-
Pad με γειες το εργαλείο και με το καλό να μονταριστεί το μοτόρι...
Νίκο καλύτερα που δεν είναι SMG... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Νίκο καλύτερα που δεν είναι SMG...Γιατί? Εγώ αν αγόραζα Μ3 SMG θα την έπαιρνα.
-
Τώρα αν σε ρωτήσω γιατί, σίγουρα θα έχεις του λόγους σου... άλλωστε περι ορέξεως...
Αλλά εγώ θα ρωτήσω... Γιατί?Πάντως οκ, πέραν απο το προσωπικό γούστο (ποτέ δεν με δελέασε αυτόματο, ούτε το SMGΙΙ, με εξαίρεση τα διπλοσύμπλεκτα) στην συγκεκριμένη περίπτωση θα του έρθει και πιο φθηνά...
-
Τώρα αν σε ρωτήσω γιατί, σίγουρα θα έχεις του λόγους σου... άλλωστε περι ορέξεως...
Αλλά εγώ θα ρωτήσω... Γιατί?Πάντως οκ, πέραν απο το προσωπικό γούστο (ποτέ δεν με δελέασε αυτόματο, ούτε το SMGΙΙ, με εξαίρεση τα διπλοσύμπλεκτα) στην συγκεκριμένη περίπτωση θα του έρθει και πιο φθηνά...
Πιο fun, πιο γρήγορο από το 6άρι, δε χρειάζεται να πάρεις τα χέρια από το τιμόνι και απίστευτα άνετο στη κίνηση.
Όπως είπες, γούστα είναι αυτά...αλλά εγώ θα το ήθελα σε SMG.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πιο fun, πιο γρήγορο από το 6άρι, δε χρειάζεται να πάρεις τα χέρια από το τιμόνι και απίστευτα άνετο στη κίνηση.
Πιο fun θα είναι πάντα το χειροκίνητο... πιο γρήγορο το SMGI δεν είναι (εκτός αν αλλάζεις σαν ταρίφας), για το ΙΙ το συζητάμε...
Τώρα το οτι δεν θα πάρεις τα χέρια απο το τιμόνι πολύ σχετικό... όσο για την άνεση, κακά τα ψέματα, το να παίρνεις Μ3 και να βαριέσαι να αλλάξεις ταχύτητες είναι σαν να παίρνεις τσόντα για το σενάριο... -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Καλημέρα παίδες.
Εγώ δεν άντεξα και την έκανα την υπέρβαση...δίπλα από τις Ε30 και την μηχανή,πάρκαρα ένα αυτοκίνητο με σπασμένο κινητήρα,μια Μ3 Ε46 δλδ (θα με σκίσουν φορολογικά,αλλά τι να κάνουμε)
Το αυτοκίνητο σε γενικές γραμμές είναι σε πολύ καλή κατάσταση,αλλά το μοτεράκι δεν άντεξε τις συγκινήσεις
Το προτίμησα γιατί ΔΕΝ είχε κινητήρα,και η τιμή ήταν πολύ χαμηλή.Το έδωσε ανταλλαγή σε αντιπροσωπεία(οχι BMW) επαρχίας ο πρώην ιδιοκτήτης.
Θα βάλω καινούργιο ή μεταχειρισμένο κινητήρα με το πολύ 3000χλμ.
Προς το παρόν οικογενειακό αυτοκίνητο υπάρχει,άρα δεν θα βιαστώ καθόλου.Καλα εκανες pad, πολυ καλη ιδεα παντως Καλοριζικη λοιπον και απο εμενα και να την εχεις ετοιμοπολεμη οσο πιο fast γινεται
(για τα υπολοιπα συμφωνω και εγω για το manual, better choice)
-
Pad. : Καλορίζικο και καλοτάξιδο όταν το ετοιμάσεις...
-
Πιο fun θα είναι πάντα το χειροκίνητο... πιο γρήγορο το SMGI δεν είναι (εκτός αν αλλάζεις σαν ταρίφας), για το ΙΙ το συζητάμε...
Τώρα το οτι δεν θα πάρεις τα χέρια απο το τιμόνι πολύ σχετικό... όσο για την άνεση, κακά τα ψέματα, το να παίρνεις Μ3 και να βαριέσαι να αλλάξεις ταχύτητες είναι σαν να παίρνεις τσόντα για το σενάριο...Νομίζω SMG II φοράει η Ε46. Από χειροκίνητο είναι πιο γρήγορο ρε συ...έτσι δεν είναι? Αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Είχα οδηγήσει μια κούκλα σε μπλε (τυχαίο...αλήθεια ) με SMG ενός φίλου και η επιτάχυνση με το SMG ήταν καταιγιστική, ομαλή και πιο άμεση. Επίσης, είναι πιο fun να αλλάζεις ταχύτητες...μπαμ-μπαμ-μπαμ ανέβασμα με τα paddles και κατέβασμα όποτε θες, άμεσα και με σούπερ ήχο γιατί κάνει blip στο throttle κάτι που δύσκολα το κάνεις στο χειροκίνητο. Έχεις τα χέρια εκεί...κολλημένα στο τιμόνι.
Δε ξέρω...εμένα μου φάνηκε πιο απολαυστικό με τα paddles...αλλά είπαμε...γούστα είναι αυτά.
Άνεση στο μποτιλιάρισμα είπα...όχι στις στροφές ...εκεί πρώτη-δευτέρα είσαι.
-
Τόσο φθηνές είναι οι Μ3 Ε46?
36.000 euro - 90.000km
36.000 euro - 61.000kmΚαλή περίπτωση η 2η.
