-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
και τα καθίσματα από ήλιο και το bravo μου καίει λάδιαα.automatic censoring initiative respekt
-
Τι μαλ.....
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μιλούσα πριν από λίγο με τον πατέρα μου και με ρώτησε αν μπορώ να φανταστώ πόσο μπορεί να κάνουν τα λάστιχα του X5 (του τελευταίου). Λέω λοιπόν και γω χωρίς να το πολυσκεφτώ 1200 €... Χαχαχαχαχαχαχαχα2500 € κάνουν! (στη BMW)
Θα' ναι από μαστίχα Χίου φαίνεται ...
Με όλο τα θάρρος πάντως, αν μιλάμε για Run-Flat συμβουλευσέ τον να βάλει απλά και με τα 'ρέστα' ας κάνει κάτι άλλο ή αν δεν χρειάζεται τα 'ρέστα' ας τα δώσει ανώνυμα σε κάποιο φτωχό ή σωματείο. Η BMW δεν τα έχει ανάγκη. Ήδη άλλωστε της 'κατέθεσε' αρκετά με την αγορά και μόνο.
Όπως έχω ξαναγράψει, ψάχνει για κορόιδα με αυτό το θέμα...
-
H BMW χρεώνει πολύ ακριβά τα Run-Flat (και σε αγορά αλλά και σε τοποθέτηση).
-
Καλησπέρα,
Ψάχνοντας στο Ίντερνετ 'έπεσα' πάνω σε ένα πρόσφατο τεστ του περιοδικού AutoBild Γερμανίας (AUTO BILD 47/2008 — 25.11.2008 ) που διενήργησε στην κατηγορία 'C' μεταξύ των AUDI A4 2.0 TDi (1968cc - 170HP), BMW 320d (1995cc - 177HP) και MERCEDES C250CDI (2143cc - 204HP). Mε ενδιέφερε τόσο πολύ που το κατέβασα σε μορφή .pdf (κόστος 1€ ) και ο αδιαμφισβήτητος νικητής είναι - ποιος άλλος - η BMW 320d!
Τα παραπάνω αυτ/τα ήταν οι τελικές επιλογές μου πριν καταλήξω στην BMW 320d, με τη διαφορά πως αντί για την MERCEDES C250CDI (2143cc - 204HP) εγώ είχα την MERCEDES C220CDI (2143cc - 170HP), λόγω κόστους. Από ότι βλέπω & διαβάζω έκανα την καλύτερη επιλογή και είμαι πανευτυχής όχι επειδή το επιβεβαιώνει το εν λόγω περιοδικό αλλά επειδή το συγκεκριμένο αυτ/το με 'αποζημιώνει' κάθε φορά που το χρησιμοποιώ!
H τελική βαθμολογία - με άριστα το 500 - είναι:
Audi = 356
BMW = 362
Mercedes = 348
- Υπενθυμίζω πως η Mercedes είναι 2150cc!! Φαντάζεστε να τη συγκρίνανε με την 325d??*
Το test είναι εδώ
-
δλδ αν έπαιρνε 352 βαθμούς θα ήσουν λιγότερο ικανοποιημένος;
-
Ντάξει, θα μπορούσε να ήταν χειρότερα... Να πάρει 345.
-
Έλα κακίες τώρα, αφού είπα '.....το συγκεκριμένο αυτ/το με 'αποζημιώνει' κάθε φορά που το χρησιμοποιώ!'
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Έλα κακίες τώρα, αφού είπα '.....το συγκεκριμένο αυτ/το με 'αποζημιώνει' κάθε φορά που το χρησιμοποιώ!'Αυτό λέω και γω. Αφού σ' αρέσει εσένα, προς τι τόση χαρά για μερικούς πόντους;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έλα κακίες τώρα, αφού είπα '.....το συγκεκριμένο αυτ/το με 'αποζημιώνει' κάθε φορά που το χρησιμοποιώ!'
