-
πόσο θες να έχουν ... μια φορά την βδομάδα στην λαϊκή πήγαιναν
-
Και στο μπίνγκο.
-
-
-
-
ειχες κανεις προβλημα στο διαφορικο σε καινουρια τριαρα?
325 με 36000 εκανε σε πολυ χαμηλες ταχυτητες εναν μικρο θορυβο οπως κανουν τα τακακια που σφυριζουν κ τελικα παει για αλλαγη διαφορικου γιατι λεει εχει τζογο -
Ο χρήστης jimded έγραψε:
325 με 36000 εκανε σε πολυ χαμηλες ταχυτητες εναν μικρο θορυβο οπως κανουν τα τακακια που σφυριζουν κ τελικα παει για αλλαγη διαφορικου γιατι λεει εχει τζογοA μάλιστα. Από διαφορικά άλλο τίποτα!! Αυτός ο μεταλλικός θόρυβος όταν ξεκινάει ή όταν ξαναεπιταχύνει από χαμηλά το αμάξι, μου έχει γίνει έμμονη ιδέα πια!!
Στην Ε92 (320i) που είχα το άλλαξα μια φορά στα 16.000 χιλ.
Στον άσσο (116i) το άλλαξα μόλις χθες στα 18.000 χιλ. και
την Παρασκευή (αύριο) το αλλάζω στην Ε93 για δεύτερη φορά (!!!!!) στα 19.000 χιλ. (η πρώτη ήταν κάπου στα 9.000 χιλ.).
Ευτυχώς όλα είναι στην εγγύηση ακόμα, δεν ξέρω τι θα γίνει μετά...
Τέλος ένας φίλος μου με 335 θα το αλλάξει. Έχει 22.000 χιλ. αλλά με αυτά που του κάνει στη δική του περίπτωση είναι λογικό! -
Η εταιρία BMW hellas AE σε συνεργασία με την Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου εκτελούν το πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων BMW series 3 και 5.
Η ανάκληση αφορά 300 οχήματα παραγωγής απο 25/11/2006 εως 07/07/2008 με κινητήρα Ν53 στα οποία ενδέχεται να εμφανιστεί στιγμιαία απώλεια απόδοσης κινητήρα. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το χειρόφρενο είναι με ταμπούρα; Αν ναι, χρειάζεται μεγάλη διάμετρος δίσκου γιατί στη μέση είναι το τύμπανο για το χειρόφρενο.
To χειρόφρενο επιδρά στους δίσκους.
Πάντως πραγματικά έχω απορία γιατί είναι τόσο μεγάλοι οι πίσω δίσκοι σε πισωκίνητα από αντίστοιχα μπροστοκίνητα ...μου έχει κάνει εντύπωση που οι πίσω δίσκοι μου είναι κατά 10mm μεγαλύτεροι από ένα Golf GTI (τους πίσω του).
Έχει σημασία που είναι η μετάδοση?
Το χειρόφρενο στις BMW λειτουργεί με ταμπούρο εσωτερικά του πίσω δισκόφρενου.
Γι' αυτό το λόγο και η ΄καμπάνα΄ του πίσω δισκόφρενου είναι σχετικά μεγάλη.http://bmwfans.info/original/E81/HC/120 ... l-34_1421/
-
κυρ Βασίλης! Και...μην το βάλετε να το ψάξει. Ετσι είναι!
-
Σαν τα χιονια!!!
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
325 με 36000 εκανε σε πολυ χαμηλες ταχυτητες εναν μικρο θορυβο οπως κανουν τα τακακια που σφυριζουν κ τελικα παει για αλλαγη διαφορικου γιατι λεει εχει τζογοA μάλιστα. Από διαφορικά άλλο τίποτα!! Αυτός ο μεταλλικός θόρυβος όταν ξεκινάει ή όταν ξαναεπιταχύνει από χαμηλά το αμάξι, μου έχει γίνει έμμονη ιδέα πια!!
Στην Ε92 (320i) που είχα το άλλαξα μια φορά στα 16.000 χιλ.
Στον άσσο (116i) το άλλαξα μόλις χθες στα 18.000 χιλ. και
την Παρασκευή (αύριο) το αλλάζω στην Ε93 για δεύτερη φορά (!!!!!) στα 19.000 χιλ. (η πρώτη ήταν κάπου στα 9.000 χιλ.).
Ευτυχώς όλα είναι στην εγγύηση ακόμα, δεν ξέρω τι θα γίνει μετά...
Τέλος ένας φίλος μου με 335 θα το αλλάξει. Έχει 22.000 χιλ. αλλά με αυτά που του κάνει στη δική του περίπτωση είναι λογικό!τωρα απο τη μια ησυχασα οτι ισως να μη φταιει η χρηση που του κανω
αλλα αγχωθηκα για το το μετα σε 9 μηνες εγγυηση τελος -
το διαφορικο που αλλαζουν δεν εχει απο μονο του αλλα 2 χρονια εγγυηση?
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Το χειρόφρενο είναι με ταμπούρα; Αν ναι, χρειάζεται μεγάλη διάμετρος δίσκου γιατί στη μέση είναι το τύμπανο για το χειρόφρενο.
To χειρόφρενο επιδρά στους δίσκους.
Πάντως πραγματικά έχω απορία γιατί είναι τόσο μεγάλοι οι πίσω δίσκοι σε πισωκίνητα από αντίστοιχα μπροστοκίνητα ...μου έχει κάνει εντύπωση που οι πίσω δίσκοι μου είναι κατά 10mm μεγαλύτεροι από ένα Golf GTI (τους πίσω του).
Έχει σημασία που είναι η μετάδοση?
Το χειρόφρενο στις BMW λειτουργεί με ταμπούρο εσωτερικά του πίσω δισκόφρενου.
Γι' αυτό το λόγο και η ΄καμπάνα΄ του πίσω δισκόφρενου είναι σχετικά μεγάλη.http://bmwfans.info/original/E81/HC/120 ... l-34_1421/' target='_blank
Στα μπροστοκίνητα δεν ισχύει αυτό?
Ρωτάω για να καταλάβω γιατί έχει μεγαλύτερους πίσω δίσκους από μπροστοκίνητο?
-
Σε καποια αυτοκινητα το χειροφρενο 'δουλευει' με τα τακακια του πισω δισκου .
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το διαφορικο που αλλαζουν δεν εχει απο μονο του αλλα 2 χρονια εγγυηση?Είναι για να μπει μπλοκέ!
-
Ποιος ειναι ο Ν53 κινητηρας που ανακαλειται ? Ο 320 πιθανολογω ,αλλα οποιος ξερει ας ενημερωσει
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ποιος ειναι ο Ν53 κινητηρας που ανακαλειται ? Ο 320 πιθανολογω ,αλλα οποιος ξερει ας ενημερωσειO N53 είναι ο 3λτ της BMW που φοράνε τα *25i, *30i και ίσως στο *35i.
Μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες? Δηλαδή που το διάβασες, τι γράφει ακριβώς, για ποιούς μήνες κλπ.
-
Υπάρχει άραγε πιθανότητα η δικιά μου 325 E92 που φτάνει σε καμιά 10αριά μέρες να έχει αυτό το πρόβλημα;
-
Οι ανακλησεις αφορουν συγκεκριμενες ημερομηνιες παραγωγης.Εχουν ηδη κυκλοφορησει τα αυτοκινητα που θα ανακληθουν.
BMW FORUM