Έχουν πολλά χιλιόμετρα όμως και το κυριότερο...δε ξέρεις αν είναι αλήθεια...ίσως γιαυτό.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ευχαριστώ
με γεια και καλη δυναμη και υπομονη....
Thanix ελα να την γραψουμε μιση μιση!
To κοστος αγορας δν ειναι το θεμα...η φορολογηση ειναι
Θες να αναλύσεις λίγο τη σκέψη σου? Ποιό σκέφτεσαι, πόσα κυβικά, πόσα σχεδιάζεις να δώσεις κλπ.
Λοιπον Νικο...πριν 2 χρονια ηταν να παρω αυτοκινητο αλλα τοτε δν εβγαιναν τα κουκια για το s2000 που ηθελα και θελω...και ειπα να μην παρω το mx5 που μπορουσα τοτε αλλα να περιμενω...
Σημερα εχω φτασει και εχω ενα ποσο με το οποιο μπορω να παρω s2000 με λιγα χιλιομετρα η και καθολου...αλλα βλεποντας οτι μπορω να παρω και 2 μοντελα BMW που μαρεσουν Μ3 e46 και Ζ4Μ μτχ ειπα να τσεκαρω τι γινεται απο αποψη εφοριας...
Εγω δν μπορω να τα δικαιολογησω στο ονομα μου και ο πατερας μου θα εχει 5 αυτοκινητα στη πλατη οποτε δν λεει...γιαυτο λεω περιμενω να δω τι θα γινει με αυτο το θεμα...αν και ετσι οπως ακουγεται θα το πανε αθροιστικα οποτε με τπτ δν θα μπορω να παρω κατι τετοιο...
Την merc η θα την πουλησουμε η θα την κρατησει ο πατερας μου αν την θελει
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ευχαριστώ
με γεια και καλη δυναμη και υπομονη....
Thanix ελα να την γραψουμε μιση μιση!
To κοστος αγορας δν ειναι το θεμα...η φορολογηση ειναι
Θες να αναλύσεις λίγο τη σκέψη σου? Ποιό σκέφτεσαι, πόσα κυβικά, πόσα σχεδιάζεις να δώσεις κλπ.
Λοιπον Νικο...πριν 2 χρονια ηταν να παρω αυτοκινητο αλλα τοτε δν εβγαιναν τα κουκια για το s2000 που ηθελα και θελω...και ειπα να μην παρω το mx5 που μπορουσα τοτε αλλα να περιμενω...
Σημερα εχω φτασει και εχω ενα ποσο με το οποιο μπορω να παρω s2000 με λιγα χιλιομετρα η και καθολου...αλλα βλεποντας οτι μπορω να παρω και 2 μοντελα BMW που μαρεσουν Μ3 e46 και Ζ4Μ μτχ ειπα να τσεκαρω τι γινεται απο αποψη εφοριας...
Εγω δν μπορω να τα δικαιολογησω στο ονομα μου και ο πατερας μου θα εχει 5 αυτοκινητα στη πλατη οποτε δν λεει...γιαυτο λεω περιμενω να δω τι θα γινει με αυτο το θεμα...αν και ετσι οπως ακουγεται θα το πανε αθροιστικα οποτε με τπτ δν θα μπορω να παρω κατι τετοιο...
Την merc η θα την πουλησουμε η θα την κρατησει ο πατερας μου αν την θελει
Αν δεν έχεις το εισόδημα να τη δικαιολογήσεις τότε ναι...θα έχεις θέμα. Δε τα ξέρω τα φορολογικά καθόλου...αλλά ψάξτο λίγο.
Αμαρτία είναι να αφήσεις τέτοιες ευκαιρίες έξω στην αγορά...μιλάμε γίνεται χαμός από καλά και σχετικά φθηνά για αυτό που προσφέρουν αυτοκίνητα.
-
Kοιτα εγω το s2000 γουσταρω...αλλα δν θα ελεγα οχι και σε κατι πιο δυνατο
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/562339/
K**λα......
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/562339/K**λα......
+1000
Αλλά ζητάει την Άρτα και τα Γιάννενα μαζί.
Εν έτει 2010 ούτε τα Γκράβαρα δε πρόκειται να πάρει αν επιμένει στα 58...
-
Eιναι οντως ακριβη
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/562339/
K**λα......
+1000
Αλλά ζητάει την Άρτα και τα Γιάννενα μαζί.
Εν έτει 2010 ούτε τα Γκράβαρα δε πρόκειται να πάρει αν επιμένει στα 58...
Δε πρόκειται να τα πάρει...asking price είναι...αυτό θα πέσει στα 50, μη πω 45.
-
Και 42-43 να πεις νομίζω μέσα θα' σαι !
-
Τώρα το οτι δεν θα πάρεις τα χέρια απο το τιμόνι πολύ σχετικό... όσο για την άνεση, κακά τα ψέματα, το να παίρνεις Μ3 και να βαριέσαι να αλλάξεις ταχύτητες είναι σαν να παίρνεις τσόντα για το σενάριο...Δηλαδή Δημήτρη να έπαιρνα Μ3 Ε46 αντί γι αυτό που πήρα ??
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Καλημέρα παίδες.
Εγώ δεν άντεξα και την έκανα την υπέρβαση...Καλορίζικο και καλόχτιστο!
ΥΓ: Κι όταν βλέπεις να σε καλεί κανα εξωτικό νούμερο, να απαντάς! ΔΕΝ είναι τρελαμένη πρώην, εγώ είμαι, από τας Ευρώπας!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
ΔΕΝ είναι τρελαμένη πρώην, εγώ είμαι, από τας Ευρώπας!Όλο έτσι την πατάω με σένα, για αυτό ακούς επιφυλακτική φωνή αρχικά...
BMW FORUM