-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Νταξ, χαζομάρες της BMW. Τουλάχιστον στο δικό μου είναι πιο ειλικρινείς και το δίνουν ως τετραθέσιο από την αρχή.οποιος εχει 6αρα κουπε...εχει γκομενες στο πισω καθησμα με φουστα κ ποδια 1.10...
στο δικο σου εχουν προβλεψει....
-
Χτες το πήγα για μια αλλαγή λαδιών και βάζοντας το στον εγκέφαλο μου έβγαλαν... λαβράκι. Αισθητήρας NOX με πρόβλημα και πάμε για €500ρικο.Καλημέρα, ποιο μοντέλο είναι? Είχε βγάλει προειδοποιητικό λαμπάκι? Είχε τίποτα που να έδειχνε κάτι, π.χ. κοψίματα, κραδασμούς, κλπ,
ευχαριστώ. -
325i Coupe του 2008, τρίλιτρο.
Δεν υπήρξε προειδοποιητική λυχνία για αυτό. Κάτι ψευτοδισταγμούς τους κάνει, αλλά είναι τόσο αραιά και που που δεν είχα δώσει σημασία.
-
Ωχ για 320i 2009. Απορία...κι αν έμενε έτσι...(?)
-
Βασικά έτσι θα μείνει γιατί απλά δεν έχω χρήματα να το φτιάξω. Το service μου είπε ότι το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται συνεχώς και όταν παρουσιάζεται έχω αυξημένη κατανάλωση.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
-
325i Coupe του 2008, τρίλιτρο.Exεις ενα τοσο ωραιο, καλοστημενο και αρκετα γρηγορο αμαξι
Απορια....το λιωνεις καθολου ή απλα το εχεις για μετακινηση-βολτες? Δεν σ εχω δει να γραφεις κατι γι αυτο με αποκλειστικα οδηγικα κριτηρια -
Το λιώνω 4-6 φορές την εβδομάδα. Ειδικά τα πίσω καθίσματα, (αλλά και του συνοδηγού όταν ο καιρός είναι καλός) σε λίγο θα θέλουν αλλαγή.
-
Αυξημένη κατανάλωση, πειρακια, και αύξηση στη θερμοκρασία του κυλίνδρου Χρήστο.
-
Για τον αισθητήρα λες;
Πειράκια δεν έχει χτυπήσει ποτέ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα το είχα φτιάξει την ίδια μέρα. Αλλά τώρα απλά δεν μπορώ.
-
Το λιώνω 4-6 φορές την εβδομάδα. Ειδικά τα πίσω καθίσματα, (αλλά και του συνοδηγού όταν ο καιρός είναι καλός) σε λίγο θα θέλουν αλλαγή.Πήγαινε και σε κανένα ξενοδοχείο ή καλύτερα...σπίτι.
-
Πλάκα κάνω στον φίλο μας.
-
Κατι σε σοβαρο θα πεις?
-
Σοβαρά θα απαντήσω σε μια σοβαρή ερώτηση.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Κατι σε σοβαρο θα πεις?Σε τέτοια χαζομαρα ενηλίκου ανδρός τι ακριβώς θες να απαντήσει ;
-
χαζομαρα ειναι να πει τα οδηγικα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου του και τη συμπεροφορα του στο οριο? μαλιστα....
εκτος αν τα χει ξαναγραψει οποτε πασο -
Άντε λοιπόν να βγούμε όλοι να μελετήσουμε τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου μας στο όριο.... και γιατί όχι και πέρα από αυτό και να το γράψουμε στο φόρουμ. Αν μάλιστα κάποιος έχει αυτοκίνητο άνω των 150 ίππων και μάλιστα πισωκίνητο και δεν το έχει ήδη κάνει είναι κατάπτυστος!
-
...απο την αλλη δεν βλεπω για ποιο λογο τον καταχεριασατε τον ανθρωπο (heras).
Ρωτησε τον Χρηστο εαν το λιωνει, και εκεινος του απαντησε με χιουμορ, και μετα αρχισατε καποιοι να ειρωνευεστε τον heras,
Toσο λαθος-ακυρη ερωτηση ειναι σε καποιον κατοχο, εαν ζοριζει το αυτοκινητο του, ωστε να μαθει περισσοτερα για την οδικη του συμπεριφορα?P.S Η ερωτηση του περι λιωσιματος δεν ηταν σοβαρη δηλαδη, για α αξιζει σοβαρης απαντησης απο τον Χρηστο?
-
Γιατί ο heras αυτές τις μέρες βομβάρδισε το φόρουμ με ενδιαφέρουσες απόψεις και ξεκίνησε προσωπική κόντρα με τον ΧΛ.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...απο την αλλη δεν βλεπω για ποιο λογο τον καταχεριασατε τον ανθρωπο (heras).
Ρωτησε τον Χρηστο εαν το λιωνει, και εκεινος του απαντησε με χιουμορ, και μετα αρχισατε καποιοι να ειρωνευεστε τον heras.
Toσο λαθος-ακυρη ερωτηση ειναι σε καποιον κατοχο, εαν ζοριζει το αυτοκινητο του, ωστε να μαθει περισσοτερα για την οδικη του συμπεριφορα?Ε ναι...άλλωστε εντάξει, αυτοκινητιστικό φόρουμ είμαστε last time I checked...όχι κεντήματος.
BMW FORUM