-
Μεχρι την ωρα που το εχασα ημουν σε αλλο πλανητη... Αιωνια η αφηρημαδα μου Μετα ηταν αργα... Αυριο θα ανεβω με μια δανεικη 318 και, ενταξει, με βλεπω να παω με τα φορτηγα στη δεξια....
Κατσε να ανοιξω θεμα, μη χαλαμε των παιδιων....
-
Στις compact που βασίζονταν στις E46 (δεν ξέρω κωδικό ) μεταξύ του 1,6 και του 2,5 τι ενδιάμεσες επιλογές έχουμε;
-
Μια με ένα ψόφιο 1,8 που έβγαζε 115 άλογα και λίγη παραπάνω ροπή από το 1,6
-
Σίγουρο αυτό; Δεν υπάρχει δλδ με 2λιτρο μοτέρ με 143 άλογα;
-
Τσου σίγουρο.
-
2λτ με 143 έβγαινε η 118i.
Asimov είχες άγιο!!! Καλό το φόκους τελικά ε? Ευτυχώς που δεν έπαθες τίποτα.
Πιστεύω ότι μεταχειρισμένα τα 20Κ θα βρεις αρκετά...αλλά τώρα που το σκέφτομαι...βρίσκει ρε σεις 320i μτχ?? Όταν κοίταζα και για μτχ πέρσι έβλεπα κάτι τρελά νούμερα για 320i...από 30000 και πάνω.
-
Υπήρχε Compact 2λιτρη (E46), αλλά από όσο ξέρω δεν είχε έρθει κανένα στην Ελλάδα. Είχαν έρθει 17 325ti (ένα ήταν το δικό μου) και τα υπόλοιπα 316ti (1.6) & 318ti (1.8 ). Το 2λιτρο δεν συνέφερε λόγω φορολογίας, έβγαινε πολύ κοντά σε χρήματα με την 4πορτη.
Στην Ευρώπη ονομάζανε 316ti την 1.8 και 318ti την 2.0 (4κύλινδρη). Στην Ελλάδα είχαν ελαφρώς διαφορετικά τις ονομασίες (στην αρχή δεν είχαν το 3 μπροστά, απλά ανέφεραν τον κυβισμό 1.8i, 2.5i - μετά όταν βγήκε ο 1.6 και για τhν Compact τότε αλλάξανε την ονομασία σε 316ti & 318ti). Στο Manual της δικιάς μου αναφερόταν καθαρά ο δίλιτρος κινητήρας.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Asimov είχες άγιο!!! Καλό το φόκους τελικά ε? Ευτυχώς που δεν έπαθες τίποτα.
Οτι με εσωσε, με εσωσε... Η καμπινα εμεινε ανεπαφη κι εμενα με κολλησε η ζωνη στο καθισμα Η οροφη βουλιαξε ελαχιστα και ελεγχομενα Το παρμπριζ εγινε ιστος αραχνης αλλα ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ Απο τζαμια εσπασε μονο αυτο του συνοδηγου...
Κι εμενα μου φαινονται λιγα τα 20k για 320..... -
Με €20Κ μπορείς να βρείς 318 με το δίλιτρο μοτέρ. Για 320 (με το 6κύλινδρο μοτέρ) υπολόγιζε €22-24Κ.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Υπήρχε Compact 2λιτρη (E46), αλλά από όσο ξέρω δεν είχε έρθει κανένα στην Ελλάδα. Είχαν έρθει 17 325ti (ένα ήταν το δικό μου) και τα υπόλοιπα 316ti (1.6) & 318ti (1.. Το 2λιτρο δεν συνέφερε λόγω φορολογίας, έβγαινε πολύ κοντά σε χρήματα με την 4πορτη.Στην Ευρώπη ονομάζανε 316ti την 1.8 και 318ti την 2.0 (4κύλινδρη). Στην Ελλάδα είχαν ελαφρώς διαφορετικά τις ονομασίες (στην αρχή δεν είχαν το 3 μπροστά, απλά ανέφεραν τον κυβισμό 1.8i, 2.5i - μετά όταν βγήκε ο 1.6 και για τhν Compact τότε αλλάξανε την ονομασία σε 316ti & 318ti). Στο Manual της δικιάς μου αναφερόταν καθαρά ο δίλιτρος κινητήρας.
Ευχαριστώ πολύ!
-
@drdino: Παρακαλώ! Ευχαρίστως να βοηθάω όπου μπορώ. Για αυτό είναι τα φόρουμ.
-
http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... _13987.hbs
εχεχε
ερχονται τα ti....που ειναι ο Παντελης....
-
http://www.worldcarfans.com/9071024.001 ... t-at-tokyo
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
http://www.auto-motor-und-sport.de/news/auto_-_produkte/hxcms_article_507687_13987.hbsεχεχε
ερχονται τα ti....που ειναι ο Παντελης....
-
Καλόοοο το ΤΙΙ!!!! ΠΟΛΥ καλό!!!
-
Eπιτελους, μια σωστη 1.
Τι τα ηθελε τα hatch...
-
Μπλιααααααχχχχχ
Ελπίζω να έχει άλλες χάρες.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΜπλιααααααχχχχχΕλπίζω να έχει άλλες χάρες.
Eίναι πράγματι σαν κοντή ψωλή, ή σαν το σκουλήκι του Αρκά, αισθητικώς.
Απείρως προτιμότερο το hatch, ιδίως το 3θυρο.Δεν παύει να (πρέπει να) είναι καταπληκτικό ως όχημα.
Πάντως, η διαφορά βάρους της 'απλής' 135 με την 335 είναι μόλις 40 κιλά (1560 έναντι 1600).
Άραγε μπλοκέ θα έχει; -
Είναι πανέμορφο!
Και σίγουρα πιο όμορφο από την αντίστοιχη 3αρα που κοντεύει να γίνει 5αρα σε μέγεθος. -
ειναι πονηρο γατακι....
με το καταλληλο pac και μια καληηηη ζαντουλα.....θα φυσαει...
BMW FORUM