-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Πω μλκ, τι χολή είναι αυτή για τις μπιτζίνες;
Τι να κάνω, έχω πρασινίσει από την ζήλια μου που δεν μου πήρε ο μπαμπάς πετρέλαιο...
Μη λες ψεματα!!! Σου πηρε το παρακατω diesel!!!
http://www.nauticnews.com/wp-content/up ... ft-105.jpg
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πω μλκ, τι χολή είναι αυτή για τις μπιτζίνες;
Τι να κάνω, έχω πρασινίσει από την ζήλια μου που δεν μου πήρε ο μπαμπάς πετρέλαιο...
Μη λες ψεματα!!! Σου πηρε το παρακατω diesel!!!
http://www.nauticnews.com/wp-content/up ... ft-105.jpg
Ε ναι, μπας και μου καθήσει καμιά γκομενίτσα, αλλιώς...λος πούλος, με είχε φάει η με την Lancia Y...
Τώρα σκέφτομαι να βάλω τον BMW Performance Tow Bar για να ενισχύσω λίγο τον ανδρισμό μου...
Η πλακα ειναι οτι και οι 2 απαντησατε στον Νικο για να το ακουσει αλλος
Μην σταματησεις μλκ τωρα περναμε καλα
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
...Παρ'όλα αυτά...πρέπει να παραδεχθείς ότι τα 8.000 € διαφορά είναι πολύ μεγάλο νούμερο για να πει κάποιος ότι έστω και στην επαρχία αξίζει το diesel. Για να σου δώσω να καταλάβεις, έστω ότι το λίτρο βενζίνης έχει 1,5€, τα 8.000 € σου αγοράζουν 5.300 λίτρα βενζίνης. Με μια μέση κατανάλωση 10λτ/100κμ με τα χρήματα αυτά...βγάζεις 53.000κμ! (σωστά? δεν έχω πιεί όλο μου το καφέ ακόμα )
Σχεδόν μια ζωή αυτοκινήτου!
Άρα συγνώμη γιατί έκανα λάθος πριν. Για να αξίζει να δώσεις 8.000 ευρώ παραπάνω για diesel πρέπει να κάνεις πάνω 30-40Κ το χρόνο.
Πιστεύω όμως ότι τα υπόλοιπα ρε συ Μάριε δε ήταν απαραίτητα ...άποψή μου.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ο Sid ζει
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
...
Παρ'όλα αυτά...πρέπει να παραδεχθείς ότι τα 8.000 € διαφορά είναι πολύ μεγάλο νούμερο για να πει κάποιος ότι έστω και στην επαρχία αξίζει το diesel. Για να σου δώσω να καταλάβεις, έστω ότι το λίτρο βενζίνης έχει 1,5€, τα 8.000 € σου αγοράζουν 5.300 λίτρα βενζίνης. Με μια μέση κατανάλωση 10λτ/100κμ με τα χρήματα αυτά...βγάζεις 53.000κμ! (σωστά? δεν έχω πιεί όλο μου το καφέ ακόμα )
Σχεδόν μια ζωή αυτοκινήτου!
Άρα συγνώμη γιατί έκανα λάθος πριν. Για να αξίζει να δώσεις 8.000 ευρώ παραπάνω για diesel πρέπει να κάνεις πάνω 30-40Κ το χρόνο.
Πιστεύω όμως ότι τα υπόλοιπα ρε συ Μάριε δε ήταν απαραίτητα ...άποψή μου.
παρολα αυτα λεω εγω, πρεπει να παραδεχτητε ολοι ,οτι αποσβεση υπαρχει μονο για τα επαγγελματικα οχηματα και οποιαδηποτε αλλη αγορα οχηματος μεγαλης αξιας ειναι πεταμενα λεφτα.
αρα τι 30 τι 40 τι 50.000ευρω το ιδιο ειναι και οσα διαθετει ο καθενας για πεταμα τα δινει. -
Bρέθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία μπροστά μου και αποφάσισα να την αρπάξω από τα μαλλιά και να διαγράψω το μοναδικό μειονέκτημα της Μ3.
Βig Brake Kit της Wilwood + σωληνάκια υψηλής =
Μαύρες δαγκάνες φυσικά. -
Νομίζω ότι για να έχεις τέτοιο αυτοκίνητο και να κάνεις τέτοια αγορά θα είσαι σχετικά ψαγμένος (ή τουλάχιστον θα έπρεπε ).
