-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Πως είσαι τόσο σίγουρος; Εγώ γνωρίζω άνθρωπο που έδωσε Α4 20vt για να πάρει κούπρα(το προηγούμενο), όχι ότι εγώ θα το έκανα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως σκέφτεται ο άλλος και τι του αρέσει.
Mαζί του ...!!! Και εγώ θα το έκανα το συγκεκριμένο βήμα εάν ήθελα να ξυπνήσω και να βγώ από χειμερία νάρκη ...
Μωρέ καλύτερα με τις...αρκούδες παρά με τα...καγκουρώ...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πως είσαι τόσο σίγουρος; Εγώ γνωρίζω άνθρωπο που έδωσε Α4 20vt για να πάρει κούπρα(το προηγούμενο), όχι ότι εγώ θα το έκανα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως σκέφτεται ο άλλος και τι του αρέσει.
Mαζί του ...!!! Και εγώ θα το έκανα το συγκεκριμένο βήμα εάν ήθελα να ξυπνήσω και να βγώ από χειμερία νάρκη ...
Και όμως οι Αυστραλία είναι πολύ ενδιαφέρουσα χώρα....
Περι ορέξεως.... -
To προηγούμενο LCR ήταν κορυφαίο σε αίσθηση, τόσο σε επιδόσεις όσο και σε οδική συμπεριφορά ... Σαύρα ναί, καγκουρώ σε καμμιά περίπτωση ...! Και το Α4 (1.8Τ) με τις δύο ξεχωριστές απολιξεις της εξάτμισης τι παρίστανε, το wannabe V6 ή V8 ...???
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
To προηγούμενο LCR ήταν κορυφαίο σε αίσθηση, τόσο σε επιδόσεις όσο και σε οδική συμπεριφορά ... Σαύρα ναί, καγκουρώ σε καμμιά περίπτωση ...! Και το Α4 (1.8Τ) με τις δύο ξεχωριστές απολιξεις της εξάτμισης τι παρίστανε, το wannabe V6 ή V8 ...???
To μαμά Cupra ήταν στα όρια (σε κίτρινο ...πάνω από αυτά...). Το πρόβλημα είναι πως 1 στους 2 και παραπάνω ιδιοκτήτες του άλλαζει τα φώτα μετά και το έκανε μαρσιποφόρο... Το πρόβλημα δεν το είχε το αμάξι, αλλά οι οδηγοί του! Γενικά τα Leon έπεσαν σε άσχημα χέρια...
Όσο γι' αυτό που λες για τις εξατμίσεις του Α4, δεν αντιλέγω , χαζομάρα είναι, αλλά μάλλον θα το βλέπουμε συχνότερα πια (βλεπε νεο Civic κλπ...). Για μένα, όσο πιο πολλά κρύβει ένα αμάξι, τόσο το καλύτερο! πχ ιδανική διαφοροποίηση γρήγορης έκδοσης από τις απλές , θεωρώ το RS4 πχ... Ή ακόμη την 156 GTA... -
Σ' αυτό που ελάχιστοι έχουν αναφερθεί είναι η διαφορά τιμής του προηγούμενου Cupra με το σημερινό
Με 1,8Τ κινητήρα -άρα λιγότερη φορολογία-, 225 άλογα, ΗΜΙΑΚΑΜΠΤΟ 18άρες+Brembo -ότι και το σημερινό- κόστιζε... 32+
Το σημερινό, δίλιτρο -περισσότεροι φόροι στην τιμή- 240 άλογα, πολύ καλύτερο πλαίσιο, 18άρες+Brembo, 30-
Τα 30- βέβαια ήταν αναμενόμενα, όπως είχε προβλεφτεί και στο αντίστοιχο τόπικ, τα 32+ πως εξηγούνται;
-
σκεψου ποσο κοστιζε τοτε ο ανταγωνισμος και θα δεις γιατι το χρεωνανε 32κ
το θεμα ειναι οτι η σημερινη τιμη ειναι παρα πολυ καλη!
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Αρα τα σεατ ειναι καλυτερα απ τα αουντι
-
αμα δεν ηταν σα γ@μο το κερατο μου το καινουργιο, σιγα μην το δινανε 30.
