-
Ο εξατμισάς λέει ανοησίες... Τσέκαρε οπωσδήποτε αν είναι τοποθετημένο σωστά το φίλτρο καμπίνας. Μου έχει συμβεί να μην το έχει βάλει σωστά ο τεχνικός και να έρχονται διαρκώς μυρωδιές στην καμπίνα...
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακόμα και χωρίς φίλτρο δεν θα έπρεπε να μυρίζει τίποτα.
-
Ναι συμφωνώ, καμμένοι πλαστικό δεν θα έπρεπε να μυρίζει... Αλλά με λάθος τοποθετημένο φίλτρο οι υπόλοιπες μυρωδιές, καυσαέρια του περιβάλλοντος κλπ έρχονται στην καμπίνα ανεμπόδιστες.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πείτε μου ότι δεν απαντάτε σε ερώτημα που έγινε πριν 10 χρόνια!!!!!!!!!!!!!
-
Οχι και οι 2..μονο ο ρενο ειναι εκτος χρονικου θεματος
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Πείτε μου ότι δεν απαντάτε σε ερώτημα που έγινε πριν 10 χρόνια!!!!!!!!!!!!!Ρε συ adensa μα για τόσο γκάου μας έχεις; χθές πόσταρε το κοπέλι και έχει την απορία.
Ποιος είναι πάλι ο ρενό; Ο ξάδερφος του σιντροέν;
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Ρε συ adensa μα για τόσο γκάου μας έχεις; χθές πόσταρε το κοπέλι και έχει την απορία.
Αυτός είναι!
-
Ρε συ adensa μα για τόσο γκάου μας έχεις; χθές πόσταρε το κοπέλι και έχει την απορία.
Δεν σε ξέρω αρκετά για να πω.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Και εσύ όμως δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι ...
Σε αυτό το ερώτημα απαντούν : viewtopic.php?p=3146544#p3146544Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και εσύ όμως δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι ...
Σε αυτό το ερώτημα απαντούν : viewtopic.php?p=3146544#p3146544Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Aυτή η απάντηση viewtopic.php?p=3146544#p3146547 βλέπεις να προκύπτει απο το ερώτημα που λες;
Δεν ειρωνεύομαι καθώς απάντησα ειλικρινά,δεν τον γνωρίζω αρκετά για να εκφέρω γνώμη αν είναι γκάου -
Αdensa για μαζεψου λιγο. Τα 'δεν σε ξερω αρκετα για να πω' και τετοιου ειδους νιαουρίσματα, πες τα σε κανεναν αλλον που τα ακουει για πρωτη φορα και θα του φανουν εξυπνα, μην ακουσεις τιποτα απολυτίκια απογευματιάτικα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Αdensa για μαζεψου λιγο. Τα 'δεν σε ξερω αρκετα για να πω' και τετοιου ειδους νιαουρίσματα, πες τα σε κανεναν αλλον που τα ακουει για πρωτη φορα και θα του φανουν εξυπνα, μην ακουσεις τιποτα απολυτίκια απογευματιάτικα.Αριστερός ή δεξιός ψάλτης;
Ή απλά αυτόκλητος απεργοσπάστης δικηγόρος;
Εκτός και αν είδες φως και μπήκες για να με απειλήσεις.Να ξέρω αν θα πρέπει να φοβηθώ -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Λοιπόν. Αυτά εγώ δε τα σηκώνω. Σε περιμένω στην ανατολή του ηλίου στη κορυφή της Πάρνηθας. Βάστα μαχαίρι, σπαθί, ακόντιο ή ότι άλλο επιθυμείς. Υλικά με πυρίτιδα απαγορεύονται (πχ πιστόλι). Θα γυρίσουμε το highlander 7.
-
Λοιπόν. Αυτά εγώ δε τα σηκώνω. Σε περιμένω στην ανατολή του ηλίου στη κορυφή της Πάρνηθας. Βάστα μαχαίρι, σπαθί, ακόντιο ή ότι άλλο επιθυμείς. Υλικά με πυρίτιδα απαγορεύονται (πχ πιστόλι). Θα γυρίσουμε το highlander 7.
Μακερώσω!!!!
-
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
Οχι και οι 2..μονο ο ρενο ειναι εκτος χρονικου θεματοςΠοιος είναι πάλι ο ρενό; Ο ξάδερφος του σιντροέν;[/quote]
Πρεπει να σου πω δλδ?δε βλεπεις φωτο στο αβαταρ?ήδεν εχεις την ιμανοτητα να ξεχωρισεις την μαρκα?εχουν πολλα σημα μουni? -
Αν το ήξερα ότι για εφτά ευρώ φίλτρο θα έπεφταν λεπιδια να το ανέβαζα γιουτουμπ..
Σοβαρά τώρα...το έβγαλα (το φίλτρο) και το ξαναβάλα (πάλι το φίλτρο)
Δεν περνάει μυρωδικως τίποτα...ερώτημα γιατί τα κατάφερα εγώ και έκανε καλάμια ο μαστορας αφού θα ορκιζομουν ότι δεν έκανα κάτι που ήθελε διαστημική επιστήμη..ούτε ότι ξέρω κατ ελαχιστον όσα εκείνος; -
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
Πρεπει να σου πω δλδ?δε βλεπεις φωτο στο αβαταρ?ήδεν εχεις την ιμανοτητα να ξεχωρισεις την μαρκα?εχουν πολλα σημα μουni?
Από λάποτπάκι πόσταρα εκείνη τη μέρα και αντί για το μουν. που είπες έβλεπα κώλ. Πού να το καταλάβω;
Αν το ήξερα ότι για εφτά ευρώ φίλτρο θα έπεφταν λεπιδια να το ανέβαζα γιουτουμπ..
Σοβαρά τώρα...το έβγαλα (το φίλτρο) και το ξαναβάλα (πάλι το φίλτρο)
Δεν περνάει μυρωδικως τίποτα...ερώτημα γιατί τα κατάφερα εγώ και έκανε καλάμια ο μαστορας αφού θα ορκιζομουν ότι δεν έκανα κάτι που ήθελε διαστημική επιστήμη..ούτε ότι ξέρω κατ ελαχιστον όσα εκείνος;Ναι ναι παραλίγο να γίνει σκοτωμός. Έχε χάρη που μας τη πέσανε οι αγροφύλακες και μας κατάσχεσαν τα σπαθιά, τέλος πάντο.
Μπορεί να μην το είχε τοποθετήσει καλά ο μάστορας, μπορεί να βιαζότανε να του χτύπησε κανένα τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή και να ξεχάστηκε. Εσύ είχες αρκετό χρόνο και ίσως το έβαλες σωστά στη θέση του, άσε που είναι και δικό σου, δρα ψυχολογικά πολλές φορές και κάνουμε κάτι καλύτερο.
ΜΥΡΩΔΙΑ ΣΤΗ ΚΑΜΠΙΝΑ