-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δηλαδή μπορείς να πας σε ένα εξάμηνο στην αντιπροσωπεία και να τους πεις 'περάστε μου τώρα και το Μ-Pack; Το κόστος θα είναι πάλι ίδιο, γύρω στα €4.000;Φυσικά και μπορείς. Τώρα, για το κόστος δεν γνωρίζω (ρωτάς στην αντιπροσωπεία να σου πούν), αλλά λογικα θα είναι λίγο παραπάνω λόγο εργατικών.
Όσο για τις τιμές, πάρε τελικές προσφορές από 3-4 αντιπροσωπείες, γιατί παίζουν εκτπώσεις και φυσικά στα πιο ακριβά αυτοκίνητα η έκπτωση είναι πιο μεγάλη. Επίσης, εάν δεν σε σνδιαφέρει οπωσδήποτε καινούργιο, μπορείς να βρείς και μεταχερισμένο. Ο κολλητός μου πήρε μια 325iCoupe ενός έτους με 11.000χλμ. με δέρμα, Xenon, Αυτόματο και κάποια ακόμα ψιλα με €42.000. Έδωσε ανταλλαγή το Χ3 του.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δηλαδή μπορείς να πας σε ένα εξάμηνο στην αντιπροσωπεία και να τους πεις 'περάστε μου τώρα και το Μ-Pack; Το κόστος θα είναι πάλι ίδιο, γύρω στα €4.000;
Φυσικά και μπορείς. Τώρα, για το κόστος δεν γνωρίζω (ρωτάς στην αντιπροσωπεία να σου πούν), αλλά λογικα θα είναι λίγο παραπάνω λόγο εργατικών.
Όσο για τις τιμές, πάρε τελικές προσφορές από 3-4 αντιπροσωπείες, γιατί παίζουν εκτπώσεις και φυσικά στα πιο ακριβά αυτοκίνητα η έκπτωση είναι πιο μεγάλη. Επίσης, εάν δεν σε σνδιαφέρει οπωσδήποτε καινούργιο, μπορείς να βρείς και μεταχερισμένο. Ο κολλητός μου πήρε μια 325iCoupe ενός έτους με 11.000χλμ. με δέρμα, Xenon, Αυτόματο και κάποια ακόμα ψιλα με €42.000. Έδωσε ανταλλαγή το Χ3 του.
Κοστος για οτιδηποτε μπαινει μετα το εργοστασιο ειναι πολυ ακριβοτερο.Δεν συμφερει με τιποτα. Και γενικα καλυτερα οτι μπαινει στο αυτοκινητο να μπαινει στο εργοστασιο κατασκευης του και οχι εδω στην ελλαδα
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Για αυτην την επιλογη κερδιζεις σε
- αισθηση καμπριο η οποια ειναι μοναδικη και για μενα αξιζει ...
2)οικονομια κινητηρα.(Βασικοτατο οπως ειπες)
3)MICZ βοηθα
Χανεις ομως σε:
1)Επιδοσεις λογω βαρους μηχανισμου οροφης/σε σχεση με την κουπε.
2)Ακαμψια(θεωρητικα και παντα σε σχεση με την κουπε
3)θελει 10.000 για να εξοπλιστει οπως αρμοζειΕιναι σημαντικο να σκεφτεις αν θες γκαζι ή γκατζετς. Αν δεν μπορεις να εχεις και τα 2(Δηλαδη μια 335 των 75-80 χιλιαδων)
Τι να πω? Δεν έχω να προσθέ ή να αφαιρέ τίποτα. Είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως τα γράφει ο MANGO
Αυτά που θα προσθέσω μόνο είναι ότι το cabrio από μόνο του σε προδιαθέτει για βόλτες με χαλαρούς ρυθμούς (και όχι μόνο η 320). Το καλό (το κακό είναι το βάρος που προσθέτει και το χώρο που πιάνει) με τη σκληρή οροφή είναι πως όταν είναι κλειστή πολύ λίγο σε κάνει να καταλάβεις ότι βρίσκεσαι σε cabrio και περισσότερο σε κουπέ (θόρυβος, ακαμψία, ποιότητα κύλισης). Τέλος όσον αφορά τον εξοπλισμό είναι κρίμα εκτός από δέρμα στο cabrio να μην έχεις κρυφούς φωτισμούς μέσα έξω, mp3, διάφορους αισθητήρες πάρκινγκ, φώτων, βροχής κλπ κλπ, ζάντες λίιιγο ομορφότερες κλπ. (για να μην πω το navi που δεν το έχω ούτε και γω). Εν ολίγοις καταλήγεις στην έκδοση exclusive (γύρω στα 55.000) και τελειώνεις. Αλλά μετά πρέπει να σκεφτείς και το κόστος συντήρησης (να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στους μηχανισμούς της κουκούλας), το οποίο είναι λίγο ανεβασμένο, επίσης, δεν είναι το ίδιο με την κουπέ απολαυστική στα σβέλτα στροφιλίκια, έχει λιγότερους χώρους για τους πίσω (είναι πιο στενό από την κουπέ και ο χώρος πίσω είναι μικρότερος γιατί τα μπροστινά καθίσματα είναι πιο χοντρά αφού ενσωματώνουν τις ζώνες ασφαλείας), έχει λίγο πιο απότομες αντιδράσεις και είναι πιο δισκίνητη λόγω βάρους και σε τελική είναι σαν να κουβαλάς σχεδόν 4 άτομα επιπλέον στην κουπέ.
