-
Με κύριο γνώμονα την αίσθηση και το στρίψιμο τι προτείνετε; Χώροι-κατανάλωση-άνεση δεν ενδιαφέρουν.
Αν υπάρχει κάποια άλλη κοντινή πρόταση δώστε την(για να απορριφθεί )
Παρακαλούνται να απαντήσουν μόνο όσοι έχουν στρίψει τα αυτοκίνητα και όχι όσοι τα έχουν απλά οδηγήσει. -
Με κύριο γνώμονα την αίσθηση και το στρίψιμο τι προτείνετε; Χώροι-κατανάλωση-άνεση δεν ενδιαφέρουν.
Παρακαλούνται να απαντήσουν μόνο όσοι έχουν στρίψει τα αυτοκίνητα και όχι όσοι τα έχουν απλά οδηγήσει. -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Παρακαλούνται να απαντήσουν μόνο όσοι έχουν στρίψει τα αυτοκίνητα και όχι όσοι τα έχουν απλά οδηγήσει.Με γνώμονα όσα λες, 206.-
-
Βγαίνει ακόμα το 206 1.4 16V ή συζητάμε για μεταχειρισμένο (ή φιλοσοφικά);
-
Νομίζω πως βγαίνει. Αλλιως μτχ
-
Εγώ πάλι ψηφίζω το Swift (στα κυβικά αυτά). Ειναι πιο γρήγορο, πιο ποιοτικό, αρκετά σπιρτόζικο, όμορφο και φυσικά πιο καινούριο.
Έχει το 1,3 ένας φίλος και μπορώ να πω πως ειναι άψογο.
-
από http://www.4troxoi.gr/times.php
[code]3d 1.4 X Design 75 75 - / 2 / A/C / C 10.980,00
-
Με βάση τα κριτήρια που λες μάλλον καλύτερο είναι το 206. Το 75αρι πάντως πάει αρκετά ωραία αν δεν να το δουλέυεις στα κόκκινα και είναι αρκετά φτηνότερο!
-
Το 206 έχει 23% περισσότερη ψυχή
-
Άσχετο.
-
206 90αρι....κριμα που εχασες το κλιο το 1.4 το παλιο...
στο σουιφτ με χαλαει η κλιμακωση του κιβωτιου...
-
206 λέω και εγώ!Στρίβει πολύ καλά ακόμη και με την εργοστασιακή του ανάρτηση!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εγώ πάλι ψηφίζω το Swift (στα κυβικά αυτά). Ειναι πιο γρήγορο, πιο ποιοτικό, αρκετά σπιρτόζικο, όμορφο και φυσικά πιο καινούριο.Έχει το 1,3 ένας φίλος και μπορώ να πω πως ειναι άψογο.
+1
Κάνοντας τη διαδρομή Αθήνα - Καλαμάτα, περνάς 2 βουνά (Τρίπολη & Μεγαλόπολη). Φίλος με Α3 1.8Τ που κατεβαίναμε μαζί τα έχασε από το 1300αρακι στο στρίψιμο. Όσοι έχουν κάνει την διαδρομή καταλαβαίνουν.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εγώ πάλι ψηφίζω το Swift (στα κυβικά αυτά). Ειναι πιο γρήγορο, πιο ποιοτικό, αρκετά σπιρτόζικο, όμορφο και φυσικά πιο καινούριο.Έχει το 1,3 ένας φίλος και μπορώ να πω πως ειναι άψογο.
Nα θυμίσω απλά πως η εξωτερική-εσωτερική εμφάνιση, η ποιότητα κτλ δεν είναι το πρώτιστο που ενδιαφέρει.
-
to 206 το 90αρι δεν βγαινει πλεον...
στο 206 για να στριβει και στριβει παρα πολυ καλα απο τη μανα του πρεπει να ψαξεις να βρεις σε μεταχειρισμενο την εμδοση xs απο 03(φιεςλιφτ) ως 04-05 που βγηκε το dynamique...
εκεινα ειχαν δισκοφρενα εμπρος πισω σκληρη αναρτηση και χοντρες αντιστρεπτικες και 15αρα....στα μετα μοντελα κοψανε τους δισκους πισω και μειωσαν τις αντιστρεπτικες...
επισης να ξεριες οτι το 206 με εξευτελιστικα λιγα λεφτα βρισκεις λυσεις απο την ιδια τη πεζο (αμορτισερ-αντιστρεπτικες απο rc με κοστος κατω απο 400ευρω ολα) και το κανεις ακομα καλυτερο...
απο την αλλη 206 και αξια μεταπωλησης....λυμαμαι εχασες.
βλαβες αυτα τα μοντελα δεν ειχαν...γενικα ειναι παλιο μοντελο αλλα δυστυχως ετσι οπως τα εχουν κανει τα καινουργια τους δειχνει το δρομο σε αισθηση και στριψιμο...
σουιφτ δε ξερω δεν απαντω αλλα φιλος που οδηγησε το σπορ μου ειπε οτι ειναι καλυτερο απο c2 vts αλλα ως εκει.
-
rocsta, για ένα 16αρι xs τι θα έλεγες; Ή έχεις περιορισμό στα κυβικά;
-
Bull Viper δεν ισχύει αυτό που λες για τέτοιες διαδρομές. Όσο καλός και αν ήταν ο φίλος σου άμα ο άλλος ήταν γρήγορος τοπικός και με έβο δεν τον έφτανε. Στην ίδια διαδρομή (Τρίπολη-Μεγαλόπολη) ίδρωσα για να ακολουθήσω αγροτικό 25ετίας (!) με το 323 μου (14ετίας και αυτό βέβαια) και σε άλλη περίπτωση έχω δεί άτος σε στροφιλίκι και ούτε που το πρόλαβα να το δω. Βέβαια με το μαζντάκι στην αγάπημένη μου διαδρομή έχω φαει πολύ και καλό κόσμο
Σημασία έχει πόσο καλά ξέρεις το δρόμο οπότε πες στο φίλο σου να μην στεναχωριέται
Και κάτι παντελώς άσχετο: πως κάνεις quote ρε παιδιά? πατάω το κουμπακι στο πλαίσιο κειμένου που θέλω να παραθέσω, μου το βγάζει στο κείμενο μαζί με κάτι ακαταλαβίστικα, αλλά στην προεπισκόπιση μου το βγάζει με τα ακαταλαβίστικα. Άμα το υποβάλω θα βγει κανονικά?
-
travelman
O bill viper είχε το swift οπότε αυτός ήταν που 'τσάγιασε'drdino
Ιδιαίτερος περιορισμός δεν υπάρχει απλά έβαλα το 14άρι για να είμαστε κοντά με το swift σε κυβικά και να γίνει μια πιο 'ευθεία' σύγκριση.edit:
pskarm
Ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες, δεν τις γνώριζα. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο απο σένα όμως -
Πάντως, εφόσον το 14αρι δεν βγαίνει 16βου στο 206 πλέον και θα πας για μεταχειρισμένο, δες και το 16αρι, σε xs...
206 1.4 16v VS swift 1.3