η προηγουμενη γενια seat (leon-toledo) συμφωνα με ολες τις ενδειξεις ειχε καλυτερη οπτικη απηχηση στον κοσμο. -
Εγώ τουλάχιστον δεν το βρίσκω τόσο άσχημο το leon... είδα χτες ένα μαυρο TFSI και μου άρεσε αρκετά.
Το toledo βέβαια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...από τα ασχημότερα σύγχρονα κατά την γνώμη μου, αλλά οπότε σταματάω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ τουλάχιστον δεν το βρίσκω τόσο άσχημο το leon... είδα χτες ένα μαυρο TFSI και μου άρεσε αρκετά.Το toledo βέβαια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...από τα ασχημότερα σύγχρονα κατά την γνώμη μου, αλλά οπότε σταματάω.
Το μάυρο έιναι και το μόνο χρώμα το οποίο 'κρύβει' κάποια κραυγαλέα στοιχεία του CUPRA, όπως ο δίχρωμος προφυλακτήρας.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι οπτικά το αυτοκίνητο δείχνει 'μικρότερο' από ότι πράγματι είναι, και το μαύρο χρώμα το κάνει ακόμη μικρότερο.
Το προηγούμενο CUPRA έδειχνε πιο αυτοκίνητο.
Τωρα ποιο είναι καλύτερο? Δεν τα έχω οδηγήσει και δεν μπορώ να συγκρίνω. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αμα δεν ηταν σα γ@μο το κερατο μου το καινουργιο, σιγα μην το δινανε 30.Είναι και θέμα πολιτικής του ομίλου η τιμή πωλήσης. Μην ξεχνάς ότι έρχεται το GOLF Edition30 με 230 HP και τιμή γύρω στα 34κ (θυμάμαι σωστά?)
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
αμα δεν ηταν σα γ@μο το κερατο μου το καινουργιο, σιγα μην το δινανε 30.
η προηγουμενη γενια seat (leon-toledo) συμφωνα με ολες τις ενδειξεις ειχε καλυτερη οπτικη απηχηση στον κοσμο.Δε νομίζω πως η εξωτερική εμφάνιση παίζει το βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της τιμής, Πέτρο. Μάλλον είναι θέμα 'τοποθέτησης' του μοντέλου στην αγορά με τα δεδομένα του ανταγωνισμού (εσωτερικού τε και μη).
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αρα τα σεατ ειναι καλυτερα απ τα αουντι
Στα συγκεκριμένα που αναφέρθηκαν, ... καμμία σχέση...! Το μέν Audi οικογενειακό σχετικά γρήγορο sedan, και το LCR σπόρ hatchback ...! To καλύτερο ή το χειρότερο είναι καθαρά θέμα επιλογών και προτεραιοτήτων που βάζει ο καθένας ...!
-
To μαμά Cupra ήταν στα όρια (σε κίτρινο ...πάνω από αυτά...). Το πρόβλημα είναι πως 1 στους 2 και παραπάνω ιδιοκτήτες του άλλαζει τα φώτα μετά και το έκανε μαρσιποφόρο... Το πρόβλημα δεν το είχε το αμάξι, αλλά οι οδηγοί του! Γενικά τα Leon έπεσαν σε άσχημα χέρια...Συμφωνώ γιά το κίτρινο, άσε που σε γνωστό με κίτρινο LCR σταματημένο στο φανάρι άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο πίσω κάθισμα γιαγιά που δεν έβλεπε γιατί της φάνηκε ταξί ... Πάντως δεν είδα ούτε 1 LCR όσο κυκλοφορούσε το μοντέλο να είναι με body kit και περίεργα φώτα... Ο προφυλακτήρας ήταν κατά τη γνώμη μου πάντοτε αρκετά διακριτικός και σπόρ συνάμα γιά να τον αλλάξουν οι λάτρες των
batmobile ... Eκεί που είχε παραγίνει το κακό ήταν με τις υπερβολικές ιπποδυνάμεις και αναρτήσεις κάποιες φορές ...Όσο γι' αυτό που λες για τις εξατμίσεις του Α4, δεν αντιλέγω , χαζομάρα είναι, αλλά μάλλον θα το βλέπουμε συχνότερα πια (βλεπε νεο Civic κλπ...). Για μένα, όσο πιο πολλά κρύβει ένα αμάξι, τόσο το καλύτερο! πχ ιδανική διαφοροποίηση γρήγορης έκδοσης από τις απλές , θεωρώ το RS4 πχ... Ή ακόμη την 156 GTA...
