-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Bρε τα καημένα τα αμαξάκια... Πώς και δεν τα χει φάει κανένας μαντράς;πάει....τα 'φαγανε'.......
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Mην μου πεις ότι πέρασες από τον ΟΔΔΥ;...Άρρωστε!!
πήγα μια βόλτα.....τι το θελα.....
-
Αναμένουμε τα νέα σου Παντελή....
Βρέθηκε αυτοκίνητο για τον κουμπάρο σου;άρρωστε ...αν και σε αυτή την περίπτωση έχεις δίκιο
-
Ένα από τα πιο αστεία video που έχω δει ποτέ... Δεν ήξερα καταρχάς που να το βάλω. Στα ανέκδοτα; Στους ηπαμερικάνους; Στη μπατσολογική; Είπα να το βάλω εδώ, τελικά.
Youtube Video -
-
Mε τίποτα, έτσι;
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Αναμένουμε τα νέα σου Παντελή....
Βρέθηκε αυτοκίνητο για τον κουμπάρο σου;άρρωστε ...αν και σε αυτή την περίπτωση έχεις δίκιο
Πλάκωσαν τα κοράκια Νίκο... ...δεν πειράζει....άλλη φορά.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Mε τίποτα, έτσι;Με τίποτα.-
-
-
Even a Merc can bring driving pleasure...
-
Εχω μια ΒMW του 91. 316ι (Ε30)
Την είχε φέρει ο πατέρας μου απο γερμανία, με ηλιοροφή, σπορ ανάρτηση κ λαστιχα κτλ.
Προχθες με τράκαρε ενα βυτιοφόρο, & η ασφάλεια λεεί οτι το κόστος επισκευής ειναι μεγαλύτερο απο το κόστος αγοράς του αυτοκινήτου!!
Γιατι δεν έχει Α/C κ υδραλικό τιμόνι...
Πίκρα, γιατι είναι super το αυτοκίνητο!
Καμία ιδέα για τιμή που να περιμένω?
-
-
Ο χρήστης sagonias έγραψε:
Καμία ιδέα για τιμή που να περιμένω?
Κατω απο 5.000Ε
-
Σήμερα είχα, για 6 ώρες, μια Ε90 316.
Εντυπώσεις.
Οπτικά, υποκειμενικά, δεν μου άρεσε και τόσο.
Από πλευράς κινητήρα, άστα να πάνε. Το 6άρι προσπαθεί να καλύψει την αδυναμία του κινητήρα, αλλά...πάτος. Το αυτοκίνητο είναι απλά για βόλτες. Όχι γρήγορες, απλά βόλτες.Το εσωτερικό όμως.......
Θα βάλω άμεσα το start button!
Κάθισμα που δεν σε κρατάει σχεδόν καθόλου, αλλά πάει μέχρι το πάτωμα, που είναι και ίσιο. Τραβάς το τιμόνι προς το μέρος σου και προς τα επάνω...και...ΤΕΛΕΙΑ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ!!!Τέλος, τα φρένα προφανώς είναι ίδια και με τα μεγαλύτερα μοντέλα. Πολύ καλά, αν και δεν τα δοκίμασα πολύ για να δω και διάρκεια.
Γενικά...με το 2,8 ή το 3,0 μοτέρ, 17άρες, ανάρτηση Μαρακάκη και μπάκετ καθίσματα...το έπαιρνα!!!
-
Γιατί να ανοίξεις τρύπες, να βάλεις καλώδια κλπ; Για να βάλεις ένα κουμπάκι;
-
Oh yes!
Δεν ανοίγεις τρύπες...καταργείς τον αναπτήρα...
-
Τόσο καλό είναι βρε πρόεδρε το κουμπάκι; Δίνει και άλογα μήπως;
Να φανταστώ ποιός θα τρέχει πάλι για τις ιδέες σου;
-
Μ' αρέσει...πάρα πολύ!
Να φανταστείς....να φανταστείς!
-
Και εμένα μαρέσει...
-
οντως το σταρτ μπατον ειναι περιπτωση ρε γαμωτο..
ειναι το μονο που λειπει απο τα στανταρ που ειχα θεσει για το επομενο μου αυτοκινητο..
δεν πειραζει, ομως!
μενει για το ... επομενο!
BMW FORUM