-
Κλασσικο παραδειγμα πόσο ανόητοι μπορουμε να γίνουμε.
Αντί να παραδειγματιστούμε για τον ανθρωπο και για ολα αυτα που εγραψε καθομαστε και τσακωνομαστε σαν τα κοκορια, ξεχνωντας το βασικο: Ειμαστε ανθρωποι, και η κακια η ώρα/μαλακία/ηλιθιότητα μπορεί να γίνει και μέρος της δικής μας νύχτας.
Να ειναι καλά το παιδί.
-
Παρακαλουνται οι μοντς να μην τρεχουν πανικοβλητοι μεσα στο φορουμ!
οταν τα τσατσοπουλα σηκωνουν flamers επειδη εχουν ελλειμα ανδρισμου...
Στο θεμα μας ομως.2 σελιδες τωρα δεν ειδα μια θεση που να ασχολειται ουσιαστικα με οσα εγραψα.Ολα ασχολουνται με τον Ο3.Και ειναι καραγκιοζης ο Ο3 και ειναι λακαμας ο Ο3 αλλα για την ταμπακιερα τπτ.Οι επκριτες βεβαια γιατι γραφτηκαν και πιο λογικες αποψεις.
Μην κρίνεις ανθρώπους που δν ξέρεις αλάνθαστε 03
Δεν ειμαι αλανθαστος.Ουτε οι νομοθετες που καταρτιζουν νομοσχεδια.Ουτε οι δικαστες που δικαζουν.Γι αυτο και πρεπει να ζουμε χωρις κανονες νομους κτλ,ετσι?Πες μας τωρα και κανα αστειακι γυμνασιου 'Οι κανονες ειναι για να τους σπαμε'
σε βλεπω να γινεσαι σαν τον κακαουνακη ή να γυρνας στους δρομους και να φωναζεις 'ο χριστος σωζει'..
Απ'το να καταληξω σαν τον skye... (Just kidding)
Γιατι τι εχει ο Κακαουνακης?
και εν τελει δε με ενδιαφερει να συμφωνησουν μαζι μου.Ουτε για πολιτικος παω ουτε για moderator.Εγω θελω απλα να μη πεσω σε κανεναν coltakia στο δρομο.και μεχρι να παω στο Pimp my ride και να customαρω το nissanaki 'O3 style' ωστε να με αναγνωριζουν και να αλλαζουν δρομο μονοι τους,θα λεω ξεκαθαρα τις αποψεις μου στο θεμα.
Και καποιοι θα συνεχισουν τη νορμαλ,απελευθερωμενη ηκαπωςετσι ζωη τους.Θα πινουν,θα οδηγουν,θα παραβιαζουν οχι επι τουτου βεβαια αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν μπορουμε να μιλαμε για ανθρωπινα λαθη.Και φυσικα στην πρωτη μεγαλη τραγωδια που θα γινει trendy λογω τηλεορασης
(π.χ Τεμπη) θα κουνησουν το κεφαλι και θα πουν με υφους χιλιων καρδιναλιων:'Που δεν εχουμε οδηγικη παιδεια,που οι νομοι δεν εφαρμοζονται,που φταιει η πολιτεια αλλα φταιμε και μεις...που δε θα αλλαξει τπτ σ'αυτη τη χωρα'
και μετα οι ωμοι θα ανασηκωθουν ελαφρα,τα χερια θα βρουν το δρομο προς τις τσεπες και απο δω παν κι αλλοι...Ο Κθουλου σωζει!!! Το τελος δεν ειναι μακρια!!! Ο Κθουλου σωζει!!
-
αφήνοντας τα γραφικά posts στην άκρη...
καλή δύναμη στο παιδί
-
ακριβώς!
μιλάμε για εμπειρία ζωής!
καλή δύναμη και προσοχή σε όλους σας! Μπορεί ο στύλος του φίλου να είναι το δικός σας αυτοκίνητο την επόμενη φορά.
-
Γιατί τόσες υπερβολές;
Ο 'άτυχος' (που δεν είναι άτυχος) δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Θα μπορούσε να 'χει σκοτώσει κόσμο.
Αλλά από τη στιγμή που δεν έπαθε κανείς κάτι άλλο, εκτός απ' τον εαυτό του και παλεύει με τόσο σημαντικά θέματα υγείας, μόνο περαστικά μπορώ να πω...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γιατί τόσες υπερβολές;Ο 'άτυχος' (που δεν είναι άτυχος) δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Θα μπορούσε να 'χει σκοτώσει κόσμο.
