-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν θα με χάλαγε διόλου ένα τέτοιο μέλλον, φαντάζομαι όλα τα ξεκούραστα χιλιόμετρα που θα μπορούσα να κάνω απολαμβάνοντας τα τοπία και όχι με τα μάτια καρφωμένα στον δρόμο.
κοιτα μπορω να βρω πολλες εφαρμογες....για καρφωματα....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν θα με χάλαγε διόλου ένα τέτοιο μέλλον, φαντάζομαι όλα τα ξεκούραστα χιλιόμετρα που θα μπορούσα να κάνω απολαμβάνοντας τα τοπία και όχι με τα μάτια καρφωμένα στον δρόμο.
τα διοδια θα τα πληρωνε μονο του η θα σταματουσες εσυ;
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Κάποιες απολαύσεις πρέπει να μένουν ως έχουν! Δεν πιστεύω να το στέλνει και για σκι μόνο του!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γύρω στα 35Κ λένε στη Γερμανία για το i3.
Για να μην έχει τρέξει η intel τη BMW στα δικαστήρια, λογικά τα έχουν βρει. Λογικά το έχουν ψάξει...επάνω στα laptop τους το γράφει, στα meeting δε το είδαν?
Μαλλον θα εχουν mac , οποτε σιγα μην ξερουν τους επεξεργαστες
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Τα Mac τι επεξεργαστές έχουν;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Γύρω στα 35Κ λένε στη Γερμανία για το i3.
Για να μην έχει τρέξει η intel τη BMW στα δικαστήρια, λογικά τα έχουν βρει. Λογικά το έχουν ψάξει...επάνω στα laptop τους το γράφει, στα meeting δε το είδαν?
Μαλλον θα εχουν mac , οποτε σιγα μην ξερουν τους επεξεργαστες
Τα Mac τι επεξεργαστές έχουν;
To Macbook Pro μου πάντως έχει i5
-
i-Μαγικους
-
Η BMW είχε καταθέσει το 2010 ως trademark την ονομασία 2-Series και συγκεκριμένα τα 228i, 230i, 235i.
Οπότε τέλος η 1-Series Coupe και πλέον θα είναι Σειρά 2, και θα βγει και Μ2.
Λένε ότι θα μοιάζει με αυτό:
Οι κωδικοί αμαξώματος θα είναι F32 για τη Coupe και F33 για τη convertible.
Περίπου το 2014 να τη περιμένετε.
Περισσότερα εδώ: http://www.bmwblog.com/2011/05/30/rende ... um=twitter
-
Και ένα ενδιαφέρον άρθρο για το πως μπορεί να δουλεύει το νέο Tri-Turbo μοτέρ της BMW: http://www.bmwblog.com/2011/05/31/today ... um=twitter
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Crafted at M:Μπορει καποιος να μου εξηγησει πού ειναι τα μακ των μηχανικων ?
Μα καλα πώς τσουλανε αυτα τα αυτοκινητα?
-
πόσο ποθητά αυτοκίνητα αυτές οι //Μ ...
-
Crafted at M:
Μπορει καποιος να μου εξηγησει πού ειναι τα μακ των μηχανικων ?
Μα καλα πώς τσουλανε αυτα τα αυτοκινητα?
Κοίτα προσεχτικά μέσα στην οθόνη του BMW Vision Efficient Dynamics.
Τι βλέπεις?
Mac OS X μήπως?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η BMW είχε καταθέσει το 2010 ως trademark την ονομασία 2-Series και συγκεκριμένα τα 228i, 230i, 235i.Οπότε τέλος η 1-Series Coupe και πλέον θα είναι Σειρά 2, και θα βγει και Μ2.
Έχω ακούσει ότι την αντικαταστάτρια της 1 series θα τη λένε 2 series και 1 series θα λένε το μικρό προσθιοκίνητο που θα βασίζεται στο ΜΙΝΙ το οποίο δεν είναι βέβαιο ότι θα βγεί λόγο του i3 η καινούρια 1 ή 2 πως θα λέγεται θα έχει 1,6 turbo ;
-
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Η BMW είχε καταθέσει το 2010 ως trademark την ονομασία 2-Series και συγκεκριμένα τα 228i, 230i, 235i.
Οπότε τέλος η 1-Series Coupe και πλέον θα είναι Σειρά 2, και θα βγει και Μ2.
Έχω ακούσει ότι την αντικαταστάτρια της 1 series θα τη λένε 2 series και 1 series θα λένε το μικρό προσθιοκίνητο που θα βασίζεται στο ΜΙΝΙ το οποίο δεν είναι βέβαιο ότι θα βγεί λόγο του i3 η καινούρια 1 ή 2 πως θα λέγεται θα έχει 1,6 turbo ;
Η 1-Series παραμένει 1-Series, δηλαδή 3/5θ hatch. Η 1 Series Coupe γίνεται 2 Series και θα βγει πιθανόν 0-Series ή 1-Series MPV, σαν τη B-Klasse της Merc που λένε ότι θα είναι μπροστοκίνητη. Αν και το τελευταίο δε το βλέπω, μάλλον σε i θα πάει η εμπρός κίνηση. Η BMW πετάει κάτι τέτοιες μλκίες για να δει τι λέει ο κόσμος και μετά αφού φάει το κράξιμο του αιώνα, συμμορφώνεται
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Mac OS X μήπως?
ειπα κι εγω
-
Mac OS X μήπως?
ειπα κι εγω
δεν μπορείς εκεί που οδηγάς να βλέπεις συνέχεις μπλέ οθόνες και να πατάς ctrl-alt-del...
-
τους ιους πού τους πας?
-
τους ιους πού τους πας?αμ τις κόρες;!
BMW FORUM