-
Διαβάζω εδώ και μέρες κάποια πανό που έχουν αναρτήσει οι εργαζόμενοι στον Ο.Τ.Ε. που γράφουν, 'Πωλείται γιατί;'
Θα ήθελα όμως κι εγώ μια απάντηση στο ερώτημα μου.
Γιατί να μην πωληθεί;
-
Διαβάζω εδώ και μέρες κάποια πανό που έχουν αναρτήσει οι εργαζόμενοι στον Ο.Τ.Ε. που γράφουν, 'Πωλείται γιατί;'
Γιατί να μην πωληθεί;
-
Γιατί να μην πωληθεί;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γιατί να μην πωληθεί;
για να μην χασουν τα προνομια τους οι βολεμενοι
-
Γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ιδιωτικοποιήσεις, δε ξέρω όμως κατά πόσο είναι σωστό ο βασικός τηλεπικοινωνιακός φορέας μιας χώρας να ανήκει έμμεσα σε κάποιο άλλο κράτος. Αν επρόκειτο να εξαγοραστεί από κάποια ελληνική πολυεθνική δε θα είχα πρόβλημα, θεωρώ όμως παράλογο το να ελέγχονται οι τηλεπικοινωνίες της Ελλάδας από εταιρία άλλης χώρας.
Σε καμία περίπτωση πάντως οι εργαζόμενοι στον πΟΤΕ δε νομίζω ότι σκέφτονται το καλό της χώρας... -
double post
-
double post
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γιατί να μην πωληθεί;Δεν είναι κερδοφόρα σαν επιχείρηση;
-
Íá ðùëçèåß ãéáôß üóï åßíáé êñáôéêüò ôïí ðëçñþíïõìå ìÝóù öüñùí ìÝóù ðáãßùí êáé ïé ðáñï÷Ýò ðïõ äßíïíôáé óå üëïõò ôïõò åñãáæüìåíïõò ôïõ ôéò ðëçñþíïõìå ðÜëé åìåßò ....êáé íá åß÷áìå êáé ôçëåðéêïéíùíßåò ðÜåé óôï äéáëï áëëÜ äåí Ý÷ïõìå ,êÜíåé æçìéÜ íá ìçí ÷Üóåé ôï ìïíïðþëéï êáé åßìáóôå ðßóù êÜôé äåêáåôßåò óå ðïëëÜ .
Ãéáôß êáéñüò åßíáé íá ìåéùèåß ôï ðïóïóôü êñáôéêþí õðáëëÞëùí þò ðñïò ôï åñãáôéêü äõíáìéêü ôçò ÷þñáò .
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Γιατί να μην πωληθεί;
Δεν είναι κερδοφόρα σαν επιχείρηση;
Και η ΦΑΓΕ είναι κερδοφόρα, να την αγοράσει το δημόσιο?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γιατί να μην πωληθεί;
Να κάνουμε δημοψήφισμα.. Ο ΟΤΕ ανήκε παλαιότερα σε κάποιον; Και οι τηλεπικοινωνίες είναι το ίδιο με τα γιαούρτια;
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Γιατί να μην πωληθεί;
Να κάνουμε δημοψήφισμα.. Ο ΟΤΕ ανήκε παλαιότερα σε κάποιον; Και οι τηλεπικοινωνίες είναι το ίδιο με τα γιαούρτια;
Δεν νομιζω...τα γιαουρτια ειναι πιο κερδοφορα.
-
Michael-Amott
τελευταία είναι εμπλουτισμένα με γυαλί... -
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Michael-Amott
τελευταία είναι εμπλουτισμένα με γυαλί...Αυτο αυξανει την αξια τους!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Διαβάζω εδώ και μέρες κάποια πανό που έχουν αναρτήσει οι εργαζόμενοι στον Ο.Τ.Ε. που γράφουν, 'Πωλείται γιατί;'Θα ήθελα όμως κι εγώ μια απάντηση στο ερώτημα μου.
Γιατί να μην πωληθεί;
Γιατί δεν τον θέλει κανείς όπως είναι. Εγώ αν είχα τα λεφτά να τον αγοράσω, πρώτα θα έστελνα μια ειδική μονάδα 200 δολοφόνων νίντζα για να σκοτώσουν τα 2/3 των υπαλλήλων. Μετά θα ήταν μια χαρά ως εταιρεία τηλεπικοινωνιών και όχι ως τόπος αιώνιου βολέματος εκτός ΑΣΕΠ για όποιον έχει τα μέσα.
BTW, ο Βουρλούμης τα έχωσε πολύ ωραία τις προάλλες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί να μην πωληθεί;
Εγώ αν είχα τα λεφτά να τον αγοράσω, πρώτα θα έστελνα μια ειδική μονάδα 200 δολοφόνων νίντζα για να σκοτώσουν τα 2/3 των υπαλλήλων. Μετά θα ήταν μια χαρά ως εταιρεία τηλεπικοινωνιών:
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
BTW, ο Βουρλούμης τα έχωσε πολύ ωραία τις προάλλες.
Την ουρίτσα του όμως την άφησε απ'έξω, έτσι;
-
τους νίντζα θα τους πλήρωνες εσύ ή θα αφαιρούσες την αμοιβή απο την τελική τιμή του ΟΤΕ?
Ο Βουρλούμης αν έλεγε τα ίδια και για οποιαδήποτε άλλη δημόσια υπηρεσία/επιχείρηση πάλι μέσα θα έπεφτε
-
Κάτι ακούγεται πως είναι κερδοφόρος, αλλά εγώ θυμάμαι κάτι δικαστήρια για ένα δημοσίευμα που έψεγε το ότι προ ολίγων ετών ο ΟΤΕ παρουσίασε υψηλότατες ζημιές, αλλά ο τότε διευθυντής έδωσε πριμ, που ως σύνολο ξεπερνούσε το
-
και περισσότερο φοβούνται αυτοί που έχουν ππροσληφθεί πρόσφατα
και δεν έχουν μονιμοποιηθεί
Γιατί να μην πωληθεί; (περί ΟΤΕ)