-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ρε αδέρφια, σας περισσεύει κανένα εργοστασιακο ράδιο 46αρας;
Κατεστρεψα το Backer λολΠως το εκανες;
-
ρε,σου ειπα να προσεχεις μεσα στο αυτοκινητο,να τις λες να βγαζουν τα τακουνια.παει η καημμενη η οθονη τωρα..
-
Όλα τα μοντέλα αυτής της σειράς, έχουν ένα θέμα με την φωτεινοτητα της οθόνης.
Ε βρήκα έναν οδηγό στο Ίντερνετ πως να ανοίξεις την οθόνη και πως να βγάλεις ένα φιλτρακι που έχει απο πίσω, που εμποδίζει το φως των leds.
Το έκανα... Άνοιξα την οθόνη χωρίς να την χάλασω, την εκλεισα χωρίς να την χάλασω... Ε κάπου έκανα μαλακια στο ενδιάμεσο.Βοήθεια αδερφιαααα
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Όλα τα μοντέλα αυτής της σειράς, έχουν ένα θέμα με την φωτεινοτητα της οθόνης.Ε βρήκα έναν οδηγό στο Ίντερνετ πως να ανοίξεις την οθόνη και πως να βγάλεις ένα φιλτρακι που έχει απο πίσω, που εμποδίζει το φως των leds.
Το έκανα... Άνοιξα την οθόνη χωρίς να την χάλασω, την εκλεισα χωρίς να την χάλασω... Ε κάπου έκανα μαλακια στο ενδιάμεσο.Βοήθεια αδερφιαααα
Άρα κάπου τη χάλασες
-
Εbay και τελειώνει το θέμα. Τσάμπα θα τα δίνουν και μπορεί να βρεις και καμιά αναβαθμισμένη έκδοση.
-
Την έφτιαξα τελικά!!!
Οχι εγώ δλδ, ο ξάφερφος
-
-
Pirelli P Zero ή Michelin Pilot Sport 2 (PS2)?
Runflat.
-
17' ? Ακόμα με τα λάστιχα?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Pirelli P Zero ή Michelin Pilot Sport 2 (PS2)?Runflat.
τα continental είναι πολύ σοβαρά λάστιχα
-
Nα χαλαρώσουν λίγο, κανείς δεν γουστάρει τους υπέρμετρα σοβαρούς.
-
^
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
17' ? Ακόμα με τα λάστιχα?18'.
AKOMA!
Τώρα έχουν έρθει τα πίσω...και περιμένουμε τα μπροστά.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Runflat.
τα πρώτα 10κ χιλιόμετρα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Runflat.
τα πρώτα 10κ χιλιόμετρα...
εγω εχω 31
-
Δεν θέλω conti.
Η ιστορία (που με έχει ταλαιπωρήσει ΤΑ ΜΑΛΑ) είναι η εξής.
Κατά το φθινόπωρο που ήρθε η στιγμή να αλλάξω λάστιχα άρχισα να ψάχνω γιατί δεν ήθελα να βάλω πάλι τα ίδια που έχω, δηλαδή τα Bridge RE050A. Τα 4ης γενιάς rft της Bridge δεν είχαν βγει ακόμα και τελικά τα S001 δεν έρχονται ΚΑΝ στην Ελλάδα σαν RFT.
Οπότε κατέληξα στα Pirelli. Δεν υπήρχαν σε στοκ, οπότε περίμενα υπομονετικά να έρθουν. Κατά το Δεκέμβρη, είχαμε βρει τα μπροστά, όμως δεν τα κρατήσαμε. Από το Δεκέμβρη μέχρι μέσα Γενάρη από βδομάδα σε βδομάδα τα πίσω ερχόταν. Ξαφνικά, χάσαμε και τα εμπρός και περιμέναμε νέα παραλαβή. Ούτε λέξη για τα πίσω. Η Pirelli στην Ελλάδα εξακολουθούσε να μη τα φέρνει δεν ήξερε πότε θα μπούνε σε παραγωγή στην Αγγλία.
Τελικά τα παραγγείλαμε απ'έξω αλλά τα λάστιχα που έστειλαν τέλη Γενάρη ήταν του 2010!
Τα στείλαμε πίσω...τα παραγγείλαμε πάλι. Αυτή τη φορά κατά τα μέσα Φλεβάρη μας έστειλαν πίσω pzero rft 46ης εβδομάδας του 2011 (ΟΚ δηλαδή) και εμπρός...pzero nero!
Κρατήσαμε τα πίσω και τώρα έχουμε παραγγείλει πάλι τα εμπρός και guess what...περιμένουμε.
Επειδή όμως ο λαστιχάς είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ άνθρωπος μου είπε ότι αν δεν έρθουν κι αυτά σωστά θα μου βάλει ό,τι λάστιχα θέλω στην ίδια χαμηλή τιμή που μου είχε δώσει για τα Pirelli. Μάλιστα είχε φέρει RE050A rft τα οποία όμως δεν τα θέλω.
Οπότε επειδή θέλω μόνο runflat (μην αρχίσουμε τα γιατί ) τα λάστιχα που αξίζουν και βγαίνουν σε runflat είναι τα εξής:
-Pirelli PZERO
-Bridge RE050A
-Michelin Pilot Sport PS2Οπότε σκέφτομαι αν δεν στείλουν τα σωστά, να βάλω τα Michelin.
Ο λόγος που τα σκέφτομαι, ενώ είχα καταλήξει στα Pirelli είναι αυτός:
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=566353Λένε ότι δεν είναι καλά στο βρεγμένο.
Ισχύει άραγε ή γράφουν ό,τι να'ναι?
Αυτό βασικά ρωτάω.
Γιατί εδώ γράφουν τα καλύτερα: http://www.tirerack.com/tires/tests/tes ... sp?ttid=98
-
Πόσο χαμηλή τιμή για τα RE050A? Γιατί δεν είσαι ευχαριστημένος από αυτά? Εγώ σε κανά 2 χρόνια που θα τ'αλλάξω πάλι αυτά θα βάλω.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Πόσο χαμηλή τιμή για τα RE050A? Γιατί δεν είσαι ευχαριστημένος από αυτά? Εγώ σε κανά 2 χρόνια που θα τ'αλλάξω πάλι αυτά θα βάλω.Γιατί αργούν να ζεσταθούν και είναι παλιάς γενιάς runflat, δηλαδή ΠΟΛΥ σκληρά. Τα καινούριας γενιάς είναι πολύ πιο άνετα.
Όμως έχω να πω ότι μετά από 36Κ κμ και 6 χρόνια έχουν ακόμα φοβερό κράτημα. Απλά έχουν γίνει ξύλα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
...έχουν ακόμα φοβερό κράτημα. Απλά έχουν γίνει ξύλα
Λιγο δυσκολο αυτες οι εννοιες να πηγαινουν μαζι...Παντως με τα συγκεκριμενα Pirelli νομιζω θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος...
Επισης καλυτερα να προσπαθησεις να εχεις τα ιδια μπρος-πισω... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Επισης καλυτερα να προσπαθησεις να εχεις τα ιδια μπρος-πισω...
ειδικά σε πισωκίνητο, γιατί να εχει τα ιδια εμπρός πισω;
BMW FORUM