-
Κώστα, σωστά όλα αυτά που γράφεις. Ειδικά το Κούκους Μούκους..
Αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να βρίζει. Κανείς.
Το Φόρουμ είναι για συζητήσεις, όχι για μπινελίκια.
Ο APR, στα νεύρα του, ξεφεύγει. Και το καταλαβαίνει αλλά εκ των υστέρων.Δυστυχώς, έγινε αυτό που έγινε.
Μακάρι να ξαναγυρίσει...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κώστα, σωστά όλα αυτά που γράφεις. Ειδικά το Κούκους Μούκους..Αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να βρίζει. Κανείς.
Το Φόρουμ είναι για συζητήσεις, όχι για μπινελίκια.
Ο APR, στα νεύρα του, ξεφεύγει. Και το καταλαβαίνει αλλά εκ των υστέρων.Δυστυχώς, έγινε αυτό που έγινε.
Μακάρι να ξαναγυρίσει...
Έτσι είναι κ. Κούλη. Το φόρουμ διέπεται από κανόνες που δεν είναι τόσο προφανείς στην 'κανονική' ζωή. Δεν το παίζουμε άγιοι, εγώ προσωπικά δεν είναι και πολύ περήφανος για... το στόμα μου στην καθημερινή μου ομιλία, ούτε θα κρατούσα κακία στον APR, ούτε σε κανέναν άλλο αν με μπινελίκιαζε κατάφατσα και είχε και τους λόγους του
Στα γραπτά όμως, και μάλιστα σε γραπτά που διαβάζονται από πολύ κόσμο, οφείλουμε να είμαστε συγκρατημένοι, γι' αυτό το λόγο και ο κανονισμός είναι σαφής επί του θέματος.
-
Εφόσον κατατέθηκαν πολλές απόψεις, μπορείτε να ψηφίσετε απλώς για το αν θεωρείτε την απόφαση της διαχείρησης σωστή ή λάθος εδώ:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21490 -
Εγω διαφωνω,αλλο παρειστικα η κατ΄ιδιαν και αλλο σε κοινο φορουμ που διαβαζει ο οποιοσδηποτε.
*Το προβλημα για μενα ειναι οτι μερικως ισχυουν οι κανονες και απο οτι φαινεται μεχρι να/ και οταν 'εξοργιστουν' οι μοντς,και οχι οι χρηστες......Εκει εστιαζω το προβλημα και οχι σε προσωπικες τελικες επιλογες/τιμωριες η παρατηρησεις.
Κ.Κουλη ειναι τραβηγμενο αυτο που λες,επειδη επωνυμα ΟΚ,γιατι αν το τραβηξει κανεις αυτο που λες,τοτε επωνυμα σε σπαω στο ξυλο,επωνυμα το ενα ,επωνυμα το αλλο.
Kωστα,οσον αφορα την αποψη,κανεις λαθος, δεν κερδιζεται ,ολοι εχουν μια ,οπως λεει και η αγγλικη φραση,
'opinion is like the @sshole,everobody has one'Ακομα και εσυ ο ιδιος δεν γραφεις πια.....
Ποιος ειναι ο λογος?....
Μηπως φοβασαι την *ανεξελεγκτη πορεια των γραπτων.....?......ΥΓ .Τρεις και ο κουκος γραφουν/με στους Ελ.Αγ.,και ο τελευταιος συχνα/τωρα τελευταια με κοκκινα γραμματα
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Για σιγά ρε παιδιά
Αν δεν κάνω λάθος τούτο εδώ το φόρουμ ανοιξε με πρωτη αφορμή τους ελλ.αγώνες και σκεφτήτε λίγο οτι οι πρώτοι χρήστες αλλά και αυτοί που έστησαν αυτό το φόρουμ προέρχονται απο τους ελλ.αγώνες.
Κων.ΚούληςΠολύ σωστά Κώστα.Μάλιστα μου αρέσει που πολλοί χρήστες απαξιούν λέει να διαβάσουν τους 'Ελληνικούς Αγώνες' γιατί είναι χαμηλό το επίπεδο των γραφομένων. ¨
Ντρέπονται να πουν ότι ούτε ακουστά έχουν για τους Ελληνικούς Αγώνες.Για τον APR έχω να πω ότι καλό θα ήταν να ξαναγυρίσει στο forum γιατί ξεστράβωσε πολλούς 'ξερόλες' από εδώ μέσα, αλλά με λιγότερα μπινελίκια βρε Χρήστο γιατί είναι και οι άλλοι χρήστες που μας έχουν για χαμηλού επιπέδου, ενώ αυτοί είναι Αλπικού επιπέδου με ότι αυτό σημαίνει!
-
thvarveris
Για τον APR έχω να πω ότι καλό θα ήταν να ξαναγυρίσει στο forum γιατί ξεστράβωσε πολλούς 'ξερόλες' από εδώ μέσα, αλλά με λιγότερα μπινελίκια βρε Χρήστο
συνυπογράφω
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να βρίζει. Κανείς.Το Φόρουμ είναι για συζητήσεις, όχι για μπινελίκια.
