-
Ασυληπτο εγκλημα.
Συγχαρητηρια στην αστυνομια για την αμεση διελευκανση του φονικου, εδρασαν επεγγελματικα, απεδειξαν οτι οι Μπαλασκες και οι τραμπουκοι δεν ειναι η αστυνομια.
-
Ασυληπτο εγκλημα.
Συγχαρητηρια στην αστυνομια για την αμεση διελευκανση του φονικου, εδρασαν επεγγελματικα, απεδειξαν οτι οι Μπαλασκες και οι τραμπουκοι δεν ειναι η αστυνομια.
-
Ασυληπτο εγκλημα.
-
§
Προσωπικά θεωρώ ότι οι δολοφονημένοι έκαναν ένα λάθος: Διαπληκτίστικαν με τους λάθος ανθρώπους οι οποίοι τους έδιωχναν από τη γη που χρησιμοποιούσαν (καθώς αναφέρθηκε ότι το κτήμα το ενοικίαζαν)...
Αν έφευγαν χωρίς φασαρία ίσως να ήταν ζωντανοί σήμερα.
Το συμπέρασμά μου είναι ότι αν σου ζητείται (είτε ήπια ή άγρια), να φύγεις από την περιοχή κάποιου, κάντο και μην μπλέκεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις (ψυχοπαθή/νταή/και τα δύο)...
§
-
Προσωπικη μου εκτιμηση (μεχρι τωρα εχω πεσει τελειως εξω στις εκτιμησεις αφου πιστευα οτι και οι 5 ηταν καπου μπλεγμενοι ) ειναι οτι οι 5 μπηκαν στο κτημα και κυνηγουσαν, τους ζητησαν οι αλλοι να φυγουν, και επειδη ηταν 5 και με οπλα, πουλησαν και τσαμπουκα, και πιθανον να πυροβολησαν και στον αερα -κ καλα ειμαστε 5 και με οπλα- οπως ισχυριζεται ο γιος. Πιστευω λοιπον οτι εκει αυτος θωλωσε και τους καθαρισε.
Απ΄οτι ειπε αυτος ο εκπροσωπος της αστυνομιας τωρα το μεσημερι, ο δραστης (γιος) εχει και ενα τραυμα απο σκαγια στο στηθος, αλλα εντελως ξωφαλτσο...Πωπωπω, πραγματικα αδιανοητο εγκλημα...
ΥΓ2. Παντως οι αληθεια ειναι οτι πολλοι υποφερουν απο τους κυνηγους, οχι οτι αυτο δικαιολογει τετοιες -φριχτες- πραξεις βεβαια...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
ΥΓ2. Παντως οι αληθεια ειναι οτι πολλοι υποφερουν απο τους κυνηγους, οχι οτι αυτο δικαιολογει τετοιες -φριχτες- πραξεις βεβαια...
Τί κακό τους κάνουν οι κυνηγοί;
-
Το περιμενα, αλλα ηλπιζα οτι για μια φορα δεν θα δω απαντηση με απο τον 'θιγμενο', και γιαυτο δεν εκανα edit... Παμε λοιπον.
Οπως με ολα, τιποτα δεν ειναι ασπρο μαυρο.
Ετσι λοιπον, δεν ειναι ολοι οι κυνηγοι καλοι η κακοι. Προσωπικα θα με ενοχλουσε να ειχα ενα χωραφι και καθε σαββατο πχ να εβλεπα το τριφυλλι πατημενο, το μαρουλι πατημενο, η γενικως να εμπαινε καποιος στο κτημα μου πηδωντας τη μαντρα για να κυνηγησει, και να μου πουλουσε και τσαμπουκα μετα*, επειδη το θεωρει τσιφλικι του. Οι κυνηγοι οπως ακουστηκε δεν ηταν στο δρομο, αλλα στο κτημα του αλλου... και αυτο ειναι γεγονος.Ξαναλεω, δεν δικαιολογω (προφανως) την πραξη σε καμμια περιπτωση, αλλα οτι πολλοι κτηματιες υποφερουν απο κυνηγους ειναι αληθεια. πως να το κανουμε δηλαδη?
ΥΓ. Και για να εξαλειψω και καθε πιθανοτητα να μου πει κανεις οτι και καλα τον δικαιολογω, πιστευω πραγματικα οτι επρεπε να υπαρχει θανατικη ποινη για τετοιες περιπτωσεις. Ο ανθρωπος αυτος δεν αδειασε το οπλο του πανω τους απο τσαντιλα π.χ. Ξαναγεμισε, τους κυνηγησε εναν εναν, και αφου τους ξαπλωσε ολους τους εριξε και χαριστικες βολες(ξαναγεμιζοντας!)
