-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ τότε είμαι ο περίεργος... γιατί δεν βλέπω καμία ομοιότητα.Πες οτι ψαχνεις για ενα πισωκινητο, με σπορτιφ χαρακτηριστικα, εστιαζεις στην οδικη συμπεριφορα, εχεις τα 37κ που κανει το GT86, θα ηθελες ομως μελλοντικα να εχεις συν δυο θεσεις πισω, και κοιτας να δεις σε καινουργιο, τι αλλο υπαρχει...Το RX-8 , συνταξιοδοτηθηκε, η Merc για να ειναι αντιστοιχα ενδιαφερουσα και σπορτιφ οδηγικα πρεπει να ανεβεις και αλλο στην τιμη, οποτε τι αλλο μενει? Η νεα 320i ειτε σε 4πορτη, ειτε λιγο αργοτερα σε Coupe...
-
Τίποτα δε μένει Greg. Ή παίρνεις το GT86 ή ένα full extra MX-5 ή ένα μεταχειρισμένο τερατάκι (Cayman S). H Μπεμπούλα είναι υπέροχη αλλά όχι για εμένα και εσένα (επειδή έχω την τύχη να σε γνωρίζω από κοντά).
-
που ακριβως ειδες την οχι κ τοσο καλη ποιοτητα στο εσωτερικο του γτ86 γρηγορη?
-
Ε δεν γραφει BMW γυρω γυρω, αρκει αυτο.
-
Αλήθεια γιατί συγκρίνετε με την 3άρα και όχι την 1 κουπέ που είναι ελαφρότερη και με μικρότερους χώρους;; Ίσως μάλιστα παίρνει ακόμα καλύτερο πακέτο στον τομέα σπορ και επιδόσεων.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τίποτα δε μένει Greg. Ή παίρνεις το GT86 ή ένα full extra MX-5 ή ένα μεταχειρισμένο τερατάκι (Cayman S). H Μπεμπούλα είναι υπέροχη αλλά όχι για εμένα και εσένα (επειδή έχω την τύχη να σε γνωρίζω από κοντά).Μιλαμε για καινουργια αυτοκινητα Αλεξανδρε...Εννοειται σε μτχ εχεις φυγει προς Στουτγαρδη μερια...
Εξαλλου δεν εχουμε οδηγησει f30 320i με κανα m-πακετο (εστω αναρτηση ουσιαστικα), μην ορκιζεσαι οτι θα ειναι συμβιβασμος, το συγκεκριμενο αυτοκινητο, συμφωνα με τα λεγομενα ξενου ειδικου τυπου, ειναι οτι πιο σπορ αυτη την στιγμη σε compact sedan, και σαφως με πιο ισχυρο κινητηρα σε ολο το ευρος στροφων, απο αυτον του GT86, οπου κανονικα, θα επρεπε με την αγορα του να σου κανουν δωρο και ενα...μαστιγιο...P.S Με την ιδια λογικη, μπορω να σου πω και εγω οτι το σχετικα 'κουφιο' μοτερ (για τις δυνατοτητες του σασι και οχι μονο...)
της GT86 δεν ειναι για εσενα και για εμενα...Ολα αυτα εικασιες βεβαια, και στο περιπου, μεχρι να μαθουμε τελικες τιμες, και διαβασουμε πρωτες εντυπωσεις
σε Ελληνικο εδαφος...
...και καλως/κακως ολα κρινονται απο την τιμολογηση στην χωρα. Αλλιως θα μιλαγα εαν η GT86 ειχε 32κ αλλιως εαν -πιθανον- εχει 37κ. -
Ενημερώστε με σας παρακαλώ περί των επισήμων προγραμμάτων της BMW. Πριν 2-3 χρόνια υπήρχαν δύο, το ΕΤΚ και το DIS. Το μεν ένα είχε τους κωδικούς από όλα τα ανταλλακτικά και το άλλο ήταν ένα πρόχειρο Ηow to για κάποια πράγματα και ταυτόχρονα επεξηγούσε και κάποιες λειτουργίες. Δεν βρίσκω και πολύ φρέσκες εκδόσεις αυτών. Έχει αλλάξει όνομα, τα έχει ενοποιήσει? Δώστε κάποια ίνφο, αν έχετε.
