-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Mόλις επέστρεψα από το 'Οι ζωές των άλλων'...
Ταινιάρα,χωρίς περιστροφές και συζητήσεις!Μπράβο σε όσους την πρότειναν!
Αυτό που σκεφτόμουν βγαίνοντας είναι αυτή η δυνατότητα των Γερμανών να κάνουν εκπληκτικές ταινίες κατά καιρούς...'Το υποβρύχιο','Το πείραμα','Gooodbye Lenin',η συγκλονιστική 'Πτώση',και τώρα αυτό!
έχουν τον τρόπο τους,και πιστεύω ότι πηγάζει μέσα από τα ίδια τα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν κατά την ιστορική πορεία τους...
Νίκο, του το έλεγα του Προέδρου και δεν με πίστευε
Φοβερή ταινία !
Πολύ παρέα κάνετε...
-
The prestige. Επιτελους το είδα!!
Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τον τελευταιο καιρό!! Σιγουρα άξιζει!!
Eπίσης μεταξυ των πολλών DVD που ειδα τον τελευταίο καιρό είδα και το Take the lead (στα ελληνικά νομίζω 'Νιώσε τον ρυθμό' ) με τον Antonio Banderas το οποίο μου άφησε μια πολυ καλή εντυπωση!!!
-
Eίδα το Eννέα Ζωές του Rodrigo Garcia.
http://www.imdb.com/title/tt0420015/Oι ζωές 9 διαφορετικών γυναικών, με μια ελαφρά αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Είναι 9 μικρές, ξεχωριστές ιστορίες.
Κάποιες απ' αυτές είναι πολύ ενδιαφέρουσες και με πολύ καλές ερμηνείες (αν και άγνωστες πρωταγωνίστριες) ενώ κάποιες άλλες είναι μέτριες και βαρετές. Ευτυχώς υπερτερούν οι πρώτες! Για dvd, καλό είναι!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eίδα το Eννέα Ζωές του Rodrigo Garcia.
http://www.imdb.com/title/tt0420015/Oι ζωές 9 διαφορετικών γυναικών, με μια ελαφρά αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Είναι 9 μικρές, ξεχωριστές ιστορίες.
Κάποιες απ' αυτές είναι πολύ ενδιαφέρουσες και με πολύ καλές ερμηνείες (αν και άγνωστες πρωταγωνίστριες) ενώ κάποιες άλλες είναι μέτριες και βαρετές. Ευτυχώς υπερτερούν οι πρώτες! Για dvd, καλό είναι!
+1!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
The prestige. Επιτελους το είδα!!Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τον τελευταιο καιρό!! Σιγουρα άξιζει!!
Ε άντε, να γίνω κι εγώ λίγο αντιπαθητικός!!!
-10 λοιπόν!
Εγώ το Prestige το βρήκα απίθανη μαλακία! Ειδικότερα με χάλασε αφάνταστα το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε ένα πραγματικό πρόσωπο (N. Tesla) για να κατασκευαστεί αυτή η ΗΛΙΘΙΑ μηχανή, η οποία μάλιστα, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ εκτός τόπου, χρόνου και οτιδήποτε άλλο!
Δεν λέω, είχε πολύ καλές ερμηνείες και σκηνοθεσία αλλά σαν σενάριο ήταν πραγματική μαλακία! Ξενέρωσα αφάνταστα!
Α, επίσης αντιπαθώ απίστευτα αυτή τη Johanson, οπότε όπου παίζει πάω προκατειλημμένος! Αλλά το συγκεκριμένο ΔΕΝ θα μου άρεσε ούτως ή άλλως.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ε άντε, να γίνω κι εγώ λίγο αντιπαθητικός!!!Eνταξει φτανει τόσο. Μην το παρακανουμε!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
The prestige. Επιτελους το είδα!!Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τον τελευταιο καιρό!! Σιγουρα άξιζει!!
Eπίσης μεταξυ των πολλών DVD που ειδα τον τελευταίο καιρό είδα και το Take the lead (στα ελληνικά νομίζω 'Νιώσε τον ρυθμό' ) με τον Antonio Banderas το οποίο μου άφησε μια πολυ καλή εντυπωση!!!
Περιέργως τα είδα κι εγώ αυτά τα δύο αρχές του μήνα!
Ωραίο το Prestige (τον David Bowie ως Νίκολα Τέσλα πάντως δεν τον κατάλαβα!) και 'χαλαρωτικό' το άλλο (με μερικές πολύ καλές φάσεις - όπως το τανγκό με την ξανθιά και το άλλο με τους δύο στο τέλος)...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ε άντε, να γίνω κι εγώ λίγο αντιπαθητικός!!!
Eνταξει φτανει τόσο. Μην το παρακανουμε!
Μπορώ και παραπάνω, μη με προκαλείς!!!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Με αντιγραφεις λιγακι?
Μπορώ και παραπάνω, μη με προκαλείς!!!
Ι have no doubt!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Με αντιγραφεις λιγακι?
M' έπιασες!...
Θυμάσαι ένα κουνούπι που σε τσίμπησε στον ύπνο σου πριν από 2 βδομάδες? Δεν ήταν κουνούπι, αλλά ρομπότ. Σου έβαλε μέσα κάτι που θα μου πάρει αρκετή ώρα να σου εξηγήσω τι ακριβώς κάνει, αλλά βασικά εκεί οφείλονται τα παράσιτα που ακούς όταν πλησιάζεις σε ηχείο....
-
Προτείνεται.Ειδικά στους ρομαντικούς...
Αχ Sandra...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αχ Sandra...Εϊ, ψιτ, παλικάρι; Είσαι σε λάθος thread. Εδώ μιλάμε για τις ταινίες, όχι για τις ηθοποιούς.
-
Ειναι ηθοποιος η Σαντρα Μπουλοκ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειναι ηθοποιος η Σαντρα Μπουλοκ;(Είσαι ωραίοοοοοος)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αχ Sandra...
Εϊ, ψιτ, παλικάρι; Είσαι σε λάθος thread. Εδώ μιλάμε για τις ταινίες, όχι για τις ηθοποιούς.
Ναι ρε συ αλλα δεν εχω να τη σκεφτομαι από χτες το βραδυ που την ειδα.. Καθε φορά που βλέπω ταινία της αυτό παθαίνω..
-
Μαντέψτε ποιός κέρδισε τη σφαίρα για Best Performance by an Actor in a Motion Picture - Musical or Comedy.
-
Άλλη μια άποψη για το '300':
http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_ar ... 007_178471
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Χρυσές ΣφαίρεςΜαντέψτε ποιός κέρδισε τη σφαίρα για Best Performance by an Actor in a Motion Picture - Musical or Comedy.
Great success! I like.
-
Χτες ειδα Πιο παραξενο κ απ'το παρα3ενο (stranger than fiction). Πολυ καλη! Τη συνιστω ανεπιφυλακτα. Εχει αρκετη δοση καλου χιουμορ (αυτο το λενε συνη8ως αυτοι που γελουν μονοι τους στην αι8ουσα με το αγγλικο χιουμορ ).
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
The Lake HouseΠροτείνεται.Ειδικά στους ρομαντικούς...
Αχ Sandra...
Πολυ καλη! Η ταινια..
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]