Ερωτώ λοιπόν, αυτά όλα μαζί είναι πιο βαριά από τα μαμά; Μάλλον ναι. Έχεις υπόψη σου αν αυτό (η αυξημένη μη αναρτημένη μάζα) επηρεάζει την λειτουργία της ανάρτησης και του τιμονιού και την αίσθηση σε σημείο που να γίνεται ρεαλιστικά αντιληπτό; Και αν δεν ξέρεις ακόμα πες μας τυχόν εντυπώσεις όταν τα φορέσεις.
Να τα χαίρεσαι! -
Μάνο,έχεις σκεφτεί να βάλεις το σετάκι της csl?Άν δεν πηγαίνεις συχνά πίστα,πιστεύω οτι αξίζει!
Άσχετο
-
onyx ! όχι, είναι ελαφρύτερα από μαμά, εξ ου και το όνομα του kit 'Wilwood Superlite'! Το οποίο είναι ένα σαφώς έξτρα πλεονέκτημα, πέραν του ότι ξεμπερδεύεις με την υπερθέρμανση.
Pad δεν ήθελα να βάλω τα φρένα της CSL μιας και έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι οι μεγαλύτεροι δίσκοι χωράνε μόνο σε 19άρες ζάντες κι εγώ έχω τις 18'. Ακόμα κι αν δεν είναι αυτό θέμα όμως, το θέμα είναι πως και πάλι οι δαγκάνες τους 'κουράζονται' εύκολα σε χρήση πίστας και ο στόχος μου ήταν να απαλλαγώ από αυτό το πρόβλημα βασικά. Άλλωστε το πρόβλημα στις Μ3 δεν είναι οι δίσκοι. Όλοι οι ΟΕΜ δίσκοι είναι κορυφαίοι, ασχέτως διαμέτρου. Εκεί που πάσχει το αυτοκίνητο είναι στον εξαερισμό των φρένων, στα (εργοστασιακά) τακάκια και στις δαγκάνες. Ακριβώς εκεί 'στόχευσα' κι εγώ.
-
Mε γειές!!
-
μη το σκεφτεσαι, βαλε τα φρενα!
αλλωστε θα ταιριαζουν και στην επομενη...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
onyx ! όχι, είναι ελαφρύτερα από μαμά, εξ ου και το όνομα του kit 'Wilwood Superlite'! Το οποίο είναι ένα σαφώς έξτρα πλεονέκτημα, πέραν του ότι ξεμπερδεύεις με την υπερθέρμανση.Mε το καλό τις μαύρες Wilwood (όχι σαν κάτι άλλους τεντυμπόιδες που αγοράζουν χρυσοκίτρινες! ), μήπως να τσεκάρεις όμως αν τα πάνε καλά με την σκόνη; Κάποιες από τις δαγκάνες της Wilwood είναι για πίστα μόνον , στο δρόμο θα δημιουργήσουν πρόβλημα, λόγω της σκόνης.
Αν λέω @@ριες, διόρθωσέ με πάντως, κάπου το είχα διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι που!
-
Πρέπει απλά να έχουν dust seals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρέπει απλά να έχουν dust seals.A, OK, αλλά μπαίνουν σε όλες τις δαγκάνες dust seals μετά ή πρέπει να διαλέξεις συγκεκριμένες;
-
Kάποιες δεν έχουν εκ κατασκευής, δεν ξέρω αν μπορούν να μπουν μετά.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
onyx ! όχι, είναι ελαφρύτερα από μαμά, εξ ου και το όνομα του kit 'Wilwood Superlite'! Το οποίο είναι ένα σαφώς έξτρα πλεονέκτημα, πέραν του ότι ξεμπερδεύεις με την υπερθέρμανση.Pad δεν ήθελα να βάλω τα φρένα της CSL μιας και έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι οι μεγαλύτεροι δίσκοι χωράνε μόνο σε 19άρες ζάντες κι εγώ έχω τις 18'. Ακόμα κι αν δεν είναι αυτό θέμα όμως, το θέμα είναι πως και πάλι οι δαγκάνες τους 'κουράζονται' εύκολα σε χρήση πίστας και ο στόχος μου ήταν να απαλλαγώ από αυτό το πρόβλημα βασικά. Άλλωστε το πρόβλημα στις Μ3 δεν είναι οι δίσκοι. Όλοι οι ΟΕΜ δίσκοι είναι κορυφαίοι, ασχέτως διαμέτρου. Εκεί που πάσχει το αυτοκίνητο είναι στον εξαερισμό των φρένων, στα (εργοστασιακά) τακάκια και στις δαγκάνες. Ακριβώς εκεί 'στόχευσα' κι εγώ.
