-
δυστυχως δε τρωγεται με τιποτα... ουτε ομορφο εσωτερικο, ουτε πισινος να βλεπεται, ουτε κινητηρας δυνατος... κριμα.
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
δυστυχως δε τρωγεται με τιποτα... ουτε ομορφο εσωτερικο, ουτε πισινος να βλεπεται, ουτε κινητηρας δυνατος... κριμα.εσύ κοίταγες να το πάρεις κιόλας
-
πραγματικα αυτα τα σεατ δεν τα συμπαθισα ποτε.
απο την φιατ πηγαν στη vw.
απο γουρνα σε γουρνα που λεει και ο παπατσακαλος. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
πραγματικα αυτα τα σεατ δεν τα συμπαθισα ποτε.
απο την φιατ πηγαν στη vw.
απο γουρνα σε γουρνα που λεει και ο παπατσακαλος.γιατί? τεχνολογικά και σε οδική συμπεριφορά μια χαρά είναι
σχεδιαστικά τα κάναν μπ@#λο
από τότε που σταματήσαν τα αντιγράφουν τις άλφα πάνε κατα διαόλου. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
δυστυχως δε τρωγεται με τιποτα... ουτε ομορφο εσωτερικο, ουτε πισινος να βλεπεται, ουτε κινητηρας δυνατος... κριμα.
εσύ κοίταγες να το πάρεις κιόλας
ναι γιατι μου αρεσει η σεατ γενικα αλλα και το παλιο ιμπιζα και ελεγα να παραμεινω εκει, αλλα δε μου κατεβανε με τιποτα τελικα. με την εκπτωση η τιμη ηταν πολυ καλη, το μουτρο του μου αρεσε αρκετα αλλα στα υπολοιπα χανει.
-
να και ενα ενδιαφερον ιμπιζα που θα βγει αποτι λεει εδω..
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /91237.asp
-
http://www.autoblog.com/2009/05/08/seat ... barcelona/
-
Αντί να ασχοληθούν με την ουσία ... καγκουρευουν εργοστασιακά το Ibiza για να χτυπήσουν τον after market ανταγωνισμό μου φαίνεται.
-
Εμένα που είμαι και Σεατάκιας, μου αρέσει. Και το όνομα έξυπνο. Κινητήρα θα έχει, δεν θα δείχνει τόσο ξενέρωτο όσο το απλό 5θυρο π.χ. οπότε είναι κέρδος!
-
Κι εμενα μ'αρεσει
Αμαν ρε συντηρητικουρες, μη δειτε κατι λιγο μοντερνο και διαφορετικο, αμεσως να το απορριψετε
Γενικα στο ibiza χρειαζονται πρωτα απ'ολα οι TSi. Και βλεπουμε. Αλλιως, δυσκολο να μην προτιμησεις ενα fiesta IMO. Το Leon μετα το αναβαθμισμενο εσωτερικο (γιατι το παλιο ηταν ολιγον omg ) ειναι μια χαρα. Το Altea παντα μου αρεσε .
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
... Γενικα στο ibiza χρειαζονται πρωτα απ'ολα οι TSi. Και βλεπουμε. Αλλιως, δυσκολο να μην προτιμησεις ενα fiesta IMO ...Αυτό ακριβώς.
Ας βάλουν τους Tsi στις βασικές εκδόσεις και μετά βγάζουν και τους κράχτες.
Παρόλο που αισθητικά το Ibiza μ' αρέσει περισσότερο απο το Fiesta συμφωνώ ότι το Ford ακόμα και στην βασική 1,4 είναι καλύτερη επιλογή. -
εγω δεν μπορω να καταλαβω ποιος edit [mod drdino] δημιουργησε αυτοι το σημα
Πρόσεχε πως αναφέρεσαι σε άλλους σε παρακαλώ. [mod drdino]
-
Το dsg αντέχει μέχρι 250nm ροπή. Υπάρχουν ειδικά προγράμματα για dsg αλλα μην περιμένεις πολλά.
-
-
Με γεια σου! Τελικά μόνο με 7άρι DSG βγαίνει το FR;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με γεια σου! Τελικά μόνο με 7άρι DSG βγαίνει το FR;Μόνο με 7άρι DSG και αυτό και το cupra.
-
Ο χρήστης vtxracer έγραψε:
Και μερικές φωτο απο το δικό μου:vtxracer καλορίζικο. Πες μας εντυπώσεις.. και πριν και μετά το στρώσιμο.
-
Ευχαριστώ.
To παραλαμβάνω σε δυο μέρες. Περιμένω να βγουν οι πινακίδες. Προς το παρον είναι στην αντιπροσωπεία. Θα ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες και απο το εσωτερικό. -
Και βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=AUib4mDt6a0
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Eιδατε τις τιμες των Cupra και FR?17250 το FR και 19750 το Cupra , τα οποια εχουν standar το DSG 7 σχεσεων
Η εταιρεια δινει 7.2 και 7.7 για το 0-100 στα Cupra και FR αντιστοιχα .Η Seat σπερνει τρομο στον ανταγωνισμο
το bocanegra πόσο θα πάει?
Seat Ibiza 2008