-
Ελπιζω να μην ειναι ο Μαθιος αυτος που εγραψε τα παρακατω:
Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα:
Τον APR δεν τον 'έκοψε' ο kouk. Η απόφαση ήταν κοινή ανάμεσα στους διαχειριστές του φόρουμ, και απόλυτα σύμφωνη με το πνεύμα του κανονισμού, τον οποίο προσπαθούμε να εφαρμόζουμε χωρίς διακρίσεις. Ο APR, επέμενε να καταπατάει τον κανονισμό, με υβριστικές εκφράσεις και προσωπικές επιθέσεις, και μάλιστα επιτέθηκε σε διαχειριστή όταν τόλμησε (για πολλοστή φορά) να προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Η διαχείριση του φόρουμ προσπαθεί να σέβεται κάθε χρήστη εξίσου, αλλά θα ήταν διάκριση εις βάρος των υπολοίπων αν δεν επιβάλλετο ποινή στον APR. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και σαφής, και εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια πριν την εφαρμογή του, καθότι οι φιλικές παραινέσεις, τα πμ και οι παρατηρήσεις δεν έπιασαν τόπο και δεν υπήρχε άλλος τρόπος από την προσωρινή αποβολή. Λυπούμεθα, αλλά οι κανόνες πρέπει να ισχύουν για όλους. Αν η εφαρμογή των κανόνων ερμηνεύεται από εσάς σαν 'φίμωση', δεν είναι δικό μας το λάθος.
Τέλος, διασαφηνίζουμε για όσους δεν διάβασαν εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 283#756283 , αλλά 'τους είπαν', ότι η αποβολή ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ είναι μόνιμη, καθότι πιστεύουμε στην ελευθερία λόγου. Συγκεκριμένα, η ποινή του APR ήταν μίας εβδομάδας, και έχει ήδη λήξει. Αν ο ίδιος (όπως μας διεμήνυσε μέσω του υιού του) δεν επιθυμεί να συμμετάσχει ξανά σε αυτό το φόρουμ, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει.
Το παρόν κλειδώνεται.
[admin]
Γιατι αν ειναι ο Μαθιος, σας υποσχομαι οτι αυριο που ειναι τα γενεθλια του, θα του βγαλω 4 δοντια χωρις αναισθησια και με το θαρρος της στενης φιλιας μας που μετραει 33 χρονια!
ΜΑΘΙΕ, ΔΕΝ Μ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Ειναι μια θεση ενος υπευθυνου ανθρωπου η οργανου, κι ειναι σεβαστηΜ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ 'ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ' που δεν θυμιζει τιποτ αλλο απο το Κουτσογιωργειο 'ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ' (και να σχολιαζετε...)
Αν δεν το παρετε πισω, ανεξαρτητα απο τις συνεπειες και την ενταση που θα δημιουργηθει με ανθρωπους-φιλους των 4Τ, παρακαλω να με διαγραψετε απο το δυναμικο του Forum. Γιατι εννοω να συμμετεχω σε χωρους που μου εξασφαλιζουν την ελευθερια του ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ λογου ΜΟΥ
-
Τον APR δεν τον 'έκοψε' ο kouk. Η απόφαση ήταν κοινή ανάμεσα στους διαχειριστές του φόρουμ, και απόλυτα σύμφωνη με το πνεύμα του κανονισμού, τον οποίο προσπαθούμε να εφαρμόζουμε χωρίς διακρίσεις. Ο APR, επέμενε να καταπατάει τον κανονισμό, με υβριστικές εκφράσεις και προσωπικές επιθέσεις, και μάλιστα επιτέθηκε σε διαχειριστή όταν τόλμησε (για πολλοστή φορά) να προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Η διαχείριση του φόρουμ προσπαθεί να σέβεται κάθε χρήστη εξίσου, αλλά θα ήταν διάκριση εις βάρος των υπολοίπων αν δεν επιβάλλετο ποινή στον APR. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και σαφής, και εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια πριν την εφαρμογή του, καθότι οι φιλικές παραινέσεις, τα πμ και οι παρατηρήσεις δεν έπιασαν τόπο και δεν υπήρχε άλλος τρόπος από την προσωρινή αποβολή. Λυπούμεθα, αλλά οι κανόνες πρέπει να ισχύουν για όλους. Αν η εφαρμογή των κανόνων ερμηνεύεται από εσάς σαν 'φίμωση', δεν είναι δικό μας το λάθος.
