-
Συγχωριανοιιιιι
Επεσε ο Νταου Τζόνις... επεσε ο Νταου Τζονις...
Λοιπον.. το θεμα ειναι απλο και ειναι το εξης...
το τουτου ειναι τελωνειο. Με πηραν απο την αντιπροσωπεια..
Επιλογες 2Πληρωνω τωρα και το παιρνω τωρα (+τελη 2007)
πληρωνω τωρα και το παιρνω Ιανουαρη (-τελη 2006)Ψαχνω να βρω τη χρυση τομη... Θελω να πληρωσω τωρα, να το παρω να το παρκαρω στο σπιτι μου και 2007 να βγαλω πινακιδες τελη...
Μπορει να επιτευχθει? Ο ανθρωπος μου ειπε πως δε γινεται να φυγει αυτοκινητο απο εκει χωρις πινακιδες...Help!
-
Συγχωριανοιιιιι
πληρωνω τωρα και το παιρνω Ιανουαρη (-τελη 2006)Ψαχνω να βρω τη χρυση τομη... Θελω να πληρωσω τωρα, να το παρω να το παρκαρω στο σπιτι μου και 2007 να βγαλω πινακιδες τελη...
Μπορει να επιτευχθει? Ο ανθρωπος μου ειπε πως δε γινεται να φυγει αυτοκινητο απο εκει χωρις πινακιδες...Help!
-
Συγχωριανοιιιιι
-
Οχι ρε! Να το αφήσεις εκει για 24 μέρες και να το πάρεις την 1/1/2007!
-
-
Mε δική σου ευθύνη φεύγει το αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες και ασφάλεια φυσικά, αφού και η ασφαλιστική θέλει πινακίδες εκτός από τιμολόγιο.
Το 'κακό' είναι ότι δεν καίγονται να το ταξινομήσουν φέτος, οπότε δεν μπορείς να γλυτώσεις τα μισά τέλη πχ.
-
παρτο σπιτι λεμε
-
το μονο προβλημα που εχω, ειναι ενα προσωπικο κολλημα που δεν θελω να ειναι σε 'ξενο' χωρο...
-
Πολύ λογικό, πάντως, Ο,ΤΙ μήνα και να το πάρεις να πληρώνεις τα τέλη για ΟΛΟ το χρόνο, ε?!...
-
Πάρτο σπίτι με οδική, αν το θες τόσο πολυ.
Εγώ δεν θα ρίσκαρα να κυκλοφορήσω καινούριο, αταξινόμητο και κυρίως ανασφάλιστο αυτοκίνητο.
Εκτός και αν μένεις 2 τετράγωνα μακρυά απ το τελωνείο.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Πολύ λογικό, πάντως, Ο,ΤΙ μήνα και να το πάρεις να πληρώνεις τα τέλη για ΟΛΟ το χρόνο, ε?!...κορυφη, δεν το συζητω!
-
Με γεια Τριαντάφυλλε, καλοτάξιδο! Αλλά δεν μας είπες τι τουτού είναι... Το rallye θα το δώσεις??
-
-
Το ραλυ θα το παρει ο Κουκος, ειναι γνωστο αυτο.
-
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Με γεια Τριαντάφυλλε, καλοτάξιδο! Αλλά δεν μας είπες τι τουτού είναι... Το rallye θα το δώσεις??Να μη το λεγε και στην υπογραφή του...
-
Καλοριζικο το ;;;;;;
Πες τους να το βαλουν ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ στην εκθεση για να πηγαινεις καθε μερα να το βλεπεις μεχρι τις 5 του Γεναρη που θα το παρεις.
-
To 106 GTI θα παραμεινει στην κατοχη μου μεχρι νεωτερας...
Golf-ακι ειναι το καινουριο!
ευχαριστω πολυ για τις ευχες... Ελατε να με βρειτε μετα απο λιγες χιλιαδες χιλιομετρα να κερασω τσαγακι!
Εξαιρουνται τα Cupra! Εκει σερβιριζομαι μονος μου!
-
Φίλε μου, μια καλή λύση είναι μεταφορά με οδική, και ΦΥΣΙΚΆ να είσαι μαζί με ένα ρόπαλο σε περίπτωση που οι της οδικής κάνουν κανένα 'λάθος' στην φόρτωση εκφόρτωση του οχήματος, (ξέρεις γρατσουνιές χτυπήματα κλπ)
ΚΑΛΟΡΊΖΙΚΟ!!!
-
Σε φαντάζομαι να γελάνε και τα αφτιά σου Τριαντάφυλλε
Αη βρε καλοφάγωτο να είναι
Ηρθε... Και τωρα??