-
-
Respect!
Και μια και αναφέρθηκαν Χριστουγεννιάτικα καγκουροστολίσματα, να σας ενημερώσω ότι το πανελλήνιο πρωτάθλημα το κατέχει επί σειρά ετών σπίτι στην είσοδο της Άνω Σουβάλας (Πολύδροσο) Παρνασσού. Κάθε φορά που περνάω από εκεί νομίζω ότι το τσίρκο Medrano ήρθε στην εξοχή.
-
φέτος φρόντισε να μας εημερώσεις σχετικά...
-
Σε ολους αυτους τους τυπους το ρολοι της δεη πρεπει να γυρναει σαν ανεμιστήρας!!!
-
-
που τα είδατε;;;;; 11 Νοεμβρίου έχουμε ακόμα!!!!Για να έρθουν πρέπει να πληρωθούμε τέλος Νοεμβρίου , να πάρουμε το δώρο 15 Δεκεμβρίου και να ξαναπληρωθούμε πριν τα Χριστούγεννα!
ΑΡΑ: είμαστε 3 πληρωμές ΠΙΣΩ!!!!!!
Ας γίνουν πρώτα αυτά....... και ήρθαν!!!!!!! -
α ναι..κάποιοι παίρνουν δώρο...ενώ εμαίς με τα μπλοκάκια λος πούλος...
-
Δεν πειράζει, εσύ πληρώνεις δώρο στους άλλους και είναι το ίδιο (καταλαβαίνεις τις γιορτές).
-
Καλές γιορτές καρντάσια
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
α ναι..κάποιοι παίρνουν δώρο...ενώ εμαίς με τα μπλοκάκια λος πούλος...Ελα και μη κλαίγεστε........... έβγαλα μια άδεια πριν 5 χρόνια και έδωσα στον ξάδελφο μου και συνάδελφός σου 1.500.000 δρχ για καμιά 10 αριά χαρτάκια που εκτύπωσε από τον υπολογιστή του (σχέδια), την επίβλεψη την έκανα εγώ!!!!!!
-
Ένας γείτονας ήδη έβαλε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση...
-
είναι η ανάγκη να ξεφύγεις από την βασανιστική ρουτίνα της καθημερινότητας...τα Χριστούγεννα είναι πολύ ατμοσφαιρική και όμορφη γιορτή! (Θα μπορούσε να ναι κ αλλιώς; Γιορτάζουμε την γέννηση του Ιησού.)
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Ένας γείτονας ήδη έβαλε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είναι η ανάγκη να ξεφύγεις από την βασανιστική ρουτίνα της καθημερινότητας...τα Χριστούγεννα είναι πολύ ατμοσφαιρική και όμορφη γιορτή! (Θα μπορούσε να ναι κ αλλιώς; Γιορτάζουμε την γέννηση του Ιησού.)Θα μπορούσαμε να γιορτάζουμε και τα ναρκωτικά.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
είναι η ανάγκη να ξεφύγεις από την βασανιστική ρουτίνα της καθημερινότητας...τα Χριστούγεννα είναι πολύ ατμοσφαιρική και όμορφη γιορτή! (Θα μπορούσε να ναι κ αλλιώς; Γιορτάζουμε την γέννηση του Ιησού.)
Θα μπορούσαμε να γιορτάζουμε και τα ναρκωτικά.
ή τα χριστουγεννα παιρνοντας ναρκωτικα
-
Εγώ θα προτείνω να γιορτάζεται η γέννηση του koutsan : δεν θα αλλάξει και τίποτα 24 Δεκεμβρίου γεννήθηκα και είμαι σαφώς σημαντικότερος από το άλλο μόμολο, είμαι τουλάχιστον προϊόν ενός τρελού γ@μ ..ιού
Σε περίπτωση που η πρότασή μου δε γίνει δεκτή σαφώς και θα προτιμήσω τα ναρκωτικά
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εγώ θα προτείνω να γιορτάζεται η γέννηση του koutsan : δεν θα αλλάξει και τίποτα 24 Δεκεμβρίου γεννήθηκα και είμαι σαφώς σημαντικότερος από το άλλο μόμολο, είμαι τουλάχιστον προϊόν ενός τρελού γ@μ ..ιού
Σε περίπτωση που η πρότασή μου δε γίνει δεκτή σαφώς και θα προτιμήσω τα ναρκωτικά
Συγγνώμη, αλλά αν είναι να κρατήσουμε τη γιορτή μες το δεκέμβρη, θα προτιμήσω τις 23 που έχει γενέθλια μια φίλη μου και είναι σαφώς ωραιότερη από σένα (δεν σ' έχω δει, αλλά φαντάζομαι θα σαι πιο τριχωτός).
-
Οκ ακριβώς το ίδιο...whatever
-
Οδηγειτε προσεκτικα ολοι εσεις οι καραβλαχοι που θα φυγετε για τα χωρια σας,μην εχουμε παλι θυματα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είναι η ανάγκη να ξεφύγεις από την βασανιστική ρουτίνα της καθημερινότητας...τα Χριστούγεννα είναι πολύ ατμοσφαιρική και όμορφη γιορτή! (Θα μπορούσε να ναι κ αλλιώς; Γιορτάζουμε την γέννηση του Ιησού.)Tην άδεια και το δώρο γιορτάζουμε πρώτα και μετά την γέννηση του Ιησού.
ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!