-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
E36
Πως το καταλάβατε..?
Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις? Τους καθρέφτες, τα πίσω παράθυρα, τα φλας στο πλάι...έχει κάνει μερακλήδικη δουλειά πάντως ο τύπος...
πχ Ε46
vs μούφα Ε46
-
Είδα και το εσωτερικό και με μπέρδεψε
-
Τι μούφα ήταν.... δε το κατάλαβα...
-
Ρε Stefan! Μόνο τον καθρέπτη έχει αλλάξει ο άνθρωπος
Η φώτο που ανέβασες εσύ είναι απο το f/l
-
Ε ντάξει...δεν το έψαξα και πολύ. Μερακλής πάντως! Ελπίζω στην αγγελία του να γράφει κανονικά ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ!
-
εκτός από την πινακίδα... δεν υπάρχει άλλη ένδειξη ότι η Ε46!!!! δεν είναι ατρακάριστη
Προσοχή... η ε36 ειχε τρακάρισμα... η ε46 που πηραν τα ανταλακτικά δεν ξέρουμε...
-
Γιατί εμένα μου φαίνονται ίδιες(εξαιρούνται καθρέπτες και φωτιστικά σώματα μπροστά)
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Γιατί εμένα μου φαίνονται ίδιες(εξαιρούνται καθρέπτες και φωτιστικά σώματα μπροστά)Θα συμφωνησω , ως παλιος κατοχος Ε46 δεν τα ξεχωρισα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εκτός από την πινακίδα... δεν υπάρχει άλλη ένδειξη ότι η Ε46!!!! δεν είναι ατρακάριστηΠροσοχή... η ε36 ειχε τρακάρισμα... η ε46 που πηραν τα ανταλακτικά δεν ξέρουμε...
Πριν αλλάξει την αγγελία του, έγραφε οτι έχει αλλάξει μοτέρ (οκ αυτό το λεει ακομα) και οτι μετά απο χτύπημα σε πεζοδρόμιο λείπει ο αερόσακος του οδηγού...
-
Πάντως πέρα απο τον αριστερό καθρέπτη... κανονική Ε46 είναι...
-
Έχουν περάσει περίπου 3.5 μήνες από τότε που πέρασα το αυτοκίνητο με Williams Ceramic Coat, νανοτεχνολογία, γυάλισμα και teflon.
Από τότε το αυτοκίνητο έχει πλυθεί 2 φορές, μια το Νοέμβρη και μια σήμερα. Από τον Οκτώβρη μέχρι τώρα έχει φάει βροχή, σκόνη, κουτσουλιές, μικροχτυπήματα από την αγκράφα της τσάντας του γραφείου, δαχτυλίδια, νύχια, μικροχτυπήματα με εργαλεία και άλλα πολλά.
Μετά από τόση ταλαιπωρία, βρώμα και σκόνη το αυτοκίνητο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ήταν τη μέρα που το πήρα από το μαγαζί του Πλάτωνα τον Οκτώβρη, χωρίς κανένα ίχνος γρατζουνιάς ή σημαδιού από τις κουτσουλιές.
Το βασικότερο απ'όλα είναι ότι το χρώμα δεν έχει χάσει τη γυαλάδα του, το χέρι ακόμα γλιστράει επάνω στο χρώμα και φαίνεται να κρατάει ακόμα το ceramic coat.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ακόμα και με 2 μήνες βρώμας, σκόνης και λάσπης επάνω από τη βροχή, στις κάθετες επιφάνειες δεν υπήρχε σκόνη ή ίχνος σταγόνας. Δηλαδή ακόμα και βρώμικο, έκρυβε τη βρωμιά. Επίσης φαίνεται ότι το αυτοκίνητο δε κρατάει σκόνη επάνω.
Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος με το Williams Ceramic Coat και το συστήνω σε όλους τους φίλους του φόρουμ.
-
http://www.goldendeals.gr/deals/35euros-flowernet
και το πλένω μόνος μου... ή αγοράζω 2 τέτοια και το γυαλίζω
τι λέτε για αυτό?
http://www.goldendeals.gr/deals/14euros ... e-car-moto
Το κέρωμα το απλό δε πειράζει έτσι δεν είναι? (Γενικά μιλάω)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Έχουν περάσει περίπου 3.5 μήνες από τότε που πέρασα το αυτοκίνητο με Williams Ceramic Coat, νανοτεχνολογία, γυάλισμα και teflon.Από τότε το αυτοκίνητο έχει πλυθεί 2 φορές, μια το Νοέμβρη και μια σήμερα. Από τον Οκτώβρη μέχρι τώρα έχει φάει βροχή, σκόνη, κουτσουλιές, μικροχτυπήματα από την αγκράφα της τσάντας του γραφείου, δαχτυλίδια, νύχια, μικροχτυπήματα με εργαλεία και άλλα πολλά.
Μετά από τόση ταλαιπωρία, βρώμα και σκόνη το αυτοκίνητο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ήταν τη μέρα που το πήρα από το μαγαζί του Πλάτωνα τον Οκτώβρη, χωρίς κανένα ίχνος γρατζουνιάς ή σημαδιού από τις κουτσουλιές.
Το βασικότερο απ'όλα είναι ότι το χρώμα δεν έχει χάσει τη γυαλάδα του, το χέρι ακόμα γλιστράει επάνω στο χρώμα και φαίνεται να κρατάει ακόμα το ceramic coat.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ακόμα και με 2 μήνες βρώμας, σκόνης και λάσπης επάνω από τη βροχή, στις κάθετες επιφάνειες δεν υπήρχε σκόνη ή ίχνος σταγόνας. Δηλαδή ακόμα και βρώμικο, έκρυβε τη βρωμιά. Επίσης φαίνεται ότι το αυτοκίνητο δε κρατάει σκόνη επάνω.
Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος με το Williams Ceramic Coat και το συστήνω σε όλους τους φίλους του φόρουμ.
Εμένα που με χρωστάς βόλτα? Δεν εννοείται ότι μπορώ να διαλέξω εγώ το όχημα της βόλτας? (από αυτά που έχεις???)
-
Διαλέγεις και παίρνεις ό,τι θες!
-
-
α) Δεν μπορώ να βρω ενα αμάξι που να μου αρέσει... να είναι όπως θελω.
β) Ακόμα περιμένω να φύγει το loveboat... που θα παει... θα φυγει.και
γ) σήμερα στρώσαμε φρένα σε ενα... 316 (συν ΦΠΑ)
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
α) Δεν μπορώ να βρω ενα αμάξι που να μου αρέσει... να είναι όπως θελω.
β) Ακόμα περιμένω να φύγει το loveboat... που θα παει... θα φυγει.και
γ) σήμερα στρώσαμε φρένα σε ενα... 316 (συν ΦΠΑ)
318 e46
-
316 + φπα δεν μας κανει 318 αγόρι μου...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
316 + φπα δεν μας κανει 318 αγόρι μου...Ξερεις οτι σα καλος ταριφας ειμαι καλος στα μαθηματικα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
316 + φπα δεν μας κανει 318 αγόρι μου...
Ξερεις οτι σα καλος ταριφας ειμαι καλος στα μαθηματικα
Ναι ναι ναι... μονο που εσυ εβαλες πολυυυυυ λιγοτερα... χασουρα δηλαδη
BMW FORUM