-
Κοίταξες στο soft4cars? Κάτι είχε πάρει το μάτι μου όταν έψαχνα το ΕΤΚΑ...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κοίταξες στο soft4cars? Κάτι είχε πάρει το μάτι μου όταν έψαχνα το ΕΤΚΑ...Έχει διάφορα 'σύγχρονα' αλλά πλέον δεν έχει δύο διαφορετικά όπως παλαιότερα (το σαιτ που μου υπέδειξες άλλωστε ήταν και η αφορμή για το ψάξιμο για να ανανεώσω τα γερασμένα που έχω) και έτσι δεν ξέρω τι περιλαμβάνουν. Όπως φαντάζεσαι είναι καλύτερα κλειδωμένα από το ΕΤΚΑ. Αλήτες Γερμανοί δεν μας αφήνουν να κάνουμε τη δουλειά μας..
-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
καλημερα.
γνωριζει καποιος, αν οι Ζ4 εως το 2008-9 (δλδ οχι οι τελευταιες νεες), με οποιοδηποτε μοτερ 6cylinder εως και 3.0lt, εχουν δυνατοτητα να μπουνε σε διαγνωστικο και να επιβεβαιωθουνε πραγματικα χλμ, τροπος χρησης, ιστορικο εργασιων?
επισης, εχουν καδενα η ιμαντα για χρονισμο?
ευχαριστω. -
viewtopic.php?f=6&t=50573&start=60#p2471388
-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
καλημερα.
γνωριζει καποιος, αν οι Ζ4 εως το 2008-9 (δλδ οχι οι τελευταιες νεες), με οποιοδηποτε μοτερ 6cylinder εως και 3.0lt, εχουν δυνατοτητα να μπουνε σε διαγνωστικο και να επιβεβαιωθουνε πραγματικα χλμ, τροπος χρησης, ιστορικο εργασιων?
επισης, εχουν καδενα η ιμαντα για χρονισμο?
ευχαριστω.Καδένα (ιμάντες δεν χρησιμοποιούν πλέον τα μοντέλα της BMW).
Αν δεν είναι θορυβώδης δεν ελέγχεις τίποτα (θεωρητικά μπορεί να διαρκέσει για πάντα, πρακτικά έχει ένα προσδόκιμο όριο ζωής άνω των 250Κ χλμ). -
Αν δεν έχει αναφερθεί BMW: Ανακαλούνται 1,3 εκατ. αυτοκίνητα
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112840920
-
Θα μας κάψουν ζωντανούς οι Γερμαναράδες βλέπω..
-
Κάτι ήξερα και πήρα παλιά BMW!
Σαν τα Lada ένα πράγμα...
Ο προηγούμενος έχει φτιάξει όλες τις ζημιές! -
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Αν δεν έχει αναφερθεί BMW: Ανακαλούνται 1,3 εκατ. αυτοκίνηταhttp://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112840920
συγγενής αγορασε 116 σειρά 1 προ 2ετιας και... προτιμά να του καιγόταν η επιταγή εκτος του οτι τον άφησε 2-3 φορές, άλλες τοσες δεν κατάφερε καν να φύγει απο το σπιτι κλπ κλπ.
ευτυχώς μεχρι τώρα τα πλέρωσε όλα η εταιρεία, παρόλο που δεν ήταν υποχρεωμένη (εκτός εγγύησης). να το θεωρήσω θετικό αυτό;
-
Οχι...
Αλλά να τον θεωρείς έξυπνο που πήγε και έσκασε τα ωραία του λεφτάκια σε ένα κακάσχημο χιλιοΞακοσάρι... -
κοιτα, όλα συγχωρούνται. ασχήμια, επιδόσεις, ακόμα και η τιμή. ας πούμε οτι είναι ολα αυτά λίγο ή πολύ υποκειμενικά.
το να σε αφήνει στα κρυα του λουτρού ομως (περισσότερες απο 2-3 φορές μαλιστα ) ειναι ασυγχώρητο
-
Και εγώ έχω την ίδια άποψη αλλά καμιά φορά σκέφτομαι ότι μηχανήματα είναι και μπορεί να βγάζουν και βλάβες. Έχω δει πάνω σε οδική από όλες τις μάρκες. Σίγουρα είναι σπαστικό βέβαια.
-
Πλάκα έκανα λόγο της ημέρας
(ή μήπως οχι;)Φυσικά και είναι μαλακία αυτο!
Κατάφεραν τουλάχιστον να βρουν απο που ήταν/είναι το όλο θέμα αυτό;
BMW FORUM