-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δε ξέρω πόσο γράφει σε τάπα ρυθμούς ρε Γρηγόρη. Δε κοιτάω το trip...μετά τη βόλτα η βελόνα έχει κατέβει. Πόσο έκαψε, δε ξέρω.
Ξεκόλλα επιτέλους! Το θέμα δεν είναι αν έκαψε 15 ή 20 σε γρήγορη διαδρομή.
Το θέμα είναι ότι πιστεύεις το περιοδικό κι ότι έχεις τη πεποίθηση ότι το περιοδικό γνωρίζει περισσότερα από εμένα όσον αφορά το αυτοκίνητό μου στη συγκεκριμένη περίπτωση!
Νικο δεν εχεις καταλαβει κατι. Για να βγαλεις ρεαλιστικη μεση καταναλωση, καταγραφεις την μεση καταναλωση στο 1/3 των διανυθεντων χλμ μεσα στην κινηση και τις συνθηκες της πολης στο κεντρο, στο αλλο 1/3 ταξιδι με νομιμες και σχετικα σταθερες ταχυτητες μεταξυ 120-140Km και το υπολοιπο 1/3 σε μια επιλεγμενη διαδρομη με 'ανησυχη' οδηγηση υπο την εννοια οτι 'γεμιζεις' τις περισσοτερες σχεσεις κοντα στο οριο περιστροφης.
Δεν ειναι το θεμα εαν εγω γνωριζω περισσοτερα απο εσενα για το δικο σου αυτοκινητο. (που δεν γνωριζω)
Το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζεις εσυ, πως προκυπτει μια ρεαλιστικη μετρηση μεσης καταναλωσης που εφαρμοζουν τα περισσοτερα εγκυρα περιοδικα παγκοσμιως.
Για αυτο και βγαζεις κατα την δικη σου διαφορετικη προσεγγιση, διαφορετικη μεση καταναλωση.
Δεν σου ειπα οτι δεν σε πιστευω, σε σχεση με αυτα που λες, αλλα απλα οτι υπολογιζεις με λιγοτερο ρεαλιστικο και διαδεδομενο τροπο...Είπα να μη σου απαντήσω καν, αλλά μετά θα νομίζεις ότι είχες και δίκιο και μας τάπωσες...
Λοιπόν...το περιοδικό κάνει ΛΑΘΟΣ...δεν καίει ΤΟΣΟ πολύ η si σε μέση κατανάλωση.
Αυτά...πάω για service...
Ολα ρε συ Νικο, νομιζεις οτι περιστρεφονται γυρω σου και οτι εγω, μπαινω με αποκλειστικο σκοπο να σου την πω.
Απλα ανεφερες μια δικη σου μεση καταναλωση, σου παρεθεσα μια ενδεικτικη του πλεον εγκυρου και αναγνωρισμενου περιοδικου στην Ελλαδα (ξερω, ξερω, εσυ το εχεις για φτυσιμο, αυτοι δεν ξερουν, εκαναν το πολυ 100χλμ με την si και
ειναι 'χθεσινοι', δεν αισθανονται, ουτε κανουν αξιοπιστες μετρησεις. 40 χρονια παιζουν την κολοκυθια ... ), και εσυ αμεσως μπηκες παλι στο τρυπακι να μας ξαναθυμισεις την καθολικη υπεροχη σου σε επιπεδο γνωσεων-εντυπωσεων γυρω απο το αυτοκινητο σου, και οτι οι μετρησεις που καταγραφεις ειναι πιο αξιοπιστες και σωστες απο ενα περιοδικο που πραγματοποιει μετρησεις απο τοτε που εμεις ημασταν αγενητοι... -
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Νικο δεν εχεις καταλαβει κατι. Για να βγαλεις ρεαλιστικη μεση καταναλωση, καταγραφεις την μεση καταναλωση στο 1/3 των διανυθεντων χλμ μεσα στην κινηση και τις συνθηκες της πολης στο κεντρο, στο αλλο 1/3 ταξιδι με νομιμες και σχετικα σταθερες ταχυτητες μεταξυ 120-140Km και το υπολοιπο 1/3 σε μια επιλεγμενη διαδρομη με 'ανησυχη' οδηγηση υπο την εννοια οτι 'γεμιζεις' τις περισσοτερες σχεσεις κοντα στο οριο περιστροφης.Για δειξε μας ποθεν προκυπτει οτι αυτος ειναι ο τροπος μετρησης μεσης καταναλωσης. Και θα ηθελα αν γινεται να μας πεις και τι πιστοποιηση εχουν αυτες οι μετρησεις...