Χθες μιλούσα με ιδιοκτήτη CSL και συζητάγαμε διάφορα πράγματα over coffee και μου έλεγε πόσο τον άφησαν τα φρένα της στις Σέρρες μετά τους 3 πρώτους γύρους.
Οπότε καλά έκανες και δε τα έβαλες.
Σούπερ επιλογή τα φρένα, φτάνει να τα συνδυάσεις με το κατάλληλο υγρό φρένων...προτείνω Castrol που είναι σιλικονούχο και έχει το υψηλότερο boiling point. Απλά επειδή είναι σιλικονούχο θέλει αλλαγή κάθε χρόνο γιατί καταστρέφει τα σωληνάκια.
-
Mε το πόδι στο φρένο ήταν και έμεινε σε 3 γύρους;
-
Παιδες αν διαβασα καλα η 535 εχει 8αρι αυτοματο κιβωτιο !!! Ξερει κανεις την κλιμακωση του; Ειδα οτι πιανει τα 250 με 8η σε κατω απο τις 4000σαλ οποτε υπολογισα στο περιπου πως μπορεις να ταξιδευεις με 150 στις 2300 !!! Δεν θα καιει τιποτα!!!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
onyx ! όχι, είναι ελαφρύτερα από μαμά, εξ ου και το όνομα του kit 'Wilwood Superlite'! Το οποίο είναι ένα σαφώς έξτρα πλεονέκτημα, πέραν του ότι ξεμπερδεύεις με την υπερθέρμανση.
Pad δεν ήθελα να βάλω τα φρένα της CSL μιας και έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι οι μεγαλύτεροι δίσκοι χωράνε μόνο σε 19άρες ζάντες κι εγώ έχω τις 18'. Ακόμα κι αν δεν είναι αυτό θέμα όμως, το θέμα είναι πως και πάλι οι δαγκάνες τους 'κουράζονται' εύκολα σε χρήση πίστας και ο στόχος μου ήταν να απαλλαγώ από αυτό το πρόβλημα βασικά. Άλλωστε το πρόβλημα στις Μ3 δεν είναι οι δίσκοι. Όλοι οι ΟΕΜ δίσκοι είναι κορυφαίοι, ασχέτως διαμέτρου. Εκεί που πάσχει το αυτοκίνητο είναι στον εξαερισμό των φρένων, στα (εργοστασιακά) τακάκια και στις δαγκάνες. Ακριβώς εκεί 'στόχευσα' κι εγώ.
Χθες μιλούσα με ιδιοκτήτη CSL και συζητάγαμε διάφορα πράγματα over coffee και μου έλεγε πόσο τον άφησαν τα φρένα της στις Σέρρες μετά τους 3 πρώτους γύρους.
Οπότε καλά έκανες και δε τα έβαλες.
Σούπερ επιλογή τα φρένα, φτάνει να τα συνδυάσεις με το κατάλληλο υγρό φρένων...προτείνω Castrol που είναι σιλικονούχο και έχει το υψηλότερο boiling point. Απλά επειδή είναι σιλικονούχο θέλει αλλαγή κάθε χρόνο γιατί καταστρέφει τα σωληνάκια.
Ποιο είναι αυτό;
Το Racing θέλει αλλαγή κάθε 18 μήνες και είναι πλήρως συμβατό με τα συστήματα DOT4 -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mε το πόδι στο φρένο ήταν και έμεινε σε 3 γύρους;Όταν κατεβαίνεις από τα 270-280 στην ευθεία στα φρένα ψήνονται. Δε χρειάζεται να είσαι με το πόδι στο φρένο. Τρία τέτοια φρεναρίσματα και τα έκαψες.
BMW FORUM