*αυτο δεν αναεφερεται στο περιστατικο του Αγρινιου, αλλα εχω γινει μαρτυρας τετοιου διαπληκτισμου με κυνηγους, που πουλουσαν και τσαμπουκα αφου μπηκαν στο χωραφι του αλλου...
-
Αυτό μπορεί να δείχνει 2 άλλα πράγματα.
Πρώτον ότι σκότωσαν με ικανοποίηση και όχι 'από φόβο', κρατώντας μετά τα 'ένδοξα' όπλα.
Δεύτερον ότι δεν έχουν εγκληματική 'παιδεία' αλλά απλώς θεώρησαν ότι ενεργούσαν ορθά και όχι ότι εγκληματούσαν. -
Εκει επάνω στα βούνα υπάρχουν ανθρωποι σε ημι-άγρια κατάσταση... τι μου λέτε τώρα για 'εγκληματική παιδεία' και άλλα τέτοια...
-
Χωρις να ξερω πολλα πανω στο θεμα,
Δεν ειναι τοσο απλο να εξαφανισεις ενα οπλο, ποσο μαλλον ενα νομιμο και αγορασμενο απο το χωριο σου...Αν ηταν τοσο ευκολο οσο το περιγραφεις Νασο, ολοι θα σκοτωναν και θα την γλυτωνανε
-
επειδη μου το ειναν και αλλοι (οτι πιστευουν οτι δεν ειναι αυτοι οι φονιαδες), γιατι δηλαδη να ομολογησουν??
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Το περιμενα, αλλα ηλπιζα οτι για μια φορα δεν θα δω απαντηση με απο τον 'θιγμενο', και γιαυτο δεν εκανα edit... Παμε λοιπον.Οπως με ολα, τιποτα δεν ειναι ασπρο μαυρο.
Ετσι λοιπον, δεν ειναι ολοι οι κυνηγοι καλοι η κακοι. Προσωπικα θα με ενοχλουσε να ειχα ενα χωραφι και καθε σαββατο πχ να εβλεπα το τριφυλλι πατημενο, το μαρουλι πατημενο, η γενικως να εμπαινε καποιος στο κτημα μου πηδωντας τη μαντρα για να κυνηγησει, και να μου πουλουσε και τσαμπουκα μετα*, επειδη το θεωρει τσιφλικι του. Οι κυνηγοι οπως ακουστηκε δεν ηταν στο δρομο, αλλα στο κτημα του αλλου... και αυτο ειναι γεγονος.Ξαναλεω, δεν δικαιολογω (προφανως) την πραξη σε καμμια περιπτωση, αλλα οτι πολλοι κτηματιες υποφερουν απο κυνηγους ειναι αληθεια. πως να το κανουμε δηλαδη?
ΥΓ. Και για να εξαλειψω και καθε πιθανοτητα να μου πει κανεις οτι και καλα τον δικαιολογω, πιστευω πραγματικα οτι επρεπε να υπαρχει θανατικη ποινη για τετοιες περιπτωσεις. Ο ανθρωπος αυτος δεν αδειασε το οπλο του πανω τους απο τσαντιλα π.χ. Ξαναγεμισε, τους κυνηγησε εναν εναν, και αφου τους ξαπλωσε ολους τους εριξε και χαριστικες βολες(ξαναγεμιζοντας!)
*αυτο δεν αναεφερεται στο περιστατικο του Αγρινιου, αλλα εχω γινει μαρτυρας τετοιου διαπληκτισμου με κυνηγους, που πουλουσαν και τσαμπουκα αφου μπηκαν στο χωραφι του αλλου...
Εγώ τον δικαιολογώ. Να τον καταδικάσουν με ελαφρυντικά. Εξάλλου ήταν ένοπλοι και περισσότεροι - αυτοί πήγαιναν γυρεύοντας.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Χωρις να ξερω πολλα πανω στο θεμα,
Δεν ειναι τοσο απλο να εξαφανισεις ενα οπλο, ποσο μαλλον ενα νομιμο και αγορασμενο απο το χωριο σου...Αν ηταν τοσο ευκολο οσο το περιγραφεις Νασο, ολοι θα σκοτωναν και θα την γλυτωνανε
δεν ειναι τοσο για το οπλο οσο για τα φυσιγγια.απ αυτα πιαστηκαν.