-
Επειδη υπαρχει ηδη θεμα για την καταναλωση ας συνεχισουμε εκει και ας αφησουμε στην ησυχια toy το θεμα της BMW [mod]
-
Ολα ρε συ Νικο, νομιζεις οτι περιστρεφονται γυρω σου και οτι εγω, μπαινω με αποκλειστικο σκοπο να σου την πω.
Απλα ανεφερες μια δικη σου μεση καταναλωση, σου παρεθεσα μια ενδεικτικη του πλεον εγκυρου και αναγνωρισμενου περιοδικου στην Ελλαδα (ξερω, ξερω, εσυ το εχεις για φτυσιμο, αυτοι δεν ξερουν, εκαναν το πολυ 100χλμ με την si και
ειναι 'χθεσινοι', δεν αισθανονται, ουτε κανουν αξιοπιστες μετρησεις. 40 χρονια παιζουν την κολοκυθια ... ), και εσυ αμεσως μπηκες παλι στο τρυπακι να μας ξαναθυμισεις την καθολικη υπεροχη σου σε επιπεδο γνωσεων-εντυπωσεων γυρω απο το αυτοκινητο σου, και οτι οι μετρησεις που καταγραφεις ειναι πιο αξιοπιστες και σωστες απο ενα περιοδικο που πραγματοποιει μετρησεις απο τοτε που εμεις ημασταν αγενητοι...Ο άνθρωπος ανέφερε κάποιες τιμές κατανάλωσης από το αυτοκίνητό του, με το οποίο έχει γράψει κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα, με τη δική του οδήγηση και τη δική του μέθοδο μέτρησης.
Μπορείς απλώς να σεβαστείς την αναφορά του, ως ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, χωρίς ανούσιες ιστορίες για αγρίους.
Άλλωστε, και στα φόρα με τις καταναλώσεις, δίδεται ένα εύρος τιμών, ανάλογα με τον ιδιοκτήτη κ.λπ. μεταβλητές.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ο άνθρωπος ανέφερε κάποιες τιμές κατανάλωσης από το αυτοκίνητό του, με το οποίο έχει γράψει κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα, με τη δική του οδήγηση και τη δική του μέθοδο μέτρησης.
Κανενα προβλημα...Και εγω απο την πλευρα μου ανεφερα ενδεικτικα, τις μετρησεις του συγκεκριμενου περιοδικου.
Στην συγκεκριμενη εκεινη φαση δεν ειπα κατι αλλο, ουτε και ξεκινησα καποια αντιπαραθεση...Μπορείς απλώς να σεβαστείς την αναφορά του, ως ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, χωρίς ανούσιες ιστορίες για αγρίους.
Άλλωστε, και στα φόρα με τις καταναλώσεις, δίδεται ένα εύρος τιμών, ανάλογα με τον ιδιοκτήτη κ.λπ. μεταβλητές.
Δεν μειωσα καταρχας την πρωτη αναφορα του, ουτε υπονοησα οτι ειναι ψευδεις οι μετρησεις του. Απλα τονισα οτι ο τροπος, οπως ο ιδιος ανεφερε, δεν ειναι το κατα δυναμιν ρεαλιστικος, αφου πρωτα ο ιδιος, μειωσε την αξια του περιοδικου.
Κατα την ιδια εννοια λοιπον, ο ιδιος μπορει απλα να σεβαστει και την αναφορα μετρησεων του εγκυροτερου περιοδικου αυτοκινητου στην Ελλαδα με αδιαλλειπτη παρουσια τεσσαρων δεκαετιων... -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Παντως η αληθεια ειναι οτι τα περιοδικα μετρανε κυριολεκτικα οτι καταναλωσεις να ναι..Πανε συνηθως ταπα και προφανως δε πανε το αυτοκινητο οπως θα το πηγαινε ενας κατοχος που προφανως μαθαινει που ο κινητηρας του καει λιγο και που πολυ και παταει αναλογα.Γρηγορη εσυ απο που ακριβως ξερεις οτι τα περιοδικα μετρανε ισοσταθμικα?Εγω θυμαμαι χαρακτηριστικα auto bild να μετρανε κατι** 7,5αρια** για passat tdi απο τη στιγμη που τοσο με αρκετη πιεση καιει μια 316 Ε90.Όταν λες αρκετή πίεση, τι που πως πότε και γιατί?
