-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πέρα από τη γνώμη του Κούκου την οποία πρώτον δεν καταλαβα και δευτερον ετσι κι αλλιως δεν εμπιστεύομαι, το άρωμα το είδε κανένας άλλος??
Αν ναι ας εκφέρει γνώμη γιατι λέω να πάω να το δω εντός της εβδομάδας!
Όταν τελείωσε το έργο, γυναικεία φωνή ηκούσθη: 'Μαλακίαααααααααα!'
Επιβεβαιώνω
Το μόνο καλό που είχε το έργο ήταν ότι οξύνθηκε η όσφρηση μου
.... με οδήγησε απευθείας σε steakhouse -
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Δεν πειραζει. Το πολυ-πολυ να πηγαιναμε σε καμια ταβερνα μετα!ts ts ts, tres banal!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειδα χθες το 'βαβελ'....αυτος ο τυπος κανει καλες ταινιες..το '21 γραμμαρια' δεν ηταν ξεσπασμα...
Να δεις το ΄΄χαμένες αγάπες΄΄ (amores perros) που ανοίγει την τριλογία. 1000 φορές ανώτερο
Άσχετο. Καμιά κριτική της ταινίας ΄΄το άρωμα΄΄ σε σχέση με το βιβλίο;
-
Είδα χθες το 'The Prestige'. Ενδιαφέρουσα ταινία που δεν έκανε κοιλιά σε κανένα σημείο της (παρόλα τα 128 λεπτά της).
Υ.Γ.: Κάποια από τα λεγόμενα του Tesla κρύβουν 'πικρές' αλήθειες.
-
Είδα χθες πρώτη φορά το Dogville με Νικόλ Κίντμαν στην ΕΤ1. Είχα ακούσει διφορούμενες κριτικές. Το βρήκα συγκλονιστικό. Γνώμες;
-
Είδα χθες πρώτη φορά το Dogville με Νικόλ Κίντμαν στην ΕΤ1. Είχα ακούσει διφορούμενες κριτικές. Το βρήκα συγκλονιστικό. Γνώμες;Εμένα μου χε αρέσει πολύ η όλη σύλληψη αν και το έργο έκανε μια τεράααστια κοιλιά κάποι στη μέση.
Μετά ήρθε ο tsilis με την παρατήρηση ότι ήταν 'επιτηδευμένα διαφορετικό' (ή κάπως έτσι) και με γείωσε!
-
ειδα (οταν ημουν μαντσεστερ αλλα τωρα το θυμηθηκα) το holiday..
μεγαλη μπουρδα κ φιναλε 'πιο αμερικανια δε γινεται'
ο λογος που το ειδαμε ειναι οτι ηθελε η αδερφη μου να δουμε καποιο χριστουγεννιατικο ομως το χασαμε και προτεινα εγω να δουμε αυτο επειδη επαιζε η cameron diaz και αρχιζε εκεινη την ωρα...
τεσπα, μηδεν... -
Είδα χθες πρώτη φορά το Dogville με Νικόλ Κίντμαν στην ΕΤ1. Είχα ακούσει διφορούμενες κριτικές. Το βρήκα συγκλονιστικό. Γνώμες;Stin arxi mou eixe aresei, meta ekane koilia kai arxisa na to theoro siglonistika vareto to telos omos itan poli kalo. Teliko simperasma poli kali tainia an itan kai liiiigo pio mikri se diarkeia tha itan apsogi.
-
Είδα χθες πρώτη φορά το Dogville με Νικόλ Κίντμαν στην ΕΤ1. Είχα ακούσει διφορούμενες κριτικές. Το βρήκα συγκλονιστικό. Γνώμες;Εντυπωσεις:
Σαν να βλεπεις επιθεοριση απο το 'δελφιναριο' στον Αντ1 το καλοκαιρι....
Αρα σαν ιδεα.... Για Αλλη μια φορα... Ειμαστε αιωνες μπροστα....
Απο την αλλη.... Μου αρεσε.
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι γιατι η Κιντμαν ειχε δεμενο εναν τροχο στο λαιμο της.... -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
και η 'κομματαρα' των c real,καμμια σχεση με το Pistolero του Juno reactorΗ τραγουδιστρια των creal καμμια σχεση με τον ορισμο του ΘΗΛΥΚΟΥ;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν πειραζει. Το πολυ-πολυ να πηγαιναμε σε καμια ταβερνα μετα!
ts ts ts, tres banal!!
Σε αυτο το φορουμ που εμπλεξες ειμαστε ολοι απλοι, καθημερινοι ανθρωποι με ιδιαιτερο γουστο στο φαγητο! Δυστυχως θα πρεπει να το υποστεις αυτο!
-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
ts ts ts, tres banal!!
Σε αυτο το φορουμ που εμπλεξες ειμαστε ολοι απλοι, καθημερινοι ανθρωποι με ιδιαιτερο γουστο στο φαγητο! Δυστυχως θα πρεπει να το υποστεις αυτο!
Ετσι ετσι....
-
Να τος ο απλός, καθημερινός άνθρωπος! Ταυτίστηκε!
Τέλος πάντων, ποια ρημαδοταινία να δω τώρα που μου καταστρεψατε την επιθυμία να δω το Αρωμα? Το prestige ίσως...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Να τος ο απλός, καθημερινός άνθρωπος! Ταυτίστηκε!Τέλος πάντων, ποια ρημαδοταινία να δω τώρα που μου καταστρεψατε την επιθυμία να δω το Αρωμα? Το prestige ίσως...
Κατά τον Τρούλη, να πας να δεις τον Πληροφοριοδότη.
Αλλοιώς, το Prestige...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κατά τον Τρούλη, να πας να δεις τον Πληροφοριοδότη.Αλλοιώς, το Prestige...
Απλέ καθημερινε άνθρωπε με ιδιαιτερο (πολυ ιδιαιτερο όμως ) γούστο στο φαγητό, τον πληροφοριοδότη τον εχω δει εδώ και καιρό!
Δια της ατόπου πάμε στο prestige..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τέλος πάντων, ποια ρημαδοταινία να δω τώρα που μου καταστρεψατε την επιθυμία να δω το Αρωμα? Το prestige ίσως...
Σίγουρα, οχι 'ίσως'....Εχει κάποια κενα (μικρά) σαν σενάριο, αλλα είναι αρκετά απρόβλεπτη....(άσχετα που εγω την ψιλιάστηκα νωρίς κι έκανα χαλάστρα στους άλλους που μ΄ αρχίσανε στα ).
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ts ts ts, tres banal!!
Ετσι ετσι....
Ωραίο το φαγητό... αλλά λόγω των ημερών , έχουμε μπουχτίσει
Ασχετο : Καμιά εκδρομή θα οργανώσουμε ?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το prestige ίσως...Πάντως το Memento του ίδιου σκηνοθέτη ήταν πολύ καλό!
Εδώ λέει πολύ καλά λογάκια:
http://www.movieworld.gr/cinema/plateia ... asp?ID=883Παίζει και η Σκάρλετ!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κατά τον Τρούλη, να πας να δεις τον Πληροφοριοδότη.
Αλλοιώς, το Prestige...
Απλέ καθημερινε άνθρωπε με ιδιαιτερο (πολυ ιδιαιτερο όμως ) γούστο στο φαγητό, τον πληροφοριοδότη τον εχω δει εδώ και καιρό!
Δια της ατόπου πάμε στο prestige..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Παίζει και η Σκάρλετ!
Είναι καλή ηθοποιός;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]