Αυτό λέω και γω. Αφού σ' αρέσει εσένα, προς τι τόση χαρά για μερικούς πόντους;
Διότι επιβεβαιώνομαι και από ένα περιοδικό πως έκανα 'σωστή' επιλογή.....πριν κάνουν το τεστ αυτό, δε με ρωτούσαν εμένα πρώτα να τους πω (και να γλιτώσουν τα έξοδα)??
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
H BMW χρεώνει πολύ ακριβά τα Run-Flat (και σε αγορά αλλά και σε τοποθέτηση).γιαυτο κ γω εβαλα κανονικα στη 325 κ συν της αλλης ειναι κ πιο ανετο
-
Όπως μπορεί να σας επιβεβαιώσει οποιαδήποτε κοπέλα άνω των 18, μερικοί πόντοι κάνουν όλη την διαφορά.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όπως μπορεί να σας επιβεβαιώσει οποιαδήποτε κοπέλα άνω των 18, μερικοί πόντοι κάνουν όλη την διαφορά.
μ αρέσει που το διευκρίνησες και πρόλαβες το σχόλιο των γνωστών-αγνώστων
-
Άφησε όμως χώρο για τον Βαλιανάτο.
-
Παω 1-2 σελίδες πίσω για τα δέρματα. Στο προηγούμενο αυτοκίνητο (BMW) είχα δερμάτινο σαλόνι. Μου αρέσει πολύ αισθητικά και η μυρωδιά, αλλά έχει 3 μειονεκτήματα για εμένα:
- Παγωμένο το χειμώνα (το σώζεις με θερμενόωμενα καθίσματα)
- Τραγικα΄ζεστό το καλοκαίρι και ιδρώνεις πάρα πολύ, ακόμα και για μια διαδρομή 30'. Το σώζεις αν πάρεις αυτοκίνητο με αεριζώμενα καθίσματα.
- Σε γρήγορη οδήγηση, γλιστράει πιο πολύ από το ύφασμα ή την Alcantara.
Στο Mini, τελικά έβαλα ύφασμα/δέρμα...οπότε δεν έχω τα μειονεκτήματα αλλά παίρνω κάτι από την αισθητική και την μυρωδιά. Αν και όταν αλλάξω αυτοκίνητο, δεν ξέρω τι θα βάλω...μου αρέσει πολύ το δέρμα (και καθαρίζει και πολύ εύκολα!), αλλά πολύ ζέστη και ιδρώτας. Μήπως να πάρω BMW Cabrio που έχει ειδική επεξεργασία το δέρμα, ώστε να μην ζεσταίνεται τόσο πολύ!?!?
Για τα Run Flat τώρα, όντως η BMW τα χρεώνει πανάκριβα...σε βουλκανιζατέρ τα βρίσκεις αρκετά πιο φτηνά. Αλλά σκέφτομαι σοβαρά όταν αλλάξω λάστιχα, να βάλω κανονικά. Δνε έχω αποφασίσει ακόμα.
-
μ αρέσει που το διευκρίνησες και πρόλαβες το σχόλιο των γνωστών-αγνώστων -
εγω θα ελεγα στον Punto Lord να βαλει αλκανταρα....πολυ ενωτερη...εχω το δερμα το μπεζακι και προσεχω πολυ ποιος μπαινει μεσα αλλα συνηθως ειναι ομορφες παρουσιες μεχρι 55κιλα...
γενικα ομως για μοναδικο αυτοκινητο θελει προσοχη και ειναι οντως ΠΟΛΥ κρυα τα πρωινα...
για τα run flat τα εχω ξαναπει...
-
-
K παλι ειναι καλυτερη απο Α4 κ C.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
K παλι ειναι καλυτερη απο Α4 κ C.Ακριβώς.......
ΥΓ: Ιεροσυλία να τη συγκρίνουμε με Ιταλικό...
BMW FORUM