Τέλος, διασαφηνίζουμε για όσους δεν διάβασαν εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 283#756283 , αλλά 'τους είπαν', ότι η αποβολή ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ είναι μόνιμη, καθότι πιστεύουμε στην ελευθερία λόγου. Συγκεκριμένα, η ποινή του APR ήταν μίας εβδομάδας, και έχει ήδη λήξει. Αν ο ίδιος (όπως μας διεμήνυσε μέσω του υιού του) δεν επιθυμεί να συμμετάσχει ξανά σε αυτό το φόρουμ, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει.
Το παρόν κλειδώνεται.
[admin]
Γιατι αν ειναι ο Μαθιος, σας υποσχομαι οτι αυριο που ειναι τα γενεθλια του, θα του βγαλω 4 δοντια χωρις αναισθησια και με το θαρρος της στενης φιλιας μας που μετραει 33 χρονια!
ΜΑΘΙΕ, ΔΕΝ Μ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Ειναι μια θεση ενος υπευθυνου ανθρωπου η οργανου, κι ειναι σεβαστηΜ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ 'ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ' που δεν θυμιζει τιποτ αλλο απο το Κουτσογιωργειο 'ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ' (και να σχολιαζετε...)
Αν δεν το παρετε πισω, ανεξαρτητα απο τις συνεπειες και την ενταση που θα δημιουργηθει με ανθρωπους-φιλους των 4Τ, παρακαλω να με διαγραψετε απο το δυναμικο του Forum. Γιατι εννοω να συμμετεχω σε χωρους που μου εξασφαλιζουν την ελευθερια του ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ λογου ΜΟΥ
-
Το παρόν κλειδώνεται.
[admin]
-
Χρήστο ψυχραιμία γμτ...
Διάβασε προσεκτικά όλα τα ποστ στο κλειδωμένο θέμα δες προς τα που πήγαινε, με εξαίρεση κανα δυο καλοπροαίρετα, και είμαι σίγουρος ότι στη θέση του admin θα έκανες το ίδιο μόνο και μόνο για να σταματήσεις τον κατήφορο που είχε πάρει.
Προσπάθησε να καταλάβεις ότι με αυτή την κίνηση και πάντα στα πλαίσια των κανόνων, όχι μόνο δεν φιμώνεται ο αξιοπρεπής λόγος σαν τον δικό σου, αλλά ταυτόχρονα προστατεύεται από τα διάφορα 'ζιζάνια' που δυστυχώς ενδημούν στα forums κρυμμένα πίσω από την ανωνυμία με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις και τελικά να εξευτελίσουν.Το ποστ δεν διαγράφηκε, κλειδώθηκε και όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιόν του κάθε χρήστη.
Ασχετο, τα δόντια έτσι κι αλλιώς το βλέπω να μου τα βγάζεις...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Γιατι αν ειναι ο Μαθιος, σας υποσχομαι οτι αυριο που ειναι τα γενεθλια του, θα του βγαλω 4 δοντια χωρις αναισθησια και με το θαρρος της στενης φιλιας μας που μετραει 33 χρονια!Δεν είναι ο Μαθιός κ. Χρήστο, προς θεού μην τον αφήσετε φαφούτη τον άνθρωπο ανήμερα των γενεθλίων του
(υπομονή μέχρι την επόμενη επίσκεψη, που ΔΕΝ θα έχει γενέθλια )
ΜΑΘΙΕ, ΔΕΝ Μ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Ειναι μια θεση ενος υπευθυνου ανθρωπου η οργανου, κι ειναι σεβαστη
Δεν είναι η θέση ΕΝΟΣ ανθρώπου. Όπως αναφέρεται στην απάντηση του αντμίν στο κλειδωμένο θέμα, είναι η θέση των διαχειριστών. Αν έχει τόσο μεγάλη σημασία, το ποστ 'έφυγε' από το δικό μου pc, αλλά δεν βλέπω σε τι μπορεί να κάνει διαφορά αυτό.
Μ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ 'ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ' που δεν θυμιζει τιποτ αλλο απο το Κουτσογιωργειο 'ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ' (και να σχολιαζετε...)
Περί αυτού, έρχομαι να συμφωνήσω με το Μαθιό και σας παραπέμπω στην τελευταία πρόταση του ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ποστ, που τονίζω με έντονα γράμματα:
Γιατι εννοω να συμμετεχω σε χωρους που μου εξασφαλιζουν την ελευθερια του ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ λογου ΜΟΥ
Στα λόγια μας (του Μαθιου και εμού) έρχεστε ή όχι; Πώς θα μπορούσε να παραμείνει αξιοπρεπής ο λόγος σας, σε ένα θέμα που ανοίχτηκε για διαμαρτυρία (γιατί? γιατί εφαρμόσαμε τον κανονισμό...), και στο οποίο συμμετείχαν 'κάποιοι' που μόνο καλοπροαίρετοι δεν είναι; Φωνή βοώντος εν τη ερήμω θα ήταν ο λόγος σας γιατρέ, όπως και όσων καλοπροαίρετων θα τολμούσαν να συμμετάσχουν.