Αλλά από τη στιγμή που δεν έπαθε κανείς κάτι άλλο, εκτός απ' τον εαυτό του και παλεύει με τόσο σημαντικά θέματα υγείας, μόνο περαστικά μπορώ να πω...
το παραπάνω post είναι απόδειξη του πως μπορείς να πεις σε γενικές γραμμές το ίδιο πράγμα με πιο σοβαρό τρόπο χωρίς να προκαλείς...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Παρακαλουνται οι μοντς να μην τρεχουν πανικοβλητοι μεσα στο φορουμ!
οταν τα τσατσοπουλα σηκωνουν flamers επειδη εχουν ελλειμα ανδρισμου...
Μιλας για επιπεδο, αλλα η ολη συμπεριφορα σου θυμιζει 15χρονο κακομαθημενο παιδακι.
Απο εκει και περα πως μπορει να σε παρει στα σοβαρα καποιος?
Αν νομιζεις οτι θα κατσω αλλο να ασχοληθω μαζι σου, γελιεσαι.
(το να σε βρισω και να σε απαξιωσω ειναι οτι πιο ευκολο πισω απο ενα ανωνυμο πληκτρολογιο, δε νομιζεις?) -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Γιατί τόσες υπερβολές;
Ο 'άτυχος' (που δεν είναι άτυχος) δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Θα μπορούσε να 'χει σκοτώσει κόσμο.
το παραπάνω post είναι απόδειξη του πως μπορείς να πεις σε γενικές γραμμές το ίδιο πράγμα με πιο σοβαρό τρόπο χωρίς να προκαλείς...
καμια φορα χρειαζεται η προκληση..
να γινει καλα το παιδι αλλα αμα ειχε σκοτωσει κανεναν αντε να βλεπαμε τι θα λεγαμε...
-
Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι που λέτε άμα είχε σκοτώσει κάποιον κλπ.
Γιατί είδατε κανέναν να του πεί μπράβο ή οτί δν τρέχει τίποτα?
Μ@λ@κία είπαμε ότι έκανε δν του δώσαμε κ βραβείο,αλλά του είπαμε περαστικά και να προσέχει περισσότερο κ εκείνος αλλά κ όλοι μας.
Αλλά αυτό απέχει απ τα να του πούμε καλύτερα να είχες σκοτωθεί για να είμαστε πιο ασφαλής εμείς.
Αν είναι δυνατόν δηλαδή.Θα τρελαθώ μαυτά που διαβάζω εδω μέσα. -
Σημερα ετηχε να γνωρισω το παλικαρι.
Ειναι ξαδερφος απο ενα φιλαρακι μου.
Δεν μιλαμε ουτε για κανγκουρα ουτε για ανεφθηνο αληταρα που το κανει καθε μερα.
Απλα εκανε το χατηρι της παρεας και δυστηχως του βγηκε σε κακο.
Πιστεβω οτι λιγο πολυ ολοι μας εχουμε ανανγκαστει να υπερβουμε τις δυανμεις μας και ενω το ξερουμε να μην κανουμε πισο.
Για εμενα ηταν μεγαλη μαγκια που το δημοσιοποιησε για να το δουν οσοι δεν το εχουν κανει και ισως βρεθουν στην θεση του αργοτερα ή οσοι το κανουν συνεχεια (να υπερβεβενουν τις δυναμεις τους και να οδηγουν). -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ãéáôß ôüóåò õðåñâïëÝò;Ï 'Üôõ÷ïò' (ðïõ äåí åßíáé Üôõ÷ïò) äåí åßíáé Üìïéñïò åõèõíþí. Èá ìðïñïýóå íá '÷åé óêïôþóåé êüóìï.
ÁëëÜ áðü ôç óôéãìÞ ðïõ äåí Ýðáèå êáíåßò êÜôé Üëëï, åêôüò áð' ôïí åáõôü ôïõ êáé ðáëåýåé ìå ôüóï óçìáíôéêÜ èÝìáôá õãåßáò, ìüíï ðåñáóôéêÜ ìðïñþ íá ðù...
+1
ôþñá áðï åêåß êáé ðÝñá áí ìåñéêïß ðéóôÝõïõí üôé èá ìáò óþæåé ðÜíôá ç ðñüëçøç ç ðñïíïçôéêüôçôÜ êáé ç óùóôÞ ìáò óõìðåñéöïñÜ ãåëÜóôçêáí ....ç äåí Ý÷ïõí äåß áñêåôÜ áêüìá ðßóù áðï ôéìüíé .
