-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμένα πάλι το V μου φάνηκε μια μέτρια, πολύ wannabe ταινία.
Θανάση καμία σχέση το καταπληκτικό V for Vendetta με το άθλιο Sin City...
έχεις 5' προθεσμία για να αναθεωρήσεις κ να ζητήσεις συγγνώμη
πρέπει να καταλάβουμε όλοι κάτι...το τι μας αρέσει διαφέρει από άτομο σε άτομο. Τρανό παράδειγμα που μου έβαλε μυαλό: φίλος και συνάδελφος μου όταν μιλάγαμε για ταινίες του είπα ότι σκοπεύω να δω το The departed (ο πληροφοριοδότης). Με πήρε από τα μούτρα...τι βαρετή μου έλεγε τι χάλια σενάριο...απογοητεύτηκα. Εκανα μία απόπειρα να την δω και έμεινα μαλάκας. Μου άρεσε πάρα πολύ, στο τοπ5 των τελευταίων 12 μηνών σίγουρα για μένα. Κοινώς περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Την έχω δεί. Νομίζω μία από τις καλύτερες αστυνομικές ταινίες που έχουν γυριστεί. Πολύ καλό σενάριο, καλοί ηθοποιοί από έναν εξαίρετο σκηνοθέτη.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
btw μια χαρά τα λέει ο φίλος σου.τι περιμένω από άνθρωπΑ που του αρέσει το Sin City...
-
Οχι ρε φουστη μου
Πρεπει να ομολογησω οτι συμφωνω και στα δυο με τον charmak -
Σήμερα στο Mega στις 23:30' 'Κ-Pax'.
Ο Κέβιν Σπέισι είναι εκπληκτικός και σε αυτή τη ταινία. -
επισης στην ετ-1 στις 12 μια ρουμανικη ταινια που δεν εχω ξαναδει αλλα διαβαζω οτι εχει βραβευτει.λεγεται occident - δυση
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ......
Τελευταία του σκηνή θα είναι η αναμενόμενη διεθνής παραγωγή 'EL GRECO' του Γιάννη Σμαραγδή.Τι κρίμα και τον είχα δεί στα γυρίσματα του El Greco καθώς τους έκανα τις διεθνείς μεταφορές απο την Ισπανία και τουμπαλίν, μια χαρά νεότατος άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια. Επειδή είμαι εξωτερικό, είπανε ποια ήταν η αιτία του θανάτου ?
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ......
Τελευταία του σκηνή θα είναι η αναμενόμενη διεθνής παραγωγή 'EL GRECO' του Γιάννη Σμαραγδή.Τι κρίμα και τον είχα δεί στα γυρίσματα του El Greco καθώς τους έκανα τις διεθνείς μεταφορές απο την Ισπανία και τουμπαλίν, μια χαρά νεότατος άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια. Επειδή είμαι εξωτερικό, είπανε ποια ήταν η αιτία του θανάτου ?
Είχε καρκίνο του προστάτη από χρόνια...
-
Ναι αλλά η αιτία θανάτου, τουλάχιστον αυτή που δόθηκε στη δημοσιότητα, ήταν λοίμωξη του αναπνευστικού.
Όπως και να έχει το θέμα ένας πολύ καλό και αγαπητός ηθοποιός έφυγε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι αλλά η αιτία θανάτου, τουλάχιστον αυτή που δόθηκε στη δημοσιότητα, ήταν λοίμωξη του αναπνευστικού.Όπως και να έχει το θέμα ένας πολύ καλό και αγαπητός ηθοποιός έφυγε.
Ναι μεν αλλά ο καρκίνος βρίσκεται πίσω από αυτά. Δηλ :
Οι καρκινοπαθείς βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης λοιμώξεων, επειδή ο καρκίνος και η πιθανή χημειοθεραπεία επηρεάζουν αρνητικά το αμυντικό - ανοσοποιητικό σύστημα, που προστατεύει τον οργανισμό από τις λοιμώξεις, για 2 λόγους που δρουν προσθετικά :
- Οι βλεννογόνοι βλάπτονται από τη χημειοθεραπεία και την ακτινοβολία και καθώς μαζί με το δέρμα αποτελόυν την 1η γραμμή άμυνας του οργανισμού ενάντια στις λοιμώξεις έχουμε εύκολη εισαγωγή παθογόνων οργανισμών.
- Τα λευκά αιμοσφαίρια ως γνωστόν συμβάλλουν στην άμυνα του οργανισμού μας οπότε όσο μικρότερος είναι ο αριθμός των λευκών, τόσο αυξάνεται ο κίνδυνος εμφάνισης λοιμώξεων. Ο αριθμός όμως των λευκοκυττάρων σε καρκινοπαθείς μπορεί να είναι σημαντικά μικρότερος του φυσιολογικού και εξαιτίας της νόσου και εξαιτίας της χημειοθεραπείας ή της ακτινοθεραπείας.
-
Ο Φωτεινός Παντογνώστης!
-
νομικός αλλά και ντοκτόρ...
-
σημερα ειδα το
'Με την ψυχη στο στομα' -
μόλις είδα τοBridge to Terabithia
μέτριο...
εντελώς μέτριο... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
σημερα ειδα το
'Με την ψυχη στο στομα'η καλυτερη ελληνικη ταινια τα τελευταια χρονια
-
Από το τρέιλερ που είδα (που υποτίθεται είναι οι καλύτερες σκηνές τις ταινίας) δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.
Ο φωτισμός χάλια, υποτίθεται και εδώ ότι είναι κουλτουριάρικος, οι ηθοποιοί κάπως… χμ… ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Και από ότι κατάλαβα, το σενάριο δεν έχει να πει και πολλά.
Όσοι το έχετε δει για πείτε την γνώμη σας, με καμία ανατριχιαστική λεπτομερειακή ανάλυση.
Με ενδιαφέρει.
-
Ειδα αυτη την εβδομαδα:
Smokin' Aces 7/10 - Kαλη αστυνομικη-χαοτική περιπετειούλα
Ocean's 13 8/10 - Μου αρεσε περισσοτερο απο τις 2 πρωτες. Hollywood, αστερια, στυλατη και ετσι..
Thank You For Smoking 8/10 - Πολυ εξυπνη ταινια και ατακες, αδυναμο τελος -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Smokin' Aces 7/10 - Kαλη αστυνομικη-χαοτική περιπετειούλα
Το ειδα +εγω και μου αρεσε... (παροτι εκανε λιγο 'κοιλια')
Ακομα:
Apocalypto: Πολυ καλο μου φανηκε. (σε κραταει σε εγρηγορση)
Deja vu: Oλιγον τι μλκια! (ειπαμε υπερβολη, αλλα το εχεσαν)
-
goal 2
μ'άρεσε
8/10 θα την έβαζα κ περίπου ισάξια με την πρώτη
(έχει κ 3... ) -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
....
Thank You For Smoking 8/10 - Πολυ εξυπνη ταινια και ατακες, αδυναμο τελοςΈτσι ακριβώς, ενώ σε προδιαθέτει διαφορετικά
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
....
Thank You For Smoking 8/10 - Πολυ εξυπνη ταινια και ατακες, αδυναμο τελοςΈτσι ακριβώς, ενώ σε προδιαθέτει διαφορετικά
+1
Εξαιρετική σάτιρα, και πάρα πολύ ισορροπημένη.
Το τέλος δεν είναι απαραίτητα κακό. Είναι όμως 'αμερικανιά'.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]