αλλωστε απ οτι ακουσα ειχαν δυο καραμπινες κ ενα δικανο.
εχω ενα 20%επιφυλαξεις οτι μπορει κ να μην ειναι αυτοι οι φονιαδες.μονο 20 εχεις ρε νασε?
να ναι καλα η ΕΑ που με διασκεδασε με τη συνεντευξη τυπου που εδωσε σημερα...τοσα απιστευτα ειχα καιρο να ακουσω...
ελπιζω να αναπαυθουν οι ψυχες των παιδιων που απο οτι εχω καταλαβει δεν συμμετειχαν σε καμια 'περιεργη' πραξη...
για τον παπου που ειναι με το ενα ποδι στον ταφο και το γιο ραμπο που με μια πετυχαινει 5 και μετα δινει και χαριστικες μεσα στη μεση του δρομου, τι να πεις.....η ΕΑ εχει ωραια φαντασια...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το περιμενα, αλλα ηλπιζα οτι για μια φορα δεν θα δω απαντηση με απο τον 'θιγμενο', και γιαυτο δεν εκανα edit... Παμε λοιπον.
Οπως με ολα, τιποτα δεν ειναι ασπρο μαυρο.
Εγώ τον δικαιολογώ. Να τον καταδικάσουν με ελαφρυντικά. Εξάλλου ήταν ένοπλοι και περισσότεροι - αυτοί πήγαιναν γυρεύοντας.
Μααααααλιστα...
-
Η μάνα τα έκανε όλα. Ο γέρος πήγε να πάρει την ευθύνη πάνω του για να γλιτώσει επιτέλους από τη μέγαιρα κι ο γιος γιατί 'μάνα είναι μόνο μία'.
-
Η αστυνομια μετεφερε προς τα ΜΜΕ πρωτον τις δικες της ενεργειες (οσες μπορουν να ειπωθουν) και δευτερον τις καταθεσεις των δραστων.
Ο ανακριτης ειναι αυτος που θα τα μελετησει και θα βγαλει πορισμα.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Εκει επάνω στα βούνα υπάρχουν ανθρωποι σε ημι-άγρια κατάσταση... τι μου λέτε τώρα για 'εγκληματική παιδεία' και άλλα τέτοια...Καταρχήν είμαι κάθετος για το κυνήγι με την μορφή που έχει στην ελλαδα μας
αντι να υπάρχουν μόνο περιορισμένες και περιγραγμένες κυνηγετικές ζώνες
ο καθένας κυνηγάει όπου γουστάρει κτλ....σε αυτόν τον άνθρωπο έτυχε το μποστάνι του να είναι το ιδανικό καρτέρι...
φανταστείτε τι στρατιές έχουν περάσει απο εκει... ε σε κάποια φάση του
τι βίδωσε ....Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό αλλά στο ότι κάθε κυνηγός θεωρεί το βουνό
του -τσιφλίκι του κτλ... εγώ γιάννενα μένω και έχω ακουσει τα χίλια δυό
από άτομα της πόλης που συμμετέχουν στους διάφορους συλλόγους
τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κακόβουλους κυνηγους ξένους...όπου ξένοι κατά 100% θα ξεπαστρέψουνε ότι θήραμα βρούνε....
το θέμα είναι ότι 2-3 κακοί κυνηγί χαλάνε το όνομα οπότε γίνονται
συγκρούσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές ποου βλέπεις σμασμένα
αμάξια στη μέση του βουνού..Το θέμα είναι να σταματήσει αυτή η παράνοια του κυνηγιού...
γιατι για παράνοια πρόκειται εν έτη 2006 -
Ego tin vlepo tin douleia, tha to paiksei trelos kai na doume ti timoria tha faei....
-
Ισόβια. Θα βοσκήσει ξανά σε 20 χρόνια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό μπορεί να δείχνει 2 άλλα πράγματα.
Πρώτον ότι σκότωσαν με ικανοποίηση και όχι 'από φόβο', κρατώντας μετά τα 'ένδοξα' όπλα.
Δεύτερον ότι δεν έχουν εγκληματική 'παιδεία' αλλά απλώς θεώρησαν ότι ενεργούσαν ορθά και όχι ότι εγκληματούσαν.+1
Εν ψυχρώ δολοφονία...