-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κλειστό έχει ο Χρήστος (Coupe) αλλα ακόμα δεν εχω καταλαβει για τι μιλάμεΜάλλον για λιπαντικά αν κατάλαβα καλά. Αλλά όχι τα λιπαντικά που βάζουμε στον κινητήρα...
-
Δεν έχει σημασία τι ήταν, το θέμα είναι ότι αλλάζει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κλειστό έχει ο Χρήστος (Coupe) αλλα ακόμα δεν εχω καταλαβει για τι μιλάμε
Μάλλον για λιπαντικά αν κατάλαβα καλά. Αλλά όχι τα λιπαντικά που βάζουμε στον κινητήρα...
Μαλακια λιπαντικό θα πήρε τότε...
Όσα έχουν βάση το νερό (για να μην σπάνε τα προφυλακτικά) δεν χαλάνε τα πλαστικά, σε αντίθεση με τα πιο φθηνά που έχουν βάση το πετρελαιο... (οκ μπορεί να λεω και μαλακίες και να πήρε το κλασικό durex)Περιμένω απάντηση μάρκας λιπαντικού!
Edit: φυσικά και εχει σημασία! Και εμείς γαμ... να ξέρουμε!
-
Για να μιλήσουμε και σοβαρά τώρα. Κρεμ δέρμα έχεις και άρα κρεμ πλαστικά;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για να μιλήσουμε και σοβαρά τώρα. Κρεμ δέρμα έχεις και άρα κρεμ πλαστικά;Κάτσε ρε φίλε!
Τι παει να πει σοβαρά, ποιος είναι αυτός που το ορίζει;
Το δικό σου (α)σόβαρο, ειναι το δικό μου σοβαρο
και τουμπαλίν! -
Δεν έχω δέρμα. Μαύρο αλκαντάρα είχε στάνταρντ το M-Pack και μαύρο είναι και το χερούλι που χάλασε.
-
Α πιο εύκολο αυτό πιστεύω στο να βρεθεί.
-
Τέλεια. Από Τρίτη θα ξαμολυθώ να το βρω γιατί τώρα το πιάνεις για να κλείσεις την πόρτα και σου μένουν κομμάτια πλαστικού στο χέρι.
-
http://www.ebay.com/itm/black-stitch-FI ... 51b93dd0f9
Γεια σου ρε Λάππα νιάτο με τα λιπαντικά στο μπροστινό κάθισμα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://www.ebay.com/itm/black-stitch-FITS-BMW-3E90-E91-E92-E93-05-11-1X-PASSENGER-DOOR-HANDLE-COVER-/351000187129?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item51b93dd0f9Για σου ρε Λάππα νιάτο με τα λιπαντικά στο μπροστινό κάθισμα
Μπα... καλύτερα αντί για ψευτικο δερμα που και αυτό θα λιώσει, να τα ντύσει με φυσικό latex να μην έχουν και πρόβλημα με τα λιπαντικά.
-
On topic
viewtopic.php?f=13&t=54974&p=3038985#p3038985
-
Δεν είναι επαγγελματίες mercedes επρεπε ναε ειχαν παρει...
-
Έτσι από περιέργεια, είδα ένα i3 από κοντά και το χάζευα. Ξέρετε τι διάσταση ελαστικού έχει;;;
155/60-20!! Άραγε πόσο το χρεώνουν αυτό το λάστιχο οι λαστιχάδες όταν δεήσουν να στο φέρουν....;;
-
Το 20άρι νομίζω είναι έξτρα, 19άρια τα κανονικά. Δεν ξέρω πόσο κάνει αλλά αφού μου θες ηλεκτρικά παπαράκια, θα πλερώκεις!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Έτσι από περιέργεια, είδα ένα i3 από κοντά και το χάζευα. Ξέρετε τι διάσταση ελαστικού έχει;;;155/60-20!! Άραγε πόσο το χρεώνουν αυτό το λάστιχο οι λαστιχάδες όταν δεήσουν να στο φέρουν....;;
φθηνα δεν θα ειναι ποτε παντως.
-
Απο μια προχειρη ματια στο Camskill
628 ευρω. -
Δε φοράει πιο φαρδιά πίσω;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Για σου ρε Λάππα νιάτο με τα λιπαντικά στο μπροστινό κάθισμα
Μπα... καλύτερα αντί για ψευτικο δερμα που και αυτό θα λιώσει, να τα ντύσει με φυσικό latex να μην έχουν και πρόβλημα με τα λιπαντικά.
Είμαστε σίγουροι πως πρόκειται για λιπαντικό;
Δύσκολο μου φαίνεται, αφού αυτό το πράγμα κανονικά είναι τόσο ήπιο που δεν ερεθίζει πολύ πιο ευαίσθητες περιοχές από ένα χερούλι BMW...Πάντως είναι κρίμα που η κρίση μας έχει φέρει στο σημείο να μην μπορεί ένα ζευγάρι να έχει το σπιτάκι του για να απολαμβάνει τον έρωτά του με την ησυχία του και αναγκάζεται να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο...
ΥΓ: Δεν ξέρω αν ενοχλούνται τα χερούλια, το κάτωθι πάντως ενοχλεί σίγουρα τις κυρίες, προτείνω να το αποφεύγετε.
On Topic: To i3 είναι πραγματικά εντυπωσιακό, όσες φορές το έχω πετύχει.
-
Ακριβό να το αγοράσεις, ακριβό να αλλάξεις οτιδήποτε απλά φτηνό σε κατανάλωση.
Εντυπωσιακό δεν ξέρω, πολύ κυτιοειδές σαν σχήμα, περίεργο ναι, εκκεντρικό ναι, εντυπωσιακό όμως δε θα το έλεγα.
Πιθανόν να έχει πιο φαρδιά λάστιχα πίσω, εγώ σε πεζοδρόμιο ήμουνα και από περιέργεια κοίταξα τους εμπρός τροχούς, από το γέλιο που με έπιασε σκεφτόμενος τον πιθανό ιδιοκτήτη όταν χρειαστεί να αλλάξει λάστιχα δεν πρόσεξα τα πίσω. -
Nομίζω έχει πιο φαρδιά το RE, το απλούν φοράει τα ίδια.
BMW FORUM