Και όλα αυτά γιατί? Για να ξεχωρίζεις λίγο περισσότερο (είναι πιο σπάνια από τις κουπέ), να απολαμβάνεις ανοιχτές ανοιξιάτικες βόλτες (κυρίως οι πίσω επιβάτες) και καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα (με ή χωρίς το έταιρον ήμιση) και να χαζεύεις τον τρόπο που ανοιγοκλείνει η οροφή!!
Η γνώμη μου και η λογική είναι 320 κουπέ exlousive και με navi χωρίς m-pack (αν και το m-pack συνδυάζει απίστευτα το κράτημα με την άνεση), γιατί τα αυτοκίνητα με m-pack (όλες οι εκδόσεις Ε87, Ε90, Ε91, Ε92, Ε93) για κάποιο λόγο (δεν γνωρίζω γιατί) δεν έχουν τις περσίδες που ανοιγοκλείνουν μπροστά στις γρύλιες (μάλλον τις έχουν καταργήσει γιατί δεν ταιριάζουν με τις βάσεις του προφυλακτήρα, ΜΑΛΛΟΝ λέω μη βαράτε) και αργότερα ή βάζεις το m-pack ή το aerodynamic pack (που έχω και γω γιατί είναι πιο σπάνιο) ή κάποιο after market από γνωστό βελτιωτή (Schnitzer, Hamann, Alpina κλπ).
Αυτά - αισθηση καμπριο η οποια ειναι μοναδικη και για μενα αξιζει ...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Κοστος για οτιδηποτε μπαινει μετα το εργοστασιο ειναι πολυ ακριβοτερο.Δεν συμφερει με τιποτα. Και γενικα καλυτερα οτι μπαινει στο αυτοκινητο να μπαινει στο εργοστασιο κατασκευης του και οχι εδω στην ελλαδαΣωστά...αλλά ισχύει κυρίως για ηλεκτρικα/ηλεκτρονικά/μηχανικά. Για τις φαναρτζοδουλειές (που είναι το M-Pack) το κόστος δεν είναι και πολύ υψηλότερο...και η δουλειά δεν είναι τόσο δύσκολη. Για τα υπόλοιπα δεν το συζητάω...1000 φορές εργοστασιακά.
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Για αυτην την επιλογη κερδιζεις σε
2)οικονομια κινητηρα.(Βασικοτατο οπως ειπες)
3)MICZ βοηθα
Χανεις ομως σε:
1)Επιδοσεις λογω βαρους μηχανισμου οροφης/σε σχεση με την κουπε.