-
Βεβαια σε δοκιμες περιοδικων δεν εχω δει και ποτε τιποτα σοβαρο για ο,τι αφορα τις καταναλωσεις. Ο καθενας ο,τι θελει μετραει και τελικα αλλα πραγματα βλεπεις στον δρομο.
Εχεις κατσει εσυ και εχεις μετρησει προσωπικα σε ενα-δυο πχ αυτοκινητα, με μεικτες συνθηκες (πολη, γκαζια αλλα και ηπια)
μεση καταναλωση και εχεις δει σημαντικη διαφορα σε σχεση με αυτη των 4τροχων, ή καποιου αλλου ξενου εγκυρου περιοδικου?Ναι, αλλιως δεν θα στο ελεγα.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... 4&pbreak=3
Το 11.1 δεν το εχουμε δει ακομα για παραδειγμα. Ουτε καν απο μακρια. -
Κατα την ιδια εννοια λοιπον, ο ιδιος μπορει απλα να σεβαστει και την αναφορα μετρησεων του εγκυροτερου περιοδικου αυτοκινητου στην Ελλαδα με αδιαλλειπτη παρουσια τεσσαρων δεκαετιων...Ξέρει περισσότερα δηλαδή το περιοδικό από μένα που το έχω στη κατοχή μου? Αυτό σου λένε όλοι...και συνεχίζεις να επιμένεις ότι εγώ δε ξέρω κι αυτό ξέρει καλύτερα που του έκανε 100κμ το πολύ!
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ!!
Νικο δεν εχεις καταλαβει κατι. Για να βγαλεις ρεαλιστικη μεση καταναλωση, καταγραφεις την μεση καταναλωση στο 1/3 των διανυθεντων χλμ μεσα στην κινηση και τις συνθηκες της πολης στο κεντρο, στο αλλο 1/3 ταξιδι με νομιμες και σχετικα σταθερες ταχυτητες μεταξυ 120-140Km και το υπολοιπο 1/3 σε μια επιλεγμενη διαδρομη με 'ανησυχη' οδηγηση υπο την εννοια οτι 'γεμιζεις' τις περισσοτερες σχεσεις κοντα στο οριο περιστροφης.
Για δειξε μας ποθεν προκυπτει οτι αυτος ειναι ο τροπος μετρησης μεσης καταναλωσης. Και θα ηθελα αν γινεται να μας πεις και τι πιστοποιηση εχουν αυτες οι μετρησεις...
Την ίδια απορία είχα κι εγώ στη προηγούμενη σελίδα και πραγματικά θα'θελα κι εγώ να το μάθω κι εγώ (όχι όμως σε αυτό το τόπικ) τη στιγμή που η μέτρηση κατανάλωσης ανά το κόσμο είναι όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ.
Άρα ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα πρέπει τα περιοδικά να προσαρμόζονται στο παρακάτω (το ξαναγράφω):
Europe
Irish fuel economy label.In the European Union, passenger vehicles are commonly tested using two drive cycles, and corresponding fuel economies are reported as 'urban' and 'extra-urban', in litres per 100 km and (in the UK) in miles per imperial gallon.
The urban economy is measured using the test cycle known as ECE-15, introduced by the EEC Directive 90/C81/01 in 1999. It simulates a 4,052 m (2.518 mile) urban trip at an average speed of 18.7 km/h (11.6 mph) and at a maximum speed of 50 km/h (31 mph). The extra-urban cycle or EUDC lasts 400 seconds (6 minutes 40 seconds) at an average speed 62.6 km/h (39 mph) and a top speed of 120 km/h (74.6 mph).[28] EU fuel consumption numbers tend to be considerably lower than corresponding US EPA test results for the same vehicle. For example, the 2011 Honda CR-Z with a six-speed manual transmission is rated 6.1/4.4 l/100 km in Europe and 7.6/6.4 l/100 km in the United States[citation needed].
In the European Union advertising has to show Carbon dioxide (CO2)-emission and fuel consumption data in a clear way as described in the UK Statutory Instrument 2004 No 1661.[29] Since September 2005 a colour-coded 'Green Rating' sticker has been available in the UK, which rates fuel economy by CO2 emissions: A:
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κατα την ιδια εννοια λοιπον, ο ιδιος μπορει απλα να σεβαστει και την αναφορα μετρησεων του εγκυροτερου περιοδικου αυτοκινητου στην Ελλαδα με αδιαλλειπτη παρουσια τεσσαρων δεκαετιων...
