-
Ευχαριστώ...
-
ωραίο φορουμ,,, αμα χρειάζεσαι κάτι... Μπαίνει ο Νίκος και το λεει\
αμα το ξεκλειδώσουμε...
μένει πάντα ξεκλείδωτο? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ωραίο φορουμ,,, αμα χρειάζεσαι κάτι... Μπαίνει ο Νίκος και το λεει\αμα το ξεκλειδώσουμε...
μένει πάντα ξεκλείδωτο?Όχι, αν βγεις ή το σβήσεις κλειδώνει πάλι.
-
ναι αλλά τον κωδικό τον ξέρεις πλέον... Θέλω να πω ότι .... δε χρειάζεσαι το πρώτο στάδιο.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ναι αλλά τον κωδικό τον ξέρεις πλέον... Θέλω να πω ότι .... δε χρειάζεσαι το πρώτο στάδιο.Ναι, δε χρειάζεσαι να τον βρεις πάλι...απλά πας στο 19 και βάζεις τον κωδικό να ξεκλειδώσει.
Προσωπικά, το κάνω συνέχεια όταν έξω έχει κρύο για να ανεβάσει λίγο θερμοκρασία το μοτέρ πριν ξεκινήσω.
Επίσης, τώρα τελευταία χρησιμοποιώ και αυτό που δείχνει πόσα λίτρα έχει μέσα το ρεζερβουάρ για να δω αν με κλέβουν ή όχι.
-
γι αυτό το σκέφτομαι κι εγω.
Ειναι αξιόπιστο με τα λιτρα?.Την αλλη εβδομάδα το σκέφτομαι να το κάνω. Θα σωσω τη σελίδα στο κινητό για να το κάνω σε κανένα παρκινγκ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γι αυτό το σκέφτομαι κι εγω.
Ειναι αξιόπιστο με τα λιτρα?.Την αλλη εβδομάδα το σκέφτομαι να το κάνω. Θα σωσω τη σελίδα στο κινητό για να το κάνω σε κανένα παρκινγκ
Φαίνεται να είναι, ναι.
Κάνε το εξής. Πριν πας στο βενζινάδικο, μπες στο μενού. Μετά μόλις φτάσεις στο βενζινάδικο, σβήστο από το start/stop ΧΩΡΙΣ να βγάλεις το κλειδί και ξεκλείδωσε τις πόρτες από το κεντρικό κουμπί αν θες να βγεις. Έτσι δε θα βγει από το μενού και θα παρατηρείς τα λίτρα που θα σου βάζει. Σημείωσε πριν και μετά, κάνε την αφαίρεση και δες αν είναι εντάξει.
Εμένα μέχρι τώρα είναι ΟΚ.
-
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΦΑΪΡΕΣΗ....
δύσκολο....
ΥΓ. Σωστό αυτό με το start stop... για να μη σβήσει. Αμα βγάλεις τη ζώνη ειναι σβηστό βέβαια... αλλά τα λαμπάκια νομίζω ειναι αναμένα... με το κλειδί μέσα. Απλά δε ξεκινά με συμπλέκτη αλλά πρέπει να πατήσεις το σταρτ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΦΑΪΡΕΣΗ....δύσκολο....
ΥΓ. Σωστό αυτό με το start stop... για να μη σβήσει. Αμα βγάλεις τη ζώνη ειναι σβηστό βέβαια... αλλά τα λαμπάκια νομίζω ειναι αναμένα... με το κλειδί μέσα. Απλά δε ξεκινά με συμπλέκτη αλλά πρέπει να πατήσεις το σταρτ
Άλλο λέω εγώ. Όχι το κουμπί του start stop κάτω, το κουμπί του start/stop που σβήνει το μοτέρ, πάνω από το κλειδί.
-
Μόλις ανακοινώθηκε η νέα sub-brand της BMW με ονομασία 'i'.
Το νέα megacity vehicle θα ονομάζετε i3, το BMW Vision, i8.
Σε λίγο θα ανακοινώσουν και το λογότυπο.
-
Και;
Θα ειναι αλλα μοντέλα ή τα ίδια με διαφορες όπως η Citroen με τα C και με τα DS ; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και;
Θα ειναι αλλα μοντέλα ή τα ίδια με διαφορες όπως η Citroen με τα C και με τα DS ;Άλλα, νέα μοντέλα, ηλεκτρικά με τη λογική του M subrand, αλλά πιο 'πράσινα'.
Το logo:
-
ε;
Το logo της bmw με εναν μπλε κυκλο; -
Ναι.
-
Που το σκέφτηκαν τα θηρία!!!
-
Sub-brand με ηλεκτρικά και υβριδικά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Sub-brand με ηλεκτρικά και υβριδικά...μην το λες.
Δεν ειμαστε ολοι Ελλαδα με τους τελειους δρομους τους V8 και την φθηνη βενζινη.Υπαρχει και κοσμος τριτοκοσμικος με μεγαλες πολεις στην Ευρωπη την Αμερικη και την Ιαπωνια που χρησιμοποιουν το αμαξι για 50χλμ την μερα πριν γυρισουν να δουλευουν για τους πενιχρους μισθους τους....
-
Το πρόθεμα i το οποίο και προτίθεται να χρησιμοποιήσει η Μπεμβέ για το χαρακτηρισμό των νέων μοντέλων, χρησιμοποιείται ήδη από δύο. Την Χιουντάι στα αυτοκίνητα, και την ...Άπλ στα μηλοπροιόντα.
Βλέπω μηνύσεις αλά Φορντ/Φερράρι. -
σιγα καημενε...
εδω καποια κορεατικη στις διαφημισεις εχει για τα αυτοκινητα ᾽᾽σειρα ᾽᾽ εδω θα κολλησουμε...
-
BMW FORUM