2)Ακαμψια(θεωρητικα και παντα σε σχεση με την κουπε
3)θελει 10.000 για να εξοπλιστει οπως αρμοζειΕιναι σημαντικο να σκεφτεις αν θες γκαζι ή γκατζετς. Αν δεν μπορεις να εχεις και τα 2(Δηλαδη μια 335 των 75-80 χιλιαδων)
Τι να πω? Δεν έχω να προσθέ ή να αφαιρέ τίποτα. Είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως τα γράφει ο MANGO
Αυτά που θα προσθέσω μόνο είναι ότι το cabrio από μόνο του σε προδιαθέτει για βόλτες με χαλαρούς ρυθμούς (και όχι μόνο η 320). Το καλό (το κακό είναι το βάρος που προσθέτει και το χώρο που πιάνει) με τη σκληρή οροφή είναι πως όταν είναι κλειστή πολύ λίγο σε κάνει να καταλάβεις ότι βρίσκεσαι σε cabrio και περισσότερο σε κουπέ (θόρυβος, ακαμψία, ποιότητα κύλισης). Τέλος όσον αφορά τον εξοπλισμό είναι κρίμα εκτός από δέρμα στο cabrio να μην έχεις κρυφούς φωτισμούς μέσα έξω, mp3, διάφορους αισθητήρες πάρκινγκ, φώτων, βροχής κλπ κλπ, ζάντες λίιιγο ομορφότερες κλπ. (για να μην πω το navi που δεν το έχω ούτε και γω). Εν ολίγοις καταλήγεις στην έκδοση exclusive (γύρω στα 55.000) και τελειώνεις. Αλλά μετά πρέπει να σκεφτείς και το κόστος συντήρησης (να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στους μηχανισμούς της κουκούλας), το οποίο είναι λίγο ανεβασμένο, επίσης, δεν είναι το ίδιο με την κουπέ απολαυστική στα σβέλτα στροφιλίκια, έχει λιγότερους χώρους για τους πίσω (είναι πιο στενό από την κουπέ και ο χώρος πίσω είναι μικρότερος γιατί τα μπροστινά καθίσματα είναι πιο χοντρά αφού ενσωματώνουν τις ζώνες ασφαλείας), έχει λίγο πιο απότομες αντιδράσεις και είναι πιο δισκίνητη λόγω βάρους και σε τελική είναι σαν να κουβαλάς σχεδόν 4 άτομα επιπλέον στην κουπέ.
Και όλα αυτά γιατί? Για να ξεχωρίζεις λίγο περισσότερο (είναι πιο σπάνια από τις κουπέ), να απολαμβάνεις ανοιχτές ανοιξιάτικες βόλτες (κυρίως οι πίσω επιβάτες) και καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα (με ή χωρίς το έταιρον ήμιση) και να χαζεύεις τον τρόπο που ανοιγοκλείνει η οροφή!!
Η γνώμη μου και η λογική είναι 320 κουπέ exlousive και με navi χωρίς m-pack (αν και το m-pack συνδυάζει απίστευτα το κράτημα με την άνεση), γιατί τα αυτοκίνητα με m-pack (όλες οι εκδόσεις Ε87, Ε90, Ε91, Ε92, Ε93) για κάποιο λόγο (δεν γνωρίζω γιατί) δεν έχουν τις περσίδες που ανοιγοκλείνουν μπροστά στις γρύλιες (μάλλον τις έχουν καταργήσει γιατί δεν ταιριάζουν με τις βάσεις του προφυλακτήρα, ΜΑΛΛΟΝ λέω μη βαράτε) και αργότερα ή βάζεις το m-pack ή το aerodynamic pack (που έχω και γω γιατί είναι πιο σπάνιο) ή κάποιο after market από γνωστό βελτιωτή (Schnitzer, Hamann, Alpina κλπ).
ΑυτάΝαι αλλα γιαυτην την γα.....νη την αισθηση που σου δινει το καμπριο ειδικα στη χωρα μας
και ακομκα πιο ειδικα τααπογευματακια αυτην την εποχη γινεται ολη η κουβεντα.
Ειναι και γαμω αυτο το feeling.
Φαντασου σκηνικο να κατεβαινεις μεχρι το σουνιο με 50-60 χ.α.ω. μεσημερακι προς απογευματακι παρεα με την αγαπημενη σου μουσικη, η μια ωραια θυληκη παρεα, η την οικογενεια σου να χαζευει τη θαλασσα καθως ο αερας χαιδευει το κεφαλι μοναδικα.
Τι να λεμε τωρα οσοι εχουν... ξερουν!Παντως οντως θελουν δουλεια ακομα οι σκληρες οροφες για να πεις οτι δεν καταλαβαινεις τη διαφορα απο τα κουπε και ας γραφουν οτι θελουν τα περιοδικα.
Για μενα 2 εξτρα που πραγματικα αξιζουν ειναι το steptronic και το logic7 ηχοσυστημα.Οποιος τα βαλει θα με ευχαριστει!