Ξέρει περισσότερα δηλαδή το περιοδικό από μένα που το έχω στη κατοχή μου? Αυτό σου λένε όλοι...και συνεχίζεις να επιμένεις ότι εγώ δε ξέρω κι αυτό ξέρει καλύτερα που του έκανε 100κμ το πολύ!
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ!!
Εσύ μπορεί να είσαι κουλάδι και να μην ξέρεις να το οδηγήσεις ή να το έχεις γαμήσει το αυτοκίνητό σου και να καίει πολύ.
Γιατί πιστεύεις ότι η μέτρησή σου είναι πιο αξιόπιστη από του περιοδικού; -
Γιατί στο περιοδικό η μέση κατανάλωση είναι συνηθως αυξημένη σε σχέση με μέσες καταναλώσεις που βλέπουν ιδιώτες. Στο περιοδικό δεν νοιάζονται ιδιαίτερα για βενζίνη, δεν ξέρουν το αμάξι, κάνουν μετρήσεις κλπ κλπ.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κατα την ιδια εννοια λοιπον, ο ιδιος μπορει απλα να σεβαστει και την αναφορα μετρησεων του εγκυροτερου περιοδικου αυτοκινητου στην Ελλαδα με αδιαλλειπτη παρουσια τεσσαρων δεκαετιων...
Ξέρει περισσότερα δηλαδή το περιοδικό από μένα που το έχω στη κατοχή μου? Αυτό σου λένε όλοι...και συνεχίζεις να επιμένεις ότι εγώ δε ξέρω κι αυτό ξέρει καλύτερα που του έκανε 100κμ το πολύ!
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ!!
Δεν καταλαβαινεις τιποτα...Για αλλη μια φορα...
Ποσες φορες εχεις μετρησει μεση (δικη σου, με δικες σου παραμετρους και οχι σταθμισμενα , πολη, ταξιδι, γκαζια) καταναλωση στην si? 10-20-50-100? To περιοδικο εχει μετρησει συνολικα εκατονταδες ΧΙΛΙΑΔΕΣ
Η δικη σου μεθοδος καταγραφης μεσης καταναλωσης ειναι πιο ενδεδειγμενη, απο αυτη του περιοδικου?Νομιζεις οτι πρεπει κανεις να εχει κανει καποιες χιλιαδες χλμ με μια si για να μετρησει με ολες τις παραμετρους και στις πιο ρεαλιστικες συνθηκες την καταναλωση της?
Την ίδια απορία είχα κι εγώ στη προηγούμενη σελίδα και πραγματικά θα'θελα κι εγώ να το μάθω κι εγώ (όχι όμως σε αυτό το τόπικ) τη στιγμή που η μέτρηση κατανάλωσης ανά το κόσμο είναι όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ.
Άρα ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα πρέπει τα περιοδικά να προσαρμόζονται στο παρακάτω (το ξαναγράφω):
Europe
Irish fuel economy label.In the European Union, passenger vehicles are commonly tested using two drive cycles, and corresponding fuel economies are reported as 'urban' and 'extra-urban', in litres per 100 km and (in the UK) in miles per imperial gallon.
The urban economy is measured using the test cycle known as ECE-15, introduced by the EEC Directive 90/C81/01 in 1999. It simulates a 4,052 m (2.518 mile) urban trip at an average speed of 18.7 km/h (11.6 mph) and at a maximum speed of 50 km/h (31 mph). The extra-urban cycle or EUDC lasts 400 seconds (6 minutes 40 seconds) at an average speed 62.6 km/h (39 mph) and a top speed of 120 km/h (74.6 mph).[28] EU fuel consumption numbers tend to be considerably lower than corresponding US EPA test results for the same vehicle. For example, the 2011 Honda CR-Z with a six-speed manual transmission is rated 6.1/4.4 l/100 km in Europe and 7.6/6.4 l/100 km in the United States[citation needed].