Αν δεν το παρετε πισω, ανεξαρτητα απο τις συνεπειες και την ενταση που θα δημιουργηθει με ανθρωπους-φιλους των 4Τ, παρακαλω να με διαγραψετε απο το δυναμικο του Forum.
Θέλω να πιστεύω ότι αυτό γράφτηκε εν θερμώ, γιατί οι εντάσεις μεταξύ φίλων όπως λέτε είναι ανθρώπινες και είναι για να ξεπερνιούνται. Να σας διαγράψουμε δε νομίζω να γίνεται, εκτός αν μας πλακώσετε στα μπινελίκια ή αφήσετε τον καημένο το Μαθιό μας χωρίς δόντια
Με σεβασμό και εκτίμηση,
Σ.Λ. -
Λέω και εγώ, ποιος την έκανε τη edit Να προσέχεις τις εκφράσεις σου![kouk]
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Λέω και εγώ, ποιος την έκανε τηedit Να προσέχεις τις εκφράσεις σου![kouk]A! Kαλώς τον φίλο μου!
... ευτυχώς πρόλαβες να σβήσεις αυτό που ποστάρισες 4' και 17' νωρίτερα και δεν το είδε κανείς
-
Λέω και εγώ, ποιος την έκανε τη edit Να προσέχεις τις εκφράσεις σου![kouk]: -
- Δεν το έσβησα. Το βελτίωσα.
- Υποδείξεις αλλού.
-
-
Οι παρατηρήσεις, τελικά, σε βελτιώνουν.
-
Καλό θα είναι να καταλάβεις που βρίσκεσαι κάποια στιγμή.
-
-
Στο χωράφι σου μήπως ;
-
-
Εχω την εντυπωση οτι κανω μια σοβαρη συζητηση, εστω διατυπωνοντας ενστασεις. Και στις ενστασεις αυτες ερχεται μια απαντηση που επιχειρηματολογει κι εχει για μενα την αξια της, εστω κι αν μου δινει παντου 'αδικο'
Απο την αλλη ομως, ο Takinen που συμφωνει -οπως εχει δειξει- μαζι μου, μπαινει και πεταει δυο ασχετες και ακαιρες σποντες, κι ετσι αντι να υποστηριξει την αποψη που θεωρει σωστη, κανοντας την συζητηση 'μπαχαλο' τι κανει? Απλα ενισχυει την επιχειρηματολογια της 'απεναντι' πλευρας. Ειμαστε για κλαματα...
Φιλοι διαχειριστες του Φορουμ. Μετα απο 14 συνεχεις ωρες δουλειας δεν εχω το κουραγιο να σας εξηγησω τι εννοω και τι θαθελα να γινεται.Δυο μονο φρασεις:
Μεσα απ αυτον τον χωρο εχω δεχθει αρκετες επιθεσεις, αλλες βρωμικες (ανωνυμες) αλλες οχι (επωνυμες). Σε καμμια περιπτωση δεν αισθανθηκα οτι θα μπορουσε κανεις να με προστατεψει περισσοτερο απ οτι προστατευω τον εαυτο μου ο ιδιος.Αυτα που χρειαζονται προστασια ειναι η ελευθερια του λογου, η ανθρωπινη πλευρα της επικοινωνιας, η διαδοση της αληθειας, το δικαιωμα της πολυπλευρης ενημερωσης, η ευκαιριες στη γνωση των κοινωνικων δεδομενων (η επιπολαιοτητα κι η κακοηθεια ειναι κι αυτες στοιχεια τους).
Ολα τα παραπανω δεν προστατευονται με φιμωτρο, παρα μονο με ζυμωση και πειθω. Λεγε -λεγε (προς καλου) κατι θα μεινει.
Ολοι εσεις που χειριζεστε αυτο το βημα, συνεχιζετε το εργο (και χωρις παρεξηγηση απολαμβανετε μερος της αιγλης) ενος ανθρωπου (του Κ.Κ.) που αναλωσε την ζωη του ενεργωντας και γραφοντας για την διευρυνση του νου και την ελευθερια της διαδοσης των ιδεων,ακουσε στη ζωη του οσα δεν εχουμε ακουσει ολοι μαζι και προχωρησε με την 'γλωσσα στο μαγουλο', χωρις αποκλεισμους. Κοντρα στη μικρονοια στηλιτευσε αλλα δεν απομονωσε. Ε , σαν 'παιδια' του, πρεπει ναχετε την υπομονη ν αντεξετε άλλα 45 χρονια!!!
Για να μην ξεχνιομαστε...
