-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Νομίζω πως βγήκε το La Vie en Rose. Καθηλωτική η ερμηνεία της Κοτιγιάρ.αυτό παίζεται στους κινηματογράφους?
είναι καλή ταινία? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Νομίζω πως βγήκε το La Vie en Rose. Καθηλωτική η ερμηνεία της Κοτιγιάρ.
αυτό παίζεται στους κινηματογράφους?
είναι καλή ταινία?Παιζοταν πέρσυ την άνοιξη. Πολύ καλή ταινία για την ζωή της Εντίθ Πιάφ. Η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας είναι ανατριχιαστική, όπως είπα και πιο πάνω.
Εσείς να πάτε να δείτε τον Ρατατούη, είπαμε!
-
είναι καλή ταινία?Παιζοταν πέρσυ την άνοιξη. Πολύ καλή ταινία για την ζωή της Εντίθ Πιάφ. Η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας είναι ανατριχιαστική, όπως είπα και πιο πάνω.
... και κουκλάρα
Το 'Cap ou pas cap' το είδες είπαμε; -
θα το είχα υπόψιν μου τον ρατατούλη, όμως το κομμάτι είναι 'too good to be lost', επομένως θα το αφήσω για την δεύτερη φορά!
ας πάνε όλα καλά... σκόρδα... μη με ματιάξετε...
'κομμάτι'= 1,75 σωματάρα, μακρύ μαλλί μαύρο ίσιο, γάμπούλες λεπτές, μμμ
-
Krusenstern
ήτοι Love me if you dare ; Όχι. Αλλά μπαίνει στα υπ' όψιν.PeterPan
καλααααααααά. Καλά να περάσετε. -
Krusenstern
ήτοι Love me if you dare ; Όχι. Αλλά μπαίνει στα υπ' όψιν.Ναι, 'αγάπα με αν τολμάς' στα ελληνικά. Must αν σου αρέσει η Κοτιγιάρ, αλλά το έργο είναι ωραίο έτσι κι αλλιώς. Καλό ευρωπαϊκό σινεμά, άλλο πράγμα
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
θα το είχα υπόψιν μου τον ρατατούλη, όμως το κομμάτι είναι 'too good to be lost', επομένως θα το αφήσω για την δεύτερη φορά!
ας πάνε όλα καλά... σκόρδα... μη με ματιάξετε...
'κομμάτι'= 1,75 σωματάρα, μακρύ μαλλί μαύρο ίσιο, γάμπούλες λεπτές, μμμ
Πήγαινε Ρατατούη λέμεε....
-
Πες τα γιατρέ μου, γιατί εμένα δεν μ' ακούει...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Krusenstern
ήτοι Love me if you dare ; Όχι. Αλλά μπαίνει στα υπ' όψιν.Ναι, 'αγάπα με αν τολμάς' στα ελληνικά. Must αν σου αρέσει η Κοτιγιάρ, αλλά το έργο είναι ωραίο έτσι κι αλλιώς. Καλό ευρωπαϊκό σινεμά, άλλο πράγμα
Kαι στα γαλλικά είναι Jeux d'enfants (παιχνίδια παιδιών) και όχι cap ou pas cap, που είναι το παιχνίδι που παιζουν μεσιε Κρουση
Χαρη να το δεις οπωσδήποτε!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Krusenstern
Kαι στα γαλλικά είναι Jeux d'enfants (παιχνίδια παιδιών) και όχι cap ou pas cap, που είναι το παιχνίδι που παιζουν μεσιε Κρουση
Χαρη να το δεις οπωσδήποτε!
Σιγουρα στο top3 των αγαπημενων ταινιων. Η Μαριον αλλο πραμα!!!
-
από εβδομάδα θα πάω τελικά... την πέτυχα σήμερα στον δρόμο κ είπε πως θα παει στα μερη της αυριο ως την αλλη εδομαδα. οπότε πάει για τώρα... γκαντεμιά.
-
ο ρατατούλης φταίει...
-
Είδα -επιτέλους- το Ghost Dog. Πολύ καλό, εξαιρετικός ο Φόρεστ, ωραία ατμόσφαιρα. Το πήρε το όσκαρ ο τύπος γι' αυτή την ερμηνεία ή όχι;
-
Από τις αγαπημένες μου ταινίες....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από τις αγαπημένες μου ταινίες....Εντύπωση μου έκανε και το soundtrack. Μαύρη μουσική, αλλά σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι ξεχωρίζει βιολί ανάμεσα στο μπάπα-μπούπα. Καλό
-
Είδα -επιτέλους- το Ghost Dog. Πολύ καλό, εξαιρετικός ο Φόρεστ, ωραία ατμόσφαιρα. Το πήρε το όσκαρ ο τύπος γι' αυτή την ερμηνεία ή όχι;
μπα για ενα αλλο που επαιζε εναν /political incorrect/νεγρο/political incorrect/ το πηρε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είδα -επιτέλους- το Ghost Dog. Πολύ καλό, εξαιρετικός ο Φόρεστ, ωραία ατμόσφαιρα. Το πήρε το όσκαρ ο τύπος γι' αυτή την ερμηνεία ή όχι;Όχι αλλά το πήρε για το Last King of Scotland
Tαινία το Ghost Dog το είχα δεί σε 2 συνεχόμενες προβολές στο Μακεδονικόν...Ταινιάρα -
μαυρος βασιλιας της σκωτιας ε?
-
To ost από τον RZA (wu tang clan) είναι από τα καλύτερα που χουν γραφτεί ποτέ.
Ταινιάρα η συγκεκριμένη για μένα, αν και σε πολύ κόσμο δεν αρέσει.
-
μαυρος βασιλιας της σκωτιας ε?
Μαυρο Χιουμορ!!!
Ασε θελει στοιχειωδεις ιστορικες γνωσεις για να μπεις στο νοημα.Μην την ψαχνεις
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]