Ãéáôß üóï êáé íá ðñïóÝ÷åéò ðïôÝ äåí îÝñåéò ôé èá ãßíåé êáé ðþò èá ãßíåé .
***áí áíôé ãéá íá êïéìçèåß óôï ôéìüíé ìåôÜ áðï äýï ðïôçñÜêéá Ýãñáöå
'....çìïõí êïõñáóìÝíïò ï ìüíïò áðï ôçí ðáñÝá ðïõ äåí åß÷å ðéåé êáé ðÜôçóá óå êÜôé ãáìùëÜäéá ...'
êáé óõíÝ÷éæå ôçí üðïéá áöÞãçóç èá ôï ëÝãáìå áíåýèõíï ???Ç áðëÜ Üôõ÷ï ???Áêüìá êáé áí åß÷å ÷ôõðÞóåé êÜðïéïí ??ÊáëÜ íá åßíáé ....
-
Εδώ έχουμε έναν δηλωμένο μετανοούντα και σαφώς παθόντα από τις πράξεις του,και από την άλλη έχουμε κάποιον να του θυμίζει με οικτρό τρόπο αυτό που ο παθών έχει ήδη παραδεχτεί....ότι φέρει ευθύνη για τις συνέπειες...
Δεν φτάνει όμως αυτό αλλά προχωρεί περαιτέρω το σκεπτικό θεωρητικολογόντας και ούτε λίγο ούτε πολύ,αποκαλεί τον άλλο 'δολοφόνο',εκμεταλλευτή των περιστάσεων κ.ά τέτοια 'όμορφα'
Θα θυμίσω για την περίσταση 2 παροιμίες
'Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται' και
'Αρχή άνδρα δείκνυσι..'Ελπίζω στο Δημοτικό να του έμαθαν(του Ο3) Ηθική και να καταλάβει,πέραν των κανόνων,το σφάλμα του
-
... ο οποίος κατά σύμπτωση χάθηκε...
-
Μιλας για επιπεδο, αλλα η ολη συμπεριφορα σου θυμιζει 15χρονο κακομαθημενο παιδακι.
Σε παρακολουθω καιρο στο φορουμ και αναρωτιεμεαι:Μηπως μπερδευεσαι απο τον εαυτο σου?
Πες μας ομως κι εσυ την ηλικια σουΕδώ έχουμε έναν δηλωμένο μετανοούντα και σαφώς παθόντα από τις πράξεις του,και από την άλλη έχουμε κάποιον να του θυμίζει με οικτρό τρόπο αυτό που ο παθών έχει ήδη παραδεχτεί....ότι φέρει ευθύνη για τις συνέπειες...
Δεν φτάνει όμως αυτό αλλά προχωρεί περαιτέρω το σκεπτικό θεωρητικολογόντας και ούτε λίγο ούτε πολύ,αποκαλεί τον άλλο 'δολοφόνο',εκμεταλλευτή των περιστάσεων κ.ά τέτοια 'όμορφα'
Θα θυμίσω για την περίσταση 2 παροιμίες
'Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται' και
'Αρχή άνδρα δείκνυσι..'Ελπίζω στο Δημοτικό να του έμαθαν(του Ο3) Ηθική και να καταλάβει,πέραν των κανόνων,το σφάλμα του
φιλε και συμφορουμιτη,αφηνεις τον εγωισμο σου οπως τοσοι αλλοι πριν απο σενα να σε οδηγησει (αθελα?) σε προσωπικη αντιπαραθεση μαζι μου.Θα μπορουσες να πεις και νηπιαγωγειο για να με πληγωσεις ακομα περισσοτερο.Απο οτι φαινεται λιγοι μπορουν να καταλαβουν οτι δεν εμμενω στην περιπτωση του παιδιου αλλα τη χρησιμοποιω για να βγαλω γενικοτερα συμπερασματα για τις 'οδηγικες ευαισθησιες' μας.
