-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ηλ. ηλιοροφη διπλη 1100ε
χειριστηρια στο τιμονι 174ε
ανβαθμιση σε φουλ δερμα (απο την chili) 892εδεν αξιζουν
η ηλιοροφή ΑΞΙΖΕΙ σε όλα τα αυτοκίνητα!
-
ηλ. ηλιοροφη διπλη 1100ε
Χειριστήρια θα βαζα. Ηλιοροφή & δέρματα με τίποτα.
-
έχει και κάτι bucket recaro νομίζω (απο το works)
αλλά μάλλον θα κοστίζουν
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
έχει και κάτι bucket recaro νομίζω (απο το works)αλλά μάλλον θα κοστίζουν
Από το works ή από το GP? Επειδή εμένα δεν θυμάμαι να μου είπανε για buckets..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
αλλά μάλλον θα κοστίζουν
Σε είδαν μικρό, γι' αυτο!
-
Το RCD πόσο κοστίζει?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το RCD πόσο κοστίζει?Κάθεσαι?
Νομίζω είναι στον βασικό.
-
Σπύρο,απότι φαίνεται θέλεις ΟΛΑ τα κομφορ στο αυτοκίνητο σου,άρα καλώς θα πράξεις.Ποπολάρε,τπτ δεν αξίζει απο το τσιλι+ πλην των ξενον.Ελτέο θεωρώ την ηλιοροφή ως ενα απο τα πιο άχρηστα αξεσουάρ στο αυτοκίνητο-εννοείται δεν καπνίζω-δεν καπνίζουμε-δεν καπνίζουν μέσα στο αυτοκίνητο μου.Πόσο μάλλον να.... πληρώσω γιαυτή.Τις 17ρες με τη σπορ ανάρτηση θα σας έλεγα να την ξανασκεφτείτε εφόσον θα κυκλοφορείτε καθημερινά με το αυτοκίνητο σας.
Σπύρο όσον αφορα το Sport Button,σε έχουν ενημερώσει εαν πατώντας το παίρνεις εξτρα σπορ απόκριση και βάρος τιμονιού ή απλα οταν δεν ειναι ενεργοποιημένο τα προαναφερθέντα είναι πιο ήπια?
Ξέρει κανείς για το μπλοκέ ή οχι?
Κρουσ στο βασικό έχει γραμμοφωνο,ακόμα και η κεραία είναι ξτρα.
-
οffset
εγώ πάλι ως μηχανόβιος δεν την θεωρώ πεταμένα λεφτά εάν με πιάνεις τι εννοώ...
για αυτό και σκυλομετάνιωσα που στο τωρινό αμάξι μου δεν έβαλα.
-
ηλ. ηλιοροφη διπλη 1100ε
απο αυτα, μονο τα χειριστηρια στο τιμονι θα εβαζα.
ομως, το φουλ δερμα του πηγαινε πολυ, παρολο που γενικα εμενα δεν μου αρεσουν. -
ειναι πολλα τα λεφτα απλα για χειριστιρια στο τιμονι....
driver's car ειναι οχι ξαπλα car
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Σπύρο,απότι φαίνεται θέλεις ΟΛΑ τα κομφορ στο αυτοκίνητο σου,άρα καλώς θα πράξεις.Ποπολάρε,τπτ δεν αξίζει απο το τσιλι+ πλην των ξενον.Ελτέο θεωρώ την ηλιοροφή ως ενα απο τα πιο άχρηστα αξεσουάρ στο αυτοκίνητο-εννοείται δεν καπνίζω-δεν καπνίζουμε-δεν καπνίζουν μέσα στο αυτοκίνητο μου.Πόσο μάλλον να.... πληρώσω γιαυτή.Τις 17ρες με τη σπορ ανάρτηση θα σας έλεγα να την ξανασκεφτείτε εφόσον θα κυκλοφορείτε καθημερινά με το αυτοκίνητο σας.Σπύρο όσον αφορα το Sport Button,σε έχουν ενημερώσει εαν πατώντας το παίρνεις εξτρα σπορ απόκριση και βάρος τιμονιού ή απλα οταν δεν ειναι ενεργοποιημένο τα προαναφερθέντα είναι πιο ήπια?
Ξέρει κανείς για το μπλοκέ ή οχι?
Κρουσ στο βασικό έχει γραμμοφωνο,ακόμα και η κεραία είναι ξτρα.
δεν ξερω ακομη αν θα το παρω και τι ακριβως θα βαλω επανω, απλα ρωτησα μερικες τιμες για να εχω μια ιδεα.
για το ποσο σκληρη ειναι η σπορ αναρτηση θα σας πω το Σαββατο που θα το οδηγησω.
για το sport button δεν ξερω περισσοτερα, υποθετω ομως οτι παει σε πιο 'hard core mode' απο τα μοντελα που δεν το εχουν.
-
ειναι πολλα τα λεφτα απλα για χειριστιρια στο τιμονι....driver's car ειναι οχι ξαπλα car
δεν ειναι και τοσα πολλα βρε.
αλλωστε το αμαξι αν το παρω θα χρησιμοποιειται καθημερινα οποτε θελω να εχει καποιες ανεσεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
οffsetεγώ πάλι ως μηχανόβιος δεν την θεωρώ πεταμένα λεφτά εάν με πιάνεις τι εννοώ...
οι ηλιοροφες που εχει ειναι μεν εντυπωσιακες, αλλα εχουν μονο ενα δικτυ για σκιαση, οποτε δε θελω ποσο θα βολευει το καλοκαιρι. Δεν εχει ταπετσαρια να την κρυβει τελειως δηλαδη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
αλλά μάλλον θα κοστίζουν
http://www.mini.co.uk/UK/html/model_ran ... ior_2.html
αυτά
περισσότερα δεν ξέρω
-
φαινονται τρομερα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οffset
οι ηλιοροφες που εχει ειναι μεν εντυπωσιακες, αλλα εχουν μονο ενα δικτυ για σκιαση, οποτε δε θελω ποσο θα βολευει το καλοκαιρι. Δεν εχει ταπετσαρια να την κρυβει τελειως δηλαδη.
Ως μηχανόβιος θα έπαιρνα ενα Ζ1000 στη θέση σου και δε θα πετούσα τα λεφτά στην ηλιοροφη-αν με πιάνεις τι εννοω
Οσον αφορά το οτι δεν έχει συρόμενη μοκέτα αλλα μόνο 2 δίχτυα,είναι επίσης αρνητικο.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
οffset
Ως μηχανόβιος θα έπαιρνα ενα Ζ1000 στη θέση σου και δε θα πετούσα τα λεφτά στην ηλιοροφη-αν με πιάνεις τι εννοω
Οσον αφορά το οτι δεν έχει συρόμενη μοκέτα αλλα μόνο 2 δίχτυα,είναι επίσης αρνητικο.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αλλά μάλλον θα κοστίζουνΑπό το works ή από το GP? Επειδή εμένα δεν θυμάμαι να μου είπανε για buckets..
http://www.mini.co.uk/UK/html/model_ran ... ior_2.html
αυτά
περισσότερα δεν ξέρωΜπαινου και σαν στανταρ τωρα ποια αλλα με τιμη γυρω στα 800 το ενα απο οτι ειχα διαβασει (στο miniclub αν δεν κανω λαθος) και φυσικα ειναι δερματινα-θερμαινομενα κατ επιλογη.
Πανω στην τρελα μου πανω στην αλητεια μου..(ΜΙΝΙ COOPER S)