-
Ο χρήστης pad έγραψε:
sorry gia greeklish -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
sorry gia greeklish
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
an exei vivlio service ths mobility des an einai atrakaristo kai KALOTAKSIDO!
Pes mou sta grhgora mia timoula gtiati plakose douleia kai se duo lepta eksafanizomai!!
(kane kai service)
sorry gia greeklish
mesa sto pneyma kai ego.
Zitaei 23 tou eipa 20, eipe oxi, alla protithemai na anevo ligo mallon tha ta broume.fainetai katharo, moy apo monos tou oti exei allaksei ton piso profilaktira apo xtipima, oso eida apo monos mou piso stoyw tholous sth cdiera kai sth mpataria den fenete tipota alla gi'ayto tha kano kai elegxo. an ta xlm einai alithina (26500) nomizo einai laxeio.
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
an exei vivlio service ths mobility des an einai atrakaristo kai KALOTAKSIDO!
Pes mou sta grhgora mia timoula gtiati plakose douleia kai se duo lepta eksafanizomai!!
(kane kai service)
sorry gia greeklish
mesa sto pneyma kai ego.
Zitaei 23 tou eipa 20, eipe oxi, alla protithemai na anevo ligo mallon tha ta broume.fainetai katharo, moy apo monos tou oti exei allaksei ton piso profilaktira apo xtipima, oso eida apo monos mou piso stoyw tholous sth cdiera kai sth mpataria den fenete tipota alla gi'ayto tha kano kai elegxo. an ta xlm einai alithina (26500) nomizo einai laxeio.
oraia!!!dose dynamh!
Ksekinises me oraio pazari,kai se vlepo apo evdomada na voltareis me to oxima!!!
kalotaksido apo tora!!!!!!!!!!xaireto!
EDIT:SORRY GREEKLISH
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Bασίλη τα αναλώσιμα δεν θα τα δέχονταν αν τα είχες αγοράσει από αλλού;
(άλλης μάρκας, ιδίων εργοστασιακών προδιαγραφών)Θα τα δέχονταν, εγώ ήθελα να δοκιμάσω την original που ουσιαστκά είναι η ίδια Castrol SAF-XJ αλλά με Friction Modifier
(σε ποσοστό που δεν φανερώνει η BMW ) -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Mε βάζεις σε σκέψεις Βασίλη....Να βάλω και εγώ τη βαλβολίνη ή να προσθέσω friction modifiers στην ήδη υπάρχουσα;
Η ευθυγράμμιση,γιατί είχε πειραχτεί;
Στην επόμενη αλλαγή θα βάλουμε τέτοια, θα βρούμε όμως από ebay για να μην τη χρυσοπληρώσουμε.
Για την ευθυγράμμιση .... δεν είμαι σίγουρος, αν και μετά από μια μεγάλη λακούβα άρχισα να το παρατηρώ.
-
Τα σταμάτησε τα χαζά που έκανε Βασίλη με την ευθυγράμμιση?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τα σταμάτησε τα χαζά που έκανε Βασίλη με την ευθυγράμμιση?Yes
-
Ωραία!!!
-
-
Παναΐτσαμ'.....
Τι λάστιχα φορούσε, Βασίλη; Είχε τα ημισλίκς που φοράνε οι CSL σαν option;
-
Σχετικά με τα χλμ. Άνθρωπος που μάλλον είναι η δουλειά του να πειράζει τα χλμ (δεν το είπε ευθέως αλλά μάλλον κάτι τέτοιο κάνει) μου έχει δώσει να καταλάβω ότι ενώ στα παλιότερα BMW τυχόν πειράγματα περιλάμβαναν και κολλητήρι οπότε οι παρεμβάσεις ήταν εύκολα ανιχνεύσιμες, στα πιο σύγχρονα μοντέλα δεν υπάρχει κανένας άμεσος τρόπος να καταλάβεις αν έχει πειραχτεί ή όχι. Εκεί είναι που στηρίζεσαι στα χλμ που έχουν καταγραφεί στο σύστημα της εταιρείας κάθε φορά που έχει πάει για service. (εφόσον βέβαια ενημερώνουν το σύστημα οι υπάλληλοι).
-
Από συνεργείο μου είπαν ότι φαίνεται το πείραγμα.
Φαντάζομαι πέρα από το μετρητή που βλέπουμε εμείς στο καντράν και μπορέι να πειράζεται, κάπου στον υπολογιστή του αυτοκινήτου καταχωρείται παράλληλα αυτή η τιμή, από όπου δεν μπορεί να πειραχτεί και φαίνεται από το on board diagnostic. -
2 ποστ
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Παναΐτσαμ'.....Τι λάστιχα φορούσε, Βασίλη; Είχε τα ημισλίκς που φοράνε οι CSL σαν option;
Οχι, φορούσε τα 'πολιτικά' με ζάντες της Schnitzer όμως
Απίστευτο αυτοκίνητο, με εξτρά πολλών χιλ. ευρω !
