυρο...) και τελικά κάνει όσο μία από αυτές. Ετσι το κατάλαβα ότι το κάνουν.Νομίζω η τιμή που το πήρες δεν είναι καλή,γιατί ίδιο εξοπλισμό που έχεις αναφέρει έχουν όλα τα 320i comfort από εποχής facelift και δώρο το παρκτρονικ πίσω +συναγερμό πάει 33.274 με την μείωση ΕΤΤ.Εσυ έχεις επιπλέον της τιμής αυτής μεταλλικό χρώμα (800ευρώ),ξύλινη επένδυση (400ευρω) και ζάντες (υποθέτω αλλες από τις standard)...Για υπολογισέ τα με τις εκπτώσεις που λένε 20% κλπ.
Στα 37 κοντά που λέει ο τιμοκατάλογος (χωρίς να βγάλω τον φόρο ΕΤΤ) δεν τα γράφει αυτά που λες. Δηλαδή δεν τα έχουν στην τιμή μέσα. Ασχετο αν τα εισάγουν όλα με αυτά τα αξεσουάρ και τα χρεώνουν. Δεν είναι μέσα στον επίσημο τιμοκατάλογο αλλά δέχομαι ότι εχεις δίκιο γιατί πρακτικά σου τα κάνουν δώρο. (το συναγερμό γιατί το park tronik το χρεώνουν)
Εμένα έχει σίγουρα επάνω αν θυμάμαι καλά και ζάντες που έχουν τιμή 1700 (είναι ακριβές δε λέω και κάτι θήκες και κάτι ηλεκτρικά κουρτινάκια και δερματίνη και σπορ τιμόνι). Συνολο γύρω στα 5200 εξοπλισμό θεωρητικά. Δεν είναι μέσα στην τιμή του καταλόγου άσχετα αν τα περισσότερα τα φέρνουν έτσι.
Η τιμή που σου λέω έχει και τα τέλη κυκλοφορίας μέσα και τις πινακίδες. αρα χωρίς αυτά ειναι κοντά στα 31 νομίζω
Υπήρχαν κι άλλα αμάξια στα 30Κ το πρωι όπως και στα 31 με άλλες ζάντες ή αντί για ζάντες με ηλιοροφή μία μαύρη που λέγαμε χτες στα 32 (αλλά μαυρο δεν εχει μεταλλικό). Μάλλον είναι θέμα κάποιον αξεσουάρ.
Ξέρει κανένας που είναι οι κωδικοί να δω ακριβώς πόσο κάνουν όλα αυτά. Η δερματίνη πχ πόσο κάνει.Τι άλλες φορές που είχα πάει όλα τα ειχαν αναλυτικά και γράφανε δίπλα πόσο κάνει (πχ όταν είχα ρωτήσει για X3)
Η χονδρική μου πρέπει να είναι κοντά 23Κ. Τωρα αν βγάλανε και 1,5Κ στη αγορά τι αν κάνουμε. Τσάμπα τα πουλάνε? Τι λες εσύ πόσο έπρεπε να το παρω δηλαδή ή πόσο τα πήραν οι υπόλοιποι αυτές τις μέρες -
Τα κοιταξα αναλυτικά από τα configurator του εξωτερικού
Η τιμή ειναι των αξεσουάρ είναι η ίδια.
Απλά οι 285 ζάντα κάνει Γερμανία Γαλιά ελλάδα 1700 ευρώ χωρίς το ΕΤΤ
Στην Ισπανία έχει 1000 αλλά μπορεί αυτοί ειδικά στις ζάντες να έχουν κάτι άλλο
Αρα τα ζαντικά μου (ίδια με της 330 είναι με διαστάσεις 245/45/17 σε 8'') ειναι σαν χενον με ηλιοροφή, που μπορεί να τα προτειμούσα αλλά τώρα θα τα γυαλίσω.... (τα ζαντικά εννοώ). -
μπορεί να νοσταλγήσεις το Τάπερ ....
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Νομίζω η τιμή που το πήρες δεν είναι καλή,γιατί ίδιο εξοπλισμό που έχεις αναφέρει έχουν όλα τα 320i comfort από εποχής facelift και δώρο το παρκτρονικ πίσω +συναγερμό πάει 33.274 με την μείωση ΕΤΤ.Εσυ έχεις επιπλέον της τιμής αυτής μεταλλικό χρώμα (800ευρώ),ξύλινη επένδυση (400ευρω) και ζάντες (υποθέτω αλλες από τις standard)...Για υπολογισέ τα με τις εκπτώσεις που λένε 20% κλπ.είχα πάρει προσφορά για 320i Dynamic προ ΕΤΤ επί εποχής του 20% στη CIF... τελική τιμή 42k (μαζί με μεταλλικό, πινακίδες, λοιπά έξοδα)... στο μιλητό (χωρίς να μου γράψει την τελική τιμή μετά έκπτωσης) μου είπε 37-38k (δε θυμάμαι)... μείον 3.5k σήμερα λόγω ΕΤΤ, νομίζω ότι μια Comfort με τα έξτρα που λες είναι πολύ καλά στα 32k...
όσο για το αν η τιμή είναι καλή, αγόρασε ένα 2λιτρο 3άρι ατμοσφαιρικό με 170 ίππους, έξτρα εξοπλισμό που αξίζει και θα δώσει ούτε 11,000,000 δρχ.... μόνο εγώ το βλέπω για ευκαιρία??
-
Η 320i Confort facelift και δώρο το παρκτρονικ πίσω +συναγερμό πάει όπως έγραψα 33.274 με την μείωση ΕΤΤ (τιμή καταλόγου) όπως αγοράστηκε από γνωστό από εξουσ. έμπορο στην Συγγρου .