Ορισμενοι παλι μιζερα και μυωπικα επιμενουν να βλεπουν το δεντρο και να χανουν το δασος.Ειναι οι ιδιοι που δεν μπορουν να βαλουν στην ακρη τον εγωισμο τους και π.χ να μην πιουν τη βραδια που θα οδηγησουν,η να φορεσουν τη ζωνη τους,η να μην πουνε 'θα πατησω γκαζι για να προλαβω το κοκκινο'
Ειναι σιγουρα ανθρωπινο να βλεπεις στη θεση του παιδιου που τρακαρε τον εαυτο σου.Κι εμενα αν μου τυχαινε κατι τετοιο το τελευταιο που θα θελα ειναι να μου την πεσει καποιος αγνωστος απο ενα φορουμ.Ομως τοσο η ευθυξια οσο και η (μη)επιγνωση του λαθους πρεπει να εχουν ορια.Και προσωπικα δεν αντιληφθηκα ενα σημειο που να λεει οτι καταλαβε τι λαθος εκανε.
Αλλα αυτο με τσαντισε περισσοτερο ειναι αντιδραση ορισμενουν που πιστευουν οτι ειναι πολυ cool τυποι για να μιζεριασουν ακολουθωντας νομους και κανονες και αστα αυτα για κατι παρωχημενους αρτηριοσκληρωτικους(15χρονους ) που γουσταρουν να ζουν μεσα στη 'Γυαλα'(εγω το αποκαλω 'The Sphere' για να ναι και πιο trendy).
Οκ λοιπον.Αποψη μου και αποψη τους.Μπορουμε ομως ολους αυτους τους cool τυπους να τους μαζεψουμε,να τους αγορασουμε και μια εκταση σε τριτοκοσμικη χωρα και να τους αφησουμε να παιζουν μονοι κι ανενοχλητοι με τα αμαξακια τους?Κι ας μας αφησουν εμας τους φλωρους 15χρονους να παιζουμε με τα hotwheel μας στο χαλι του σαλονιου... -
Λοιπόν όποιος πει ότι ΠΟΤΕ δεν έχει οδηγήσει έχοντας πίει δύο ποτά (και το ποτήρι 150 ml με κρασάκι ποτό θεωρείται...) είναι ψεύτης και να προσέχει γιατί θα σπάσει την οθόνη του υπολογιστή του με τη μύτη του
(είναι λεπτές οι άτιμες οι καινούργιες...)Τα ίδια ισχύουν για όσους λένε ότι ποτέ δεν έχουν οδηγήσει κουρασμένοι, ότι πάντα φοράνε ζώνη, ότι δεν έχουν περάσει με κόκκινο κτλ...
Το παιδί έγραψε όσα έγραψε για να μην κάνουμε την ίδια μλκία και στάνταρ για 2 εβδομάδες θα πηγαίνουμε σαν κότες και μετά θα αρχίσουμε πάλι τις ίδιες μλκίες, αλλά έστω και για 2 έβδομάδες να πηγαίνουμε νορμάλ καλά είναι, είναι χρήσιμο να ακούμε κάτι τέτοια για να ξυπνάμε λίγο...
Εγώ μετά από κάθε ηλίθια απροσεξία ή σβούρα πηγαίνω πιο προσεκτικά και μετά από λίγο τα ίδια (εστώ και σε μικρότερο βαθμό). Το ίδιο οι φίλοι και οι γνωστοί μου και είμαι σίγουρος πως και εσείς το ίδιο ασυναίσθητα θα κάνετε
φίλε περαστικά, μ' αυτό που έπαθες θα αργήσεις να ξανακάνεις βλακεία, αλλά τελικά όπως όλοι μας θα την κάνεις...
-
Ποτέ μην είσαι σίγουρος και μην μιλάς εξ΄ονόματος άλλων.
-
Όταν βγαίνω πίνω μόνο ένα ποτό και αυτό με 7% αλκοόλ.
Πάντα φοράω ζώνη ακόμα και αν δε θέλω(που θέλω) αφού το αυτοκίνητο κάνει έναν πολύ σπαστικό ήχο.
Με κόκκινο έχω περάσει μόνο μία μέρα που έπρεπε να πάω κάποιον στο νοσοκομείο.
Και ποτέ δεν έχω οδηγήσει κουρασμένος.
Φυσικά επειδή δεν είμαι άγιος δεν υπάρχει όριο σε εθνικό ή επαρχιακό δρόμο που να μην το έχω περάσει κατά πολύ(+80 είναι το ρεκόρ μου).Μην κρίνεις από τον εαυτό σου τους άλλους. Οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.
-
+1.
-
...έχετε ανθεκτικές οθόνες μάλλον
-
Βασικά έχω μια 17 proview, και την οθόνη στον dell. Τι λες; ανθεκτική;
Ημουν ενας πανευτυχης κατοχος COLT CZ3...