-
Αφορμή για Αθήνα έψαχνες κι εσύ...
-
Ξέχασα να αναφέρω πως ο άσσος είναι αυτόματος, αν και δεν νομίζω να έχει σημασία.
(τον λιγουρεύομαι ιδιαιτέρως ώρες ώρες, είναι και λευκός ) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:oops:Ξέχασα να αναφέρω πως ο άσσος είναι αυτόματος, αν και δεν νομίζω να έχει σημασία.
(τον λιγουρεύομαι ιδιαιτέρως ώρες ώρες, είναι και λευκός )Αν νομίζεις πως είναι κανονική BMW πάντως, γελιέσαι, είναι μισή.
-
I might be mistaken but I think that autos are not equipped with the start-stop malarkey...
-
Ναι ε; Δεν θυμάμαι ρε γμτ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:oops:Ξέχασα να αναφέρω πως ο άσσος είναι αυτόματος, αν και δεν νομίζω να έχει σημασία.
(τον λιγουρεύομαι ιδιαιτέρως ώρες ώρες, είναι και λευκός )Αυτόματος? Είσαι σίγουρος ότι έχει start/stop? Μέχρι πέρσι δεν έβγαινε αυτόματος με start/stop και νομίζω δεν έβγαινε η 116i αυτόματη.
Μορφεα ακομα σε περιμενω...
Τωρα , με την εμπειρια που εχεις με 300 αλογα στον πισω αξονα, τι γνωμη εχεις για τα δυνατοτερα πισωκινητα και για τα τετρακινητα ?
Τελικα για ελλαδα απο 270-300 αλογα και πανω σε πισω κινηση ειναι θεμα...
Το λαμπακι του DTC ειναι αναμενο μονιμα οταν το γκζωνεις τερμα.. πρεπει να πηγαινεις συνεχως με μια σχεση πανω... αυτα μεχρι τα 100.. απο κει και πανω σπιναρεις δυσκολοτερα αλλα και παλι προσφυση απο τα 100 ?ξενερα..
Θελουν καλυτερη μεταδοση τετοια μοτερ..
Βασικά δεν είναι θέμα μετάδοσης. Η μετάδοση είναι στον σωστό άξονα.
Το θέμα το έχουν οι δρόμοι μας και η ποιότητα της ασφάλτου η οποία φθίνει πολύ γρήγορα. Απλά πρέπει να διαβάζεις το οδόστρωμα και να κρίνεις πόσο να πατήσεις το γκάζι και να είσαι πάντα έτοιμος για το ανάποδο.
Κοινώς...απόλαυση οδήγησης!
Πάντως κι εγώ σπινιάρω παντού...ακόμα και με 3η με αυτό το οδόστρωμα, ειδικά αν τα λάστιχα είναι κρύα. Απλά θέλει προσοχή...βλέπεις το οδώστρωμα πως είναι και κρίνεις.
-
Αυτόματο και start stop απ όσο ξέρω δεν παίζει
-
Εμένα πάντως την τελευταία φόρα δεν έσβησε καθόλου σε φανάρια διασταυρόσεις και παρότι το μοτέρ είχε δουλέψει αρκετή ώρα και με τον κλιματισμό απενεργοποιημένο.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Εμένα πάντως την τελευταία φόρα δεν έσβησε καθόλου σε φανάρια διασταυρόσεις και παρότι το μοτέρ είχε δουλέψει αρκετή ώρα και με τον κλιματισμό απενεργοποιημένο.Μπορεί η μπαταρία να μην ήταν πλήρως φορτισμένη ή η εξωτερική θερμοκρασία να ξεπερνούσε τους 30 βαθμούς.
-
Δεν νομίζω είχα κάνει 30χμ μέχρι να φτάσω στην πόλη , δεν είναι ικανή απόσταση;
-
Δεν νομίζω είχα κάνει 30χμ μέχρι να φτάσω στην πόλη , δεν είναι ικανή απόσταση;Μάλλον όχι. Μου είχε τύχει κι μένα. Η μπαταρία πρέπει να είναι πλήρως φορτισμένη αλλιώς δε σβήνει.
-
thank's nick θα δείξει στην πορεία αλλά σε τέτεια απόσταση δν φορτίζει η μπαταρία;
-
thank's nick θα δείξει στην πορεία αλλά σε τέτεια απόσταση δν φορτίζει η μπαταρία;Εξαρτάται αν ήταν ακίνητο για κάποιες μέρες πριν ή κάτι τη ρούφηξε στη διάρκεια.
Επίσης δε σβήνει το μοτέρ αν δεν έχει φτάσει σωστή θερμοκρασία.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
thank's nick θα δείξει στην πορεία αλλά σε τέτεια απόσταση δν φορτίζει η μπαταρία;
Εξαρτάται αν ήταν ακίνητο για κάποιες μέρες πριν ή κάτι τη ρούφηξε στη διάρκεια.
Επίσης δε σβήνει το μοτέρ αν δεν έχει φτάσει σωστή θερμοκρασία.
Έχεις δίκιο για το πρώτο εκτέλεσε και χρέη ηχοσυστήματος το πάσχα , θα την βγάλω μια τσάρκα το βράδυ να δούμε.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αυτόματο και start stop απ όσο ξέρω δεν παίζειΣωστά...
-
Καλά θυμόμουν.
Να σας πω...έχετε όρεξη να γελάσετε?
Δείτε τις νέες τιμές με τον φόρο πολυτελείας για τις BMW:
http://www.bmw.gr/master_rebrush/en/...?download=true
Ενδεικτικά oι τιμές της 3άρας κουπέ:
E92LCI - Σειρά 3 Coupé (facelift)
316i 1,6 122 39.500
320i 2,0 170 44.350
325i 3,0 218 58.650
325i xDrive 3,0 218 62.450
330i 3,0 272 67.600
330i xDrive 3,0 272 71.350
335i 3,0 306 71.750
335i xDrive 3,0 306 79.300
M3 4,0 420 107.750
320d 2,0 184 52.250
320d xDrive 2,0 184 55.850
325d 3,0 204 60.100
330d 3,0 245 69.200
330d xDrive 3,0 245 72.950
335d 3,0 286 80.100Τσάμπα η 316i ε?
Είναι τρελοί μάλλον...όποιος δώσει 40.000 για 316i είναι για κρέμασμα...τέλος!
-
Έλεγαν ότι θα βγεί και 318i coupe στο facelift τι απέγινε;
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Είναι τρελοί μάλλον...όποιος δώσει 40.000 για 316i είναι για κρέμασμα...τέλος!
Πραγματικα...
-
Πωπω!!! Φαντάζομαι ο puntolord θα χαρεί βλέποντας και πόσο πιο premium είναι το diesel από τη βενζίνη!!
Να δούμε πόσες θα πουλήσουν..... άντε με το καλό οι 313 turbo κλπ! -
Πάντως βλέποντας τις τιμές σκέφτομαι ΠΟΣΟ καλά έπραξα που πήρα το si μτχ!
Δεν υπήρχε περίπτωση να έπαιρνα αμάξι των 55Κ τώρα με τέτοιο χαμό στην αγορά και θα έμενα με την 1.
BMW FORUM