-
πλαστικές κούκλες?
-
barbie?
-
Εγώ τι να πάρω του tazio που έχει ήδη barbie?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ τι να πάρω του tazio που έχει ήδη barbie?Πάρτου τη Sindy!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εγώ τι να πάρω του tazio που έχει ήδη barbie?
Πάρτου τη Sindy!
Απ΄το στόμα μου, το πήρες....
-
Και μετά θα διαβάζατε στις εφημερίδες...
'ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΒΑRBIE ΕΦΟΝΕΥΣΕ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΑ ΤΩΝ 4ΤΡΟΧΩΝ ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟ* (ή ψυγείο από ιαπωνική εξάτμιση)! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΣΤΩΝ!'
*Θεέ μου τι τέλος θα ήταν αυτό...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Και μετά θα διαβάζατε στις εφημερίδες...'ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΒΑRBIE ΕΦΟΝΕΥΣΕ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΑ ΤΩΝ 4ΤΡΟΧΩΝ ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟ* (ή ψυγείο από ιαπωνική εξάτμιση)! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΣΤΩΝ!'
'Δεν της φαινόταν, ήταν και οι 2 τους πολύ καλά παιδιά.'
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Και μετά θα διαβάζατε στις εφημερίδες...
'ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΒΑRBIE ΕΦΟΝΕΥΣΕ ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΑ ΤΩΝ 4ΤΡΟΧΩΝ ΜΕ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟ* (ή ψυγείο από ιαπωνική εξάτμιση)! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΣΤΩΝ!'
'Δεν της φαινόταν, ήταν και οι 2 τους πολύ καλά παιδιά.'
Πεσαμε απο τα συννεφα!!!
-
ο πατερας μου προχθες πηρε λαπτοπ και εβαλε adsl. για χριστουγεννα σκεφτομαι να του παρω κανα δωρο που να εχει να κανει με γκατζετοειδες αντικειμενο για pc. εχετε καμια ιδεα?
-
ποσα χρηματα;
-
50-60 euro..
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
50-60 euro..Xμμ.. Usb δεκτη ραδιοφωνου;
Ασύρματο οπτικο μινι ποντικι;;
καποιο καλο λεξικό (αν το χρειαζεται)
τσάντα μεταφοράς *αλλά για κάτι καλό υπολόγιζε τα διπλάσια -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
50-60 euro..
Xμμ.. Usb δεκτη ραδιοφωνου;
Ασύρματο οπτικο μινι ποντικι;;
καποιο καλο λεξικό (αν το χρειαζεται)
τσάντα μεταφοράς *αλλά για κάτι καλό υπολόγιζε τα διπλάσιαμολις σκεφτηκα το πιο αχρηστο δωρο που θα μπορουσες να κανεις σε εναν κατοχο λαπτοπ και να εχει σχεση με πολογιστη!!
ενα UPS
μπορει να του παρω ενα τηλεφων skype
-
citastak
θα σου απαντήσω με την λογική που είχα εγώ όταν ήμουν 16:
δεν είναι ανάγκη κάποιο gadget αφού τα περισσότερα τα έχουνε ή μαζεύουν λεφτά να τα πάρουν
ρούχα μπορεί να έχουν ή να μη θέλουν ή να μη τους αρέσουν και να πάνε τζάμπα
το καλύτερο είναι μετρητά, και θα τα επενδύσουν όπου θέλουν και πιστεύω έτσι θα συμπαθήσουν περισσότερο τον θείο citastak
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
citastakθα σου απαντήσω με την λογική που είχα εγώ όταν ήμουν 16:
δεν είναι ανάγκη κάποιο gadget αφού τα περισσότερα τα έχουνε ή μαζεύουν λεφτά να τα πάρουν
ρούχα μπορεί να έχουν ή να μη θέλουν ή να μη τους αρέσουν και να πάνε τζάμπα
το καλύτερο είναι μετρητά, και θα τα επενδύσουν όπου θέλουν και πιστεύω έτσι θα συμπαθήσουν περισσότερο τον θείο citastak
εχεις απόλυτο δικιο για τα χρηματα.. απλά ειναι τα μικρότερα αδέρφια μου και νομιζω πως θα εκτιμησουν περισσοτερο κατι απο μενα και οχι χρήματα...
(Λες; )
-
ο πατερας μου προχθες πηρε λαπτοπ και εβαλε adsl. για χριστουγεννα σκεφτομαι να του παρω κανα δωρο που να εχει να κανει με γκατζετοειδες αντικειμενο για pc. εχετε καμια ιδεα?USB flash drive. Ο δικός μου (καθηγητής) το εκτίμησε δεόντως, κουβαλάει εργασίες και διαγωνίσματα από το σπίτι στο σχολείο και τούμπαλιν. Θα σου έρθει και φτηνά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ο πατερας μου προχθες πηρε λαπτοπ και εβαλε adsl. για χριστουγεννα σκεφτομαι να του παρω κανα δωρο που να εχει να κανει με γκατζετοειδες αντικειμενο για pc. εχετε καμια ιδεα?
USB flash drive. Ο δικός μου (καθηγητής) το εκτίμησε δεόντως, κουβαλάει εργασίες και διαγωνίσματα από το σπίτι στο σχολείο και τούμπαλιν. Θα σου έρθει και φτηνά.
εχει
-
USB flash drive. Ο δικός μου (καθηγητής) το εκτίμησε δεόντως, κουβαλάει εργασίες και διαγωνίσματα από το σπίτι στο σχολείο και τούμπαλιν. Θα σου έρθει και φτηνά.
εχει
Κανένα ωραίο ασύρματο ποντικάκι?
Ανατομική βάση λάπτοπ (αυτές που κάθεται υπό κλίση πάνω το λάπτοπ) με USB ανεμιστήρα?Γενικά μπες στο plaisio.gr και χάζεψε αξεσουάρ, όλο και κάτι θα βρεις.
-
ριξε μια ματια στο http://www.plaisio.gr ολο και καποια αχρηστη βλακεια θα βρεις να του παρεις...
και εγω θελω να παρω κανα δωρο στους γονεις μου.. εχω βρει μια γαματη βλακεια:
http://www.powerball-gyros.com/powerballs.htm
yoyo thanks to my sister
-
ο πατερας μου προχθες πηρε λαπτοπ και εβαλε adsl. για χριστουγεννα σκεφτομαι να του παρω κανα δωρο που να εχει να κανει με γκατζετοειδες αντικειμενο για pc. εχετε καμια ιδεα?Αυτο το πραγμα που ακους τη τηλεοραση με κλειστο τον ηχο ;
Καλα το καταλαβες.Υπαρχει οικογενιακο προβλημα.
Τι δώρο να τους πάρουμε;;;