-
συμφωνώ στο ότι ο καθένας του αρέσει να πηγαίνει στις στροφές έχοντας την δικιά του φιλοσοφία....αλλά έχοντας οδηγήσει ενα φουσκωτό ενος φίλου στην χαλκιδική θέλω να κάνω τον παραλληλισμό....είναι το ίδιο να πηγαίνεις με ένα κότερο και την άνεση του και την ασφάλεια που σου προσφέρει πάνω στα κύματα και το ίδιο να χτυπιέσαι με το φουσκωτό και να παλεύεις με το τιμόνι και να ουρλιάζεις από αδρεναλίνη????? ε κατι τετοιο γίνεται πιστευω με τα σουπερ ηλεκτρονικα ακριβα σύγχρονα αυτοκίνητα... δεν υπάρχει η αισθηση οτι κερδιζείς τους νόμους της φύσης.....αυτό είναι σπορ οδήγησή αλλιώς ολοι μπορούμε να πάμε γρήγορα...δεν θέλει πολλά άλογα.....αλλά αίσθηση.
-
Τα διαβασα ολα.Τελικα παιδια καλο το RC;Να το παρω?
-
Ο χρήστης Μπικουλης Γιαννης έγραψε:
Τα διαβασα ολα.Τελικα παιδια καλο το RC;Να το παρω?μια χαρα ειναι,εγω παντως θα κοιταζα και το opc... το rc σιγουρα θα να πιο ευχαριστο στην οδηγηση(εχω οδηγησει μονο το gt) αλλα το αλλο ειναι πυραυλος...
-
Μπορεί στα χαρτιά να είναι πύραυλος αλλά στο δρόμο δεν το δικαιολογεί....
Βρήκα ένα και είχαμε μερικά τζατζαρίσματα...
Με έπερνε αλλά όχι τρελά!!Βέβαια στην πρώτη στροφή έκανε δεξιά....
Μετά μιλήσαμε και μου είπε ότι έχει φίλτρο, πρόγραμμα εξάτμιση.... -
κατι δε κολλαει...
το κορσα ειναι 10αλογα πανω απο δικο σου πραγματικα
ιδια κιλα και με 6αρι
με προγραμμα φιλτρο εξατμιση
οκ αντε να πηγαινει +30απο σενα (καπου 215το πολυ παει και σενα ειναι καπου 180 μαχα)δε μαζευονται αυτα τα αλογα ουτε με σφαιρες σε ευθεια.......
-
Όπως θα έλεγε και κάποιος κοινός γνωστός, κάποιος άλλαζε ταχύτητες με τους αγκώνες.
-
Προσωπικά τα βρίσκω λογικά αυτά που γράφει ο Γιάννης.
Μαμά, το 207 μπορεί να κερδίζει από στάση μέχρι κάποιο σημείο, κι ας έχει λίγο περισσότερα κιλά ανά ίππο και 5άρι (έχει όμως και μεγαλύτερη ροπή και καλύτερη καμπύλη απόδοσης). Σε 0-100 δίνει 7.1 ο ένας (207), 7.2 o ο άλλος (Corsa) και σε διάφορες μετρήσεις που έχουν γίνει (π.χ. http://xs231.xs.to/xs231/08384/corsaopc ... 100240.jpg ) τα άλογα του Corsa δεν είναι απαραίτητο ότι θα καθαρίσουν το οπτικό του πεδίο. Ε, αν δεν είναι και κανα φορβερό πρόγραμμα αυτό που είχε βάλει ο τύπος και δεν έχει και φρέσκα λάστιχα να μη χαζοσπινάρει 1η-2α, λογικό να είναι ΛΙΓΟ μπροστά κι όχι κάμποσες καρότσες κι ας μην άλλαζε με τους αγκώνες.
-
kala σε αυτο που λες δεν εχεις αδικο
οσα μα οσα αλογα και να εχει ενα αμαξι αυτα μετα απο ενα σημειο τα βγαζει και τα βλεπεις σε διαφορες στη 4η ...
μεχρι και 3η ολοι καλοι ειναι!! -
Το προγραμμα στο κορσα δεν δινει πολλα αλογα σαν απολυτο νουμερο αλλα γεμιζει παρα πολυ τις καμπυλες...ΠΑΡΑ πολυ ομως. Ενας φιλος εχει βαλει στο κορσακι του BSR, και πραγματικα ειναι πολυ πιο γεματο το αμαξι.
-
ναι αλλα τετοιο κορσα επειδη εχω οδηγησει ειναι ακομα χειροτερο στις στροφες αφου δεν υπαρχει καμια γραμμικοτητα στο μοτερ του...προσωπικα μου θυμησε φτιαγμενο πουντο.
-
Μετά από ένα ταξίδι με σταθερά 140 , με μερικά ανοίγματα ως τα 200 κατανάλωση 8.4!
-
Να σε ρωτησω κατι...αν απενεργοποιησεις το antispin κ πατησεις πχ μια πρωτη,οχι απαραιτητα απο σταση αλλα κ τσουλητα,χτυπανε οι βασεις μηχανης;;;Γιατι σε ενα gt που το εκανα χτυπουσαν ενω κ στο rallye της αντιπροσωπειας στις γρηγορες αλλαγες χτυπουσαν οι βασεις!!!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ναι αλλα τετοιο κορσα επειδη εχω οδηγησει ειναι ακομα χειροτερο στις στροφες αφου δεν υπαρχει καμια γραμμικοτητα στο μοτερ του...προσωπικα μου θυμησε φτιαγμενο πουντο.Eπειδη ετυχε να το οδηγησω και εγω (και το 'βλεπω' σχεδον καθημερινα), εχω ακριβως την αντιθετη αποψη.
Ουτε υποστροφη, ουτε υπερστροφη, ουτε τιποτα.Τρενο. Ολα ελεγχομενα, παει πολυ γρηγορα στα στροφιλικια αρκει να συνειδητοποιεις οτι οδηγεις υπερτροφοδοτουμενο. -
http://www.carsinspections.com/gr/tunin ... dpdyno.jpg
ayto to prama σου τραβαγε τετοιο ροπιασμα στις 3+ που απλα δεν γινεται να το οδηγησεις σε στροφες γρηγορα....δε μιλαμε για μαμα κορσα υποψην...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
δε μιλαμε για μαμα κορσα υποψην...Για OPC ελεγα εγω...
-
και ο pskarm λεει για opc φτιαγμενο
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Να σε ρωτησω κατι...αν απενεργοποιησεις το antispin κ πατησεις πχ μια πρωτη,οχι απαραιτητα απο σταση αλλα κ τσουλητα,χτυπανε οι βασεις μηχανης;;;Γιατι σε ενα gt που το εκανα χτυπουσαν ενω κ στο rallye της αντιπροσωπειας στις γρηγορες αλλαγες χτυπουσαν οι βασεις!!!αυτο στο εκανε σε πολυ γλιστερο δρομο(βρεγμενο ισως?)
-
Το ESP απενεργοποιείται μόνιμα?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το ESP απενεργοποιείται μόνιμα?Στο RC ναι.
-
Σε στεγνη γλιστερη ασφαλτο πολης.Το antispin απενεργοποιησα,οχι το esp...
Peugeot 207 RC 2007