Ο APR, στα νεύρα του, ξεφεύγει. Και το καταλαβαίνει αλλά εκ των υστέρων.Νικο
θα σου επισημάνω ενα σημαντικό το οποίο δεν μπορεί να συμβαίνει σε αλλες ενότητες.
Οι ελλ.εγώνες εχουν μια ιδιαιτερότητα οτι ,για αυτούς η αυτό που γίνεται συζήτηση αφορά-εκθέτει-γενικά εχει να κάνει με την προσωποποίηση του γεγονότος η του συμβάντος.
Την ωρα που μιλάς για τον Βωβό π.χ. και σχολιάζεις ,την ιδια ωρα εκτίθεσαι με αυτά που λές!!!!!.Για τον απλούστατο λόγο οτι θα τον δεις και αυριο μπροστά σου θα τον συναντήσεις, θα μιλήσεις μαζί του οπότε δεν μπορείς να λές οτι μαλακία σου κατέβει,μονο και μόνο για να γράψεις κάτι.
Δεν συμβαίνει το ιδιο οταν σχολιάζεις τον Σουμάχερ πχ και λές οτι δεν ξέρει να οδηγεί η δεν ειναι το ιδιο ευκολο οπως ειναι να πεις οτι τα Ford πχ ειναι αυτοκίνητα για πέταμα.
Επομένως ειναι πολύ λογικό να υπάρχουν εντάσεις και βρισιές καμμιά φορά και σε τελική ανάλυση δεν εχω πρόβλημα αρκεί οπως ειπα πιο πάνω να ειναι ενυπόγραφα. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έτσι είναι κ. Κούλη. Το φόρουμ διέπεται από κανόνες που δεν είναι τόσο προφανείς στην 'κανονική' ζωή. Δεν το παίζουμε άγιοι, εγώ προσωπικά δεν είναι και πολύ περήφανος για... το στόμα μου στην καθημερινή μου ομιλία, ούτε θα κρατούσα κακία στον APR, ούτε σε κανέναν άλλο αν με μπινελίκιαζε κατάφατσα και είχε και τους λόγους του
Στα γραπτά όμως, και μάλιστα σε γραπτά που διαβάζονται από πολύ κόσμο, οφείλουμε να είμαστε συγκρατημένοι, γι' αυτό το λόγο και ο κανονισμός είναι σαφής επί του θέματος.
Θυμίσου αν καμμιά φορά συναντηθούμε να σε μπινελικιάσω κατάφατσα για αυτό που εκανες στον APR
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Κ.Κουλη ειναι τραβηγμενο αυτο που λες,επειδη επωνυμα ΟΚ,γιατι αν το τραβηξει κανεις αυτο που λες,τοτε επωνυμα σε σπαω στο ξυλο,επωνυμα το ενα ,επωνυμα το αλλο.
Kωστα,οσον αφορα την αποψη,κανεις λαθος, δεν κερδιζεται ,ολοι εχουν μια ,οπως λεει και η αγγλικη φραση,
'opinion is like the @sshole,everobody has one'Ακομα και εσυ ο ιδιος δεν γραφεις πια.....
Ποιος ειναι ο λογος?....
Μηπως φοβασαι την *ανεξελεγκτη πορεια των γραπτων.....?......Ναι αγαπητέ ο καθένας εχει μία γνώμη το θέμα ειναι **πόσο σημαντική είναι **και αυτό κερδίζεται!!!!!!!
-
Δεν καταλαβαινω.
αλλο πραγμα ποσοι ακουνε τη γνωμη σου,και αλλο αν εχεις γνωμη.
Ουτε το ενα ουτε το αλλο προυποθετει οτι η γνωμη αυτη ειναι σωστη.
?? -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Δεν καταλαβαινω.
αλλο πραγμα ποσοι ακουνε τη γνωμη σου,και αλλο αν εχεις γνωμη.
Ουτε το ενα ουτε το αλλο προυποθετει οτι η γνωμη αυτη ειναι σωστη.
??Μην το κουράζουμε,δεν σημαίνει οτι οταν λες τη γνώμη σου οτι ειναι και σωστή δεν εγραψα πουθενά αυτό.
Εγραψα οτι μερικών η γνώμη χρειάζεται(ας μην ειναι σωστή)να γράφεται,γιατι ειναι πιο 'βαριά'.
Απλά ρε φίλε δεν υπάρχει αλλο νόημα. -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Θυμίσου αν καμμιά φορά συναντηθούμε να σε μπινελικιάσω κατάφατσα για αυτό που εκανες στον APR
Κώστα, δεν το έκανε ένας, οι αποφάσεις παίρνονται με συμφωνία όλων των mods. Αλοίμονο, αν έκανε ένας ότι γούσταρε!!
-
Απλά ρε φίλε δεν υπάρχει αλλο νόημα.
Συφωνουμε στο ζουμι δηλαδη!
Νικο Μωβ,συγνωμη Κουκ,μαλλον πλακα κανει ο Κωστας.(οχι στο μπινελικωμα )
Το παρον....ξανανοιγει