-
Μόνο το τιμονάκι μου αρέσει με το carbon...εξωτερικά δεν μου αρέσει,ένα μόνο bodykit είδα για Ε92 και μου άρεσε...(όταν το βρω θα το postάρω).
-
Ma ε3ωτερικα δεν εχει αλλαγες.
Ζαντες-κα8ρεπτες μονο. Η αεροτομη ουτε καν που φαινεται. -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ma ε3ωτερικα δεν εχει αλλαγες.
Ζαντες-κα8ρεπτες μονο. Η αεροτομη ουτε καν που φαινεται.Σωστά...αλλά οι ζάντες είναι έκτρωμα.
-
Όχι και έκτρωμα οι classic 2 της Hartge!
Απλώς αυτές είναι πολύ μεγάλες (20άρες). Υπάρχουν όμως και σε 19άρες, και 18άρες (οι τελευταίες όμως δεν είναι αρκετά φαρδιές για τα ελαστικά της Μ3). -
-
-
-
Τους υαλοκαθαριστήρες γιατί τους σηκώνεται πάνω?
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Τους υαλοκαθαριστήρες γιατί τους σηκώνεται πάνω?Στο πολύ κρύο εννοείς?
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Τους υαλοκαθαριστήρες γιατί τους σηκώνεται πάνω?Για να μην κολλήσει το λάστιχο στο τζάμι
-
Ok, thanks
-
Πρωτη μουρη οι BMW στις ειδησεις.....σταματημένες στο πλάι
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πρωτη μουρη οι BMW στις ειδησεις.....σταματημένες στο πλάιεχουν καλύτερο προφίλ? έτσι?
-
Ωραίες φωτογραφίες Μάνο!!
-
Thanks, αν και τα εύσημα πρέπει να πάνε στον Aristoteli για τις πόζες.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Varano open pit lane, 17/2/2008Ωραίος ο Αριστοτέλης
-
Αφού ξετίναξε τα χρονόμετρα στην πιστάρα των Μεγάρων, έπαθε στερητικό και αναγκαστηκε να πάει σε αυτό το πως-το-λένε Βαράνο...
Ωραίος ο Αριστοτέλης!
-
Eντάξει μωρέ όπως μπορεί ο καθένας. Θα σου άρεσε εσένα να μην είχες Μέγαρα και να αναγκαζόσουνα να τη βγάζεις στο Varano και στο Mugello; Και να έχεις μετά τους άλλους να σε κοροϊδεύουν κι από πάνω;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Eντάξει μωρέ όπως μπορεί ο καθένας. Θα σου άρεσε εσένα να μην είχες Μέγαρα και να αναγκαζόσουνα να τη βγάζεις στο Varano και στο Mugello; Και να έχεις μετά τους άλλους να σε κοροϊδεύουν κι από πάνω;Ζει ένα δράμα.
Όσο δεν μ' ενθουσιάζει αυτή η m3 σταματημένη, τόσο τρέλα είναι να τη βλέπεις να στρίβει στο όριο!
-
Γιατρούλη μου, πού να δεις την τρέλα του στρίβειν από τη θέση του συνοδηγού,με τον εν λόγω Αριστοτέλη ως οδηγό!!
Βάλε ότι εγώ τη λατρεύω και στατικώς,εντός και εκτός,και καταλαβαίνεις ότι μετα βίας δεν χρειάστηκα pampers για την ακράτεια!!
BMW FORUM