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Παντως οντως θελουν δουλεια ακομα οι σκληρες οροφες για να πεις οτι δεν καταλαβαινεις τη διαφορα απο τα κουπε και ας γραφουν οτι θελουν τα περιοδικα.
MANGO εδώ διαφωνούμε λίγο. Εγώ, χωρίς να είχα ποτέ cabrio στο παρελθόν, αλλά Ε92 coupe, επιμένω πως οι διαφορές είναι μικρές και τις καταλαβαίνεις μόνο αν δώσεις (οδηγική και ακουστική) βάση, αλλά τεσπά, αλοίμονο αν ο καθένας μας είχε τις ίδιες απόψεις ή γούστα, θα ήταν όλα απελπιστικά βαρετά και μονότονα
-
Ερώτηξης:Αν υποθέσουμε ότι κάποιος ψήνεται να ρίξει γύρω στα 48-51 χιλιάρικα για καινούργια BMW, Τι είναι προτιμότερο;
α) 320 coupe, exclusive + ηλιοροφή + το M pack (στα μάτια μου κούκλα, ειδικά σε άσπρο).
β) 325 γδυμνή εντελώς (δεν μου αρέσει χωρίς το m pack ρε γμτ )
γ) 320 cabrio επίσης γυμνίστρια.
Το στυλ οδήγησης μου είναι σβέλτα στους αυτοκινητόδρομους και τις ερημικές επαρχιακές διαδρομές. Όχι κόντρες στα φανάρια, όχι ανοίγματα με διπλανούς, όχι λιμανάκια, όχι χειρόφρενα. Προτιμώ καθαρές γραμμές και στρωτή οδήγηση (είμαι και μιας κάποιας ηλικίας )
Πολύ σημαντικό: Πρέπει να πηγαινοέρχεται Ελληνικό - Βούνους και στα βουνά με λογική κατανάλωση σε σχέση με το τωρινό μου 318ci.
320 coupe, exclusive + ηλιοροφή + το M pack (στα μάτια μου κούκλα, ειδικά σε άσπρο).
-
320 κουπέ exlusive και με navi χωρίς m-pack με ηλιοροφή !!!!
αν και στο Navi δεν είναι πλήρως χαρτογραφημένη η Ελλάδα ..πλην Αθήνας Θεσσαλονίκης
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Παντως οντως θελουν δουλεια ακομα οι σκληρες οροφες για να πεις οτι δεν καταλαβαινεις τη διαφορα απο τα κουπε και ας γραφουν οτι θελουν τα περιοδικα.
MANGO εδώ διαφωνούμε λίγο. Εγώ, χωρίς να είχα ποτέ cabrio στο παρελθόν, αλλά Ε92 coupe, επιμένω πως οι διαφορές είναι μικρές και τις καταλαβαίνεις μόνο αν δώσεις (οδηγική και ακουστική) βάση, αλλά τεσπά, αλοίμονο αν ο καθένας μας είχε τις ίδιες απόψεις ή γούστα, θα ήταν όλα απελπιστικά βαρετά και μονότονα
Σου εχουν πει οτι οταν πλενεις το αυτοκινητο (εννοειται στο χερι) δεν πρεπει το νερο που ριχνεται με πιεση επ ουδενι να ερχεται σε επαφη με τα λαστιχα της οροφης .
Να το προσεχεις αυτο γιατι θα σε γλιτωσει απο τριγμους στο μελλον.Γενικα και το κουπε στις υψηλες ταχυτητες κανει εναν αεροδυναμικο θορυβο μαλλον επειδη λειπει το πλαισιο απο τα παραθυρα ο οποιος(αν εισαι ψειρας οπως εγω) θα μπορουσε να μην υπαρχει και ισως γιαυτο η διαφορα να ειναι μικροτερη απο οσο φανταζομαι.
-
παιδιά ... τι ιξώδες και προδιαγραφές πρέπει να έχει το λάδι που βάζει η bmw .... στην Ε92 320 ?
