-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Οριακά τη γλίτωσε
Το είδα να'ρχεται
Άσε το κερμπ ρε φίλε...τι το θέλεις εκεί?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δεν έπρεπε να υπάρχει σήμανση και πιο πριν, δεν είναι κάτι αστείο το να υπάρχουν λάδια (αν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δεν είμαι και σίγουρος)....Ακριβώς.Εκεί που είχαν τοποθετήσει την πινακίδα δεν είχε απολύτως κανένα νόημα.Πολύ πιο μπροστά έπρεπε να την έχουν βάλει.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Οριακά τη γλίτωσε
Το είδα να'ρχεται
Άσε το κερμπ ρε φίλε...τι το θέλεις εκεί?
Nίκο,έχω την εντύπωση πως για τη συγκεκριμένη στροφή αυτή είναι η ιδανική γραμμή,οκ έπρεπε να είχε ανοιχτεί από τα δεξιά και μετά να κλείσει αριστερά,αλλά στα δεξιά ήταν η πόρσε.Θέλω να πω πως σε αυτήν τη στροφή πατάνε κερμπ.Αν παρατηρήσεις σε διάφορα βίντεο με καλούς οδηγούς στο ρινγκ,οι πιο πολλοί πατάνε το κερμπ.Πάντως σε αυτήν την περίπτωση το θέμα προκλήθηκε από τα λάδια και μόνο.Anyway,τυχερός μέσα στην ατυχία του.
-
Δε ξερω σε ποια στροφη ειναι κι αν πατανε ή οχι, αλλα σλικ λαστιχα (που φοραει το csl) και λιγο υγρασια = πιρουετα
Αν δεις, με το που παταει το κερμπ το χανει.
Εδιτ: τωρα ειδα το oil on track...ακυρο
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
είστε σίγουροι ότι είναι από λάδια?
ΓΙατί εμένα μου φαίνεται απλά ότι έγινε η μαλακία επειδή καβάλησε το κερμπ? -
Ούτε λάδια υπάρχουν εκεί, ούτε τίποτα. Μόνο ένας ηλίθιος θα πατούσε αυτό το κερμπ με αυτόν τον τρόπο οδηγώντας αυτοκίνητο δρόμου. Ένα κερμπ πανύψηλο στρωμένο με πλακάκια στην κορυφή (συντελεστής πρόσφυσης τροχών αριστερά σε σχέση με δεξιά κουκουρούκου). Άμα δεν υπήρχε η Porsche εκεί, ούτε καν αυτός δε θα πατούσε το κερμπ. 'Αναγκάστηκε' να το πατήσει λόγω του ότι η Porsche (ή η μαλακία στον εγκέφαλο) τον ανάγκασε να ρισκάρει προσπέρασμα εκτός γραμμής σε γρήγορη στροφή με αλλαγή κλίσης λόγω αναγλύφου του εδάφους. Racing excuse no.8341: 'Λάδια'. Aς γελάσω! χα χα χα.
-
Ααααα μπραβο!
Καλα το ειδα στην αρχη, απλα το διορθωσα μετα επειδη λεει στο βιντεο οτι ειχε σημανση για λαδια στη πιστα. Το γραφει στη περιγραφη του.
Αυτο που ειπα και πριν, με το που καβαλαει το κερμπ...γεια σας!
Εκτος αν ΚΑΙ το κερμπ ειχε λαδια...
-
Δεν μπορεί να είχε λάδια το κερμπ. Σε μια πίστα που ο άλλος έρχεται με μια διακοσάρα και κόβει στα 120-130 για τη στροφή, δεν βάζεις πινακίδα στους 30 πόντους από τα λάδια λες και είναι πινακίδα για σφουγγαρισμένο πάτωμα σε χωλ αεροδρομίου. Τα λάδια προφανώς θα πρέπει να βρίσκονται 2 στροφές παραπέρα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
λες και είναι πινακίδα για σφουγγαρισμένο πάτωμα σε χωλ αεροδρομίου.Κλαιω
Ασε που με λιγο υγρασια, σλικ...γεια σας...
-
Είμαι ερωτευμένος με το αμαξακι μου!
-
το παρπριτΣ ειναι σπασμένο ή κάνουν πουλάκια τα ματάκια μου;
μαλλον ειναι περισσότερο ηλίθιος απο οσο δειχνει...
-
-
Φαγώθηκε ότι 328 είναι twin turbo ενώ φυσικά δεν είναι και επίσης η ντίζελ κάνει σαν τράτα! Κατά τα άλλα ωραίος, όπως πάντα.
-
To 'twinpower' που λένε εδώ :
http://bmw.co.uk/bmwuk/pricesandspecifi ... 3D,00.html
δεν σημαίνει διπλό τούρμπο? Είναι μαρκετινγκ κόλπο? Μονό τούρμπο με ονομασία 'twinpower'? Γύφτοι Γερμανοί. Που πάνε με ένα τούρμπο?
-
Twinscroll είναι.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
To 'twinpower' που λένε εδώ :http://bmw.co.uk/bmwuk/pricesandspecifi ... 3D,00.html
δεν σημαίνει διπλό τούρμπο? Είναι μαρκετινγκ κόλπο? Μονό τούρμπο με ονομασία 'twinpower'? Γύφτοι Γερμανοί. Που πάνε με ένα τούρμπο?
Συμφωνώ για την ονομασία του κινητήρα.
Το ίδιο νόμιζα και εγώ στην αρχή και διάβαζα προσεχτικά το press release για να δω αν όντως είναι διπλοτούρμπινος.
Τελικά όπως λέει και ο Νικόλας, ήταν λόγω τουρμπίνας διπλής διόδου.
Διαολεμένα μαρκετινίστικα τρικ. Ανάθεμα τι τα χρειάζονται καμιά φορά.
Εξάλλου τι ανάγκη έχει? Διπλοτούρμινο diesel στα 2 λίτρα είχε βγάλει, διπλοτούρμπινο 3λιτρο και στα 2 καύσιμα, τώρα τα V8. Τι ήθελαν να αποδείξουν με αυτό?
Fail. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Twinscroll είναι.μωρ΄διπλά μακάκες είναι...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Twinscroll είναι.
μωρ΄διπλά μακάκες είναι...
OK
-
Σύμφωνα με το in.gr, σταματάει τον Ιούνιο η παραγωγή της 1Μ Coupe. http://auto.in.gr/special/article/?aid=1231190247
Παραήταν μικρή η διάρκεια της.
-
Και σκεψου οτι ειχε παρει και παραταση η παραγωγη της.
BMW FORUM