In the European Union advertising has to show Carbon dioxide (CO2)-emission and fuel consumption data in a clear way as described in the UK Statutory Instrument 2004 No 1661.[29] Since September 2005 a colour-coded 'Green Rating' sticker has been available in the UK, which rates fuel economy by CO2 emissions: A:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fuel_econo ... utomobiles
Αρα να γυρισουμε δυο βηματα πισω, να υιοθετησουμε μια ΙΔΑΝΙΚΗ τυποποιημενη μετρηση, η οποια ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με πραγματικες, ρεαλιστικες συνθηκες...Οπως οι κατασκευαστες που ανακοινωνουν κατι μετρησεις που δεν βγαινουν στην πραξη, ουτε με αυγο αναμεσα στο ποδι και το γκαζι...
-
Μια χαρά βγαίνουν, απλά πολλοί δεν μπορούν να οδηγήσουν οικονομικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια χαρά βγαίνουν, απλά πολλοί δεν μπορούν να οδηγήσουν οικονομικά.Sent from my GNex using smoke signals.
Ok, βγαινουν, αφου θα εχεις μπλοκαρει ολοκληρη την λωριδα κατευθυνσης, αφου εχεις ακουσει γ@μοσταυριδια, εχεις φαει μουτζες, και εχεις ξεχασει να φορεσεις...ρολοι. Ειναι αυτη μια ενδεικτικη ρεαλιστικη μεση καταναλωση?
Μιλαμε για ρεαλιστικες μετρησεις. Και ξαναλεω, προσωπικα ανεφερα αυτες του περιοδικου ως ενδεικτικες. Δεν ειπα οτι ΜΟΝΟ αυτες ισχυουν και τελος. Ειπα οτι προσεγγιζουν καλυτερα την πραγματικοτητα.
Μετα ηρθε ο Νικος ορεξατος για αλλη μια φορα ως -μεταξυ αλλων- ο ικανοτερος και αδιαμφησβητητος καταμετρητης
μετρησης καταναλωσης, βγαζοντας λαθος το περιοδικο, επειδη αυτος ειναι κατοχος... -
Μια χαρά βγαίνουν, απλά πολλοί δεν μπορούν να οδηγήσουν οικονομικά.
Ok, βγαινουν, αφου θα εχεις μπλοκαρει ολοκληρη την λωριδα κατευθυνσης, αφου εχεις ακουσει γ@μοσταυριδια, εχεις φαει μουτζες, και εχεις ξεχασει να φορεσεις...ρολοι. Ειναι αυτη μια ενδεικτικη ρεαλιστικη μεση καταναλωση?
Μιλαμε για ρεαλιστικες μετρησεις. Και ξαναλεω, προσωπικα ανεφερα αυτες του περιοδικου ως ενδεικτικες. Δεν ειπα οτι ΜΟΝΟ αυτες ισχυουν και τελος. Ειπα οτι προσεγγιζουν καλυτερα την πραγματικοτητα.
Μετα ηρθε ο Νικος ορεξατος για αλλη μια φορα ως -μεταξυ αλλων- ο ικανοτερος και αδιαμφησβητητος καταμετρητης
μετρησης καταναλωσης, βγαζοντας λαθος το περιοδικο, επειδη αυτος ειναι κατοχος...Πως δεν αντιλαμβανεσαι οτι αυτο το προσεγγιζουν καλυτερα οι χρηστες και οχι καποιο περιοδικο?
-
Και πάνω που είπα να μη το συνεχίσω...
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ!!
Εσύ μπορεί να είσαι κουλάδι και να μην ξέρεις να το οδηγήσεις ή να το έχεις γαμήσει το αυτοκίνητό σου και να καίει πολύ.
Γιατί πιστεύεις ότι η μέτρησή σου είναι πιο αξιόπιστη από του περιοδικού;Μα του περιοδικού καίει περισσότερο
Δεν καταλαβαινεις τιποτα...Για αλλη μια φορα...
Ποσες φορες εχεις μετρησει μεση (δικη σου, με δικες σου παραμετρους και οχι σταθμισμενα , πολη, ταξιδι, γκαζια) καταναλωση στην si? 10-20-50-100? To περιοδικο εχει μετρησει συνολικα εκατονταδες ΧΙΛΙΑΔΕΣ
Η δικη σου μεθοδος καταγραφης μεσης καταναλωσης ειναι πιο ενδεδειγμενη, απο αυτη του περιοδικου?Νομιζεις οτι πρεπει κανεις να εχει κανει καποιες χιλιαδες χλμ με μια si για να μετρησει με ολες τις παραμετρους και στις πιο ρεαλιστικες συνθηκες την καταναλωση της?