υπάρχει κάποιο σίτε από το οποίο θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε το manual της Ε92 σε pdf ?
thanks
-
manual εδώ
http://www.e90post.com/forums/showthrea ... post438741
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
παιδιά ... τι ιξώδες και προδιαγραφές πρέπει να έχει το λάδι που βάζει η bmw .... στην Ε92 320 ?Προδιαγραφές BMW LL-04. Ιξώδη μπορείς να βάλεις 5W-30 ή 0W-40 (ή και 5W-40)...γενικά όποιο λάδι είναι εγκεκριμένο από την BMW με προδιαγραφές LL-04, μπορείς να το βάλεις άφοβα. Τα πιο ενδεδειγμένα ιξώδη είναι τα πρώτα 2 που έγραψα. Όσο για μάρκα λαδιών, μπορείς να βάλεις όποια σου αρέσει, εφόσον καλύπτει τις προδιαγραφές. H BMW προτείνει Castrol και όντως τα Edge είναι κορυφαία λάδια (όπως και τα TXT)...αλλά δεν είναι δεσμευτικό. Εάν θες μου λές και σου στέλνω με email την τελευταία λίστα με τα Εγκεκριμένα Λάδια.
-
παιδιά σας ευχαριστώ όλους ... για τις απαντήσεις σας ... μετά από διάβασμα σε πολλά φόρουμ, αναφέρω σύντομα τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί για την 320Ε92
προβλήματα σε μπεκ ... μπορεί από βενζίνη
προβλήματα σε κατανάλωση λαδιού ... μάλλον λόγω του άμεσου ψεκασμού ή Castrol λαδιών
προβλήματα στο ρελαντί ...... μάλλον παλιά έκδοση λογισμικού εγκεφάλου
αισθητήρες εκκεντροφόρων ...... μάλλον γενικό πρόβλημα για bmw
πρόβλημα με τους αυτόματους οδηγούς για τις ζώνες ασφαλείαςκαι κάτι άλλο ... οκ καλό το σύστημα start/stop , αλλά τα πολλά σταμάτα ξεκίνα
δεν κάνουν κακό στο μοτέρ. Δεν λένε ότι οι περισσότερες φθορές γίνονται κατά την
εκκίνηση του μοτέρ ???.... μήπως το κύκλωμα είναι ηλεκτρικό και ανεβάζει πίεση λαδιού
πρίν την εκκίνηση ??? τι να πω ....και ένα τελευταίο .... λέει για την 320 ....6,5 λτ λαδιού ..... το διπλάσιο περίπου από ότι
παίρνουν τα ανταγωνιστικά 2λτ μοτέρ .... γιατί ?? τόσο περισσότερο λάδι, είπάρχει λογική
εξήγηση??από σχετική μελέτη με τα λάδια .... για το παλιό αυτοκίνητο μου 106 1,6 16V έχω καταλίξει
στα Mobil1 0/40.....mobil1 και LL4 μόνο το Mobil 1 SAE 5w-30 ESP Formulaφάνη αν θες στείλε ένα mail johnkyr@yahoo.com, την λίστα !!!! thanks
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έτσι όπως ψυχολογώ τον μεσιέ Λάππα, 320 με μπιχλιμπίδια της θα λεγα και γω!
Το να πας από μια πολύ καλά εξοπλισμένη 318 σε μια γυμνή έκδοση δεν θα ναι και πολύ ευχάριστο.Αυτό μπορείς να το ξαναπείς. Και τώρα από την αντιπροσωπεία γύρισα και είμαι εντελώς απογοητευμένος από το κόστος του να φέρω το αυτοκίνητο στα μέτρα του τωρινού μου από άποψη εξοπλισμού.
320 coupe με τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή έκδοση exclusive + M-Pack + ηλιοροφή + προσαρμοζόμενα xenon + υποστήριξη σκάλας + climate comfort κρύσταλλα + αναδιπλούμενοι και φωτοχρωματικοί καθρέπτες + ηλ. κουρτινάκι πίσω + συναγερμός = €52.500
Πολλά τα λεφτά, Άρη...
Επί τη ευκαιρία, έχει κανείς από εσάς άποψη για το άσπρο που είναι μη μεταλλικό; Φοβάμαι λίγο για την μακροημέρευση του, αν και στην BMW μου είπαν ότι ειδικά το άσπρο δεν θα έχει πρόβλημα. Δεν είναι ότι τσιγκουνεύομαι τα 500 ευρώ. Είναι ότι το συγκεκριμένο χρώμα μου έκανε 'κλικ'.
-
@Johnkyr: Email sent...!