Με στοργη
Χ.Π. -
Τα πισί μας σφαλισμένα και σβυστά
Δίχως σύνδεση και login μες τo Forum
Ο Admin ,και o Moderator αγρυπνά
ό,τι ψάχνεις στη ζωή να βρεις, ξεκίναΣ’ έχω δει πολλές φορές να αντιδράς
στο λαβύρινθο του Forum σα χαμένος
Το keyboard σου με μανία να βαράς
μπινελίκια να μας έχεις φορτωμένουςΣα σκηνές από ταινία του Χίτσκοκ
μοιάζουν τα γραπτά των users αυτού του Forum
Δυο thread χαμένα πίσω δυστυχώς
και στο Forum μια αντίδραση του ...λουΣ’ έχω δει πολλές φορές...
-
με χαλασε η αποχωρηση του κ.χριστου πολυ τι να πω........
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Σ’ έχω δει πολλές φορές να αντιδράς
στο λαβύρινθο του Forum σα χαμένος
Το keyboard σου με μανία να βαράς
μπινελίκια να μας έχεις φορτωμένους -
Χρήστο παρεξήγησες.
Χρόνια τώρα και το εννοώ -χρόνια- μαλώνω για όσα υποστηρίζεις.
Γνώμη μου πως στο φόρουμ αυτό και λογοκρισία και αυθαιρεσίες συμβαίνουν σε ορισμένες περιπτώσεις.Απλώς ο καθένας από εμάς το καταλαβαίνει τελικά, μόνο όταν θίγεται. Έξω από το χορό όλοι σφυράνε αδιάφορα, στην καλύτερη, ή στη χειρότερη βρίσκουν πάτημα και φυσικά προστασία για να σου τα χώσουν, να βγάλουν απωθημένα, να γλύψουν κλπ.
Είναι ένα πάρα πολύ καλό φόρουμ, για όποιον θέλει να κάνει χαβαλέ σχετικό με τηγανητές πατάτες και κοψίδια...
Δεν έχω καμία διάθεση-χρόνο να επιχειρηματολογήσω για πολλοστή φορά για τα αυτονόητα. -
Είναι ένα πάρα πολύ καλό φόρουμ, για όποιον θέλει να κάνει χαβαλέ σχετικό με τηγανητές πατάτες και κοψίδια...
Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, το ξέχασες;
-
Χρήστο παρεξήγησες.
Χρόνια τώρα και το εννοώ -χρόνια- μαλώνω για όσα υποστηρίζεις.
Γνώμη μου πως στο φόρουμ αυτό και λογοκρισία και αυθαιρεσίες συμβαίνουν σε ορισμένες περιπτώσεις.Απλώς ο καθένας από εμάς το καταλαβαίνει τελικά, μόνο όταν θίγεται. Έξω από το χορό όλοι σφυράνε αδιάφορα, στην καλύτερη, ή στη χειρότερη βρίσκουν πάτημα και φυσικά προστασία για να σου τα χώσουν, να βγάλουν απωθημένα, να γλύψουν κλπ.
Δεν έχω καμία διάθεση-χρόνο να επιχειρηματολογήσω για πολλοστή φορά για τα αυτονόητα.Η γνώμη σου, φυσικά, σεβαστή.
Αλλά, πριν μειώσεις τις συζητήσεις που γίνονται στις άλλες Ενότητες του 4ΤΦ και τους χρήστες που συμμετέχουν σε αυτές, καλό θα είναι να είναι προσπαθήσεις να είσαι πιο προσεκτικός.
Χαβαλές, takinen, γίνεται μεταξύ φίλων. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό, προσπάθησε περισσότερο.
Δεν ενοχλούμαι απο την δημοσίευσή σου. Κάθε άλλο.
Αλλά, να, υπάρχουν φορές, που οι προσβολές πρέπει να έχουν μια απάντηση.Σε παρακαλώ λοιπόν, να σταματήσεις να ασχολείσαι με τους χρηστες αυτού του Φόρουμ, αν θεωρείς ότι είναι χαβαλέδες. Και σταμάτα -επιτέλους- να προσβάλεις και να μειώνεις.
Αρκετά.
-
Πρώτον καλύτερο θα ήταν άμα πήγαινε το θέμα στον Αντίλογο (εύλογος ο λόγος που δεν πηγαίνει εκεί...).
Δεύτερον, ο κουκ μόλις τώρα δα επιβεβαίωσε αυτό που λένε τόσοι (μεταξύ αυτών κι εγώ): το φόρουμ είναι πλέον χώρος λίγων γνωστών που χαίρουν μάλιστα και το αγαθό της ατιμωρισίας.
Το παρον....ξανανοιγει