Σκας γάιδαρο ρε πστ μου!
Εκεί...συνεχίζεις. Χριστό δε καταλαβαίνεις!
Πόσες φορές έχω μετρήσει τη κατανάλωσή μου λοιπόν? Μόνο μετά από ΚΑΘΕ γέμισμα με τον παραδοσιακό τρόπο κι όχι από το BC. Άλλες φορές έχω πάει γρήγορα, άλλες με 200 στην Α.Ο., άλλες με 10 στη κίνηση, άλλες με κυνηγητό, όλες με κλιματισμό κ.α. Κάθε ντεπόζιτο έχει σταθμισμένα αν θέλεις όλα τα παραπάνω. Ε ΠΟΤΕ δεν έχω δει τα 14 μέση που λέει το περιοδικό. Κατάλαβε ότι αυτό το νούμερο είναι ΕΚΤΟΣ πραγματικότητας λοιπόν.
Θα με τρελάνεις πρωί-πρωί
Η δική μου μέτρηση που ζω καθημερινώς με το αυτοκίνητο και το έχω οδηγήσει κάτω από ΟΛΕΣ τις συνθήκες και το ξέρω περισσότερο από το κάθε περιοδικό, ναι! Είναι πιο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ και συνεπώς πιο σωστή! Πως να το κάνουμε?!
Εσύ πως μπορεί να είσαι σίγουρος ότι το περιοδικό έχει κάνει σωστή μέτρηση και δεν το πήγαινε στον κόφτη συνέχεια για να το διπλώνουν? Πως είσαι ΕΣΥ σίγουρος ότι έχουν κάνει τη μέτρηση σύμφωνα με τον (εντελώς άκυρο και πρωτάκουστο) τρόπο που λες?
Σοβαρά τώρα...ξεκόλλα...
-
οι μετρησεις των περιοδικων ειναι συνηθως ανακριβεις. Ειτε γιατι δεν κανουν οικονομια στα καυσιμα, ειτε γιατι δεν κανουν αρκετα χλμ για να βγει αξιοπιστη μετρηση, ειτε γιατι πολλες φορες τα αυτοκινητα που παραλαμβανουν ειναι αστρωτα. Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ειναι λιγες.
απο την αλλη, ακομη και 2 ιδια αυτοκινητα, σε παρομοιες διαδρομες, με διαφορετικους οδηγους, ευκολα βγαζουν 10% διαφορες μεταξυ τους.
μια καλη ενδειξη ειναι το spritmonitor +10% λογω συνθηκων και καυσιμων στην Ελλαδα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οι μετρησεις των περιοδικων ειναι συνηθως ανακριβεις. Ειτε γιατι δεν κανουν οικονομια στα καυσιμα, ειτε γιατι δεν κανουν αρκετα χλμ για να βγει αξιοπιστη μετρηση, ειτε γιατι πολλες φορες τα αυτοκινητα που παραλαμβανουν ειναι αστρωτα. Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ειναι λιγες.απο την αλλη, ακομη και 2 ιδια αυτοκινητα, σε παρομοιες διαδρομες, με διαφορετικους οδηγους, ευκολα βγαζουν 10% διαφορες μεταξυ τους.
μια καλη ενδειξη ειναι το spritmonitor +10% λογω συνθηκων και καυσιμων στην Ελλαδα.
Ακριβώς έτσι!
Πες τα...
-
Μα αν δεν ειναι οι χρηστες η πραγματικοτητα, τοτε τι ειναι? 3 σελιδες για τα αυτονοητα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί στο περιοδικό η μέση κατανάλωση είναι συνηθως αυξημένη σε σχέση με μέσες καταναλώσεις που βλέπουν ιδιώτες. Στο περιοδικό δεν νοιάζονται ιδιαίτερα για βενζίνη, δεν ξέρουν το αμάξι, κάνουν μετρήσεις κλπ κλπ.Sent from my GNex using smoke signals.
Ναι, σωστό αυτό, δεν πρόσεξα τι τιμές βγάζει το περιοδικό.
Αλλά όσο ρεαλιστικές μπορεί να είναι ενός μεμονωμένου χρήστη, τόσο είναι και ενός περιοδικού.
Στο spritmonitor για τα ίδια αυτοκίνητα υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις στην κατανάλωση από χρήστη σε χρήστη.
BMW FORUM