6.5 λίτρα σίγουρα όχι ο 2λιτρος...4-4.5 παίρνει. 6.5 λίτρα παίρνουν οι 6κύλινδροι. Όσο για το Start/Stop ούτε εγώ το συμπαθώ και έχω ενδοιασμόυς περί της επίπτωσης που έχει στον κινητήρα (ειδικά σε μοτέρ με Turbo)...αλλά όλα στο βωμό της οικονμίας και ακπομπών ρύπων. Ευτυχώς δεν μπαίνει στα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο....οπότε δεν με απασχολεί!
Όσο για τα προβληματα που αναφέρεις, όντως έχουν παρουσιαστεί. Για την κατανάλωση λαδιού πάντως, η BMW δίνει αρκετά μεγάλες ανοχές (μέχρι 700ml στα 1000χλμ το θεωρεί φυσιολογικό), οπότε δνε το θεωρώ πρόβλημα. Και γενικά όποια αυτοκινητα εμφάνισαν κατανάλωση λαδιού, κατά 99% αυτή σταμάτησε μετά τα 10.000χλμ περίπου. Απλά, θέλει συχνά αλλαγή λαδιών κατ' εμέ (δλδ. κάθε 10-12.000χλμ) και όχι κάθε 25.000χλμ που λέει το CBS.
@Χρήστος: Το Λευκό (Αlpine Weiss) είναι κορυγαίο χρώμα...ειδικά στην Coupe. ΚΑι εμένα μου αρέσει πολύ...και δεν πιστεύω ότι έχει πρόβλημα.
-
Έτσι όπως ψυχολογώ τον μεσιέ Λάππα, 320 με μπιχλιμπίδια της θα λεγα και γω!
Το να πας από μια πολύ καλά εξοπλισμένη 318 σε μια γυμνή έκδοση δεν θα ναι και πολύ ευχάριστο.Αυτό μπορείς να το ξαναπείς. Και τώρα από την αντιπροσωπεία γύρισα και είμαι εντελώς απογοητευμένος από το κόστος του να φέρω το αυτοκίνητο στα μέτρα του τωρινού μου από άποψη εξοπλισμού.
320 coupe με τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή έκδοση exclusive + M-Pack + ηλιοροφή + προσαρμοζόμενα xenon + υποστήριξη σκάλας + climate comfort κρύσταλλα + αναδιπλούμενοι και φωτοχρωματικοί καθρέπτες + ηλ. κουρτινάκι πίσω + συναγερμός = €52.500
Πολλά τα λεφτά, Άρη...
Επί τη ευκαιρία, έχει κανείς από εσάς άποψη για το άσπρο που είναι μη μεταλλικό; Φοβάμαι λίγο για την μακροημέρευση του, αν και στην BMW μου είπαν ότι ειδικά το άσπρο δεν θα έχει πρόβλημα. Δεν είναι ότι τσιγκουνεύομαι τα 500 ευρώ. Είναι ότι το συγκεκριμένο χρώμα μου έκανε 'κλικ'.
το μεταλλικό μου είπαν 965€
climate comfort κρύσταλλα ..... είναι αυτά που είναι κάπως μαύρα ... και είναι μόνο τα πίσω ?? -
Ούτε και θυμάμαι πόσο είναι το μεταλλικό. Εν πάση περιπτώσει, δεν θα κολλήσουμε εκεί, μέσα σε όλα και αυτό. ΑΛΛΑ, μου αρέσει πάααααααααααααρα πολύ το λευκό. Βέβαια, για να πω του στραβού το δίκιο δεν έχω δει το αμάξι με M-pack σε άλλο χρώμα. Μπορεί να είναι εξίσου ωραίο, ή και καλύτερο.
Τα climate comfort τζάμια είναι γύρω γύρω και υποτίθεται ότι κόβουν σημαντικό κομμάτι της ηλιακής ακτινοβολίας. (€325).
-
Τα climate comfort τα είχες σε προηγούμενο μοντέλο ... και έκαναν διαφορά ??
-
Είναι από τα ελάχιστα πράγματα που δεν είχα βάλει γιατί ήταν μόνο το μπροστινό τζάμι και είχε αναγκαστικά πράσινη ρίγα.
Τώρα που είναι γύρω γύρω και η ρίγα είναι γκρι, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, ειδικά για την Ελλάδα.
-
Το άσπρο δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον χρόνο και της πάει πάρα πολύ.
BMW FORUM