Εξατμίσεις αλλαγμένες με χταπόδια-καταλύτες κλπ. - εκκεντροφόροι - εγκέφαλος ..... 600+ άλογα απ΄ότι μου είπαν -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εξατμίσεις αλλαγμένες με χταπόδια-καταλύτες κλπ. - εκκεντροφόροι - εγκέφαλος ..... 600+ άλογα απ΄ότι μου είπανΤη μπουλάει;
Αν έχει ροπές χαμηλά, τη θέλω για τη γυναίκα μου να πηγαίνει το παιδί αγγλικά... -
Αντε παλικάρια πάμε μια βοήθεια όλοι μαζί, γιατί δυστυχώς το Mpack με τα λίγα χιλιόμετρα πουλήθηκε, πάει το'χασα αυτό.
Μικρός που είναι ο κόσμος, σε αγγελία έπεσα πάνω σε αμάξι που το έχει πρώτος ξάδερφος κουμπάρου μου, οπότε ας υπόθεσουμε ότι ο,τι λέει είανι αληθινό.
520, 023/99, Vanos II, μπλε σκούρο, κρεμ ηλεκτρικά δερμάτινα καθίσματα, xenon, steptronic, cdιερα, τηλεφωνο, πίσω τζάμι ηλεκτρικό κουρτινάκι, πίσω πλάι χειροκίνητα κουρτινάκια, ξύλινη επένδυση, ζάντες 17' BBS, ελληνικό, 1ο χέρι, ατρακάριστο, και το κερασάκι 167.000χλμ.
Θέλει λέει μόνο αλοιφή εξωτερικά από κάτι γρατζουνιές που έκανε η κόρη του με κλειδί.
Ζητάει 18.000.Το βασικό μου ερώτημα είναι, επειδήτα χιλιόμετρα είναι κάμποσα, γενικά τι ακούγεται πόσα χιλιόμετρα βγάζει απροβλημάτιστα αυτός ο κινήτηρας? Λοιπά σχόλια ευπρόσδεκτα.
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Αντε παλικάρια πάμε μια βοήθεια όλοι μαζί, γιατί δυστυχώς το Mpack με τα λίγα χιλιόμετρα πουλήθηκε, πάει το'χασα αυτό.Μικρός που είναι ο κόσμος, σε αγγελία έπεσα πάνω σε αμάξι που το έχει πρώτος ξάδερφος κουμπάρου μου, οπότε ας υπόθεσουμε ότι ο,τι λέει είανι αληθινό.
520, 023/99, Vanos II, μπλε σκούρο, κρεμ ηλεκτρικά δερμάτινα καθίσματα, xenon, steptronic, cdιερα, τηλεφωνο, πίσω τζάμι ηλεκτρικό κουρτινάκι, πίσω πλάι χειροκίνητα κουρτινάκια, ξύλινη επένδυση, ζάντες 17' BBS, ελληνικό, 1ο χέρι, ατρακάριστο, και το κερασάκι 167.000χλμ.
Θέλει λέει μόνο αλοιφή εξωτερικά από κάτι γρατζουνιές που έκανε η κόρη του με κλειδί.
Ζητάει 18.000.Το βασικό μου ερώτημα είναι, επειδή τα χιλιόμετρα είναι κάμποσα, γενικά τι ακούγεται πόσα χιλιόμετρα βγάζει απροβλημάτιστα αυτός ο κινήτηρας? Λοιπά σχόλια ευπρόσδεκτα.
Λυπάμαι που το έχασες το όχημα.....οι Ε39 είναι το πιο καλοκατασκευασμένο αυτοκίνητο της εταιρίας,και ο Μ52 πολύ καλός κινητήρας,αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι το όχημα είναι αφθαρτο.
Για το αυτοκίνητο αυτό μη δώσεις πάνω απο 16.000€(βαριά)Συνέχισε το ψάξιμο.Έγώ πάντως φίλε μου θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κάτι ποιο καινούργιο,και καλύτερα από ιδιώτη!
Έμαθα οτι το αυτοκίνητο που έχασες ήταν πολύ καλό....
-
Πάντως του 'gianton' αν και έχει πολλά χλμ,φαίνεται αστέρι!!!!(είναι ΄και δυνατό )
-
Να'σαι καλά φιλαράκι.
Οντως το άλλο ήταν αστέρι, αλλά και 23000, μου φάνηκαν πολλά για το 2λιτρο μοτέρ.
Πάντως και αυτό από ιδιώτη είναι αν δεν έγινα κατανοητός και μάλιστα βγήκε και γνωστός, οπότε υπάρχει εμπιστο΄σύνη από τη μια, δυσκολεύουν τα παζάρια από την άλλη. Ιδωμεν.
Εσείς που είστε στη πιάτσα αν ακούσετε κάτι καλό ρίξτε μια φωνή.
BMW FORUM