-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
να σας κάνω μια ερώτηση?Ο 2λιτρος με 170 άλογα της E90 320si τι διαφορά έχει από τον 2λιτρο με 170 άλογα της 120 και Ε92 320 ? Και Επίσης τι διαφορά έχει με τον 2λιτρο με 150 της Ε90 320?
δλδ έχει valvetronic, έχει ίδιο μπλοκ? σε ποιά σημεία υπερέχει κλπ.
επίσης γιατί η 320 Ε90(sedan) δεν φοράει το μοτερ με 170 άλογα εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο?
Δεν έχει valvetronic, ενώ διαφοροποιημένη είναι και η διάμετρος/διαδρομή.
Η si έχει και κοντύτερη τελική σχέση μετάδοσης στο 4,10.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
να σας κάνω μια ερώτηση?Ο 2λιτρος με 170 άλογα της E90 320si τι διαφορά έχει από τον 2λιτρο με 170 άλογα της 120 και Ε92 320 ? Και Επίσης τι διαφορά έχει με τον 2λιτρο με 150 της Ε90 320?
δλδ έχει valvetronic, έχει ίδιο μπλοκ? σε ποιά σημεία υπερέχει κλπ.
επίσης γιατί η 320 Ε90(sedan) δεν φοράει το μοτερ με 170 άλογα εφόσον αυτό είναι διαθέσιμο?
Θα το φορέσει σύντομα...όπως και η Ζ4. Το καινούριο αυτό μοτέρ έρχεται πακέτο με τα Efficient Dynamics και οι άνθρωποι της BMW ίσως προσπαθούν να βρούνε τρόπο να τα 'χωρέσουν' στην Ε90...γιατί στην Ε91 είναι ΟΚ.
Ο 320si της 3άρας απλά δεν έχει valvetronic όπως είπε ο Pai Mei.
Ο 2λτ της 120i έχει απευθείας ψεκασμό, συμπίεση 12:1 (ενώ ο 150άρης της παλιάς 120i είχε 10.50:1) διαφορετική εισαγωγή/εξαγωγή και το πακέτο των EfficientDynamics (lean καύση στις μεσαίες στροφές, auto start/stop, μπροστινά flap πίσω από τις γρίλιες που ανοιγοκλείνουν, σημείο αλλαγής ταχύτητας, A/C compressor που κάνει decouple όταν επιταχύνει και Brake Energy Regeneration). Κατά τ'άλλα..σαν μπλοκ είναι ίδιο...αλλά πιο ελαφρωμένο γιατί είναι κατασκευασμένο από aluminum/silicon alloy, αλλά boreXstroke είναι το ίδιο καθώς και τα κυβικά.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Υπάρχει χάρτης για το navi της BMW στην χώρα μας;Υπάρχει μεν, αλλά ενώ καλύπτει ΑΡΙΣΤΑ την Αθήνα, για την υπόλοιπη Ελλάδα η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ!
Έχω του περυσινού καλοκαιρού την έκδοση και κάποιες επόμενες που είδα, δεν είχαν καλύψει επαρκώς ούτε καν την Θεσσαλονίκη (όπου έχει κανα δυο βασικές αρτηρίες και that's it).Για την υπόλοιπη Ελλάδα μιλάμε για καταγραφή των βασικών οδικών αξόνων (Ε.Ο.)
-
Δεν ξέρω αν υπάρχει καν navi αυτοκινήτου ΟΕΜ που να έχει καλή χαρτογράφηση Ελλάδας...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
.....
Φυσικά έγιναν και οι απαραίτητες συνομιλίες με τον έλληνα αντιπρόσωπο της Hartge, καθώς το αυτοκίνητο θα φορέσει το μπλοκέ, την ίδια μέρα της παραλαβής του.
Μιλάμε για το γνωστό Lsd της Hartge με εμπλοκή 0-100% για 335i '07.στο site της Hartge βλέπω ότι έχει λύσεις για το 335 για manual και αυτόματο, αλλά δε βλέπω τίποτα για 325 (coupe) ή για αντίστοιχο κινητήρα-σασμάν (3.0si??)
Δεν έχει διαφορικό ή απλά δεν το αναφέρει?
Επίσης το διαφορικό αυτό απ'οτι καταλαβαίνω δεν είναι δισκάτο. Είναι υδραυλικό ή άλλου τύπου?Νίκο η Χάρτγκε δίνει το μπλοκέ της Μ3 Ε46 που είναι κατά βάσιν δισκάτο.
Η εν Βρετανία αντιπρόσωπος της Χάρτγκε (Μπερντς) δίνει όμως, αντ' αυτού, διαφορικό της Κουέηφ, τύπου Τόρσεν.
Για τα διαφορικά των 2,5 και 3,0, σε αμάξωμα είτε 3, είτε Ζ4, είτε 1, υπάρχει, αν δεν απατώμαι, τύπου Τόρσεν της Κουέηφ.
Σόρρυ για τα αντίστροφα γκρήνγκλις, βιάζομαι.Ακριβώς Νίκο.
Είναι το πολύδισκο της Μ3.Και ποιό το χρώμα του χρήματος?
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Υπάρχει χάρτης για το navi της BMW στην χώρα μας;
Υπάρχει μεν, αλλά ενώ καλύπτει ΑΡΙΣΤΑ την Αθήνα, για την υπόλοιπη Ελλάδα η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ!
Έχω του περυσινού καλοκαιρού την έκδοση και κάποιες επόμενες που είδα, δεν είχαν καλύψει επαρκώς ούτε καν την Θεσσαλονίκη (όπου έχει κανα δυο βασικές αρτηρίες και that's it).Για την υπόλοιπη Ελλάδα μιλάμε για καταγραφή των βασικών οδικών αξόνων (Ε.Ο.)
Μάλιστα. Οπότε αναγκαστικά μένουμε με το Dest.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Υπάρχει χάρτης για το navi της BMW στην χώρα μας;Dealer πάντως μου είπε 'πάρε φορητό, το option της BMW θα σε προβληματίσει'.
Για να το λέει ο ίδιος....
ΥΓ Εχω και γνωστό στην Κύπρο με 750iL...ακόμα περιμένει χάρτη για την Κύπρο
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Και ποιό το χρώμα του χρήματος?
3K του είπαν, μόνο το διαφορικό.
-
Quiz:
Βρείτε ποιο από τα A,B,C, ή D ταιριάζει περισσότερο στην παραπάνω φωτογραφία.
-
edit
-
H si den exei kai hlektriko gkazi.
-
Ο καινούριος που μπαίνει και στα mini και στα 207 ναι. Θα ήθελα να δω τι έχετε να πείτε και για τα υπόλοιπα μοτέρ της bmw.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Quiz:Βρείτε ποιο από τα A,B,C, ή D ταιριάζει περισσότερο στην παραπάνω φωτογραφία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν ξέρω αν υπάρχει καν navi αυτοκινήτου ΟΕΜ που να έχει καλή χαρτογράφηση Ελλάδας...+1
Έχω καταλήξει εδώ και καιρό πως οι PDA λύσεις για πλοήγηση (και επισήμανση των κερδοσκόπων στρουμφακίων ανά τη Ελλάδα...) παραμένουν μακράν οι καλύτερες...
[/gps off]
-
Ξέρει κανείς τιμές για την 135,και πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα?
-
Λογικά 50-55Κ το βλέπω.
-
-
-
-
Den einai dikh mou.Enos filou.
BMW FORUM