-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αν μπορεις να μη παρεις ελληνικες, μη παιρνειςεννοώ να μην πάρω καθόλου πινακίδες (για Ε34)
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αν μπορεις να μη παρεις ελληνικες, μη παιρνεις
εννοώ να μην πάρω καθόλου πινακίδες (για Ε34)
εννοεις να μην εχεις καθολου? ειναι μια ιδεα και αυτη...
-
εννοεις νη μην εχεις καθολου? ειναι μια ιδεα και αυτη...
yeap.
trackday car -
να δωσεις τοσα λεφτα και να σε πετυχει κανεις και να χεις προβλημα?
δε κανετε ενα γκρουπ buy κανα 2 ε30 να χετε να πορευεστε?
-
να δωσεις τοσα λεφτα και να σε πετυχει κανεις και να χεις προβλημα?με 8κ παίρνεις Ε34 Μ5 άνετα. Ας μου την πάρουν. θα πάρω άλλη απο το να πληρώσω τελωνείο τα ίδια και περισσότερα.
Βέβαια πρέπει να με βρουν πρώτα
-
παρτην με γερμανικές και τράβατους και δικαστήριο... για παραβίαση των δικαιωμάτων σου. αει στο ..... με τις πινακίδες....
Σε σταματάνε με γερμανικές...
Πάρτο με αλβανικές που κολλώνουνε να σε σταματήσουνε -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πάρτο με αλβανικές που κολλώνουνε να σε σταματήσουνε
σκέψου παλιά ΒΜW-Merc με αλβανικές πινακίδες. θα βάλω και κανα φυμε και θα μου κερνάνε και τους καφέδες όπου βγαίνω
-
παιδια ψαχνομαι για μπλοκε διαφορικο για Ε30 εχει κανεις τιποτα στο νου του?
-
Ο χρήστης Dark_Angel έγραψε:
παιδια ψαχνομαι για μπλοκε διαφορικο για Ε30 εχει κανεις τιποτα στο νου του?Ψάξε παντού....από e-bay....μέχρι και σε μαντρες ανταλακτικών.....πολύ δύσκολο,και τιμές εξωφρενικές.
-
και σκεψου ενας φιλος του πατερα μου εχει δυο κιολας αλλα τα θελει ειμαι γκαντεμης
-
καποιος με ε30...σε συνθηκες του στυλ 170-180 χλμ την ωρα σας καιει πολυ λαδι?
-
Γνωριζετε αν ο κινητηρας της 3αρας κουπε 2.0 με τα 170 αλογα μπει και στην Ζ4????
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Γνωριζετε αν ο κινητηρας της 3αρας κουπε 2.0 με τα 170 αλογα μπει και στην Ζ4????Δεν έχει ακουστεί κάτι επίσημα.
-
Να το ρωτήσω στα 'Τεχνικά θέματα -Βελτιώσεις' ή εδώ...;
Αν ξέρει κανείς,το PT Cruiser έχει από όσο γνωρίζω κινητήρα της BMW. Αυτόν που φόραγε πριν το ΜΙΝΙ 1.6. Σχετικά με τη βελτίωση του συγκεκριμένου κινητήρα μπορεί να απευθυνθεί κάποιος σε συνεργεία που αναλαμβάνουν ΒΜW ή είναι τελείως ανεδαφικό αυτό που σκέφτηκα; -
Μου άρεσε πολύ το comparo με τους ανταγωνιστές της!
-
Παιδιά καλησπέρα,
είμαι στο 'τσακ' να πάρω μια 1.16. Χθες έκανα ένα test drive, υπέροχο αυτοκίνητο. Ψάχνω στο φόρουμ να βρω κανένα θέμα με κάποιους που γράφουνε τις εμπειρίες τους από αυτήν την επιλογή και δεν βρίσκω (γιατί είναι τόσο χαοτικό το forum των 4Τ?). Επίσης, ψάχνω και κανέναν Χριστιανό να με διαφωτίσει περί των extra. (δεν σκέφτομαι για 1.18, προτιμώ για πολλούς λόγους να 'στολίσω' λίγο την 1.16). Ακόμη, κάτι άκουσα για νέους 1600αρηδες κινητήρες (με 6 περισσότερα άλογα και χαμηλότερη κατανάλωση) από Σεπτέμβριο, με αύξηση 1.8% στην τελική τιμή αγοράς. Ευχαριστώ!
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0
-
Ο χρήστης Kostis_Mic έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,είμαι στο 'τσακ' να πάρω μια 1.16. Χθες έκανα ένα test drive, υπέροχο αυτοκίνητο. Ψάχνω στο φόρουμ να βρω κανένα θέμα με κάποιους που γράφουνε τις εμπειρίες τους από αυτήν την επιλογή και δεν βρίσκω (γιατί είναι τόσο χαοτικό το forum των 4Τ?). Επίσης, ψάχνω και κανέναν Χριστιανό να με διαφωτίσει περί των extra. (δεν σκέφτομαι για 1.18, προτιμώ για πολλούς λόγους να 'στολίσω' λίγο την 1.16). Ακόμη, κάτι άκουσα για νέους 1600αρηδες κινητήρες (με 6 περισσότερα άλογα και χαμηλότερη κατανάλωση) από Σεπτέμβριο, με αύξηση 1.8% στην τελική τιμή αγοράς. Ευχαριστώ!
Σου απάντησα εδώ
-
-
Καλοφάγωτη!
BMW FORUM