Περιλαμβάνει (από το φυλλάδιο που δίνουν) δερματίνη,ζάντες,ασημι επένδυση μέσα,ηχοσύστημα Professional ,φαρμακείο-πυροσβεστήρα,ελαστικά 205 runflut,καθρέπτης αυτοματης σκίασης,υποβραχιόνιο μπροστά ρυθμιζόμενο,ποτηροθήκες μπροστά και διχτάκια στα καθίσματα πίσω για περιοδικά,αυτόματο έλεγχο φώτων,cruise control.
Στην τιμή επιπλέον επειδή πήρε μεταλλικό χρώμα μαζι με πινακίδες κλπ πλήρωσε τελική
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Η 320i Confort facelift και δώρο το παρκτρονικ πίσω +συναγερμό πάει όπως έγραψα 33.274 με την μείωση ΕΤΤ (τιμή καταλόγου) όπως αγοράστηκε από γνωστό από εξουσ. έμπορο στην Συγγρου .Περιλαμβάνει (από το φυλλάδιο που δίνουν) δερματίνη,ζάντες,ασημι επένδυση μέσα,ηχοσύστημα Professional ,φαρμακείο-πυροσβεστήρα,ελαστικά 205 runflut,καθρέπτης αυτοματης σκίασης,υποβραχιόνιο μπροστά ρυθμιζόμενο,ποτηροθήκες μπροστά και διχτάκια στα καθίσματα πίσω για περιοδικά,αυτόματο έλεγχο φώτων,cruise control.
Στην τιμή επιπλέον επειδή πήρε μεταλλικό χρώμα μαζι με πινακίδες κλπ πλήρωσε τελική
-
Ρε συ coyote ..... υπέκυψες στη πεθερά ?
Πέφτουν και τα τελευταία κάστρα !!! .... αφού έστειλες το ταπερ ... πάει, χάλασε ο κόσμος !Καλοτάξιδη να τη χαρείς τη νέα σου μπέμπα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
καταλαβαίνω τι μου λες αλλά στην BMW ειναι όλα περίεργα,.
Πχ πόσο κάνανε οι ζάντες του. Μπορει να κάνανε 300 ευρώ μπορεί και 800 (μάλλον 800 κάνανε από τον κατάλογο οι 16αρες με 205)
Πόσο έκανε το αυτόματο των φώτων? Αυτό λογικά θέλει xenon και πάει πάνω από 1000 'η εννοείς ότι απλά ανάφουν μόνα τους?
Θέλω να πω ότι τα ακριβά αν μου πεις θα σου πω πόσο το πηρε και γιατί.
Ολα τα αλλα που μου λες δεν ειναι και τόσο ακριβά.
Πχ το ασήμι μπορεί να είναι και 130 ευρώ αλλά μάλλον είναι μηδέν. Το φαρμακείο ειναι δωρέαν στανταρΓια να καταλάβεις ένα περίεργο πράγμα όμως. Εχω ζάντες των 1700 +ΕΤΤ ευρώ στην Ελλάδα Γερμανία αλλά στην Ισπανία κάνουν 1000... (οι ίδιες). Ειλικρινά ζούσα και με τις 16αρες αλλά αφου της έχει
Μπορεί το αμάξι που λες με το δικό μου να έχουν πάνω από 1500 διαφορά στην τιμή από κάτι τέτοια.
Υπάρχει και η περίπτωση να τα έχει πάρει ο φίλος σου σε πακέτο, πχ 7RS και να είναι πιο φτηνά όλα μαζί επειδή έτσι ήρθε.
Πόσο ακριβώς το πήρε με το κλειδί? ή πόσο ήταν η αρχική στο χαρτίΤο αγοράσε 29χχχ ευρώ τελική όλα τα παραπάνω που ανέφερα.Η τιμή καταλόγου ισχύει για όλους για τα comfort.Δεν του εκαναν την υποτιθέμενη έκπτωση 20%,απλά μια έκπτωση επειδή πλήρωσε τα περισσότερα σε μετρητά.
Τωρα αν είναι πακέτο ή όχι στο comfort αυτά τα αξεσουάρ,δεν ξέρω αυτά όμως πήρε,και τα ίδια αναφέρονταν στο φυλλάδιο στα αμάξια που είχαν στον έμπορο για τα συγκεκριμένα αμάξια.Αυτόματο αναμα φώτων το είχαν και πολλά μοντέλα χωρίς xenon.
Τωρα τι τιμολογιακά παιχνίδια παίζονται δεν μπορώ να ξέρω,μπορεί να είναι και από άλλο εργοστάσιο και με άλλες προδιαγραφες για άλλες αγορες,και στην τελική και χαμηλότερης συνολικής ποιότητας,αλλά στις προσφορές είναι γνωστό έτσι γίνεται το παιχνίδι,το ξέρεις και ψωνίζεις με το ανάλογο ρίσκο ....
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ρε συ coyote ..... υπέκυψες στη πεθερά ?
Πέφτουν και τα τελευταία κάστρα !!! .... αφού έστειλες το ταπερ ... πάει, χάλασε ο κόσμος !Καλοτάξιδη να τη χαρείς τη νέα σου μπέμπα
κάστρα από άμμο....
Πέταξα μία σπόντα για cabrio.... αλλά νόμιζαν ότι τους έκανα πλάκα.... Εχει ρε γαμώτο μικρό πορτπαγκάζ....
Εμένα μου άρεσε το Type-R. Δεν είχε πέντε ζώνες.... !!!! -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εκλεισα 320i.
Space Grey
Εγινα οικογενειάρχηςΚαι 'γω οικογενειάρχης έγινα και πήρα σενταν αλλά όχι και έτσι...
Το Type-R ?
-
Για λέγε, για λέγε.
-
Εμένα λες ?
Χ
BMW FORUM