Εδώ γιά 1η φορά θα συμφωνήσω απόλυτα ...
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Το μάυρο έιναι και το μόνο χρώμα το οποίο 'κρύβει' κάποια κραυγαλέα στοιχεία του CUPRA, όπως ο δίχρωμος προφυλακτήρας.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι οπτικά το αυτοκίνητο δείχνει 'μικρότερο' από ότι πράγματι είναι, και το μαύρο χρώμα το κάνει ακόμη μικρότερο.
Το προηγούμενο CUPRA έδειχνε πιο αυτοκίνητο.
Τωρα ποιο είναι καλύτερο? Δεν τα έχω οδηγήσει και δεν μπορώ να συγκρίνω.Νομίζω ότι έχεις δίκιο ως πρός το ότι το νέο Leon δεν έχει εμφάνιση εύκολα αποδεκτή γιά την Ελληνική αγορά ... Πολύ λένε - θα πούν ότι δεν τους δείχνει 'πολύ αυτοκίνητο', και ο λόγος έχω την αίσθηση είναι ότι πολλοί δεν έχουν-έχουμε συνηθίσει σε τέτοια σχεδιαστικά πειράματα... Αν όμως δούμε τα νέα μοντέλα που εμφανίζουν όλοι οι κατασκευαστές στις εκθέσεις-ιδιαίτερα στην κατηγορία των hatc & mini-θα διαπιστώσουμε ότι οι περισσότεροι κινούνται σε ανάλογες σχεδιαστικές επιλογές, χωρίς σε καμμία περίπτωση αυτό να σημαίνει ότι αντιγράφουν το Cupra...!!!
Μιά άλλη αλήθεια που κατά τη γνώμη μου πλησιάζει αυτό που λες είναι ότι το νέο Leon σε φωτογραφίες χάνει αρκετά, ενώ από κοντά είναι σαφώς πιό όμορφο και επιβλητικό, αλλά και ταυτόχρονα δείχνει αρκετά μυώδες... Αυτή η εντύπωση μου δόθηκε και εμένα πρίν κάποιο καιρό με ένα μαύρο TFSI... -
παντως σημερα ειχα μια ολιγοωρη συμβιωση με ενα Leon Cupra fsit ΜΕ προγραμμα, και μπορω να πω οτι τελικα ουδεμια σημασια δεν εχει πως φαινεται απ'εξω....
το αμαξι λεει! ειναι και στημενο και γρηγορο. (και με προδιαγραφες για ΠΟΛΥ γρηγορο)
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
παντως σημερα ειχα μια ολιγοωρη συμβιωση με ενα Leon Cupra fsit ΜΕ προγραμμα, και μπορω να πω οτι τελικα ουδεμια σημασια δεν εχει πως φαινεται απ'εξω....το αμαξι λεει! ειναι και στημενο και γρηγορο. (και με προδιαγραφες για ΠΟΛΥ γρηγορο)
Revo?
-
Καλα αυτο με το golf gti 30 Years,μεφαλη μουφα!
Πληρωνεις 5 χιλιαρκα παραπανω, για + 30 αλογα!Ελεος!Δεν δινω 1500 να παρω +40?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Καλα αυτο με το golf gti 30 Years,μεφαλη μουφα!
Πληρωνεις 5 χιλιαρκα παραπανω, για + 30 αλογα!Ελεος!Δεν δινω 1500 να παρω +40?
α γειά σου!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
παντως σημερα ειχα μια ολιγοωρη συμβιωση με ενα Leon Cupra fsit ΜΕ προγραμμα, και μπορω να πω οτι τελικα ουδεμια σημασια δεν εχει πως φαινεται απ'εξω....
το αμαξι λεει! ειναι και στημενο και γρηγορο. (και με προδιαγραφες για ΠΟΛΥ γρηγορο)
Revo?
μπααα... δεν εχει η revo προγραμμα για cupra/s3 ακομα. αυτο της υπογραφης μου.
Για δυνατούς λύτες: Leon CUPRA + Golf GTI